Lussebullar

Godmorgon eller goddag kanske jag ska säga, det har varit dåligt med uppdatering de senste dagarna. Men det har varit fullt upp och idag så befinner jag mig hemms hos min syster som sagt med Loke och mamma, idag kör vi lite lussebulle-bak. Vilket är super mysigt, minsta systerdotter är också hemma från dagis. Sen blir det väl luncha och fortsätts mysa :).
Men igår då var det full rulle, syster Amanda och hennes dotter Chilli hämtade oss hemma och sen for vi till Uppsala för att bara handla lite grann. Men det blev en hel del affärer, men jag höll mig från att handla massa onödiga saker. Men ett paket nappar och en extrem bra hakklapp fick följa med, kan visa den när jag kommer hem. Ska ju visa massa andra bilder också från julpyntet som vi gjorde i måndags! :)
Efter vi har bakat lussebullar får vi hitta på något annat att göra, vad vi ska göra har jag ingen aning om. Men det blir mer uppdatering ikväll! :)

Uppdatering!

Lugna puckar uppdatering kommer inom några timmar! Då ska jag berätta allt, så håll ut nu!! :)
Mitt lilla troll!


Tävling

Jag tävlar om att vinna en goodiebag proppfylld av härligheter från Depend.se - på Emma-Lous blogg. Tävlingen finns här:http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=41025&beid=1934547

Julpynt

Det har varit glest med inlägg idag, kanske för att jag har ägnat hela dagen åt att julpynta med mamma! Så nu är det juligt och mysigt hemma hos oss, jag har även välkomna julen i mitt rum. Har nämligen ställt upp lite jultomtar, väntar bara på lite adventsljusstakare nu :).
Loke har varit en toppen kille idag, som tog en lång sovstund på närmare 3.5 timme på dagen :). Det var otroligt skönt för både mig och Loke, jag fick lite gjort och han fick vila ut. Menas Loke sov passade jag på att göra lite julgrupper med blommor här hemma, som nu pryder våra jätte skåp pappa,syster och bror hämtade hem i lördags :)
Jag har även hjälpt mamma med att diska hennes finaste glas och ställt in de i ett av skåpen, det blev riktigt bra. Annars har vi inte gjort allt för mycket, imorn blir det troligtvis en hemmadag också men kanske en tripp till Centrum för lite handling :). Men på onsdag ska vi ha en lussebulle dejt med storasyter hemma hos henne, så det blir en tidig morgon till henne. Det ska bli super mysigt, älskar att baka nu framåt julen.
Apropå julen så betyder ju det julklappar vilket gnagger mig enormt inombords, men tar det i ett annat inlägg.
Ska ta Loke som har vaknat nu :)

Matlagning!

Nu blir det att laga middag till familjen, idag bjuds det på schitzlar (stavning?) med potatismos! :)
Mer bloggning ikväll, en bild på vad som kommer upp på bloggen ikväll :)


Underbar kväll

Först vill jag tacka min underbara pappa, som har satt upp min tv på väggen och Lokes fina tavla han fick av sin faster på dopet. Efter vi hade fixat mitt och Lokes rum, så var det dags för lite käk. Jag hade planer på att det skulle bli lasagne, men den va tydligen uppäten! Så tänkte jag "okej, men då kör vi på hamburgare med potatismos", men då var potatismoset slut! Så jäkla irriterande, så istället fick det bli ris med korvstroganoff! :). Det blev super gott, vi käkade framför "Gustavsson 3 trappor".
Loke var dock inte till någon större hjälp, utan han ville absolut inte sova och slocknade istället runt 20.45. Så han bör sova ett tag nu, dock har han fått någon slags hostar börjar jag tro. Men förhoppningsvis är det bara host för att han är torr i munnen, vill verkligen inte att han bli sjuk igen. Det var ju nämligen inte så länge sen han va sjuk, det räcker med tänderna för tillfället! :)
Jag själv sitter i min ensamhet och kollar på Beck lite grann samtidigt som jag kollar på facebook :). Jag ska strax stänga av datorn och mysa framför tv innan läggdags! :)
Imorn ska jag försöka få med min mamma till centrum så vi kan handla, jag vill nämligen baka lussebullar och pepparakakor, måste även passa på att baka pepparkakshus :).
Nä nu blir det mys framför tvn med massa ljustända!

Första Advent

Som tiden rullar på, detta år har gått otroligt fort! Imorse när jag vaknade kunde jag inte första varför det var så hysteri runt denna dag, tills jag tänkte lite extra och kom på "fan det är första advent idag!" Det känns otroligt konstigt, det är ingen snö på marken och det är fortfarande runt 8+ på dagarna.
Känns som om det vara var något veckor sen jag gick ut första året på gymnasiet och plågades i värmen i somras, men det är 6 månader sen dess.
Men på något sätt så känns det bra att detta år har gått fort, jag är liksom redo för 2012.
Så idag skulle jag vilja mysa lite extra med familjen och julpynta ordentligt! :). Men eftersom halva familjen är borta, så får jag nöja mig med att städa ordning här hemma innan mamma kommer hem igen. Sen blir det att fundera ut något middag till folket här hemma! Känns bra att jag blir hemmafru i huset när mamma inte är hemma, men jag vet med mig själv om inte jag fixar så blir det ingen middag för vår del ;).
Sen ska jag rota lite grann i garaget efter lite julpynt som jag kan stoppa in i rummet, nån julkänsla måste jag få. Men jag måste även be till gud lite grann och längta lie extra, så det där fina snö täcket kommer snart, jag saknar det nämligen! :)

Saknar ni snö? Längtar ni tills snön kommer? :)


Stockholm blir så fint, när snön lägger sin som ett täcker över staden!
Men nu ska jag ta Loke som har vaknat igen efter en powernap i sin säng, så blir det att trolla fram till middag till pappa och bror min :)

Kanske världens sämsta mamma

Håll tyst, sluta skrik. Snälla sluta nu, jag ger bort dig snart , jag orkar inte mera! Jag klarar inte av detta längre, nu ger jag upp!

Alla dessa ord har snurrat i mitt huvud från första början med Loke och hans känsliga mage, jag har sagt och önskat något de värsta sakerna. Det är en utmaning att ha ett otröstligt barn som har så ont, men inte kan tala om det! Men allt har inte vara varit hans mage utan hans ständiga hängande på sin mamma, drev mig till vansinne. I 3 månader fick jag kämpa för att få honom att sova för sig själv, åtminstone bredvid mig. Jag bar på Loke dag som natt, han gnällde så fort jag la ner honom och jag tappade tålamodet. Jag ville ju bara att han skulle ligga för sig själv och vara tyst en stund, vad va problemet liksom?

Sanningen är att allt var ett problem för honom, han behövde sin mamma och jag insåg inte det först gråten stod mig i halsen och jag skakade av frustation. Jag kände mig som världens sämsta mamma och ibland känner jag fortfarande så, jag kunde inte trösta mitt barn, trots att han skrek!  Det var många gånger under de första månaderna, som jag bara ville ge bort Loke och säga upp min mammaroll. Jag orkade inte trycket, vart fick man all ork ifrån? Han drev mig till vansinne med sitt skrikande, som inte alls var hans fel!!  Ibland  önskar jag att man kunde klappa till sig själv för sina önskningar och sina dumma ord, men det går ju inte. Men så som jag har gråtit finns inte, ibland funderade jag på att gå och slå in mitt huvud i en betong vägg eller helt enkelt gå och hänga mig för jag inte kunde trösta min älskade son.   Men jag älskade honom obeskrivligt även fast han skrek och jag älskar honom fortfarande! Men han skrikande är det värsta jag vet om, han ville ha hjälp och det enda jag kunde göra var att gå runt med honom på axeln.  Men inte ens det hjälpte och jag var en fruktansvärd mamma enligt mig själv!

 

Men på något sätt orkade och lyckades jag med min underbara mamma som stötning och hjälp. I dagens läge är Loke snart 5 månader och hans mage är normal eller vad jag ska säga.  Men självklart är han fortfarande gnällig, men absolut inte på samma sätt längre. Han kan gnälla lite extra när jag lägger ner honom eller om jag får ifrån honom för en stund.  Men just idag är det en sån dag jag skulle vilja hoppa över, strunta i och bara sova förbi. Kanske för att Loke har ont i sin mun och vill helst bara bli buren på, men jag kan inte direkt neka honom. Han har ju ont och han måste få känna att jag finns där för honom. Så jag kommer få bära på honom tills hans mun har lugnat sig, för han måste få sin närhet av mig. Men om det är något jag tror så är det att jag försöker finna där för Loke extra mycket eftersom hans pappa inte gör det!

Men trots allt detta, trots allt skrik och gråt. Så fanns det ljusa stunder i våra liv, vissa dagar var bara tuffare än andra. Det var värt allt i slutändan och Loke är en underbar son!

Att du har varit så liten och så hjälplös är helt otroligt!

Uppe för tuppen!

Där var den "sovmorgonen" slut, Loke vaknade och galskrek helt hysteriskt. Det gjorde antagligen väldigt ont i munnen, så jag offrade mitt finger så han fick bita på det. Självklart har han bitring som han ha, men nyvaken och fortfarande trött så hjälper inte den.

Vi har iallafall fått en del sömn, så vi ska nog klara av den här dagen eller rättare sagt jag ska nog klara av den här dagen! Ska ner till Märsta en snabbis och möta Mattias, måste ha tillbaka min gamla telefon och sen så ska jag passa på och handla. Jag har bestämt mig för att baka en tårta, jag vet att jag ska banta. Men jag har varit sugen på något bakverk i veckor nu, så jag ska passa på och baka en tårta idag. Det kommer vara helt värt det, funderar på en choklad tårta. Jag har lyckas gör en tårta förut och den blev super god! :) Så ikväll/eftermiddag slår jag på stort, dock är syster och mamma inte hemma. De ska nämligen på globen där det visas horse show, jag skulle följt med. Men eftersom jag skulle ha varit i Mora den här helgen, så fick systerdotter min biljett och jag kan ju inte ta tillbaka den bara för att jag är hemma nu. Sen så tror jag inte det hade spelat någon roll, eftersom Loke är som han är. Så kan ju inte han följa med, inte snällt mot honom. Tanken på att det slutar inte först 22 ikväll, han behöver sina små rutiner som han har! :).
Annars idag så ska jag flörta med pappa och försöka få upp min tv på väggen, sen blir det väl lite allmän städning här hemma. Loke hjälper till igenom att öpnna blöjan och kissa i sängen, duktig pojke! :)

Men nu ska jag ta min alldeles för trötta pojke!

Nattinlägg

Jo men godmorgon kanske jag ska säga, jag verkligen älskar att Loke har kommit in i perioden att han tänder ska börja titta upp. Så underbart att vakna varannan timme av en bebis som har jätte ont i munnen, allt jag kan göra är att trösta, bära och tycka synd om! Så det är vad jag roar mig med såhär dags på natten/morgonen, det va samma vissa igår. Det va därför ni inte fick speciell uppdatering, jag höll igång för fullt för att inte somna i soffan, vilket jag lyckades göra ändå men Loke i famnen!
Jag är fruktansvärt slut i hela kroppen och jag känner hur ögonen går i kors, men jag får väl tacka gudarna att Loke bara vaknar och  vill vara nära än att vaknar och skriker helt galet i flera timmar. Visst vaknar han och skriker, det gör ju ont såklart, stackars liten bebis! Men just nu verkar han hel nöjd med livet, ligger och pratar med sin napp som han samtidigt försöker stoppa i munnen. Han börjar bli riktigt duktig på det, min lilla pojke börjar bli stor! :)
Kan inte förstå att Loke blir 5 månader den 8:e, han har blivit så duktig på sistonde han sitter för sig själv helt och han börjar få igång motoriken riktigt bra när det gäller små pill. Han har hittat min näs-piercing och den är ju jätte intressant att pilla på, ungefär "mamma kan man ta den där saken där" och han lyckas! :)
Men nu måste jag ta min trötta bebis och försöka ge oss på båda lite mer sömn, som vi orkar med morgondagen också! :)



Ny förlossningsberättelse

Förlossningberättelse!

 

 

Jag kommer att följa journalen och sedan flika in med lite egna ord och berättelser om förlossningen :)

 

Det va den 7:e juli och jag hade gått med småvärkar sen graviditets vecka 30 om jag minns rätt. Men just den här dagen, så hade jag lite mer och jag skulle på förhoppningsvis sista besöket hos barnmorskan. Vi pratade rätt länge och vi bestämde att vi skulle göra en hinnsvepning. Samtidigt som hon gjorde det berättade hon att hon kände huvudet och att jag öppen 3cm. Så jag skulle hålla igång enligt henne för det skulle skynda på förlossningen. Så på kvällen den 7:e åket jag, mamma och pappa in till förlossningen och 23.50 - Jag skrevs in på förlossningen, pga att jag hade småvärkar och var öppen 3 cm. Barnmorskan jag fick på förlossningen var riktigt otrevligt och va bestämt på att jag minsann inte skulle vara kvar där!  Vi kom fram till att jag skulle försöka gå och se om värkarna vill komma igång mera, men barnmorskan kommenterade ” men va inte säker på att du får stanna”. Jag blev rätt irriterad och bestämde mig för att nu ska det födas barn. När klockan blev 01.07 – undersöktes jag och jag hade öppnat mig 3 cm. CTG kopplas på för att se hur det ser ut, den visar en reaktiv kurva och oregelbundna värkar.  Jag fick testa att gå och klocka 2 så skulle en ny undersökas igen.

03.00 – gjordes den nya undersökningen och jag var öppen 4 cm. Barnmorskan va fortfarande skeptiskt, men jag kände av värkarna lite kraftigare nu. Så jag får fortsätta gå eftersom jag är så pass envis, ny undersökning skulle göras 2 timmar senare.

05.12 – Det hade inte visat något förändring i öppningsskedet, så jag får 2 st citodon för att vila.

07.00 – Det va dags för skift byte och jag fick en underbar barnmorska som jag verkligen älskade!

08.00 – Fick jag lägga mig i badet för att se om det ville hjälpa, men shit så varmt det va! Efter badet så skulle en ny undersöknings göras och se vad badet hade gett för resultat. 09.50 – En ny undersökning och  amniotomi gjordes med skalpelektrod.. Tror det betyder att de tog hål på hinnerna, för att vattnet skulle gå! :). Efter undersökningen så fick jag fortsätta gå, så förlossningen skulle sätta igång, nu när  vattnet hade börjat gått. 11.00 – värkarna kom med stormsteg och jag bad om lustgas som jag fick!

 

12.20 - Jag va nöjd med lustgas, jag minnas att jag sa till mamma ”en sån här borde alla av vid sängkanten hemma”. Lustgasen va min bästa vän! Jag minns själv hur jäkla hög jag va på lustgasen och jag var borta en hel del innan EDA sattes!

13.00 stod jag inte ut längre och jag bad om Eda. Det tog lite tid innan jag fick edan klockan 13.50 lades eda

 

klockan 14.00 var det dags för skift byte ännu en gång. Sen så gick tiden och klockan blev 15.00 och läkarna hade beslutat att ge mig syntocinondropp för värkarna skulle sättas igång ordentligt. Sen gick tiden och barnmorskorna springer i mellan gör att öka droppen, under tiden fick jag även ett gåbord för att kunna hantera värkarna bättre och även sitta på en boll (namn?)

16.00 får jag mera eda, 45 minuter senare fick jag ligga på höger sida. 17.20 var det dags, jag stod på knä och hängde över sänggaveln. Det va en snabb progress, jag krystade

17.33 var min älskade Loke född. I journalen står det ”en fin pojke framfödd”, sen står det mest små anteckningar, 20.21 blev jag flyttad till BB-hotellet och förlossningen var avslutad!

Förlossningen tog 19 timmar totalt från och med inskrivning, det var tungt och väldigt jobbigt. Men nu sisådär snart 5 månader senare, är/var det värt allting! Jag fick en underbar kille på 3420 gram och 51 cm lång :).

Jag är stolt mamma till min prins Loke

Bilder

Bilder på två av sakerna som fick följa med hem, hittade ingen bild på pyjamaserna. Men det får bli imorn, men lampan som är på bilden va den mamma och pappa fick, dock va den vit! :)
Bilden under är på lyktan som pryder min fina hylla i rummet, underbar! :)
Båda är köpta på Indiska, lampan kostade 399:- och lyktan kostade 129:-

En dag i min gamla hemort!

En hel dag i Farsta centrum och ännu fattigare, dagen började tidigt och vi var nog hos min syster när klockan slog halv 9. Så käkade vi frukost, pratade och sen så tog jag Loke och lånade systers säng och det blev en powernap för min del och Loke kollade på tv. Sen va det bara att mata min lilla pojke och klä på sig för att ta sig till Farsta centrum och eftersom pengarna hamnat på konto så var det dags för lite julshoppning .

Fick med mig en hel del hem, dock bara två julklappar vilket ena va till min bror och andra va till min mamma och pappa. Men de fick den redan idag eftersom jag inte kunde låta bli att ge de den, de blev super glada :).



Men för ovanlighetens skull så blev det knappt något till Loke idag, det följde endast med hem två pyjamasar vilket va behövligt. Annars blev det ingenting, jag själv köpte med mig min underbara lykta hem som nu pryder min ena hylla i rummet. Sen blev den en pärm till Lokes alla papper, vilket även detta va behövligt:). Eftersom graviditeten bidrog inte bara med ett barn utan en jäkla massa papper, möten, tider att passa! Ja ni förstår, det är en hel del som ska hålla ordning på och inte bara ett barn, så en pärm va väl inköpt och ett smart köp.  Efter Farsta så möte vi upp systerdotter som skulle med hem, så nu på kvällen har hon hjälpt mig att städa ordning i källaren och ordna lite grann i rummet.

Men nu så kollar vi på idol och myser, jag har en sån härlig familj! :) Efter idol blir det film mys tror jag, har hyrt några filmer för kvällen.  Måste även passa på att berätta att jag hämtade ut mitt paket från H&M som innehöll mina träningskläder, så imorn blir det att ut och springa samt höra rätt hårt med lite sit ups och träningscykeln :).

I helgen blir det full rulle, imorn blir det en vända till stallet och fixa där. Sen så ska pappa iväg och hämta skåp som vi ska få in i vårt hus på något sätt och försöka få plats med, hur tänkte du där pappa? ;)  Men det är ett mysterium i sig, det märks imorn väl säga. Sen så ska jag försöka passa på och träffa underbara Linnea och hennes super söta son Miliam, men det får nog bli på söndag eftersom det är fullbokat imorgon.

Men nu blev det ett långt inlägg, så har ni något att läsa om! Nu ska jag fortsätta gråta framför idol, sluta gör så känslosamma låtar, jag bölar ju som en 5 åring!! ;)


Godnatt

Jag känner mig en som levande varelse igen, gud så skönt att duscha! :). Eftersom jag äntligen va ren så beslöt jag mig för att fixa mina naglar, så målade de :). Så nu känner jag mig lite extra fräsch, vilket va ett tag sen! Men även fast jag inte har någon kille så är det kul att fixa sig för sig själv och bara va fräsch :).
Nackdelen med att jag duschade nu på kvällen, är att håret kommer stå åt alla håll och kanter eftersom jag kommer sova med blöt hår ;). Men jag överlever, stod även och funderade på hur jag ska göra med mina ögonbryn och jag ska leta reda på en sak imorn så jag slipper raka bort de och jag avskyr att noppa ögonbrynen :)..
Men nu ska jag sova så jag slipper sminka över mina svarta ringar under ögonen jag kommer ha imorgon bitti :)


Tävling

Jag är med och tävlar om goodiebag värde 1500 kr, hos en jätte go tjej! :)
HÄR hittar ni tävlingen! :)

Torsdag kväll...

Efter ett stallmöte och mat i magen, så är jag rätt så lycklig. Förutom att jag helst vill ställa mig i duschen och ska faktiskt göra det här jag tänkt, men det får bli efter criminal minds.
Annars så blir det en tidig imorgon, för då bär det av hem till syster för frukost och sen blir det säkert julshopping. Har några få julklappar att köpa och sen blir säkert att lucha med syster och mamma, innan vi hämtar upp systerdotter för att åka hem :). Men vi får se vad morgondagen bjuder på, jag vet iallafall att jag måste stiga upp tidigt. Men duktig som jag varit har jag plockat ordning på rummet, samt tagit fram kläder till både mig och Loke för morgondagen, lite vuxenpoäng där till mig :).
I helgen ska jag även få arlset hur vagnen och faktskt ut och springa, känns som jag har legat på latsidan denna vecka. Vilket inte går för sig, ska även ta tag i att cykla på träningscyklen jag fått låna av storesyster. Ja jag måste verkligen ta tag i träningen, ska bli skönt!
Men i allt detta deppande om att jag måste ta tag i träningen, så kan jag berätta att jag har gått ner 3 kg på snart 3 veckor! :). Så jag har fått ner 1 kg i veckan, vilket är super bra enligt mig och det ska fortsätta i samma takt :).
Måste även apropå träning, hämta ut mina träning kläder som kom i måndags som fortfarande ligger på posten. De får hämtas och börja användas! :)
Men nu ska jag kolla klar på criminal minds och sedan duscha, sen blir läggdags tror jag! :)

Jag tror jag lider av en sinnesrubbning

Ärligt talat det måste vara något boktavligt fel på mig, det spelar ingen roll hur mycket jag ändrar i mitt rum och håller på. Jag vill alltid göra om det igen, funderar på att testa flytta sängen (mamma kommer slå ihjäl mg, som jag håller på)
Jag vill ha en egen lägenhet så jag kan fixa den exakt hur jag vill ha den, ååh irriterande! :). Sitter och googlar bilder på inredning, jag kommer gå mig galen snart.. Jag vill vara 18 och har råd med en lägenhet innan jag blir tokig! :)
Nä nu ska jag vänta tills mitt the sims 3 spel är ner laddat så jag kan sedan inreda deras 758 gånger ;)..

Jag ska älska dig till mitt hjärta slutar slå..


111124

Godmorgon alla pigga och glad, själv är jag desto värre inte speciellt pigg. Natten har inte varit den perfekta, eftersom lilleman ansåg att klockan ett va en lagom tid att somna. Sen vaknade han vid tre tiden igen, vad händer med honom? Jag hänger inte med längre, han som brukade sov från 22 till 5.30 på morgonen till att vakna varannan timme nu och skrika. Men det kanske är en period, vi får hoppas på det iallafall.



Just  nu ligger han ifall utslagen i sängen och sover, han somnade på 2 sekunder min trötta pojke! :). Idag skulle vi egentligen varit hemma hos storesyster för att träffa henne och äta frukost, sen skulle vi åkte in till stan. Men eftersom min plånbok ekar och systerdotter ska komma imorgon igen, så ändrade vi till att vi åker till henne imorn istället :). Imorn blir det även att handla in de sista julklapparna, vilket känns otroligt skönt att ha det gjort.
Måste även hitta på en julklapp till lilla Loke, vet bara inte vad jag ska köpa.. Det står mellan en leksak eller något av det jag vill ha det Lokes rum i framtiden, eftersom han ändå inte kommer vara så värst intresserad av själva leksaken så är det valet och kvalet hur jag ska göra! :).
Men ska kolla runt lite på internet och se vad jag hittar! :)

Egen almanacka!

Jag har suttit ett tag och beställt hem en egen designad almenacka för 2012, egna bilder och text!
Tycker sidan jag beställde ifrån va super bra och man fick bestämma hur man ville ha den :)
Klicka HÄR för att komma till sidan!

Ångest

Idag är det en sån här dag jag bara vill ska vara över, inte för att jag blev ett krossad av Joakim. Det är inte därför jag är ledsen eller kanske lite, men mest för att jag gick på alla hans falska ord. Slut pratat med honom, men idag är den en sådär dag där jag tettror att jag kan göra som jag vill.
Jag trycker i mig godis, dricker cola och äter onyttigt, hallå vafan hände? Ångest stiger mig över huvudet och ikväll blir det att göra sit ups, för att dämpa ångesten! Sen blir det hård träning resten av tiden fram tills julafton, nu ska det köras stenhårt! :)
Annars ikväll väntar ett avsnitt av greys anatomy (stavning?), bloggar senare! :)

Svar på tal



Emma om Unga mödrar:

Snacka om att kasta sten i glashus. Lär dig stava innan du snackar om hur dumma i huvudet andra är. Loke är btw ett typiskt soc-fallsnamn så ni kanske har mer gemensamt än vad du själv inser.

IP: 81.170.230.39

Svar:
Fick dessa kommentar idag på mitt inlägg om unga mödrar och jag vet inte om jag ska skratta åt dig eller om jag ska va lika oförskämd som dig och skriva ett elakt inlägg om hur dum i huvudet du är.. Men jag väljer att skratta åt dig, för det är du som är bra patetisk!  Jag sitter inte fast i socialen och kommer aldrig göra det om du tror det, och sen förstår jag inte direkt vad du menar med att Loke är ett typiskt soc-fallsnamn?! Vadå menar du att just namnet Loke är det många barn som heter som hamnar oss soc, då skrattar jag lite till åt dig!
Jag antar att du inte har några barn själv eller jag hoppas inte du har det. Men jag hoppas du får en bra kväll hemma i Malmö efter som du bor där! :) Ha en trevlig kväll Emma;)

Unga mödrar

Nu ska jag bänka mig framför unga mödrar som verkligen är helt värdelöst!
Verkligen alla dessa tjejer är social fall och har problem, förutom två eller tre kanske.
Det skrämmer mig, hur så många pass tjejer kan hamna inom socialen?
Ta exempel Hanna ( hon som visas på bilden med sin dotter) hon är helt blåst verkligen, först hamnar hon på föräldrar hem och sen så skulle socialen ta dotter i från henne. Men nu så har hon fått stödfamilj till sin 8 månader gamla dotter? Hallå varför skulle hon behöva det?! Lär dig ta hand om ditt barn istället för att hålla med olika killar!
Hennes kommentar är "sen jag har fått min dotter har jag bara varit mamma"
Nähä det menar du inte? Kanske för att du är mamma, det är ju samma sak för alla som får barn!
Sen har vi den andra tjejen på bilden, hon är 20 kanske?
Och har fortfarande inte lyckas gå ut nian efter att har försökt 5-6 gånger...
Åh blir så sjukt förbanna på programet!
Nu ska jag irritera mig lite mera! :)


Tårar

För tillfället vill jag sätta mig i ett hörn, gråta och skrika hur mycket jag hatar mitt liv och killar för den delen!
Men jag sväljer gråten och flyter huvudet lite högre och visa mig stolthet, jag är sårad och förstörd denna kväll. Jag har blivit grundlurad och jag trodde på det hela tiden. Men iallafall jag ska skriva en klar text varför jag är upprörd och ledsen!
Imorn är det ju meningen att jag och Loke ska sticka iväg till Mora, men det hela är inställt. Jag har tyckte att han har varit konstig några dagar, men idag klämmer han ut sig att han skaffat en brud! Hallå har han glömt att jag varit intresserad av honom i evigheter? Men skitsamma jag lever mitt liv och jag ska skaffa mig ett förbannt bra liv utan honom. Vi må kanske behålla vänskapen, om han nu förlåter mig för att jag bad honom hoppad från en bro (känslorna tog över). Men jag grymt besviken på honom och jag skulle helst av allt vilja plåga honom lite grann. Men jag hoppas att hans tjej gör honom lycklig eller vänta det gör jag inte alls! Jag hoppas hon är en riktig subba mot honom och han sedan inser vilket misstag han gjorde idag och då ska jag skratta åt honom, för idag gjorde han världens misstag genom att såra mina känslor.

Ibland är kärleken bara skit, men som jag sa till en tjej idag "ta det lugnt, jag vet hur det känns jag har kämpat för samma kille i 5 år trots att han alltid valt andra för mig. Den rätta kommer komma en dag och då kommer du aldrig släppa taget" Det stämmer och hitta nu? Ännu en gång blev jag sårad av samma kille, så vet ni vad?
Nu ger jag upp denna kille och går vidare, det finns fler som mer värd mina tårar och kärlek :)
En dag kommer jag hitta min drömprins även om jag måste vänta länge, då ska jag göra det. För när jag väl hittar just han så kommer han att vara perfekt och jag kommer aldrig vilja släppa taget! :)

Tävling

Jag är med och tävlar hos Luna på landet, ni hittar tävligen här

Vilken natt

Denna natt har varit den värsta på länge, riktigt jobbig har den varit! Den har bestått av att trösta bebis nästan varannan timme, vilket jag har varvat med att göra flaska mat ibland också. Sen har jag även hunnit kollat på tv under tiden, kollade på the mentalist klockan tre inatt. Annars så har jag nästan gråtit över att behöva kliva upp ur min varma säng, men klockan 8 imorse gav jag upp och klev upp ur sängen! :)
Men nu är jag helt slut, kroppen värker och huvudet känns som det ska sprängas i små bitar! Skulle helst vilja krypa ner i sängen och bara sova, men har miljoner saker som ska göras innan kvällen. Måste packa ner det sista och städa utan det sista, eftersom jag och Loke åker imorgon bitti. Lite skrämmande faktiskt, men det ska bli kul :)
Sen ikväll blir det förmodligen att rida med syster eller så får Lovis vila idag, vi får se hur det blir med det hela. Just nu sover Loke och jag ska passa på att ta hand om det sista, för han är inte så jätte sammarbetsvillig efter en dålig natt sömn :). Men det är kanska förståligt, men annars har jag inte så jätte mycket att berätta för er. Funderar på hur jag ska göra med datorn, ska den med eller ska det få vara hemma? Tror nog den får stanna hemma och ni får lida med en kass uppdatering från imorn tills på måndag :). Jag lär väl kasta in några mobil-inlägg då och då, men annars kommer jag spendera största tiden med Joakim och reta honom fullt ut ;).
Men nu ska jag börja plocka ordning här hemma och dator kommer även dö snart! :)

blogkeen

<a title="16 år & Mamma till Loke♥ -" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=215762&f=true" target="_blank"><img alt="16 år & Mamma till Loke♥ -" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=215762&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Ugglor

Igår skulle jag egentligen kastat upp ett inlägg på min nya kärlek och som kommer få pryda Lokes egna rum, när han väl får ett! :). Jag har hittat ett motiv med ugglor på, jag har sen tidigare en välling burk med den. Men nu har jag hittat massa annat som ska få komma hem till mig, ska önska mig pengar i julklappp av familj och släkten ;).
Denna speciella uggla har tagit med hjärta med storm och jag är helt såld! Ska beställa hem nappen,nappflaskan,pallen och bordslampan som jag visade förut i ett inlägg som ni finner HÄR
Vad tycker ni? Fint?
Alla andra fasnar ju för exempel laban eller kanske bamse. Jag själv har fasnat för ugglan, så detta ska beställas hem efter julen :)

Lera upp till knäna och hästmys i mängder

Det va en dålig uppdatering igår, men jag orkade inte riktigt igår. För det första så pluggade jag matte en hel del och har nu hunnit skickat in två "prov" så jag har fått godkänt på :). Sen på kvällen tog jag hand om golvet i vårt rum, eftersom det va fullt av kläder som skulle packas ner och nu är det gjort. Nu är det bara lite små saker som ska packas ner, men det tar jag och gör imorn på kvällen :).

Annars idag har det varit full rulle, började morgonen rätt tidigt men fick Loke att somna om och vi klev inte upp först klockan blivit 8. Så blev det frukost med mamma och även syster som va ledig idag, sen va det bara att sätta fart mot Hööks som var vår första stopp för dagen. Det fick hur smidigt som helst, menas mamma och syster sprang på hööks gick jag och bytte på Loke som inte alls va överens med att gå på hööks ;). Sen bar det av mot Maxi för storhandling, mamma va super gullig och köpte en hel del barnmat till Loke eftersom min plånbok är lite fattig fram tills fredag ;).
Sen åkte vi och lämnade mamma samt Loke, så att jag och syster kunde åka till stallet. Det blev en mysig ridtur med syster och Tessie (systers häst) ute i skogen, det blev klättring och lite trav/galopp på köpet :). Vi va ute cirka ute en timme, Lovis njöd fullt ute och tyckte det va super kul. Det är så roligt att se hennes små bebis framsteg som jag kallar de, hon som bara reds nån gång i veckan och endast på helgerna :). Så det är kul att se att hon är så pass postivit till att jobba lite grann nu, även fast hon tycker det är jobbigt och blir svettig. Jag själv fick också jobba idag, att hämta lilla Lovis är inte det lättaste eftersom den första delen av hagen består ut lera och åter lera! Så det är lite halv kämpigt att hämta henne, men ack så mysig hon är! :)
Efter ridturen fick Lovis så inne i en lånad box, för att torka lite grann och för att få vila lite hinna det va dags att gå ut i hagen igen. Hon går nämligen på lösdrift och går ute dygnet runt, så hon fick vila lite grann menas syster gjorde ordning Platina (mammas häst). Men nu är vi äntligen hemma igen och maten är klar, så jag ska ta och äta lite grann! :)
Mer uppdatering senare ;)

Värsta hysterin

Jag har suttit och funderat på en sak och tänkt på hur jag ska skriva det, utan att det ska låta som jag är värsta omogen och så. Jag har funderat sen igår kväll och hela natten, jag måste skriva ut det här nu :).

När jag valde att berätta att jag vänt Loke framåt vänd i vagnen, så blev det värsta hysterin angående det. Jag fick kommentarer att jag va helt sjuk i huvudet, min son skulle få epilepsi, folk skulle anmäla mig och sånt skit!
Men nu har jag suttit och funderat på saker och ting, jag fick massa skit för att jag hade vänt han framåt.
Men jag läser om massa folk som gör "fel" med sina barn, ta till exempel alla latte morsor som har bugaboo och tvingar sina för stora barn att ligga i en alldeles för liten bugaboo vagn, varför får inte de skit för det? Eller så hade vi i sommras alla mammor som täckte över sina barn i vagnen "för de ska sova", eller de stackars barnen så får göra samma sak varje dag exempel alltid ligga i babygymmet menas mamman sitter framför datorn. Varför ingen av de skit för det? Jag läser själv om vissa som gör sånt här, men det är tydligen helt okej för folket. Eller mammor som låter sin 3 månaders bebisar hoppa hoppgunga, ja det är ju verkligen normalt att låta de göra det. Sen har vi mammorna som lägger sina små barn på kanske snart 3 månader  i deras säng med en flaska och sen går därifrån och glöm inte att de stänger dörren om barnen också.. Hallå vart är världen påväg?
Ja som ni förstår finns det massor med folk som säger en sak och gör en annan, jag har till och med sett med egna ögon hur en tjej sätter sin son i soffan fast han kanske bara va 2 månader (va ett tag sen) och sen går hon därifrån, är det så mycket bättre?! Så finns det vissa som sätter sina alldeles för små bebisar vid sufflet kanten på liggdelen, om ni förstår vad jag menar. Så de har suffleten som stöd för ryggen! Men de mammorna får minnsan inge skit för det, men om jag vänder min son framåt i vagnen är det fan döds farligt!

Jag kan förklara för er alla, att Loke kommer inte få epilepsi. En framåt vänd vagn kan inte bilda sjukdomar och den delen att Loke blir otrolig/otrygg eller att han skulle sova mindre är också bara en dålig lögn. Loke sover super bra i sin vagn och han gillar att åka framåt vänd för att kunna se ordentligt :). Nu vet jag att denna diskussion är nerlagd, men jag va bara tvungen att skriva detta.
Så innan ni fortsätta bråka på mig, kolla först på andra och på er själva ;)

Fixat hemma

Efter en dag i stallet och efter att ha städat rummet, så kan jag slappan av! Vi åkte till stallet vid 2 idag och kom hem igen vid 18.30 nånting, då det har varit en hel dag i stallet vilket inte Loke va överrens med mig om. Så han va övertrött och inte alls så lycklig. Men nu sover han tryggt i SIN egna säng, stolt jag är för det! :). Bestämde mig redan när jag kom hem att jag skulle plocka ordning på rummet, för det va riktigt stökigt. Så sagt och gjort, så gav jag Loke mat och sen fick han ligga i sin säng och kolla på sin laban spelmobil tills han blev gnällig. Sen så var det bara att plocka upp honom och natta honom i famnen :). Sen bestämde jag mig för att han skulle sova i sin säng nu, så inatt får han nog sova där och jag kommer inte ge mig! Jag behöver sova för mig själv en natt, så han ska få sova där :). Han verkar inte ha något emot det just nu iallafall, vilket känns väldigt skönt :)
Annars så börjar beck om ungefär tio minuter som jag ska se med la familia, riktig mys söndag vilket behöver så här dags! :). Ska även försöka flörta med mamma till stan imorn om hon orkar, kanske luncha med henne och så innan jag sticker på torsdag! :). Ska även hinna packa ner det jag har plockat ut till Loke, sen är det bara mina kläder som ska plockas ut och packas ner :). Har även pratar med Oliver så jag har en nödlösning ifall det skulle knasa med Joakim, vilket jag absolut inte tror eller hoppas :)

Men nu ska jag ta en banan och kolla på beck, ha en trevlig söndag! :)



Om det är något jag älskar så är det inredning!

I några timmar nu har jag suttit och kollat på olika sidor för inredning, som jag älskar inredning! Jag vill så gärna flytta hemifrån nu och kunna möblera en egen lägenhet! :). Jag har hittat massor som jag vill att Loke ska ha, det är allt ifrån stora möbler till små krokar :)
Detta har jag hittat till Loke, kärlek!
Har fastnat helt för motivet med ugglan på, har ju den vällings burken! :). Funderar starkt på att beställa hem blöjförvararen och lampan till Loke. Resten vill jag ha när vi flyttar till egen lägenhet och Loke får eget rum :). Alla förutom de två första bilderna är från internet butiken www.hemlängtan.com och resten är ifrån www.blåelefant.se
Sen hittade jag detta på in & finn till mig själv, dock bilden där det står you are my sunshine vill jag ha över Lokes säng, men kommer inte ihåg vilken butik jag hittade den i :). Men det första är ifrån www.inochfinn.se och sista lyktan är ifrån www.indiska.se
Inredning är = kärlek för mig! :)

Utkast: Nov. 20, 2011

För ovanlighetens skull så sitter jag här igen och skriver ännu ett morgon inlägg, Loke har precis somnat om efter att ha varit vaken i två timmar :).
Sitter och kollar på tv med mamma och inväntar att folket i huset ska vakna så vi kan äta lite frukost! :)
Nu på morgonen så kommer även Lokes pappa, lite halv jobbigt det där. Men det blir nog bra, sen blir det bara en snabbis eftersom vi ska iväg till stallet och fixa där :).
Annars så sitter jag just nu och försöker bestämmer mig vilket iphone skal jag ska beställa hem till min kära iphone! Älskar att köpa skal, finns så många roliga och annorlunda! :) Har hittat massa fina som troligtvis kommer få komma hem till mig ;).
Tycker det är helt sjukt hur många olika skal det kan finnas till en mobil, det finns t.ex denna med tuttar :)
Boobs (Rosa) iPhone 4 Skydd
Kanske lite överdrivet för det lär ju bli jäkligt svårt att använda telefonen, men det är lite humor i det hela :). Såg även att det finns ett skal fast med en rumpa! :)
Men jag ska fortsätta kolla vidare så, bloggar jag senare!

Lördagsmys

Efter en halv dag i soffan och i stallet, så har vi nästan precis ätit middag här hemma. Väntar på att "så mycket bättre" ska börja på 4:an, sen bjuds det förhoppningsvis en bra film :). Loke sover sen ett tag tillbaka bredvid mig, skönt att han sover så bra nu. För de senaste två dagarna har han vaknat i mitt natten och bara skrikit rakt ut för att sedan somna om på mitt bröst, verkligen super skumt eftersom han brukar vanligtvis sova tills minst 4 innan han vill äta. Men hoppas innerligt att han sover bättre inatt, för jag är nämligen super trött!


Imorn blir det full rulle här hemma, på morgonen så kommer troligtvis Lokes pappa och sen blir det stallet för hela slanten. Efter det blir att lämna systerdotter, dock så stannar jag och Loke hemma så han får kväll! :). Annars händer väl det inte så mycket, ska lägga utan kläder som jag och Loke ska ha med oss till Mora. Känns som jag tjatar väldigt mycket om samma saker hela tiden, men kanske för jag är grymt nervös och rädd för att åka till Mora. Ta det inte fel, jag vill träffa Joakim. Men ja känslor tar ett extra steg och jag vet inte hur jag ska bete mig längre. Hatar såna här känslor, allt är mycket lättare utan de :). Men nu är det slut snackat om det, shit va min inlägg blir osammanhängade ibland! :).
Nä nu ska jag kolla på tv, vi hörs! ;)

Svar på tal

AmandaHarde om Promenad mot stallet!:

sv; Tack detsamma! Ta inte detta kränkande, alltför personligt eller liknande, men är det inte tufft att hantera en liten när man är så ung? kram!

Svar:
Jag får börja med att tacka så mycket och jag tar det inte personligt! :)
Men som svar på din fråga, jo det är tufft att ta hand om en liten när man själv är ung. Men det är det bästa valet jag har gjort i hela mitt liv! :). Jag ångrar absolut ingenting och han är helt underbar min lilla prins :).
Men det är många gånger jag frågar mig själv hur sjutton jag ska orka, men det är bara bita ihop. :)

Promenad mot stallet!

Nu blir det promenad mot stallet för att fixa allting som ska göras, drar med mig Jasmine(systerdotter) så det går lite fortare. Men Loke får vara kvar hemma hos mormor eftersom han inte är riktigt helt okej! :).
Bloggar senare! :)
image description
Blir att pussa på lilla Lovis också, ge henne något gott! :)

Lördag & ingen sovmorgon

Det är lördag och inte ens idag får jag sovmorgon, utan Loke tyckte det va helt okej att kliva upp redan halv 6 imorse :). Så nu sitter vi här och kollar på disney channel som vanligt, eftersom det inte finns något annat på tv. Men tror Loke börjar bli lite trött igen, får hoppas det iaf så vi får vila lite grann.
Idag blir det nog att ta sig till stallet och fixa allting där eftersom syster jobbar idag, drar nog med mig systerdotter när hon ändå är här :). Annars idag vet jag inte vad som händer, familjemys som vanligt. Det endas som står på min lista är att bada Loke, det behövs! Det blir nog en lugn dag idag, kanske ska börja packa lite grann. Men annars så ska vi bara ta det lugnt! :)
Imorn blir det dock mer fart, har lite saker att göra på eftermiddagen och sen så skulle nog Lokes pappa kommer förbi och hälsa på (suckar en aning) och jag kanske inte ritkigt är överlycklig över det! Men har skjutit på det någon vecka nu, så får väl bita ihop och träffa honom. Och nu är det av privata skäl varför jag inte vill träffa honom, så ni behöver inte kommentera att jag är elak. Men iaf han skulle komma över, så vi får väl se om han dyker upp. Så har han iaf träffat Loke innan vi sticker till Mora, så kan han inte säga något om det.
Men nu ska jag ta och försöka få Loke att sova ett tag till, bloggar senare!



Godnatt

Med denna bild säger jag godnatt för vår del idag, Loke sover redan!
Men nu är det min tur att ta natt för den är dagen! :)
Det där är min kille det där, mamma älskling

Trixa o fixa

Efter ännu en halv dag med trix och fix med bloggen, så är jag ÄNTLIGEN klar! Jag är nöjd framöver iallfall, det ända som ska fixas nu är en bättre header och en profil bild. Sen är bloggen klar helt, vad tycker ni? Duger den ? :)
Jag måste även passa på och tacka Erica, hon är utom räckhåll fantastisk när det kommer till bloggdesigner! Hon har fått hjälpt mig lite smått, då mina kunskaper är lika med noll och photoshop vill inte samarbeta med mig och det ville det fortfarande inte göra. Men tack Erica för häjlpen! :)

Annars idag så åkte vi till syster tidigt imorse, så det blev frukost hemma hos henne. Sen åkte vi till Farsta eftersom det är snart jul och det är dags för lite julhandel. Kan dock påpeka att jag fick pengarna på kontot idag, det är redan slut.. Suck på att det ska vara så dyrt att köpa julklappar till alla, men har iaf bara 4 st kvar att köpa till. Sen är det klart för detta år, så det känns skönt! :). Köpte även en lite julklapp till mig själv också, eftersom jag är en sån extremt duktig mamma :).
Funderar på att sätta mig och fixa headern, men vet inte om jag orkar ikväll! Kanske fixar den så det bara är att ladda upp den imorn eller nånting sånt :). Imorgon skulle jag och Loke egentligen träffa lite andra mammor med deras barn inne i stan, men det verkar ha blivit inställd! :) Så jag får roa mig med att börja packa för resan till Mora, det är ju snart bara 5 dagar kvar. Haha lite halv läskigt att åka efter Joakim har en förmåga att "glömma bort" att t.ex ringa, haha märks om han glömmer bort oss på Moras tågstation! ;). Nä slut snackat om det, jag måste nog ringa Oliver så jag har en "säkerhetslina" ifall något går snett :)
Men nu ska jag sätta mig och trixa med en header och hoppas på att den blir bra :)
Ha en trevlig fredag kväll, den lilla tiden som är kvar! ;)



Dålig bild jag vet, skyller på mörkret! Men detta va min lilla julklapp till mig själv, ett smyckeshängare från Indiska 249:- :)

Utkast: Nov. 17

Efter att ha suttit hela dagen och trixat med bloggen, så får den fortsätta se ut såhär tills vidare! :)
Loke har precis efter att ha sov vägrat ett tag, jäkla unge som har kommit på hur man ska göra det jobbigt för mamma. Men äntligen sover han och jag kollar på criminal minds på 5:an, efter det ska jag sova! För imorn blir det upp tidigt och åka till syster min med mamma, för att hämta med oss ena systerdotterna med oss hem :).
När började era små sovvägra? Loke är 4.5 månad och vet redan hur man gör det. Jag vill nog inte ens veta hur han kommer vara vid 7-8 månader, eller så kanske han är super snäll då :)
Men nu ska jag kolla klart på tv och sen sova, för klockan ringer 4.45 imorn (SUCK)
Godnatt

under uppbyggnad!

Bloggen ligger under uppbyggnad under dagen, så jag återkommer när den är klar! :)
På återseende :)

Jag vet inte ens vad jag ska skriva här längre..

Ögonen går i kors och jag vill slita mig själv i stycken! När ska det här få ett slut? När ska jag få sova till 8 på morgonen utan att behöva vakna kl 4 av ett barn som vill ha mat, när ska det hända!?
Här hemma har vi återigen vaknar för denna dag och kan inte påstå att jag älskar min son speciellt mycket (skämt åsido) när han får för sig att vakna nu, jag är helt slut. Nästan så att jag skulle kunna gå och fråga om hon kan ta Loke så jag får vila lite grann. Men det lär inte hända, så jag får överleva ett tag till. Loke kanske somnar om jag har tur, vi får hoppas på det iaf =)
Men hur sover era barn på nätterna & hur gamla är de? :)

Jag klarade mig!

Puuuuh!! Trodde förs det skulle bli en sån där kväll som Loke skulle vara upp alldeles för länge, eftersom han sovit alldeles för länge nu på kvällen. Men efter 40 minuter så sover han sött bredvid mig och jag kan pusta ut med lycka! Jag tänkte ta mig an lite bilder som jag tänkte redigera och fixa så jag kan kasta upp de på bloggen om ett tag, annars så blir det väl att glo på tv tills det är dags att sova! :)




Imorn bitti väntas en joggning tur eftersom det inte blev någon idag, sen väntas även lite annan träning :).
Det känns riktigt bra nu, jag håller mitt kalori-intag och jag har ännu en svikit mig själv. Trots att jag avnjöt en varm choklad idag på stan så känner jag inget sockersug! Härligt värre, ni får skrika till om jag snackar för mycket träning och hästar. Men det hör till min vardag så ni får leva med det :)
Imorn blir det en hemma dag för vår del, för på fredag så åker jag till syster med mamma troligtvis och plockar med mig systerdotter hem! :). Så imorn blir lugn dag för lillpojken, men för min del bjuds det på träning och en ridtur på min kära tjockis till medryttar häst :). Funderar på att en riktigt långtur imorn eftersom hon knappt rörde på sig igår och idag fick hon stå eftersom det blev alldeles för sent! :). Men jag måste även kolla med mamma vad hon säger, eftersom det är hon som passar min kära son under tiden jag rider! :)
Nä nu tar vi och avrundar detta tråkiga inlägget och vi kanske hörs senare innan tvn släcks! :)

Den nakna sanningen..

Jag skrev förut om att jag skulle lägga ut bilder för att visa hur jag ser ut nu i dagens läge, för att sedan kunna visa er skillnaden. Men just nu tvekar jag på att visa bilden, för alla elak kommentarer som kan dyka upp från alla håll och kanter!
Så jag skulle kunna fega ur och lägga upp denna bild...
Så att ni inte ser så mycket, men varför ljuga för alla? Jag vet med mig själv att jag är överviktig och jag har små ätit hela mitt liv sen barnsben och en graviditet gör ju en saken bättre! Mitt små ätande har satt sina spår och även graviditeten med Loke har satt sina små spår på min kropp och det en del är det något jag är stolt över, kanske inte del att jag är tjock. Men bristningarna finns där och vad ska jag göra åt det? Jo visst använda laserbehandling, men jag läste nånstans under graviditeten "bristningar är bara ett bevis på att du har fått livet största gåva, även fast du kanske inte alltid har gåvan bredvid dig" och jag tycker det är ett riktigt bra citat för det stämmer så jäkla bra! :)
Absolut jag vill gå ner i vikt och jag jobbar på det med starkt motivation, men jag gör det endast för min egna skull. Inte för att någon kille ska vilja ha mig mer eller för att jag ska kunna få fler blickar på mig av killar. Utan för jag vill trivas i mig själv och jag vill må bra! Visst absolut jag deppar inte för att jag är tjock, men jag behöver det här för min egna skull. Och jag vet ju sanningen och jag ser den framför mig varje jäkla dag! Jag är tjock och jag behöver ändra på det! Så det är därför jag gör denna viktminsking resan, jag ska fixa det och jag kommer va så jäkla stolt över mig själv när jag har klarat av detta! Jag har sagt att jag vill gå ner 30 kg, så det är bara att kämpa på. Kan rikigt feta människor gå ner från över 100 kg så kan jag också klara detta! :)..
Så sanningen är att jag ser ut såhär:
Jag har det där fettet som hänger över byxorna och magen som gör så att jag inte längre kan stänga ett par jeans! De jeansen jag har på bilden är min favorit jeans och jag köpte de strax efter Loke kom till världen i hopp om att jag skulle kunna passa i de nu för tiden. Men livet tog en vändning och istället för gå ner i vikt så gick jag upp i vikt!
Så nu kör jag på allvar, jag ska bli smal och jag ska få plats i mina jenas! Jag skäms inte längre och om ni nu känner för att slänga in en elak kommentar om att jag är tjock så gör det om det känns bättre för er då!
För jag gör det här för min skull och ingen annans, jag ska fixa det här och det spelar ingen roll vilka motgångar jag än stötter på! :)
2012 ska bli mitt år och jag ska vara smal då, så alla som känner att de vill förstöra och tracka mig så varsågod. Men jag kommer inte ens ge er 1 sekund av uppmärksamhet, för ni betyder då lika mycket som mitt fett på kroppen INGENTING!
Och ni som känner för att ge mig tips och stöd är mer än varmt välkomna, nu KÖR VI!!! :)
Nu börjar min resa på allvar och jag tänker inte stanna för en dag! ;)

En hel dag på stan




Denna va det som fick följa med hem idag.


Efter en hel dag på stan är vi äntligen hemma och super trötta, Loke har somnat bredvid mig och jag tänkte ta mig an några bilder som ska redigeras och efter det blir det lite inlägg för hela slanten!

Eftersom mamma skulle till läkaren idag vid globen, så vi bestämde oss för att ta oss dit till det shopping centrumet som finns vid globen och det blev en del julklapps shopping för mammas del. Loke fick även med sig hem en liten laban snuttefilt, som han verkar tycka riktigt bra om. Sen så gick vi till läkaren och det kändes rätt ovärt att gå dit eftersom han sa mest ”Hej, aa bra, vi hör av oss” typiskt läkare. Sen efter det åkte vi till Kungsholmen för att kolla på babyproffsen efter badhjälpstol och vet ni? De är indragna pga att ett barn skadat sig på en sån, suck! Man ska inte lämna sina barn utan uppsikt, men det fick bli en bumbo till Loke så han nu kan sitta i duschen, det blir mycket smidigare än att hålla honom själv och ja ni fattar!

Annars ikväll händer det inte så mycket hoppar över att rida idag då klockan blev för mycket och det är fasiken kolsvart ute, lite tråkigt! Men jag kan rida imorgon istället, när det är ljust =). Men här hemma ska vi strax ta och spela lite familjespel, ska bli mysigt! Men vettefan hur det ska gå då det är retro spel och frågorna är ifrån 50-90 talet, men får väl testa!

Uppdaterar senare!



Dagens mama

Jag själv kör på en ganska enkel outfit idag, kör på min ny inköpta tröja från H&M och ett par strumpbyxor och mitt halsband från ur&penn som är en liten groda! :)


Dagens bebis

Idag fick min prins vara hel randig med lite röda detaljer! :)


Svar på kommentar

Isabelle om Bloggtorka...:

Hej, såg i ett svar på en kommentar att du pluggade på distans...Är det gymnasium som du då pluggar? Och Vilken skola? Försöker själv att hitta någon skola som jag kan läsa gymnasium distans på.
Kram

 

Svar:

Hej hej! Ja, det är gymnasium jag pluggar på distans, skolan ligger i knivsta strax ovan för Märsta och strax innan Uppsala, så mitt i mellan Uppsala och Märsta. Men grejen är den att jag är endast skriven i den skolan just nu, men pluggar ifrån hemsidan www.hermods.se/novo. Man gör allting via datorn, vilket gäller även alla prov och så. Det enda man behöver är en dator med webcam och headset (skolan ska fixa ifall du inte har det) för att kunna prata med sin lärare :). Nu vet jag inte riktigt vart du bor eller så, men det ska inte spela sån större roll för att man ska kunna plugga på hermods ovasett vilken stad man kommer ifråm :). Mitt tips till dig är att du tar kontakt med en skola du gillar eller den skolan du redan går på och pratar med de angående plugga distans. Men ge inte upp ifall du blir nekad, sök till andra skolor då! Det va det jag fick göra, jag blev nekad till första skolan och även andra jag sökte till. Så fortsätt kämpa även fast du blir nekad, det finns alltid någon skola som tar emot dig eftersom det ger bra rykte för skolan också! :)

Lycka till nu & jag hoppas mitt svar duger bra :) Kram

 


Varför måste man har rubriker?

Jag börjar tröttna på att dra igång ännu en tidigt morgon här hemma, men det är väl bara bita ihop och se positivt på att Loke inte alls vaknat något inatt. Kanske va för att han va extrem övertrött igår, han har ju nämligen kommit på hur man kan slippa sova. Jag nattar honom fortfarande i min famn då jag anser att det är lättast, men nu har min lill pojke kommit på hur man vrider på sig och slipper man sova för en halvtimme :). Så det är vad Loke gör på kvällarna när det är dags för att sova, attans unge som ska komma på sånt nu!
Men han är iaf glad, just nu ligger han bredvid mig och drar filten över huuvdet, haha söta unge! :)
Själv väntar jag spännt på att klockan ska bli halv åtta och jag kan lämna Loke hos min mamma för att jag ska kunna ta en joggning tur i mina nya skor innan det är dags för frukost! =). Tänkte även ta lite bilder nu på morgonen och kanske få mamma att ta med sig kamran över dagen, alltid kul att få lite bilder på dagen :)
Fick en kommentar på angående att jag pluggar distans, så tänkte ta och svar på den sen.
Men nu ska jag ta mig halv griniga son som är bortskämd! ;)

en tisdag kväll

Efter en lång och seg dag, så har jag äntligen placerat mig i sängen och pustar ut :). Idag har vi inte gjort något alls, gjorde ett försök till träning imorse, men mina knän strejka! Ska göra ett nytt försök imorn igen, sen ska jag även ta lite före bilder som jag ska visa er! Annars idag så hämtade syster mig för att åka till stallet, tog några varv på ridbanan. Men en tjock häst utan kondis på ridbanan är ingen idé, hon orkar inte bära sig själv i traven så hon typ snubblar sig fram. Så det är ingen mening och sen att skritta runt och runt i fler varv är ju super tråkigt, så det blev bara några varv :).

Men iaf slutat prata om hästen, efter stallet åkte jag och handla lite barnmat samt åt mamma och på samma gång hämtade jag ut mitt paket som kom idag, mina fina nya skor har nämligen kommit! :). Sen blev det en snabb vända till rosersberg och efter det mot pizzerian :). Men hör nu, jag struntade i pizzan sån jävla själv disciplin om ni frågar mig. Jag som alltid brukar falla för vad alla andra äter, åh så sjukt stolt över mig själv. Så istället för pizza tog jag mig en aktiv youghurt, fy va duktig jag känner mig! Men börjar bli lite smått orolig över min intag av kalorier eftersom jag slutat med pasta,ris,potatis och socker får jag inte i mig speciellt mycket kalorier.
På en dag ska jag äta 1200 kalorier om jag bantar, men idag har jag endast får i mig 580 kcal... Hmm kanske inte är så jätte bra, jag får trösta mig med att ta en joggning tur imorn när jag vaknar! :)..
Känner att mina inlägg tas över av hästar och träning, men jag kan lova er att jag har bytt en bajs blöja idag också och massvis med kissiga blöjor! :)
Men nu ska jag stänga av tvn och sova, imorn blir det stan med mamma som ska till doktorn! Vi ses i dimman vänner ;)

Julklapps tips

Har suttit och kollat på internet lite, sökt lite på julklapps tips och hittade en ganska rolig sida vid namn www.coolstuff.se hittade inget speciellt de syskon eller föräldrar eller sånt! Men hittade något till lite mindre pojkar som kan vara rätt så roligt för pojkar som gillar lego :). Sen är det inte alla som har dessa, så det blir lite mer speciellt :)

Detta är alltså en matlåda som en drickflaska, tycker detta va super gulligt för pojkar som är mellan kanske 1-6 år. "Matlådorna finns i olika storlekar och färger :). Detta kanske är något för er som har en liten pojke där hemma, jag kan iallafall säga att dessa kommer beställas hem inom snar framtid! :)

Såhär kan det se ut i kylskåpet! :)

 


En skål med dig varje dag, blir min dag perfekt!

 

Detta är Loke nyaste favorit, banangröten med en klick av antingen med katrinplommon eller aprikos/päron mos!

- En skål med banangröt varje dag, blir Lokes dag perfekt! Tror nog det är så det går här hemma, han älskar den! :)


Favoriter!

I några veckor nu har Loke ätit smakportioner och nu efter några veckor, så har han några riktiga favoriter! :)
Dessa är Loke favoriter och de äter han minst 1 gång om dagen, sen så dricker han även jucie för 4 månades bebisar! :).

Sen så vad de här med rubriker!?

Hur lätt kan det här vara att försöka blogga samtidigt som man försöker göra en 4,5 månaders bebis himla nöjd. Det är lite svårt, men jag försöker jag gör mitt bästa och ibland åker man på en sån här kallad bloggtorka! Jag lär ju återkomma med massvis med uppdateringar och härliga inlägg så fort jag insett vad sjutton jag ska skriva om!
Det är jäkla svårt, det va lättare när man väntade barn. Då kunde man kasta in ett inlägg om bebisen utveckling i magen så fort man körde fast, men nu ringer det bara error i mitt huvud jobbigt nog.
Men fick ett tips av en gammal "ovän"/vän som sa att jag kunde köra lite julklappas tips nu när det närmar sig julafton! :). Så tänkte kolla runt lite och se vad jag kan tipsa om, känner mig lite små värdelöst på sånt! Men man måste ju ge det ett försök innan man ger upp! =)
Men vad ska jag annars berätta om? Vad finns det att berätta om? Jag gör inte mer än att byter blöjor, mata Loke och "leker" med honom så gott det går :). Mer än så gör jag inte, jo kanske åker in till stan slösar pengar och fördriver dagarna i affärer! Haha jag måste skaffa mig en hobby under tiden Loke sover! :)
Men ska kolla runt lite på internet och se vad jag kan hitta för kul! :)

Bloggtorka...

Ska det blir en vanligt godmorgon inlägg? Känns som om jag bara skriver det, tror jag åkt på lite bloggtorka! Vet inte vad jag ska skriva om längre, dagarna är ju som alltid lite sega och inget speciellt händer längre. För tillfället ligger Loke och sover i sängen, jag vet inte vad jag ska ta mig till! Händer inget speciellt idag, funderar på att stor städa rummet och kanske sticka till stallet sen för att rida lite på Lovis! :)

Men under dagen kan väl ni berätta vad ni vill läsa om i bloggen, så blir allt lite lättare :)
Men nu har min prins vaknat, så jag ska ta honom! =)

Ny vecka och nya tag

Idag är det måndag, vilket betyder ny vecka och ny tag! Men idag har vi inte gjort så mycket, känner mig lite små sjuk och tror inte Loke är riktigt 100 idag.  Han har vaknat omvartannat och bara gnällt, så jag vet inte riktigt det har varit med honom idag. Men nu sover han tryggt i sin mormors famn och jag har tagit ett efter längtat fotbad som jag skulle ha gjort under graviditeten! :).
Ja vad ska jag mer skriva? Ska uppdatera bloppisen, har nämligen skickat iväg ett paket idag :)
Sen så ska jag väl inte göra så mycket mera, strax börjar den som dräper och det ska jag glo på, efter det blir det väl sängen antar jag! :)
Men jag ska ringa Joakim strax, åh min söta kille! ;)

Sliten.se

Ännu en tidig imorn här hemma, jag börjar vänja mig. Men ibland undrar jag starkt varför just min bebis inte vill sova längre på morgonen, åtminstonde till klockan 8 på morgonen. Men icke sa nicke, klockan 6 verkar va ett jätte bra tid att kliva upp enligt Loke.. Puuh jag kommer vara utsliten innan jag har blivit 25 om vi ska fortsätta i den här takten, men han är nöjd iallafall. Loke ligger/halvsitter för sig själv bredvid mig som en liten nakenfis och kollar på disney channel, haha min lilla tv nörd! ;).
Men det är fasiken tur att jag fick ett söt och snäll son, annars hade jag aldrig gått med på att kliva upp såhär tidigt. Annars så ska jag snart ta sparka igång den här dagen med lite träning, dock känner jag att det krampar i hela magen av hunger så jag har sån jäkla stor lust att gå ut i köket och trycka i mig så mycket mat som möjligt! :)
Men nu ska vi inte vara såna, jag ska klä på mig och sätta på Loke en ny blöja. Så jag kan köra igång sen, men bloggar senare idag! :)

Jag är ett skämt!

Söndag vilket betyder uppdatering om min viktnedgång och så, men om jag ska vara ärlig så har jag nog inte rör mig ett gram ner i vikt ännu. Men igår beställde jag hem mina träningskor och kläder, så de bör komma i veckan! :). Men självklart så kommer jag dra igång redan imorgon! :). Har bestämt mig för att köra riktigt hård i 4 veckors tid nu, så i 4 veckor ska jag äta minnemalt med mat.
Från och med imorn så kommer jag äta såhär:
Frukost - ett kokt ägg och en hård macka
Lunch - Stadig lunch (kött, kycklig eller fisk, ev soppa)
Middag - Fil och flingor
Mellanmål : Äpple/banan
Så kommer mitt mat schema se ut i 4 veckors tid nu, sen blir det en extrem hård träning! :)
Ska börja träna zumba, sen blir det ut och jogga samt vår maskin från tvins.com, funderar även på att prata med mamma och pappa om vi kan ta upp och fixa vår tränings cykel :)
Jag är ett skämt när det gäller viktminskning, men nu jävlar jag ska bli en MILF! ;). Ska även be min mamma att ta kort på mig nu innan, så jag får se skillnad när jag har bantat bort allt jag vill banta bort! :) Så lovar jag att visa er mina innan och efterbilder, så nu jäklar slår vi på stort hörni!!! :)

Jag vill inte sluta såhär!

Farsdag

Dagen till ära är det farsdag och det firas med god mat och familje mys, funderar starkt på att försöka få min kära familj att spela något "familjespel" :). Annars blir det familjemys framför tvn, men känns som vi alltid gör det.
Annars idag har vi inte gjort nånting, jag och Loke skippade stallet pga att han sov när vi skulle åka. Så vi stannade hemma så han fick äta barnmat till "lunch" och sen har jag pluggat lite matte means Loke låg på filten på golvet och "lekte" :).
Men nu ropar syster att det är dags för middag, så jag ska ropa på min bror!
Uppdaterar senare ikväll, mot maten nu :)
Pappa, du är världens bästa!

Svar på kommentar

eemilia - 16 och blivande mamma. ([email protected]) om 13 November!:

Hur gör du med skolan? :)

Svar :

Menas jag är mammaledig nu så pluggar jag på distans för att inte komma efter, men så fort Loke kan gå på dagis så kommer jag återgå till skolan igen :)
Kan även säga att det är grymt tufft att både plugga och försöka göra en liten pojke nöjd, eftersom barn kräven ens uppmärksamhet dygnet runt trots den tiden de sover! :)

13 November!

13 november och fortfarande inge snö här, känns extremt konstigt! Godmorgon förresten, idag tyckte Loke att vi skulle gå upp tidigt som vanligt! Han vaknade vid 5 tiden, men fick han att somna om till halv 7. Så nu ligger han bredvid mig och sparkar något galet på datorn, knäppa bebis :).
Jag ska strax dra på Loke en ny blöja eftersom han ligger nakenfis för tillfället, sen blir det väl att göra frukost åt familjen som sover fortfarande! :)
Efter frukosten blir det ut för en jogging tur, jag måste verkligen sätta fart. Sen vet jag att eftersom mamma är sjukskriven tills den 12 december, så kommer hon köra dö hårt med mig så att jag verkligen gå ner i vikt :). Så hon hjälper mig gärna att passa Loke medans jag är ute och joggar eller något annat spännande :).
Men nu måste jag ta Loke som inte alls tycker något är roligt längre, jäkla hicka!
Fast jag bloggar senare idag! :)

Till er läsare!

Vilken overall har ni till era små?

En tjock, tunn, varm, kall.. Det är ett hav av overaller, visseligen har jag redan införskaffat Lokes vinter overall. Men alltid kul att höra vad andra tycker och tänker, och vad ni har för någon till era barn :).

Har ni börjat använt era overller ännu eller hur har ni gjort? :)


Beställt

Nu under kvällen har jag suttit och beställt hem detta, det här med träning ska tas på allvar nu och för det behövs lite "tränings" kläder och ett par bra skor! :). Kläderna är ifrå H&M och skorna är ett par Reebok Easytone från sportamore :).
Här ska det tränas tills jag är mager och sexig ;)
Easytone Reedge Reebok Footwear Vit/Silver/Röd

Rubriken är svåra...

En vanlig lördag idag, precis som vilken som helst :). Jag är ledsen för en sån dålig uppdatering på bloggen, men igår va jag helt slut i kroppen. Kom hem sent och jag orkade helt enkelt inte blogga igår kväll. Sen idag har vi varit i stallet och ridit, sen har jag mest tagit det lugnt med min lilla älskling. Jag tror nog både han och jag är stört trötta idag, han sover mysigt bredvid mig på sin lilla kudde och jag ska strax stänga av datorn, krypa ner längre ner i sängen och kolla på en film som går på 4:an.

Men iaf igår så vad det ju 11.11.11 och shit vad folk tjatade om det. Inget speciellt ju förutom att det är bara ettor, så långt sökt! Men igår så åkte vi in till mammas jobb, hjälpte henne att handla kläder åt min bror eftersom han behövde det. Sen gick mamma till läkaren och nu är hon sjukskriven fram tills den 12 december, mysigt! Det innebär att det lär bli mamma mysigt fika dagar med min mamma och även storasyster som är sjukskriver för exakt samma anledning som mamma. Dock är min syster ny opererad, så vi får hoppas det blir bättre för henne nu. Men åter till gårdagen, efter mamma hade varit hos doktor så möte vi upp min andra syster, så hon fick shoppa lite grann. Sen blev det hemgång och så, Loke sköte sig utmärkt som han alltid gör när vi är ute och åker..

Sen har vi idag, vi for till stallet på morgonen för att rida. Syster red ena hästen i ridhuset och jag valde att rida ut själv. Eftersom lilla (stora) Lovis inte har någon kondition så finns det ingen anledning för oss att plågas i ridhuset som endast går runt och runt. Så tog en skritt tur, travade lite grann så hon får röra på sig lite grann den tjockisen. Slutade med att hon blev så pigg att hon började galoppera, haha men sötnosen tvär stannade och insåg hur jobbigt det var. Efter stallet åkte vi till Maxi för att mamma skulle handla lite grann och även syster. Sen dess har vi bara varit hemma och latat oss, jag har plockat ordning på rummet och fixat lite grann.

Imorn är det den 13 november och det innebär fars dag, så det lär väl bli lite mysig middag och fika här hemma för vår del. Vad brukar ni göra på farsdag? Något speciellt? Restaurang besökt eller något annat spännande, berätta alltid kul att veta hur andra ”firar” såna dagar. Annars blir det väl som vanligt stallet, men imorn blir det dock inge rid pass eller kanske ska fråga syster om jag får rida hennes lilla donna, fast den snälla självklart. Är fortfarande livrädd varje gång jag sätter mig på hästryggen.

Men nu ska jag stänga av datorn och kolla på filmen, God natt !


svar på frågestunden

emelie, savvas mami om Mot mamma!:

va fick du namnet loke ifrån? :) är du och pappan tillsammans?

Svar:

Ibland önskar jag att det fanns en enkel förklaring som "min farfar hette det" men så är det inte.. Jag hade massor utav namn i graviditeten, men när jag gick in i sjätte månaden så tröttnade och frågade råd på familjeliv. Men ingen om med några namn som fastnade på mitt huvud, så jag gav upp. Men nånstans där läste jag om en pojke vid namn Loke och det fastnade direkt. Så ifrån sjätte månaden fick min lilla groda heta Loke, men självklart testade jag att säga andra namn när han va född. Men han passade bara i Loke :)

Nej jag och Lokes pappa är inte tillsammans längre

Hannah ([email protected]) om frågestund

Eftersom jag inte har läst din blogg tidigare och detaljerat så frågar jag:

- Hur & när märkte du att du var gravid?
- Hur reagerade du & Lokes pappa?
- Finns pappan med i bilden nu? Om inte, varför?
- Bor du ensam med Loke och/eller pappan eller hemma hos föräldrar?
- Hur klarar du vardagen?
- Vill du ha fler barn? :)

Svar:

- Jag märkte det tidigt i graviditeten, jag fick nämligen en kraftig blödning och fick åka in till gynundersökning för att kolla. De hittade ingenting och skickade hem mig, men jag kände på mig att något va "fel". Så efter några veckor tog jag ett grav-test och det va positivt, åkte till ungdomsmottagningen och fick göra 4 till. Det visade sig att jag va i vecka 5 och det kraftiga blödning kunde varit att Loke skulle haft en tvilling..

- Jag började gråta på en gång när jag såg att det va positivt, mest för att jag visste att Lokes pappa inte vill ha barnet. Även Lokes pappa började gråta för att han visste att jag skulle behålla.. Vi va inte överrens nån gång och jag tror aldrig att Lokes pappa kommer kunna acceptera jag behöll Loke.

- Lokes pappa är inte med i bilden så mycke, hans finns där smsar ibland och frågar hur det är.. Men jag är inte intresserad av någon "relation till honom" och jag anser att Loke får ta upp pappa relationen när Loke själv vill och är redo för det. Han gjorde valet själv att inte vara med, genom att inte vilja ha Loke.

-  Jag bor hemma hos mina föräldrar, men har planer på att flytta till egen lägenhet i sommar.

- Ibland undrar jag samma sak själv, Loke har inga större sovrutiner nämligen. Utan han sover när han känner för det och när han är väldigt trött, jag har iallafall lyckas få in sovrutiner på kvällarna (tur det). Han somnar mellan 19-20 på kvällarna och sover så länge han vill (beror på hur mycket han sovit på dagen). Sen annars så äter han 3-5 timme och vid 8 varje morgon så äter han gröt  :). Men dagarna rullar på, vi gör oftast alltid nånting och är knappt hemma. Så vi åker tidigt på morgonen och kommer hem på eftermiddagen :). Sen försöker jag även kombinera bebis med ridning, pluggning och nu även "bantning. Så jag har många bollar i luften samtidigt, vilket jag trivs med :)

- Fler barn, ååh svår fråga. Ibland känns det som "aldrig flera barn över min döda kropp" och ibland känns det som "ge mig ett till barn på en gång". Men jag bestämt mig för att inte skaffa en barn tills för jag pluggat klart och jobbat ett tag, visst det kan ändra sig ifall jag träffa en kille, men det får vi se helt enkelt :)

Juksela , 16 år & blivande mamma om frågestund:

Hur känns det nu & vara mamma? 
Var det jobbigt i början ?
Hur löser ni/du det ekonomiskt? 

Kram

Svar:

- Det känns underbart att vara mamma, men skenet kan också bedra. Det är också grymt tufft och jobbigt i mellan åt, jag är bara tacksam att jag har min mamma som hjälper mig ibland :). Men det är också hur mysigt som helst, men det är mycket tuffare än vad jag föreställde mig.. Men jag ångrar inte mitt val, jag älskar min son :)

- I början va det som tuffast, Loke hade kolik och jag blev väldigt osäker i mig själv. Så förståa 2.5 månaderna så va det mest jobbigt och en enda katastrof enligt mig själv. Men nu är det underbart äntligen :)

- Jag lever på föräldrarpenning, Lokes barnbidrag, underhållsstöd och på mitt studiebidrag (pluggar distans). Sen så hjälper mina föräldrar till ifall det krisar eller om jag vill ha något när pengarna är slut. Men oftast eller nåstan jämt så betalar jag tillbaka så fort mina pengar kommer in på kontot :)

Rebecca - 18 år och mamma till Haylie <3 ([email protected]) om frågestund:

Har nog lite frågor jag! :)

*Vill du ha fler barn?
* Vad tror du Loke skulle hetat om han var flicka?
* Dejtar du någon? :)

Svar:

- Som jag skrev ovan, inge fler på barn först jag pluggat klart :)

- Jag hade rätt många tjej namn, ser att din dotter heter Haylie och det va ett av namn förslagen. Men det hade nog stått i mellan Haylie, Summer och Alice :)

- Det är väldigt bra fråga, har en kille jag gillar som gillar mig också. Men det är komplicerat, han ska ha barn snart och jag har barn :). Men dejtar gör vi nog inte, haha jag måste nog fråga honom innan jag kan ge dig ett korrekt svar på den frågan :)

ida - 17 år snart mamma om frågestund:

tack! :) <3

hmm.. det var så många frågor tagna redan :o hah.. 
men hur tror du att ditt liv hade varit nu ifall du inte hade behållit Loke? bättre/sämre? :)

Svar:

- Hmm mitt liv utan Loke, svår att föreställa sig det.. Men jag hade väl pluggat på gymnasiet fått skit dåliga betyg, strulat runt med helt fel kille, festa varje helg som en galning och varit rent ut sagt en riktig slampa.. Haha höga för väntningar om mig själv eller inte. Kanske tog i lite väl hårt där, men absolut jag hade nog inte varit guds bästa barn fast det är jag inte nu heller ;)

Amzie,, mamma till Viggo om frågestund:

Vad får du ut i mammapeng och hur många dagar tar du ut? 
Hur länge planerar du vara hemma med Loke?

Svar:

- I mammapening får jag ut lägsta nivån vilket blir ungefär 4409 kr i månaden. Jag tar just nu ut 7 dagar i veckan, fram tills sista december då jag byter till 5 dagar i veckan.

- Jag ska vara hemma med Loke tills han får börja på dagis, sen kommer jag återgå till gymnasiet :). Men jag får vara hemma tills våren 2013 om jag så känner för det, då jag även fick Lokes pappas dagar eftersom jag har ensamvårdnad av Loke :). Men jag vill spara dagar så jag kan ta ut de när dagis kommer igång eftersom det kommer bli ett antal vab (vård av sjukt barn) dagar när Loke börjar dagis :)

Anonym om frågestund:

Vem är lokes pappa :)?

Svar:

- Lokes pappa är anonym här i bloggen, pga att jag aldrig frågot honom om jag får skriva ut honom i bloggen. Men han heter något på K, så i bloggen om jag nu skriver om honom så kallas han bara K :). Han är äldre än mig, ca 5 år äldre och han bor ovan för Uppsala, vart ovan för Uppsala tänker jag inte skriva ut. Men det är en lite byhåla, inte så mycket hatt hurra för ;). Det är allt jag kan skriva ut!


Bråttom

Hinner inte skriva något inlägg, tänkte bara påminna er om frågestunden och bloppisen! :)
Ska in till stan och möta min mamma, bloggar ikväll! :)
frågstunden hittar ni HÄR
Bloppisen hittar ni HÄR

Du är det värdefullaste jag har.
Du är mina andetag
Du är mitt ljus i livet
Du är min värme i livet
Du är mitt hopp här i livet
Du är min tro i livet
Du är min stolthet
Du är mitt allt
Jag älskar dig villkorslöst!

Bloppisen är i full gång!

Nu har jag kört igång bloppisen och än så länge ligger det ute kläder i strl 50-56! :) Snart kommer kläder i storlek 62, håll utkik nu! :)
Klicka HÄR för att komma till bloppisen, kom igen komigen nu kör vi! =)

111110 - hel dag!

Vi är hemma och är helt slut, idag har det varit full rulle totalt! :). Morgonen började redan kl 6 även fast han somnade så sent, det bidrog helt enkelt inte med någon sovmorgon. Klev väl upp ur sängen vid halv åtta och gjorde gröt till lilla Loke, sen blev det frukost innan det va dags att åka till stallet. Jag och syrran stack till stallet och mamma hade Loke kvar hemma, för hans egna skull =)
Jag och syster red väl kanske 40 minuter?, räckte gott och väl för mig och Lovis (hästen). Då hon inte har någon kondis och inte heller jag, så jag va trött redan efter 5 minuter på hästryggen, va nämligen tvungen att "bråka" med henne innan hon ville göra som jag ville. Hon är en tjockis och tänkte väl "jag vet vägen till maten, vet du det? Nähä inte jag visar" och så drog hon åt andra hållet :). Så va ju tvungen att ta i, men sen gick hon som en klocka, super snäll men lat ;).
Efter stallet åkte vi hem och hämtade Loke samt mamma och for vidare till Jälla (gamla skola), för hingst bedömning som jag skrev i mobil-inlägget. Jag själv stack till skolan och hälsade på gamla vänner och lär väl åka dit i veckan som kommer också, innan jag åker till Mora :). Kan inte fatta att jag åker om 2 veckor, undrar dock lite grann vart fasiken mina biljetter har tagit vägen. Men det kommer väl snart förhoppningsvis, aja slut pratat om det! =)
Ska jag berätta en hemlighet? Min pappa kan aldrig klaga på att jag sitter framför datorn något mera ;). För mamma sitter vid sin ipad, jag sitter vid min dator, pappa vid sin, brorsan vid sin och syrrans vid familjen dator ;)
Haha dagens samhälle, vart är vi på vägen? Borde kanske byta efternamn till familjen datanörd ;)


Jag ska strax ladda upp bilderna till bloppisen så håll utsik nu! :)
Återkommer senare, Ciao! :)

Ridtur!

Efter en ridtur med syrran bär det nu av till gamla skolan (jälla) för hingst bedömning/visning. Lär väl gå och träffa Linnea när jag ändå är där! :)
Ikväll blir det mer bloggning, Ciao ;)


Så har vi kommit till kläder i strl 62

Här va det massa med kläder, så det finns en hel del att sälja :).
Så nu ska det bara sorteras och fotas, sen hamnar det i bloppisen! :)


Herregud så mycket kläder!

Har gått igenom påsen med strl 50-56, shit så mycket kläder! Men det är inte speciellt mycket som ska säljas i just den storleken! :)


Occasionally tired after five hours of sleep

Underbara bebis som inte vill sova längre, jag älskar honom villkorslöst. Men jag skulle vilja få lite mer än 5 timmar sömn, men icke sa nicke! Tydligen fick jag inte sova längre när klockan slagit tio minuter över sex, så det va ju bara att kliva upp!
Så nu sitter vi här i sängen med disney channel, samtidigt som vi bloggar eller jag bloggar och Loke nyser på datorn..Jag börja tro att Loke inte gillar min dator, han ska nämligen alltid sparka på den med fötterna! :)
Strax är kl halv åtta, vilket betyder att vi kan väcka mamma för att äta frukost! :)
Loke får nämligen gröt på morgonen samtidigt som vi äter frukost, sen så får han även "smakportion" till lunch. Men ack så jäkla mycket han äter, kanske lite för mycket för att vara 4 månader. Men jag vill inte neka honom mat eftersom han gillar det! :)
Men nu ska vi smyga upp och väcka mamma samt syster min för lite frukost! Det blir mer uppdatering ikväll efter vi har haft vår hel del!
Känns som detta är jag just nu....

Ibland är jag smartare än vad jag ser ut...

YEEES, Loke sover sött bredvid mig! Oj så lycklig jag är nu, så jag ska springa ut hälla i mig ett glas jucie, stänga av denna där jäkla tvn och släcka lampan så är det natti natti här hemma! ;)

Men var bara tvungen att slänga upp länken till bloppisen, är helt taggad på att börja sälja lite barnkläder! Så imorn ska jag gå igenom alla kläder, om vad som ska behållas och vad som kan säljas :). Men det får bli imorn kväll, så håll utsik! :). Varje gång jag lägger ut något nytt i bloppisen kommer jag länka det i ett inlägg här också :)
Klicka HÄR för att komma till bloppisen, snart kör vi! :)
Återigen GODNATT NU! :)

Godmorgon sisådär mitt i natten!

Jag kommer vara totalt död imorgon bitti när jag vaknar, för bredvid mig har jag nämligen en prat glad pojke som inte alls vill sova! Tackar iaf gudarna att han är glad och inte skriker, men hur många föräldrar älskar inte när ens barn är överpigga och glada när klockan börjar närma sig halv ett på natten ;).
Men jag tänker positivt, detta kanske bidrar till lite sovmorgon om jag har tur!! :)

Ja annars så kollar vi på the big bang theory på femman, Loke tuggar på sina fingrar och mina ögon får i kors. Men positiva tankar tänker vi här hemma, imorn bitti blir det en till ridtur med syster! Det blir säkert super mysigt och jag får lite "egentid" som man absolut inte får ta för moraltanterna! ;)
Nä men vad ska vi annars skriva om i detta "natt" inlägg? Nä jag kommer inte på något mera, ville bara dela med mig av Loke vakna stund här hemma. Tur iaf att jag har en mysig kille som gillar att gosa med sin mamma när han ska vara vaken mitt i natten! :)
Har även suttit och funderat på hur jag ska göra med bloppisen, som kommer komma upp inom någon dag bara :). Men det känns som det kommer bli väldigt mycket med massa barn kläder och sånt, så funderar på att göra en underblogg till denna som är endast för bloppis.. Hmm ja funderingarna går helt enkelt, vi får se hur jag göra! :).
Nu börjar Loke gnugga sig i ögonen, bara för jag börjar bli pigg så ska han bli trött och vilja sova! Vilken unge jag har alltså, men oj så jag älskar honom mitt hjärtegull! :)
Uppdaterar imorn, GODNATT:)

Min favorit låt!

Detta har blivit min nya favorit låt och den spelas mer än en gång per dag :)

Tur i stan och ridtur

Puuuh äntligen hemma med mat i magen, så nu kan jag slappna av :). Idag har vi hunnit med en tur i stan och även träffat kära Elin lite snatt, sen var det hem och byta om för att åka till stallet. Lämnade Loke hemma hos mamma och sen så stack jag och syster iväg till stallet, det gick rätt fort att göra i ordning lilla (läs STORA) Lovis och sen va det bara att rida iväg. Vi va väl ute kanske 30 min, nånting sånt.
Så nu har vi kommit hem och hunnit ätit middag, ska strax sätta mig vid matten och försöka göra lite grann. Loke sover nämligen och jag vill hinna klar med lite grann innan vi sticker upp till Mora :).
Imorn blir det en till ridtur på morgonen efter det blir det upp till Uppsala och sen blir det hingst visning på Jälla (gamla skolan) så tänkte även passa på att träffa några från skolan. Så det blir en hel dag imorn också, men det är väldigt vanligt i våran vardag :).
Har även suttit och tänkt och fått lite inspiration från andra bloggar, så tänkte dra igång en bloppis! :)
Kommer sälja kläder från Strl 50-56 och även Strl 62, har hur mycket kläder som helst och det är mycket som Loke aldrig hunnit använt, så det blir bättre om det kommer till användning hos någon annan. Så ni får hålla utsik så kommer kategorien "bloppis" komma upp! :)


Mot mamma!

Påväg in till stan nu!:)
Glöm inte frågestunden nu, jag vill ha massor av frågor! ;)

Ps: ser ni Lokes hamster kinder? Så söta!!


Värdelöst inlägg!

Godmorgon, vet inte vad jag ska skriva riktigt! Jag och Loke har som vanligt nästan precis gjort morgon, och försöker nu få i han lite ersättning. Men han är inte ett dugg intresserad trots att det är 5 timmar sist han åt, suck!
Han brukar bli såhår på morgonen, eftersom han egentligen brukar äta gröt till frukosten och sen bara snutte lite ersättning innan han ska sova. Åh nu blev det en tråkig början på inlägget, men ja!
Jag ska strax hoppa upp hur sängen och börja fixa mig, sen blir det att göra ordning allting här hemma för sen blir det till stan. Ska fixa lite grejer och sen blir det luncha med Mamma och hennes gamla jobba kompis som väntar barn! :). Har inte träffat henne sen jag gick med Loke i magen, så det ska bli kul att träffa henne igen..
Ja, men godmorgon vilket värdelöst inlägg det blev! Jag är värdelös på att komma vad jag ska skriva om, men ja :).
Men nu blir det frukost och sen mot stan! :)

frågestund

Nu kör vi igång en frågestund här på bloggen, ni får till på lördag på er!
På lördag klockan 12 avslutas frågestunden, fråga vad ni vill och vad som helst!
Jag kommer vara helt ärligt, även på privata frågor ;).
Så sätt igång nu och klura ut lite frågor!


Trött mamma

Vad sjutton gör jag vaken nu? Ja det undrar jag också i mellan åt, men sitter med och kollar runt lite på internet. Skriver svar på tal till en bitterfitta bara för hon inte gillar ungamammor, fuck you säger jag bara jag gillar inte dig heller. Och nej jag tänker inte länka till henne så att hon sedan kan gotta sig i mera läsare på bloggen, är smartare än så :).
Annars har vi inte gjort så mycket, duschat och tagit det lugnt. Ska strax sova för imorn blir det in mot stan, inget annat roligt. Känner mig lite halv deppig, jäkla kille!
Men aa har inge vettigt att skriva, är super trött så jag ska sova nu! :)
Godnatt! ;)

Uppe med tuppen och inte en minut senare

Som rubriken lyder så va jag och Loke uppe tidigt imorse, klockan 6 här hemma gjorde vi morgon. Vi kollade på tv, sjöng och bara busade, sen vid halv 8 väckte vi mamma för frukost. Loke fick i sig nästan en hel tallrik gröt och sen fixade jag mig. Idag körde jag nämligen första ridturen, så jag lämnade Loke hemma och tog fram min vän cykel. Tog mig hela vägen till stallet, och oj vilken dålig kondis jag har! :)

Väl framme i stallet va det bara att byta om och ta in hästen (Lovis), borstade henne och sen va det bara att sadla för att rida iväg. Insåg ganska snabbt att hon va stark som kunde stoppa ner sitt huvud utan att jag hade något att säga till om, men vi kom snabbt överens ganska snabbt och det blev en bra ridtur  =).

Sen va det bara hem och fixa mig och ta Loke sen sticka iväg till barnläkaren för att se om han kan äta mjölk, de tyckte jag skulle avvakta tills han är 1 år och det kan de fet glömma!! Efter barnläkaren gick vi till Willys och handlade,  och nu ligger Loke och sover bredvid mig efter att ha badat och nu ska jag hoppa in i duschen eftersom Joakim är allt för seg !

Men det blir mer bloggning ikväll, Ciao




Resa med barn...

Fick en fråga om hur jag gjorde när jag flög med Loke, så tänkte skriva ett inlägg om det sen blir det vanligt inlägg för dagen! :)

 

Jag va självklart super nervös och visste inte hur jag skulle ta mig till, men jag satte upp en liten lista i huvudet som skulle vara klar innan man lämnade hemmet för att bege sig mot flyget =).

 

Detta är listan då:

 

* Ny blöja på bebisen

* ätit mat själv

* matat bebis

* sovit bebisen såklart

* checkat en extra gång i skötväskan

* Kolla flygbiljetterna

Sen är man redo att ta sig mot flygplatsen, något jag tyckte va extremt viktigt och som jag tänkte på. Va att välja ett flyg mitt i mellan, inte för tidigt och inte för sent. Det finns anledningar till bägge, först ville jag att Loke skulle få ha sin morgon som vanligt utan något stress till flyget, och sen vill jag inte ha en för sent flyg så man kommer så himla sent på eftermiddagen/kvällen. Så jag valde ett flyg som lyfte ifrån Stockholm 11.30, perfekt tid om ni frågar mig. Hem från Skåne gick planet 14.30 också väldigt bra =)-

 

Sen kommer vi till det här med att checka in och lämna ifrån sig bagaget, det smidigaste är att välja bokningsreferens. Det menas att du skrivet ut biljetten hemma och checkar in själva, tror de flesta vet det. Det gör det hela mycket smidigare och man behöver inte så i kö så, sen är det bara att packa ner vagnen i en  påse och lasta på den, bebisen sätter man i bärsele ifall man är där väldigt tidigt och vill gå runt lite grann.

Men när man väl kliver på planet så sitter barnet i ens famn med ett eget bälte som spänns fast i sitt egna, och det smartaste är att man har ersättning/bröstmjölk/vällning vid start och landning då de som precis som vi kan få ont i öronen =). Men om man ammar så bör man pumpa ur, det är trång att amma på flyget.

Men viktigaste av allt, man måste själv bara på bra humör och inte vara nervös iaf inte visa det på något sätt så kommer allt gå super bra =)





Nöjd pojke!

Visst ser han stressad ut?
Vilket skämt, jag känner nog mitt barn bäst iaf!
Och om jag nu har sjunkit i ögonen på vissa för min vagn är framåt vända, ja då gjorde ni precis så att mänskligheten sjönk i mina ögon!
Sen bara för att det finns doktorer som forskar på detta så är det Inge som kan bevisa att det är farligt för just min son!
Alla barn utvecklas olika och Loke klarar av att sitta framåt utan att bli stressad eller känna sig otrygg!
Ge er nu, ni sjönk precis i mina ögon!!


skrattretande åt alla håll och kanter!

Jag kunde inte låta bli att fråga folk på en facebook grupp angånde framåt vänd vagn, höll ju på att skratta ihjäl mig när jag läste kommentarerna ;). Men tydligen är Loke otryggt och otroligt framåt vänd, sen kan även detta skapa sjukdomar som epilepsi för de sitter framåt vända! Herregud alltså, hur fan gör man om man får tvillingar? Bär ungarna tills de kan sitta i en framåt vänd vagn eller vadå!?
Det är bara ett jävla på hitt så folk ska köpa dyrar vagnar, sen fick jag kommentaren "det är sånt man skulle tänkt på när man köper vagn", ja det va precis det jag gjorde :)
Med detta inlägg vill jag bara säga, Loke är glad och nöjd framåt vänd! Men om han nu får epilepsi och andra sjukdomar, så vet jag vilken tillverkar jag ska stämma i framtiden!
Ge er nu människor, väx upp det är inte farligt att ha barn framåt vända!!
Se så nöjd han är!! :)

7 November!

Idag är det min dag, för idag blir jag 17 år! Woooho eller ja det känns inte inget speciellt, ett år närmare döden typ :). 17 är sån onödig ålder, varför inte bara hoppa till 18 efter 15 års åldern :)..
Iaf idag så skulle jag pallat mig i väg till gamla skolan, men efter en bråkig morgon med Loke och nada humör orkade jag inte åka dit och verkar super glad. Så jag åkte istället och möte mamma som slutar tidigt nu för tiden.
Men iaf hämtade ut mer ersättning eftersom den va slut, sen in på H&M och fick med mig två koftor till Loke på 50% rea, sen fick han även en prasselbok som han avgudar. Efter det styrde vi mot babyproffsen där jag ännu engång shoppade loss, haha fick med mig pipmugg,vällning delare, "sport"flaska, hjulskydd till vagnen och min efterlängtade mamma krokar :)..



Sen nu på eftermiddagen har jag fixat rummet, möblerat om igen och trixat lite grann. Men nu är jag super nöjd och ska bara bädda rent sängen och damsuga rummet, så är allt prima :)
Mamma och syster är på någon häst kurs nu på kvällen och det märks, än så länge har ingen av oss som är kvar hemma ansträngt oss för att äta någon middag.. Hmm en aning lata kanske eller bara väldigt bekväma med mamma fixar mat åt oss varje dag :)
Men jag ska väl göra en kraft ansträngning och fixa något att äta eller så lägger jag mig bredvid Loke som sover sött! :)

TRÖTTSAMT!

Jag har fått en anonym kommentar om en länkt till en barn doktor angående att Loke åker framåt vänd här är länken (http://www.newsmill.se/node/34947)
Har läst lite snabbt och det står blabla bla farligt hit och dit! Visst jag är ärlig jag va först emot att vända honom framåt, men det va antingen det eller att han kastar sig ur liggdelen pga att han sätter sig upp själv! Men om vi säger såhär, om jag hade haft tvillingar då, vad hade ni sagt då?! Det finns INGA tvilling vagnar som är vänd framåt förutom bugaboo och kostar sisådär 14.000eller en jäkla emmajunga som tar upp hela bussen själv. Så då hade det varit helt okej att jag haft en framåt vänd vagn, men ska jag berätta en ska? ;). Jag bara väntade på denna kommentar skulle komma att jag är en elak mamma som vänder min son framåt! Men om det nu skulle vara dåligt för barnet att åka framåt vänd utan att kunna vända sittdelen, så skulle de inte få tillverkas men tänk DET GÖR DE!!!
Det står även att barnet blir stressat, sover mindre. Vilket skämt, Loke sover precis lika mycket som han gjorde i sittdelen och han är inte ett dugg stressad utan är cool lugn och leker istället med sina små leksaker!
Så om min son skulle må dåligt utav att åka framåt vänd så skulle jag nog märka av det och då skulle inte heller de barnvagnarna få tillverkas!
Och nästan gång kan du skriva ditt namn, patetiska människa som måste vara anonym!!

Vi tar tåget mot..... ?

Som sagt så drar jag och Loke iväg några dagar den 24 november och vi tar tåget mot...... Mora och underbara Joakim, fast bara några dagar! Mysigt och jag längtar ;)

Update om viktnedgången

Det är söndag, vilket betyder att jag ska uppdatera hur det går med min viktnedgång och som sagt så kan jag säga att jag är helt jävla fucking värdelös! Men imorn då jävlar drar vi igång på riktigt, jag lovar fan det!
Jag ska börja ut och springa, sen kör jag lite på en maskin här hemma och sen så imorn ska jag även ta mitt första riktiga ridpass på nästan ett år (förutom ett kortis för någon månad sen). Jag har nämligen blivit medryttare på en häst i stallet, så nu jäklar ska det byggas mage och kondis här för både mig och hästen. Eftersom både hon och jag är helt slöa ;).
Men jag kan säga att det här med diet för min del vettefan hur det ska gå. Men jag funderar på att dra igång en sopp-diet på 3-4 veckor eller något sånt och sen träna arslet av mig! ;). Men ska nog börja med det imorn och eftersom jag är mammaledig som kan jag bara vara enligt min syster och inte ha en massa "måsten" haha läskigt nog känns det som jag har massa måsten i mitt liv ;).
Men iaf diet grejen är kör och jag höll mig ifrån godis i 1 dag, duktig eller inte! Men imorn då jävlar gäller det, så önska mig lycka till! :)
Oj men visst, jag tackar inte nej till denna kropp!!
Jag fyller 17, skulle vilja fylla 18 så jag kan fixa min bröst som jag vill göra!!

Återigen söndag

Känns som om veckorna springer iväg och att alla dagar försvinne i en enda dimma. Men iaf idag så har min syster och hennes barn varit här och min farmor har även varit här för att fira mig :). Vi åt super god mat och sen blev det fruktsallad till efterrätt och oj så gott det va och det satt underbart i magen! :)

Loke har sköt sig underbart idag och nu ligger han utslagen på soffan precis bredvid mig. Jag själv är super trött och vill helst bara sova, börjar känna mig sjuk och attans om jag ska ta och bli sjuk för då kommer jag börja gråta! Vill verkligen inte bli sjuk, så imorn ska jag trotsa mig själv och ta mig upp till min gamla skola för att hälsa på. Saknar mina fina vänner, så ska bli kul att träffa de =). Sen på tisdag funderar jag på att åka till syster och sova där, men kanske bara bli en fika med henne. Ville helst sova i min egna säng, ja jag är fortfarande är barnrumpa som är helt förälskad i min säng!
Jaja strunt i det nu, annars så ska jag göra allt för att få dessa dagar att gå! :)
För den 24 november så händer det en spännande en grej och fy va jag längtar!!!!
Så dagarna som är kvar ska jag för driva med att fika med andra unga mammor (förhoppningsvis) och storasyster min ;). Jag måste verkligen va sysselsatt hela tiden, vilket är en aning jobbigt.
Men ja hoppas ni är fattar detta osammanhängade inlägg, vet inte riktigt vad jag ska skriva mera ;)

Mot mormor!


Loke åker framåt vänd!

Såhär åker Loke nu för tiden...
och såhär GLAD är han då.... :)

Skåne - 111027 / resan hem igen

Torsdagen va här och det var dags att flyg hem igen. Planet skulle lyfta ifrån Malmös flygplats klockan 14.30 och jag ville vara där i god tid så jag hann göra allt som skulle göras :). Så jag och Emma klev väl upp lagom tidigt, åkte in till Malmö och tog en sista fika tillsammans. Sen gick vi till ICA så Emma kunde köpa välling till Isabella, mitt i allt kom vi på "fan det börjar bli bråttom till flygbussen". Så vi gick naturligtvis springa som galningar till bussen, sen va det bara att säga hejdå till varandra, super tråkigt med det lär inte vara sista gången vi ses (hoppas jag).

Vi hoppade iaf på bussen som skulle ta oss tillbaka till flygplatsen, Loke lyckas kissa ner sig så han får ligga naken och byta kläder på bussen =). Väl framme på flygplatsen, gick det super smidigt. Lämnade in bagagen och sen vagnen, Loke fick sitta i bärsele och sen va det bara att vänta på att det va dags att gå ombord på flyget! :).
Väl på flyget så sköte sig Loke super och bredvid oss hade vi en SUPER snygg kille, som fick Lokes snuttefilt på sig ett antal gånger för Loke kasta iväg den ;).
Vi landande på
Arlanda 15.30 och mina föräldrar möte upp oss där :).

Men nu ska ni får veta en rolig sak, jag har ju berättat mycket om Emma och att vi hittade på saker ;). Sanningen är den att jag och Emma knappt hade pratat med varandra förutom typ 2 gånger innan torsdagen innan jag föll ner.
På tordag ikväll (dagen innan vi skulle flyga ner) så skrev hon till mig " du sover hos mig på fredag", jag blev hel chockad och bara "jaha, bra att veta". Jag hade ingen aning om det, men iaf det rolig är att vi kände ju inte alls varandra, pratat två gånger liksom. Men jag tror jag och Emma fick bäst kontakt, trots att vi inte pratat, jag hade ju iaf prata med Erica från jag va gravid i vecka 21..
Men Emma är en super gullig tjej och jag trivdes bra i hennes sällskap, får hoppas att hon tycker samma sak bara! :)
Men kort sammanfattning, vår skåne resa blev super lyckad! :)

Skåne - 111026 / sista hel dagen!

Det blev onsdag och det va min och Lokes sista "hel" dag i Skåne. Jag och Emma bestämde oss för att ta en lugn dag bara hemma och eftersom inte Erica mådde hundra och ville vila. Så passade det bra, vi gjorde aboslut ingenting.
Vi va hemma hel dagen, eller jo vi gick väl till ICA och till pizzerian. Annars så va vi bara hemma, vilket va behövligt även för barnen också =).
Vi kollade på film, finns inte så mycket mer att berätta :)

Loke och Emmas dotter Isabella fann varandra och verkade trivas i varandras sällskap :)


Skåne - 111025

Denna dag i Skåne va planerad och den blev super lyckad! Jag, Erica, Emma och Patience skulle åka till Ikea, vilket vi gjorde. Erica hoppade dock av för att träffa sin pappa, så vi andra drog dit :). Vi käkade och hade det trevligt, sen va det hemgång. Men jag och Emma åkte in till Malmö för att vi skulle möt upp Erica fast det blev inte så.
Så vi gick runt själv och kollade runt lite grann, brände pengar på barnen som vanligt. Hade super trevligt med Emma och det hoppas jag att hon också hade :). Tillslut blev det hemgång när klockan närmade sig sju-tiden, men först gick vi till ICA som vanligt och vår bästa vän marabou chokladen fick följa med hem även denna gång :).
Jag skulle sovit hos Erica på kvällen, men det knasade så jag sov hos Emma :).
På kvällen blev det film mys, innan vi båda halv ;).
Min tvnörd till son! :)

Skåne - 111024

Har glömt bort det här med att berätta om skåne, men vi kör igång igen!
Det vart måndag i Skåne och denna dag spenderades med Erica och hennes kille Pontus, vi tog oss till Lund (första gången för min del). Där vi gick en hel del, men va bara där en snabbvända. Sen åkte vi hem igen och Emma kom över till Erica, vi pratade som vanligt och skratta. Sen blev det ica och vår eviga choklad ätande, haha inte brs :). Sen gjorde vi inte mycket mera, tror det va den kvällen jag satt uppe och pilla på den gamla bloggdesignen :).
Helt enkelt en rätt lung och skön dag :)

Ett stort svart hål

Där befinner jag mig just precis nu, jag är förvirrad och totalt utbränd! Men kom inte med era kommentarer nu att som lyder ungefär såhär "klagar du redan?, han ska ju hinna bli 3,6,8,13,15 till och med 45" eller ungefär såhär "bit ihop, du valde själv att bli mamma".. Tack för påminnelsen jag vet redan det liksom och ja självklart ska Loke bli äldre och komma upp i ännu mer gnäll ålder, men desto äldre han bli desto äldre blir ju också jag! :). Men just nu är jag utbränd, jag sover dåligt, jag mår allmänt dåligt och ärligt talat så känner jag inte större WOW-känsla över livet just nu snarare fyfan ännu en dag! Det är både en jobbigt och konstig känsla, men så är det ibland!

Men iaf idag är det den 6 November och imorn fyller jag 17 år, vilket känns som om jag skulle fylla 88! Hemska tanke, men det är så det ligger till. Jag känner mig som en tonårig i en 88 årig kropp, tack gud för du ger mig denna känsla! ;).
Loke sover, han har precis somnat om och jag skulle ha gjord det samma om jag visste att jag kunde. Men jag ska om några timmar palla mig in till stan för att möta syster + barn samt mamma min som jobbar idag. För ikväll blir det att fira mig, mysigt! :).
Annars rullar väl livet på som vanligt, man hinner knappt vakna innan det är kolsvart igen! Vilket är konstigt, eftersom vi i vanliga fall brukar ha massa snö vid den här tidpunkten på året!
Men jag gråter inte för det utan hurrar istället, desto längre snö håller sig borta desto bättre! :)..
Men jag ska strax hoppa upp ur sängen och börja fixa mig menas Loke ändå sover! :). Kan ju inte gå runt och se ut som jag gör, nä fyfan! Ser ut som 7 svåra år fast Loke bara är 4 månader! Men jag kan meddela om att dessa månader som har gått har jag nog bara sovit två månader och man räknar ihop all vaken tid med honom från dag ett :).
Men vi hörs ikväll igen, godnatt eller gomorgon ;)

Sånt som berör ordentligt

Ni ser denna lilla pojke, han lider utav en obotlig sjukdom och han behöver en benmärgstransplantation. Då har han chansen att överleva, men det är inte 100% säkert!
Hans föräldrar är riktiga kämpar och otroligt starka, jag kan inte säga att jag förstår er smärta och så. Men jag lider med er och jag skänker en stor fet jäkla tröstande kram!
Jag struntar i vad ni säger, men ni SKA gå in på Hugos mammas blogg och ni ska läsa om denna pojke och hans familj! Sen ska ni sprida detta vidare!
http://hannasblandning.blogspot.com/
Bilden är lånad utav Hannas blogg! :)

BVC

111102 - 3 månader, 3 veckor & 4 dagar!
Vikt; 7095 gram
Längd; 65-66 cm
Huvudomfång; 41.8 cm
Övrigt; Allting såg super bra ut och hon tycker han är super fin :). Följer kurvan perfekt och vi va tillåtna att börja med smakisar (vi har fuskat).
Mammas stora pojke, jag älskar dig!



Mammas gröt monster! :)

Mammas pojke

Mammas pojke börjar bli riktigt stor nu, vart har min bebis tagit vägen? :)
Min lilla plutt som va "druknade" i strl 56 när du föddes, vart är min lilla plutt somnade på min bröst när det var sovdags!
Åh min lilla plutt, är ingen plutt längre utan en riktigt stor pojke nu, fast det är med tårar i ögonen jag säger det ;)



Gårdagens shopping till Loke

Detta fick följa med hem till Lokes garderob, byxorna är parvel från Åhlens och setet är ifrån Lindex! :)
Fick med mig lite andra saker oxå till vagnen, ett plats regnskydd, en flaskdiskborste, smakisnapp och en handvärmare till vagnen! ;).

Gårdagens shopping


Detta fick följa med mig hem igår, sedan en sak till. Kan någon gissa vad det är ? :) något smycke på kroppen, men vart och vad? ;).
Den som gissar rätt kan jag länka, haha syster får inte gissa!

Jo, men hej dålig uppdatering!

Sorry för en usel uppdatering, och ni kommer skrattat för uppdatering har varit dålig.. Jag använde datorn i onsdag och sen dog den och jag har sen dess inte orkat sätta i laddaren ;). Haha si sådär lite lat, sen har jag inte haft tid då vi har varit uppe på lite äventyr! :)
I onsdag så va vi på BVC och sen handlade vi, fyfan va dyrt det är att leva ;). Men igår så va vi inne på Kungsholmen för att mamma skulle ta en snabb besök på sitt jobb och jag ville inte sitta hemma även fast vi är lite förkylda halvt som halvt. Så vi följde med, men attans plånboken borde ha stannat hemma efter att jag lyckats bränna 1300 på en dag, barn är dyra ;).
Jag ska visa er senare vad jag köpte, men som vanligt så va nästan allting till Loke!
Idag har vi inte gjort nånting, syster va här imorse och käkade frulle med oss. Sen somnade jag och Loke i soffan tillsammans, har även varit och testat Lokes sittdel till vagnen. Men eftersom min son är himla bortskämd är det roligare att jag bär på honom :).
Men jag ska strax fixa rummet tror jag, så det blir mer uppdatering sen och lite mer sammanhängade :)
Ciao

Mot BVC

Just nu är vi påväg mot BVC, därför dålig uppdatering! Berätta hur det gick när vi kommer hem! :)


Träning

Ungefär såhär tänkte jag min träning, tror ni jag pallar trycket? :).
Ni får peppa mig så jag fixar det här, jag vill verkligen klara det här :)

 

Måndag:

Tisdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lördag:

Söndag:

Övrigt:

Zumba fitness

1 timme

1timme

1timme

1timme

1timme

Ledig

Ledig

 

promenad

1 ½ timme

1 timme

1½ timme

1 timme

1 ½ timme

2 timmar

Ledig

 

Gymmet

?

?

?

?

?

 

-

 

-

 

 

Tvins fitness

30 minuter

30 minuter

20 mintuer

20 minuter

10 minuter

Ledig

ledig

 

 

 



Nu ska det ske förändring, önska mig lycka till!

Jag har bestämt mig nu, för att jag ska lyckas! Jag ska gå ner i vikt och jag ger mig inte först jag har gått ner minst 20 kg. Och jo jag väger tillräckligt mycket för att jag ska kunna gå ner så mycket i vikt och bli "normal" viktig.
Jag testade detta förut och jag gick ner 3 kg på en vecka, så jag borde klara 20 kg på några månader. Men naturligt viss så vill jag helst av allt gå ner 30 kg och det är min långsiktiga mål, alltså till nästan sommar och för att vara exakt så ska jag gått ner 30 kg tills den 8 Juli 2012!
Jag är inte galen utan jag är trött på att vara "stor", inte så att jag ser fet ut. Men jag känner mig fet!
Jag startar på 79 kg, ja ni läste rätt jag väger 1 kg ifrån 80 KG! Jag tror min pappa väger runt 80 kg, så det skrämmer mig!
Men iaf jag startat på 79 kg och mitt mål är att väga 50 kg om 8 månader, tror ni jag fixar det? :)
Ni kommer få följa mig i min vikt ner gång och jag kommer uppdatera varje söndag om hur det går med träning, diet och om jag minskar något i vikt! För jag kommer aldrig att vara nöjd med min "mamma" kropp som man ska vara enligt de flesta. Jag har läst lite överallt där folk har kommenterar " vikten är ingenting, du har gåvan att kunna få barn så du behöver inte bry dig om du är lite överviktigt"  Så vadå, bara för jag kan få barn så kan jag gå runt och vara tjock, vilket bullshit! Nä jag ska bli smal nu och det finns inget som kan stoppa mig förut mig själv! :).
Jag kommer även att lägga upp lite diet tips och sånt, eftersom jag inte vill att min blogg bara ska handla om barn och massa barnsnack. Så gör det inget om det hamnar lite vikt snacka här i också =).
Jag är super taggad på att böjar, så jag ska strax fixa en ny kategori vid namn "viktnedgång" och sen kommer jag lägga upp ett "schema" för min träning, så nu är det allvar inget jäkla trams nu! Jag ska även prata med mamma och säga till henne att hon är mer än tillåten slå mig på fingrarna om jag ens tänker på godis och sånt! ;)
Träning jag kommer använda mig utav är: Zumba fitness, promenader, träningscykel och en tränings grej från tvins :). Sen funderar jag på att börja på gymmet och gå dit på kvällarna, måste bara kolla om det går för vissa har ju "åldersgräns" suck!
Men jag återkommer med lite mer inlägg senare :)

Typ sådär lagom tidig morgon

Gääääsp ungefär lite sådär, Loke tyckte vi skulle göra morgon redan klockan 5. Men som den trötta mamman jag är, gav honom nappen och han somnade om. Men klockan 6 ville inte han vara med längre, nu skulle fan mamma upp enligt honom. Så jag fick stappla mig upp och göra en flaska, men han va inte speciellt intresserad utav det heller. Så nu ligger han bredvid mig lite upp höjd och kollar på Disney Channel, den kanalen fungerar uppmärkt på morgonen :)
Men jag ska försöka muta i honom lite ersättning och efter det kan jag blogga eller vi får hoppas på det. Loke är inte speciellt intresserad när jag bloggar, utan han väljer att gnälla lite så jag lägger ifrån mig datorn :).
Idag så väntas ett BVC besök, men eftersom Loke är förkyld så jag måste nog ringa och kolla om vi får komma :).
Annars så blir det bara en promenad för vår del, sen så kommer det ske några små förändringar . Men det berättar jag i ett annat inlägg, så ni får va lite nyfikna! :)
Nu ska jag pussa på min bebis ;)
Nya bilder kommer sen!

1:a November

Sådär nu kan jag bloggen, efter att Loke total däckade i min famn. Så nu ligger han istället bredvid mig och sover, söta unge! Jag själv sitter och prata med en tjej på facebook och glo lite lagom på barnprogram på disney channel ;). Rummet är färdigt, ska bara gå ut med soporna så är allting klart den.

Nu på eftermiddagen har jag och Loke mysigt jätte mycket, han blir så gosig när han är sjuk. Han vill nämligen helst ligga i min famn och mysa med mig och sin favorit nallen som jag köpte åt han på IKEA för 9:- när vi va i Malmö ;).
Jag lider kraftigt med min lilla prins som är så förkyld, samtidigt som jag bävar för att själv behöva bli dunder förkyld. Men det skulle väl inte slå fel, jag i min vanliga otur åker väl på det igen :)
Annars idag är det 1:a November idag och det är fortfarande ingen snö ute? Hallå vart är min efterlängtade vinter nu? Om jag minns rätt så hade vi kraftigt med snö förra året, vid det här lagret. Men det kanske blir en mild vinter i år och det sitter då inte fel efter dessa 3 iskalla vintrar :).
Känns konstigt att det är november och ingen snö, jag som fyller år om 6 dagar och är van med super mycket snö! Haha jag kanske får en "höst" födelsedag i år eller så kommer det snö satan inatt bara för att retas med mig ;). Men det va +13 idag så jag tvivlar. Åååh fan va jag babblar på, skyller på att jag är hungrig ;)
Nu avslutar jag detta osammanhängaden inlägget, Ciao!

Tisdag

Ledsen för att det inte blev något mer inlägg igår, men jag ställde mig och bakade en cheesecake till min syster kompis som sagt. Sen orkade jag bara inte bloggar igår, sen idag så for vi till Emma (kompisen) imorse vid 7 tiden för frukost hos henne. Sen åkte vi till IKEA och jag fick med mig två ramar hem samt en matta som min vagn ska stå på:).
Syster och mamma for till stallet för att fixa där, men min kära son har åkt på en helvetes förkylning och är lite extra gnällig så de släppte av oss hemma. Så vi tog en tupplur tills halv 3 och från dess har vi busat och städat rummet, Loke ligger för tillfället bredvid mig och är nakenfis, men han börjar gnälla. Så ska gå och göra en flaska till honom, så får det blir mer uppdatering när han sover igen! :).
Ska även skicka in före och efter bilder på rummet, ingen stor skillnad men lite grann :). Men gör det via mobilen strax
Hörs ikväll igen, Ciao ;)
image description