Sammanfattning del 1

Janauri 
Ni fasiken hände i januari, jag och Loke var iväg till vår första mammaträffa, vi hängde mycket hemma, Loke hann bli sex månader. Jag kommer inte speciellt mycket, det var nog rätt lugnt. 
 
 
Februari 
Vi var iväg på andra mammaträffa, träffade Omar och allting började flippa ur redan här. Det blev en hel del bråk, vi kastade skit på varandra och rykten hit och dit. Men Loke växte och växte ordentligt! 
 
 
Mars
Jag och Omar började dejta varandra, vi hängde mycket på lindingö, inne i stan. Det blev många promenader längst vattnet på lidingö, skrattade och mådde allmänt jäkla bra. Vi träffades Felicia nån enstaka gång och lilla skruttan så liten. 
 
 

Nystart

Idag är det julafton, efter det blir det nyår och därefter har vi landat i 2013 och det är dags för nytt år, nya möjligheter, nya motgångar,nya framgångar och allt annat. Med det så vill jag ha en nystart med blogg också, att blogg om Lokes liv har gett mig såååå mycket glädje i livet, jag har fått dela så mycket med er om Loke. Ni har fått följa med oss från början av min graviditet till idag. Idag har Loke hunnit blivit 17 månader och 16 dagar, han vuxit och lärt sig massor! Han har blivit en stor pojke och är idag inte längre någon bebis. '
 
Men förutom en graviditet,förlossning,Loke, mig, så har ni också fått följa med mig i andra bekymmer, där kärleken har tagit fart, där jag har blivit sårad, gjort slut med killar, hittat Omar, därefter har det varit socmöten, polisförhör, häkte, samtal och massa annat som har varit det sista året. Men nu är det dags för mig att lägga det bakom mig och låta mitt egna liv kliva fram och ta fart, i Januari händer det stora saker i mitt liv, jag börjar gymnasiet igen och Loke börjar dagis, jag ska ta körkort, börja jobb och praktisera, sen i sommar tar jag studenten. Även om jag ALDRIG kommer kunna släppa Omar eller Felicia helt, så vill jag ge de en egen möjlighet att ta världen med stormsteg och jag vill kunna luta mig tillbaka och känna "fan jag fixade det här, jag har hjälp de nu är det deras tur att stå mot världen" och det är vad jag ska göra nu. Jag ska låta mitt och Lokes liv få ta egna vägar och låta oss hitta vår väg i världen. Jag har MASSOR med planer för 2013, året som kommer ska bli mitt och Lokes och vi ska njuta till 1000! Jag ska jobba arslet av mig fram till sommaren så jag och Loke kan dra iväg utomlands, så vi kan hitta på saker, jag ska göra allt i min makt för att fixa en lägenhet till sommaren och det spelar ingen roll ifall jag kommer behöva byta dagis och flytta till andra sidan stan, jag ska bara komma hemifrån! 
 
 
Jag har haft mycket skit i min ryggsäck de senaste 5 år, jag har mått skit och vilja avsluta mitt liv, men sen jag fick Loke har jag funnit en sån otrolig lycka med livet. Men i höstas brast det för mig, jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde då, jag måste komma ifrån allting som får mig att må dåligt, allting som får mig att tvivla på mig själv som både mamma och som bara Eleanor. Jag vet att jag är värd så mycket mer än vad vissa ger mig, jag är värd precis lika mycket glädje och lycka som alla andra här i livet. Jag är otroligt tacksam för att jag och Linnea lärde känna varandra, och återigen har jag bloggen att tacka det för! Utan bloggen hade jag aldrig lärt känna denna otroligt fina och underbara människa som får mig att skratta och må bra! Tack Linnea för att du och lilleman ger mig och Loke så mycket glädje!♥
 

Men iallafall med detta känsliga och lite tunga inlägget, så är det dags att säga farväl av denna blogg och det är dags att avsluta denna bok för att vi ska kunna öppna den nya boken.. Den här bloggen står mig så varmt om hjärtat att jag kommer skapa en bok av denna blogg så jag alltid kan blicka tillbaka och känna att jag har lyckats med något bra här i livet! Jag har skapat ett barn, blivit mamma och nu kommer ska vi ut på nya äventyr tillsammans! 
Den 1:a Januari 2013 kommer jag öppna dörrarna till min nya blogg, vårt nya liv.. Den här bloggen kommer finnas kvar tills jag öppnar upp min nya blogg efter det kommer denna blogg låsas och då är det bara jag som har tillgång till den! 
Så nu vill jag önskar er en riktigt god jul med familjen,släkten och vänner och sen får ni har en himla bra nyårsafton också med drick in för mycket, så ses vi 1:a januari på min blogga som är HÄR ----> www.mingroda.blogg.se
 
Om vi ska vaför vi ska gå in på mina namn val till bloggarna "bbiigdeal" och mingroda" så finns det betydelse i båda två. 
 
bbiigdeal - När jag fick redan på att jag var gravid, hade jag gått med magkatarr enligt läkaren (jag va gravid och hade ingen magkatarr). När jag väl hade fått reda på att jag var gravid, så stod jag framför donken skylten med en cheesebugare där det står " ingen bigdeal", men det var precis var det var. Det var en jäkligt bigdeal att bli gravid som 15 åring och välja att behålla. 
 
Mingroda - Varför valde jag mingroda till min nya blogg? Jo för att om ni minns så fick ju Loke en frejkabyxa som liten och då såg han ut som en groda när han sova. Så han har ALLTID varit min groda, jag har både nyckelring, halsband och snart en tatuering som symboliserar Loke som en liten groda! Loke är min groda som jag pussade och ger mig så mycket lycka i livet. Mamma älskar dig Loke tills mitt hjärta slutar slå!
 
 
 
Tack för allting och lycka till i framtiden, jag hoppas ni hänger med på våra nya äventyr!
 

Året som gått

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Planerade ettårs kalas och gick ut på krogen! 
 
Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade några?

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i  år?
Inte vad jag kan minnas, fast min kompis ena kompis blev mamma för andra gången! :)

Dog någon som stod dig nära?
Nej 

Vilka länder besökte du?
Räknas Skärhomlen? Det känns som turkiet! 
 
Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013?
Hmm pengar och lite mer lycka! :)

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
7 juli (Lokes ettårskalas) & 7 November min 18 årsdag! 

Vad var din största framgång 2012?
Ja ni bra fråga, ingen aning.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Halsfluss gånger hundra, slutade med dropp och skit! 

Bästa köpet?
Åh jag kommer så mycket så jag minns inte längre! :)

Vad spenderade du mest pengar på?
 
Loke och massa kläder, sååå mycket kläder! :)
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Loke, min finaste älskling!♥

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om  2012?
Dansa Pausa, Flytta på dig och Nosa Nosa, det är Lokes favorit låtar som får honom att dansa! :)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mitt i mellan..
 
Hur tillbringade du julen?
Jag kommer sitta hemma och kolla på kalle anka, låsas att det är SKIT kul! :)

Blev du kär i år?
Ja det blev jag. 

Läste du någon bra bok under 2012?
Nej, jag har barn hur ska jag hinna läsa? :O
 
Favoritprogram på TV?
Gossip Girl to die for! 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Kläder, åh har jag påpekat att jag ÄLSKAR kläder! 

Något du önskade dig men inte fick?
Ja en egen lägenhet! 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag va iväg och shoppa med mamma om jag minns rätt, på helgen söp jag ordentligt på krogen för första gången! 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ifall jag inte hade haft så mycket problem med folk runt omkring mig.
 
 
Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Tråkig och för allmänt mammig.. Usch!

Vad fick dig att må bra?
Familjen och Bästa bästa Linnea! ♥
 
De bästa nya människorna du träffade?
Minns inte alla, skäms dumma mamma minne! Men Linnea helt klart, åh va jag tycker om den tjejen! (JAG ÄR INTE LESBISK LINNEA! ) ;)

Fjärde advent | Dan före julafton

23 decmber 2012, dagen före julafton. Nu är det bara några timmar kvar tills dagen står vid dörren, julafton knackar på med storm steg och jag är inte ett dugg taggad. I år har jag NOLL julkänsla, ingenting rätt tråkigt faktiskt. Men hej vi kan strunta i julen enligt mig, man dödar ändå julafton med den jäkla bingolotto uppesittar kväll. Så länge det inte är Loket som kör det och såg ut som det gjorde när jag var 5 år, kan de slänga sig i väggen! 
 
Jo jag är rätt bitter av mig just idag, huvudet sprängs, sängen krånglade idag och allt annat skit. Har inget tålamod idag, jag har ingen lust med nånting. Tur att jag har Linnea som förstår mig i all denna jäkla hysterin med julen, usch nästa år blir det enkelt med Linnea, det har jag bestämt! :). Förutom så kör vi på det vanliga viset julmiddag hos oss på juldagen, haha gissa om jag rymmer till Linnea på kvällen och taggar för mellandagsrean istället. Det kan ni skriva upp, I need Linnea!♥
 
Men ja de senaste dagarna har jag sovit självklart hos Linnea, haha förväntade ni er något annat? Vi hänger dagarna i enda och har det super bra :). Idag har jag iallafall varit hemma, städat rummet, övningskört, slängt sopor,  handlat, skruvat säng, Loke har haft umgänget med K och jag har pratat i telefon, hej jag hinner fan rätt mycket på en dag! Grym tjej, yes I know ;)

Men nu ska jag ta mitt deppiga humör och ringa Linnea, jag får ju glädja mig över att jag går äta julskinka snart! 
God Jul på er gott folk!♥
 
 

@ orminge!

Gokväll!

Dagen har varit full fart, började med halkbanan och jag klarade den! Super nöjd och glad över det, så nu är det riskettan och det är bara en föreläsning som jag ska ringa och boka imorgon direkt!
Efter halkbanan vart det hem, äta och packa. Drog in till stan och handlade lite grann och nu ligger jag i linneas säng, Loke har somnat precis så nu ska jag placera mitt arsle i soffan bredvid Linnéa :)

Ha en fin torsdag kväll! :)


Dag 1 - Bild på mig & 10 fakta

 
* Jag är ganska mörkrädd
* Jag är sockerberoende 
* Jag har ett hett temprament vilket gör att jag säger precis vad jag tycker..
* Jag är väldigt envis av mig
* Jag kan verkligen INTE vara försiktig med min iphone
* Jag har absolut inget tålamod alls
* Jag är rätt vulgör i mina ord
* 'Jag är rätt lat av mig
* Jag saknar mitt långa hår
Jag har skit svår att komma på 10  fakta saker  om mig... 

Brist på annat..

Börjar idag! :)
 
Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 - Mina rädslor
Dag 3 - En person jag vill träffa just nu
Dag 4 - Några personer jag ser upp till
Dag 5 - Min drömkille
Dag 6 - Bilder på mig från min barndom
Dag 7 - En person som kommit mig nära på kort tid och varför
Dag 8 - Favoritlåt/ar
Dag 9 - Mina favoritbutiker
Dag 11 - Någonstans jag vill åka just nu
Dag 12 - Bloggar jag läser
Dag 13 - Jag i framtiden
Dag 14 - Min familj
Dag 14 - Bästa vän/ner
Dag 15 - Bilder på mig från ett år tillbaka
Dag 16 - Min favoritdag på året
Dag 17 - Jag i skolan
Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 19 - Din favoritfilm/serie
Dag 20 - En person jag inte skulle klara mig utan
Dag 21 -  I min handväska
Dag 22 - Mina favoritplagg
Dag 23 - Bilder från min senaste födelsedag 
Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför

Mama's back

Hej återigen.
Jag försöker komma ihåg bloggen, men faller alltid vid mållinjen vid varje inlägg och istället loggar jag ut och gör något annat om dagarna. De senaste 5 dagarna som har gått har det hänt mycket. 
I fredags så hängde vi bara hemma jag och Loke, latade oss hela dagen och gjorde inte alls mycket. På lördag kom Linnea och lilleman hit, så sov de över och sen på söndag så kom K (lokes pappa) hit för umgänge och det påminner mig om att sanera mitt rum på söndag igen. Människan STANK kossa och usch, dessutom lekte han med heeelt fel unge vid vissa tillfällen. Så nu håller vi tummarna över att han aldrig mera kommer tillbaka, jag drygade mig självklart emot honom och satte honom på plats! Första människan gör är att kliva in rakt genom dörren utan att jag öppnar?! Ursäkta okej ifall du är välkommen eller bor här, men förfan inte han! Usch, nej skabb. Men vi släpper det, när han äntligen hade dragit i söndags så åkte jag och Linnea hem till henne, så sov jag och Loke där från söndag till måndag och måndag till tisdag. På måndag gjorde vi inte så mycket, jag minns inte ens vad vi gjorde så illa är det :). Igår så fikade vi i sollentuna med Linnea's kompis, vilket visa sig vara en som har gått på samma skola som mig och som är kompis med mitt ex från 6:an, haha världen är bra liten om man tänker efter! 
 
Förutom att jag spenderar dagarna med Linnea och har det jävligt roligt, så har jag börjat funderat på mina framtidsplaner att de inte riktigt håller längre..Jag har ALLTID varit hård på mig själv och sagt, jag ska plugga vidare, jag ska läsa på högskola, jag ska bli barnmorska, jag ska göra det och jag ska göra det.. Men idag orkar jag inte längre, jag vill inte längre plugga vidare. Jag vill fokusera på Loke till 100% och jag vet att jag kan göra det med bara gymnasium utbildning, jag kan få jobb ändå.. Självklart har jag inte gett upp min dröm om barnmorska och barnläkare, men jag vill hinna med så mycket mera. Jag har hela livet på mig och jag hinner, men Loke går trots allt först! :). Förutom det så går det lite planer och rättare sagt bestämda planer om att flytta ihop med Linnea, så nu börjar det bli dags att spara ihop pengar fram tills dagen då det sker. Om jag minns rätt så satsar vi att ha en lägenhet till sommaren, så jag hinner spara lite pengar och jobba lite grann :). 
 
Vad händer annars i mitt liv? Jodå jag har gråtit en hel del senaste tidigt, men som tur så har Linnea alltid fått mig att skratta igen. Hur går det med kärleken då? Jo bra fråga hörni, jag har aldrig bråkat så mycket som jag har gjort på sista tiden med Omar. Vi har skrikt, hatat, älskar, legat och kramas och vad är vi idag? Jo vi har hittat tillbaka till varandra, trots massa skit på sista tiden så har finner vi alltid tillbaka till varandra. Men nu hoppas jag verkligen att det funkar och att min lilla skitkorv till pojkvän sköter sig, för jag älskar faktiskt honom :)
 
Men nu ska jag prata med Omar innan jag ska ringa Linnea, sen är det bums i säng! Imorgon är det nämligen halkbanan för min del, nervös och spänd! Men det går nog bra ska vi se! :)
 

En pappa eller en "pappa"

En pappa - det kan man vara på två sätt om ni frågar mig. Man kan vara en pappa som finns där och tar sitt ansvar eller så kan vara pappa på papper eller som jag säger det en spermadonator. Jag anser själv att det borde finnas en lag som säger om man har struntat i sitt barn det första året bör man inte vara välkommen längre. Men vi ska gå in på lite djupare vad en pappa är enligt mig..
 
En pappa - Det är en som finns där DYNGET runt, en som finns där och delar på ansvaret som ställer upp till 110%. En pappa ska kunna natta, mata, byta blöja, trösta, leka med och allt det innebär att ha barn. En oappa ska ta lika mycket ansvar som mamman, det ska inte varar någon skillnad på att vara mamma och pappa egentligen.. 
 
Jag har valt att inte skriva något om Lokes pappa, jag har valt att inte berätta något om honom. Men nu, nu är jag riktigt trött på honom, att jag funderar på att fly landet för att slippa honom.. Han har inte träffat Loke på 5 månader, förstår ni hur lång tid det är för ett barn?! det är en hel evighet. Men nu helt plötsligt från ingenstans vill han kliva in och ha umgänge med Loke, fast han inte har brytt sig någonsin. Han har träffat Loke 6-7 gånger sen Lokes föddes för 1,5 år sen, Loke vet inte vem han är, han känner han inte och jag anser att han inte behöver känna honom för tillfället. Loke har inget behov av någon pappa eftersom han inte har funnit därifrån början, 
Men i tisdag från ingenstan efter att inte hört något från K så skriver han ett sms och säger " jag har bokat tid på familjerätten imorgon kl 13.15", ursäkta?! Han har inte hört av sig på typ 4 veckor och helt plötsligt så ska han komma och tro att jag ska springa på möten med honom. Men trots det så ringde jag till familjerätte bad om en ny tid och kände att den jäveln ska få veta att han lever. Så igår så var vi på möte och jag har aldrig någonsin känt att jag har velat strypa någon till en sakta död som jag kände igår. 
För det första så frågar killen (vi kallar han M) som vi har på familjerätten några enkla frågor om Loke, om han äter och sover bra, som de måste göra och då har han mage att svara ja på de frågorna trots att han inte träffat Loke på 5 månader. Sen frågade M om Loke var busig och glad, återigen svara K ja utan att ens veta någonting. Jag kände redan då hur jag blir arg, men försöker andas och sen börjar det. Han skyller ifrån sig, han gnäller att jag inte kan och att loke är sjuk när han ska komma. Men ursäkta mig ska jag sitta hemma 365 dagar om året för att han KANSKE tänkte komma över nån dag?! Skämtar han med mig?! 
 
Jag har spenderat VARJE dag med Loke sen den dagen han föddes, jag har lagt allting på is för att kunna ta hand om Loke. Jag jobbar arslet av mig för att få en utbildning, ett körkort och jag letar dagligen jobb så jag kan försörja honom. Jag vänder på de små kronorna jag har för att ge Loke ALLT jag kan, även om det innebär att jag inte kan köpa nya kläder till mig på månader, så ser jag ALLTID till att han har kläder, leksaker,mat, blöjor och allt han behöver! Jag har aldrig någonsin begärt något ifrån K och nu ska han helt plötsligt börja bråka med oss. Loke har ett underbar liv vare sig det är med eller utan honom. 
Loke har vuxit och blivit en stor pojke, som har egenvilja, envishet och han är enormt trygg i sig själv. Varför ska jag förstöra det med att dra in någon som aldrig har funnit där? Som aldrig har brytt sig eller nånting?! 
Jag är riktigt trött på den här människan, hur kan man ens vara så självisk och jävligt att efter 5 månader ska man komma in och börja bry sig. Det är bara elakt och hemskt mot barnet, fruktansvärt själviskt. Men sen vet jag ju också att det är K's mamma som trycker på honom nu igen.. 
 
Men iallafall på mötet igår så bestämdes det att han ska komma hit varje söndag mellan 10-13 på dagarna? På riktigt ska jag behöva KRÄKAS varje söndag för att han ska komma hit. Sen säger M, "hur ska du förberedda Loke på att pappa kommer?" Ursäkta för det första, han är ingen pappa förutom på papper och hur förberedder man en 1,5 åring för främling som påstår sig vara hans pappa? Det går inte, vad ska jag säga " Loke har kommer din pappa som är en total främling som påstår sig vara din pappa, han har aldrig brytt sig om dig tidigare och inte nu heller utan han är bara självisk!"
 
Men för att göra allting kortfattat, HAN kliver inte in i mitt hus så länge jag lever om jag så ska behöva fly sverige för Lokes skull! 

De senaste dagarna..

Nu är jag tillbaka för gott, gud så skönt det känns. De senaste dagarna har varit full rulle hela dagarna och det är precis så det ska vara om ni frågar mig. 
I senaste dagarna har vi hängt med Linnea och lilleman, träffat Omar, gått på Ikea, gått runt i kista galleria och en hel del andra saker :). 
Är riktigt glad att jag och Linnea har lärt känna varandra, hon är verkligen guld värd! ♥
Igår hade jag och Loke iallafall en hemma dag eller en halv hemma dag, vi diskade och kokade nappar och nappflaskor, Loke badade och tog det bara lugnt. Sen hade jag möte på familjerätten angående umgäng med Loke och om jag hade en bomb så skulle jag fan släppa den på Lokes spermadonator (tar det i ett annat inlägg) Efter mötet så gick vi och kollade på Chilli´s (systerdotters) luciatåg, jag hämtade ut paket från H&M och insåg igår att jag behöver en större garderob till Loke, men det lär inte hända. Annars gjorde vi inte så mycket igår, fick hjälpa pappa att gå igång syrrans bil som hade dött, sen så åkte vi en vända runt om märsta/knivsta och så. 
 
 
Bilder från instagram senaste dagarna, ÄLSKAR instagram! 
 
Idag ska vi bara ta det lugnt och så, jag måste fixa alla mina räkningar och sätta in de i en pärm så jag vet vart jag har de, efter det så ska jag fixa klart Lokes garderob med alla kläder, ta ner det som är förstort och så. Min unge växer så det knakar och strl 92 har ju redan stormat in i gareroben. Loke ska äta lunch och sen sova lite grann, då ska jag passa på att gå ner i källaren och ordna upp där nere lite grann, allt för att underhålla mig själv lite grann och tänka på andra saker :). I eftermiddag ska jag också övningsköra lite med pappa, tänkte vi kunde köpa hem lite fredagsmys för kvällen, jag har en film jag vill se, så jag får väl göra det med föräldrarna! :)
 
Men nu ska jag kolla på tv en stund till, ha en bra fredag! ♥

Back on track

Vi lever, jag lovar!
Dagarna rullar på och det har hänt en hel del de sista dagarna, massa privata skäl till varför jag inte har bloggat. Men det värsta är över nu och istället måste jag nu klura ut va jag verkligen vill med allting..
Men det får bli en annan dag, just nu är vi hemma hos Linnéa och hennes son. Vi har spenderat natten här och vi ska säkert hitta på något roligt under dagen!

Men vi får höras sen, ha en bra tisdag! :)


Deppig dag...

Godmorgon eller något sånt! 
 
Idag är det en sån dag som jag hade MASSOR att göra enligt mig själv, men helt plötsligt så blev jag stel i hela kroppen och jag får ingenting gjort alls. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, tänk om Omar kunde svara i sin lur som han faktiskt har.. 
 
Idag måste jag: 
 
  • Fixa papper
  • Koka nappflaskor
  • Koka nappar
  • Damsuga 
  • rensa min garderob
Förutom det så suger verkligen livet idag, jag har massor att göra och det är fullt med smulor av lussebullar i min säng, lagom drygt bara för att Loke skulle äta i sängen.. Åh panik, jag vill ha en lägenhet, men värme och ett liv utan bekymmer.. 
Blä nu ska jag prata med brorsan som faktiskt är här och sen ska jag försöka ringa Omar, men han lär ju inte svara som vanligt så ja nä jag får ruttna i min säng hela dagen.. Ångest! 
 
Hörs när mitt humör är bättre, Ciao!

Bra start på veckan

Godkväll! 
Ha en bra dag? Jag och Loke har haft en underbar måndag, perfekt start på den här veckan. Vi åkte in till stan och möte upp Linnea och hennes son, eftersom vi har så snälla barn så sov de sött. Så vi gick och fika så vi kunde snacka massa skit som vanligt, alltid lika roligt! :). Sen så gick vi runt lite i olika butiker och kollade, Omar möte upp oss efter ett tag, hängde med oss och sen så skulle vi alla gå varsitt håll. Jag åkte och möte mamma, Omar åkte till sin pappa och Linnea till sin mamma, medans jag väntade på mamma så smet jag in på H&M och jag råkade få med mig 4 plagg hem till Loke. Attans att det ska vara så roligt att shoppa, men det var iallafall behövliga kläder. 
Efter det så åkte jag och mamma till Märsta möte upp pappa så vi fick åka bil hem, skönt att slippa kylan. Men det varade inte länge då tempraturen inomhus visade hela 14 grader, härligt varmt! Men jag och Loke bäddade ner oss i sängen runt kl 20 och jag tänker fasiken inte kliva ut hur huset imorgon, funderar starkt på att göra som björnarna och gå i ide över vintern...
 
Förutom det så är jag skitsur här hemma, ringde och kolla min faktura på telefonen och kärringen i luren spottade ut att jag har ringt för 6000 KR!! Skojar någon med mig? Jag har 3000 fri sms och 3000 fria minuter samt att jag ska surfa gratis upp till en viss nivå.. Men jag ska ringa och prata med de imorgon, se vad de har att säga. Så trött på att jag ska behöva ringa de en gång i månaden för att fakturan från de krånglar.... 
Annars så tappade jag humöret på 7 minuter och jag har nu inte ens någon lust att göra nånting.. Så jävla arg, ledsen och besviken. Så trött på att bli behandlad som en påse skit av folk, usch vidriga äckel! 
 
Nä nu ska jag sova bort mitt dåliga humör, vi hörs imorgon igen. Godnatt!
 

Julklappstips till Loke

Eftersom jag själv har fyllt 18 år, så får jag inte längre julklappar. Men trots det så bestämmer jag ju över Loke tills han fyller 18 år och eftersom han än så länge inte kan säga vad han önskar sig eller vad han vill ha i julklapp, så får jag bestämma det och frågar ni mig så borde det var obiligatoriskt att föräldrar får bestämma julklapparna tills barnen 18 års dag. 
 
Men för att ge er min släkt lite tips, för jag vet ju trots allt att ni läser min blogg. Så för tips till er så önskar sig Loke MASSOR av presentkort, för han behöver kläder i mängder. Så det kan ni ju ha det i huvudet, som hans mamma ÄLSKAR jag pojk kläderna från Kappahl.. 
 
 
Hur fina är inte pojkkläderna från Kappahl? :)

Första Advent

Tänka sig att det redan är första advent, det är helt galet att tiden går så fort. Idag är det 22 dagar kvar till julafton och sen är det bara nyår kvar och därefter är det ännu ett nytt år. Jag börjar bli rädd, tiden går så fort och nu efter att jag har fått Loke, känns det som om jag sitter på en stol och livet bara passerar förbi mig utan att jag hänger med. Läskigt och obehagligt, men det är väl så det ska vara när man har blivit vuxen och fått barn. 
Men nu släpper vi det och njuter istället av det mysiga i livet, som ens barn faktiskt bidrar med :) 
 
Kommer ni igår att jag igår sa att Loke somna jätte fort och bra och att jag skulle njuta av en dusch, jag tror nog att Loke i hemlighet läste min blogg efter att jag hade gått ut i rummet bara för att retas. Han somnade jätte bra, men jag hann sitta i vardagsrummet i 10 minuter, sen började han grina och gnäll. Men han somnade om och jag lyckades faktiskt hoppa in i duschen, sen så hann jag sitta i soffan 10 minuter.. Sen  började han om igen, gnällde och grina. Han snurrade miljoner varv och det slutade med att jag innan klockan var 21 fick gå in i rummet och lägga mig.. Vissa kvällar han vara riktig jävlig och verkligen ge med sig när det gäller att sova... 
 
Men förutom att Loke är gnällig ibland så har även kylan slagit oss ordentligt, så måste jag faktiskt säga att vinter är väldigt fint trots allt. Jag må inte gilla snön, kylan eller alla dessa kläder man måste ha på sig. Men att titta ut genom fönstret, se hur solen lyser och hur snön lagt sig som ett täcke över trädtopparna. Det är riktigt mysigt och fint, det är det bästa med vintern :)
Annars idag så händer det inte så mycket, söndag innebär att jag ska övningsköra med pappa. Vilket jag gjorde igår också, det gick utmärkt trots snön och halkan som är på vissa ställen. Vi var ute och åkte i 2 timmar och sen på slutet var det bara vår jobbiga uppfart som jag skulle komma uppför, krånligt! Men envis som jag är så gav jag inte upp och tillslut efter 5 försök kom jag upp :). Men det går bättre och bättre att köra nu, så idag ska vi nog ta en tur runt i sigtuna i eftermiddag.. 
 
Men nu ska jag försöka få min huligan att sova lite middag! 
Ha en bra första advent :)
 
 

1 December 2012

1 december, klockan är 19:08 och min unge sover, helt jäkla otroligt! Så bra det kan gå när man inte sover någon middag på dagen, då somnar man fort på kvällarna trots allt och glad är mamma för det. Det innebär att jag kan avnjuta en dusch i min ensamhet och bara ro om mig själv för kvällen innan "så mycket bättre" börjar klockan 20. Sen ska jag ocks försöka knåpa ihop en ny julig bloggdesign ifall jag orkar, det tar nämligen på krafterna att göra det.
Men jag ska iallafall försöka hitta på nånting med bloggen, börjar som sagt tröttna på själva designen och då känner jag ingen lust att blogga. Så jag måste ladda över lite bilder och krångla lite grann, men det blir säkert super bra i slutändan :)
Förutom att det är första december så missade jag självklart första delen på julkalendern, men det tar vi igen imorgon igen och Loke har fått en chokladkalender av bästa morbror så nu är hans jul fullbordad :)
 
Men jag ska ta och hoppa in i duschen här hemma och bara njuta
Ni får ha en toppen bra lördag kväll! ♥