Nu ska jag dra mig mot bussen!

Har inte hunnit äta ännu så jag ska trycka i mig något som går fort och sen springa till bussen i detta soliga väder =). Jag bloggar när jag kommer hem och berätta hur det gick hos Bm idag =)

Puss & Kram

Ledig!

Godmorgon, idag är jag som sagt ledig! Gud så skönt, jag har inte gjort nånting på hela dan. Endast legat i sängen och kollat tv/läst bok och smaskat i mig godis. Känns rätt skönt att bara ta det lungt och slappna av lite grann när man är ledig. Jag har skola som vanligt imorn igen, så det är lugnt. Igår hade jag nog en av de bästa dagarna, jag och Mattias umgicks efter skolan och myste i solen som bara den. Det va verkligen super skönt att sitta i solen och bara glömma allting runt omkring för några timmar, längtar riktigt mycket efter sommaren nu =).

Måste även berätta att min syster har ÄNTLIGEN fått sin dotter, hel sjukt söt flicka! Så nu är jag ännu mera sugen att min lilla prins ska komma, men han får nog ligga kvar ett tag och bli lite extra söt =). Men jag tycker ändå att tiden kan gå fortare, men nu när min syster äntligen fått sin sötnos, väntar vi på min andra systers häst ska få föl=). De är som små mil stoplar för innan min lilla kille kommer till världen ;).

Mina milstoplar är:

*Min systers dotter
*Påsken
*min andra syster häst får föl
*Jag går in i vecka 30
*Sommarlovet kommer
*Midsommar
*Dags för plutten att komma :)

Ungefär sådär ser det ut för mig just nu, jag bara väntar och väntar. Men efter midsommar är det inet långt kvar tills han kommer, så nu är det bara att beta av denna lista så fort som möjligt. Påsken är snart här så, det går nog fort (förhoppningsvis).

Idag händer det inte så mycket, jag ska snart gå till bussen för att ta mig till Bm, efter det blir det nog att möta min mamma som vanligt när hon har slutat jobba, sen blir det hemma och ta det lugnt, om vi inte ska hälsa på min syster.
Men nu ska jag kissa och sen äta lite lunch innan jag drar mig.

Puss & Kram


Gammal magbild- ska ta nya!


Sveriges mest irriterade flicka.se

Jag blir så arg så arg så arg på folk och kärringar om jag ska vara ärligt!!

Jag är medlem på familjeliv.se som jag nog har berättat tidigare, det va nog igår som jag hittade en tråd som heter "16år, gravid". Eftersom jag själv är 16 år och väntar min son, så kände jag att jag kunde kanske ge henne lite stöd och så, jag kommenterade med ett inlägg och sedan så är det en till tjej som skriver i tråden. Hon skriver aldrig att hon är dum i huvudet, men hennes sätt att uttrycka sig är ungefär samma sak! Det mest irriterande är att denna tjej som skrev efter mig, själv väntar barn och borde veta hur jobbigt det är att vara ung och blivande mamma (hon är 18). Man tycker ändå att hon ska förstå och kanske ge lite råd, men istället väljer hon att trycka ner denna tjej som är 16år. Vilket gör mig väldigt irriterande, eftersom jag vet hur jobbigt det är när de flesta i ens omgivning är emot ens beslut! Så skriver även denna 18åriga tjej att hon tycker att man ska vara två om man ska behålla ett barn, alltså att mamman och pappan ska vara tillsammans om man ska behålla barnet. Det va där det sprack för mig och det var där jag blev riktigt arg på denna tjej. Hon menar alltså på att man klarar sig sååååå mycket bättre om man har pappan till barnet i bilden. Vilket inte alls stämmer, jag kommer bli ensamstående mamma till min son, då pappan till min son har valt att han inte vill ha barnet ifrån början. Och jag accepterade det också, vi håller självklart kontakten eftersom min son har all rättighet att vet vem hans pappa är och har all rättighet att få träffa sin pappa. Men jag vet med mig själv att jag kommer klara mig utmärkt utan pappan till min son.

Hon på pekar att man klara sig mycket bättre om man har en pappa till barnet, men det finns idagens läge väldigt många tjejer/kvinnor som fixar barn på eget sätt utan någon kille, utan väljer att inseminera sig! Hon menare hon alltså på att de är dumma och bögar/lebsiska är nog också dumma då. Eftersom barnet inte direkt går någon mamma eller pappa, utan två mammor eller två pappor! Sedan säger hon att bebisen mår bäst av att ha en egen bostad, att man alltså ska flytta hemifrån! Vilket man inte alls behöver första året, det gör inget om man bor kvar hemma!
Denna tjej har nog inte en aning om vad hon snackar om riktigt!

Nej nu måste jag sluta vara så arg, ska äta och sen ringa Mattias så jag kan lugna ner mig!
Jag orkar inte skriva mer ikväll, så jag hoppas ni får en bra kväll och sover så gott =)

Godnatt och Kram

Gravid vecka 26

Vecka 26

Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.


Dålig uppdatering!

Ni får ursäkta den dåliga uppdatering, som ni får lida med. Men jag har fullt upp i skolan eller så är det hemma, idag är jag egentligen ledig ifrån skolan. Men pallade mig hit ändå för att fixa lite rester och sånt som jag inte hunnit göra riktigt, men jag är klar för dagen och väntar endast på Mattias just nu =). Ska följa med han till hans elevhem en stund för att fördriva tiden. Annars rullar allting på som vanligt, skolan är i fullgång och jag vill mest bara sova. Har även börjat få sammandragningar så det heter duga! Riktigt obehagligt om jag ska vara ärlig, men det är lugnt.

Har glömt att berätta att jag var på sjukhuset förra onsdagen.
Jag va tvungen att åka in efter att det hade kommit lite blod och det smärtade i sidan av magen. Dock hittade de inga fel på varken mig eller lilla bebisen, som tur va =). Dock såg läkaren på ultraljud att min moderkaka ligger fel, så jag måste på kontroll när jag är i vecka 32 för att se att den har flyttat på sig, annars får vi helt enkelt se hur det blir. Hoppas att allting ordnar sig, så det inte blir något allvarligt =).

Imorn är det torsdag, vilket betyder att det är ÄNTLIGEN dags för att gå till barnmorskan igen, va där för inte så länge sen. Men imorn ska vi börja mäta mage och sånt, så det ska bli spännande. Skönt nog är jag ledig imorn också, pga olika anledningar (tar det ikväll), så det blir bara att åka till barnmorskan imorn, så jag får sovmorgon, ritkigt skönt!! =)

Idag går jag även in i vecka 26, det är riktigt skönt att tiden går så fort, det är inte långt var tills jag är i vecka 30 =). Men just nu går hela familjen och väntar på min syster ska födda! Hon hade beräknad förlossning i söndags, men lilla flickan vill inte komma ut =). Men hon kommer nog snart förhoppningsvis, men nu ska jag försöka få tag i Mattias och sen dra ifrån skolan =)

Hörs sen ikväll igen, Puss & Kram


Från början till slut!

Jag tänkte underlätta för er alla och berätta hur allt är och hur det kommer bli efter min son är född. Det mesta är för att det kommer nya läsare lite då och då =). Så vi tar det lungt och sakta ifrån början igen:

Jag är en 16 årig tjej som just nu pluggar på hel tid på gymnasiet fram till sommaren, i oktober förra året fick jag beskedet att jag va gravid. Efter mycket tänkande och så bestämde jag mig för att behålla barnet, pappan till barnet är inte helt överlycklig över att jag gjorde det valet. Men det är sånt som händer, pappan till barnet och jag är inte tillsammans längre. Då jag ansåg att det inte fungerade mellan oss längre, så vi gick skilda vägar. Men han fick för vår sons skull och kommer nog ta sitt ansvar, när vår son kommer till världen! Jag är beräknad till den 12 Juli - 2011 just nu har jag inga planer för hur livet kommer bli. Jag går första året på gymnasiet och kommer plugga fram tills sommaren, efter det så kommer jag ta ett år uppehåll och vara mamma ledig med min son. Jag bor fortfarande hemma och det lär bli så även efter min son är född, då jag inte har råd eller möjlighet att flytta till en egen lägenhet just nu, det får bli lite senare =). Jag anser även att det kan vara skönt att ha mina föräldrars stöd och som kan hjälpa till om det skulle vara något! Men självklart vill jag komma hemifrån och kunna leva ett eget liv med min son, men jag har som sagt inte råd för det just nu och det är rätt omöjligt eftersom jag är en ensamstående mamma till min son. Det har självklart varit en annan sak, om K (pappan) skulle vilja haft vårt barn. Då hade det nog blivit så att vi kunde ordnat något tillsammans, men livet blir inte alltid som man tänkt sig.

Jag hoppas att detta inlägg ska fånga lite klarhet i det hela, alltid svårt att hänga med hur allt ligger till och så =). Men nu ska ni nog fått veta det mesta!

Kram

Jag är riktigt dålig!

Jag är helt värdelös på att börja plugga, jag tycker det är super tråkigt och kommer hellre på andra saker att göra =). Jag har glott på internet efter en fin vår jacka till mig, vilket jag behöver. Sen har jag ätit mackor med mamma och nu ska jag ta en liten powernap, dock för att jag klev upp klockan 7 imorse, tack vare Mattias ;). Jag behöver sova lite grann, så jag ska läsa klart min bok och försöka somna =).
Bloggar mera sen :)

Puss

10.52

Har aldrig riktigt fattat hur man börjar ett inlägg på bloggen? Det är lördag och solen skiner och jag sitter fast inne med läxor, inte kul alltså. Jag har läxor till en förbannelse att göra och sen måste jag även städa rummet, jag längtar inte alls! Men det måste göras, jag har nämligen fått IG-varning av min engelska lärare, inte bra!
Jag har egentligen inget vettigt att skriva, Mattias va här igår som nästan varje fredag nu för tiden, annars så va det rätt lugnt =). Vi kollade på tv med familjen och jag somnade i soffan, det va vår fredag. Jag har inte riktigt tid att bloggar mera, jag måste göra mina läxor!

Jag får blogga senare ;)

Puss

Läs läs läs läs läs!

Jag följer en blogg om en tjej som är 17 och väntar en son till sommaren, precis som jag gör =). Tycker ni alla ska ta och läsa henne blogg, hon behöver lite läsare och säkert lite tips om allt möjligt! Så sätt fart nu, annars blir jag besviken på er läsare =)

http://lifebylinneaa.blogspot.com/


Gör som jag säger nu, så lovar jag att uppdatera bättre :)

Hon är underbar!

Jag måste nog tacka min underbara och fin mamma som står ut med mitt humör varje dag och varje morgon som jag bråkar för jag blir ledsen och sur för ingenting.

Tack mamma för att du står ut med mitt humör och för att du finns där för mig, du är helt underbar och jag är helt överlycklig att ha dig som min mamma.

Tack för att du har tålamodet med mig, varje morgon jag gnäller för att jag inte har några kläder, och du gör verkligen allt för att jag ska bli nöjd, men ändå är jag negativ emot allt som du tar fram åt mig.


Mamma du är helt underbar och helt fantastisk emot mig!


Jag älskar dig min mamma


Gravid vecka 25

Vecka 25

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.







Onsdag!

Godmorgon! Det är onsdag vilket innebär inriktinings dag, vi ska hålla på med hundar idag, mysigt värre! =).
Så idag kommer uppdateringen suga riktigt hårt som alla dagar när jag plugga och går i skolan! Men jag tänkte bara säga att jag lever och är påväg till skolan ;).

Men uppdaterar så fort jag får tid och ork ;)

Puss & Kram

Godnatt för ikväll!

Tänkte bara kasta in ett inlägg innan jag går och lägger mig, dock så kommer jag nog fortsätta med min uppsats ett tag till, men jag kommer förmodligen inte att uppdatera mera ikväll. Jag bloggar mera imorgon igen! =)

Godnatt =)

Ännu ett drygt tidsinställt inlägg ifrån mig!

Tjenare! Det blir många tidsinställda inlägg ifrån mig, dock för att jag plugga och för att jag inte hinner skriva inlägg när jag inte har Mattias dator. Men nu så sitter jag förmodligen på bussen på väg mot Uppsala central station för att ta mig till Upplandsväsby och sedan till Roterbro för att möta min underbara pappa  =). Sen blir det hem och plugga rumpan av mig hela kvällen så jag kan lämna in den imorn!!

Jag har inget speciellt viktigt att skriva, förutom at tala om att jag fortfarande lever! ;)
Påminning : Imorgon går jag in i vecka 25 i min graviditet, bara 112 dagar kvar till Bf!! =)

Nä nu är jag nog snart hemma och ska plugga lite grann ;)

Datakunskap! (tidsinställt)

Troligtvis har jag nog precis fikat klart och springer nog till min datakunskaps lektion för att inte komma försent, som vanligt! Har nog någon himla tråkig uppgift som jag håller på att göra klart, som säkert är super tråkig och jag vill nog bara hem! Men vad gör man inte för att få godkänt?! Jo precis allt, efter lektion ska jag möta Mattias för att åka hem! Men nu ska jag fortsätta med det jag håller på med och tråka!

Sitter i skolan!

Tjenare, just nu sitter jag i skolan och gör nada eller jo jag umgås med snopp Niklas ;). Resten av klassen har idrott, jag slipper det (sån tur tjej jag är och Niklas skolkar som vanligt haha). Vi ska försöka plugga lite kretslopp, buhu tråkigt. Men måste få klart det innan vecka 14, så det är fullt upp helt enkelt! Jag skulle ha bloggat igår när jag kom hem, men jag var helt skit trött för jag somnade 18.43 och sen klev jag upp vid halv åtta och åt middag sen så gick jag och sov på direkten igen, super skönt!!! Idag blir det dock andra puckar, har en uppsats som måste skrivas och jag ska fan gå VG på den om jag så ska sitta upp hela natten för att fixa den. Sen ska jag plugga lite matte ikväll också, dock inte för att jag behöver, utanför egen vinning skull!
Annars lär jag ju inte göra något mer idag, kanske prata med Mattias telefon som alltid =). Annars blir det nog lungt och skönt hemma, hoppas på god middag bara =).

Men nu ska jag glo lite på internet och sedan ha sista lektion, datakunskap! Så tråkigt, men måste göra klart resterna =).

Puss och Kram =)

Godnatt!

Nu drar jag mig till sängen, för det blir upp tidigit imorn och jag är super trött. Dock för att jag kliver upp innan tuppen själv har gjort det, men det är skönt att vara ut sliten på kvällarna och kunna somna utan att ens anstränga sig =).

Men jag bloggar mera imorgon efter skolan, dock så lämnar jag tillbaka Mattias dator imorn och måste använda min mammas till helgen kommer, men jag överlever nog =)

Godnatt och sov så gott ;)

mums mums

Nu har jag klämt i mig hemma gjord pizza till middag och sitter nu och pratar med mina föräldrar om lite allt möjligt! Pappa fick även känna sin första spark i från min lilla knutte i magen, mamma har känt några dagar innan =). Det är verkligen super mysigt när han sparkar som en galning, ibland känns det som om jag ska kissa på mig, när han tar i för kung och foster land!

Nu ska jag fortsätta min kväll i soffan framför tvn och sedan ska jag dejta min kudde hela natten lång ;)

Kastar in ett inlägg innan jag somnar! :D

Söndag kväll

Det börjar dra sig till kvällen och den dag är snart slut, dock se är det bara skönt! Tycker helgerna är sega, välbehövda men sega. Jag vill ha vecko dagar så att det går mycket fortare med allihop =). Imorn har jag dock sovmorgon till 10 tror jag, så jag funderar på att skutta iväg till min gamla praktik plats och hälsa på de där, länge sen jag tittade in dit =). Så det ska jag göra innan jag drar vidare till skolan imorn, annars blir det skola som vanligt imorn och sedan möta mamma och pappa för att åka hem. Allt precis som vanligt och i sin ordning, inga ändrigar än så länge =).

Vad händer resten av kvällen då ? Kommentera och berätta lite grann för guds skull, jag håller ju på att börja ruttna här!

Själv så ska jag laga mat, sen vet jag inte. Det blir väl att umgås med familjen och ta det lugnt, min pojke är riktigt missnöjd eller så är han bara glad, för han ligger inte till en sekund ens ;).

Nu ska jag prata med mamma som precis kommit hem ifrån jobbet


Känner mig som en ner klubbad bäver!

Har suttit och läst min bok nu i ungefär två timmar, riktigt bra bok och svår att släppa taget om! Men nu känner jag att jag behöver en paus ifrån den, dock för att jag känner mig som en ner klubbad bäver! Skulle nog behöva vila en timme eller två, men då får jag så himla svårt att sova på kvällen, och eftersom jag ska till skolan imorn vill jag inte äventyra med mitt natt sömn, som redan är riktigt dålig!

Måste bara berätta att i fredags så va jag och mina föräldrar på möte med min skola, kändes som om jag gick på min dödsbädd. Men det fick förvårdnads värt bra iaf, jag ska börja på anpassat schema, pga att jag kom in sent på hösten. Så jag får anpassat schema fram till sommarlovet och får då möjligheten att sluta lite tidigare, de dagarna jag verkligen inte orkar gå till 16! Dock lär ju det inte bli så ofta eftersom jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att åka tidigare än min kompisar. Vi får se hur det blir helt enkelt, vi tar att jag får anpassat schema först och främst =).

Nu ska jag fortsätta läsa ut min bok, kan berätta vad den handlar om sen (ni lär inte bli chockade)!

Kram!



Längtar som sjutton till sommaren!

Kläder till en förbannelse!

Jag är ärlig, jag har kläder till förbannelse just nu! Eftersom vi köpte kläderna av tjejen vi köpte de andra sakerna av, har jag ännu mer kläder till honom nu. Jag tyckte att jag hade mycket kläder redan och nu har jag dubbelt så mycket!! Jag önskar just nu att han kunde ha storlek 50 - 56 i ungefär ett halvår, men icke sa nicke! Det mesta av kläderna jag köpte är storlek 50 - 56 så jag lär ju inte behöva köpa mer av den storleken, dock hade jag inte köpt så mycket i den storleken eftersom bebisarna växer så himla fort, de fösta månaderna. Men nu har jag iaf fått ner allt i lådorna som nu är över fulla av hans kläder, men jag lär ju inte behöva snål på kläder till honom iaf, vilket är skönt =). Sedan har jag även packat undan lite av hans saker in i gaderoben eftersom han inte kommer ännu och jag behöver inte ha det fram nu. Det räcker gott och väl med att vagnen och spjälsängen står där de står, spjälsängen är till och med bäddad och väntar på lill skiten just nu, som är en riktigt vild galning =)

På onsdag går jag in i vecka 25 och då är det bara 15 veckor kvar tills jag är i vecka 40 och då bara 6 dagar kvar till beräknad Bf! Så spännande, inte så himla långt kvar nu, helt enkelt bara 114 dagar kvar  =). Men första och främst ska min storesyster få sin lilla flicka som BORDE komma ut nu enligt mig och alla andra =). Hon är beräknad till den 27 mars, men bör ju komma lite tidigare tycker man ju =). Tycker lite synd om min mamma som får två barnbarn detta år, och dessutom har 3 st redan innan ;).

Vad gör ni annars då? :)

Själv ska jag ta och läsa min bok nu, ska försöka bli klar tills imorrn ;)

Bloggar senare, puss och kram ;)

Godmorgon!

Tjenare, som ni ser har jag fixat lite med bloggen och försökt få den som jag vill, dock fattar jag inte hur jag ändrar min inläggs text till större och byter färg på den, så det är lite smått irriterande, men annars är jag nöjd! Anledningen till att jag byter blogg sida är för att nattstad.se inte alls fungerar som jag vill. Jag kan inte fixa och tricka med den och det är väldigt tråkigt! Men nu är jag helt nöjd med bloggen, men kommer väl om en vecka igen och ska göra om den, typiskt mig haha!

Just nu orkar jag inte bry mig mera, får väl se hur länge jag står ut med blogg.se!
Hoppas det räcker med att byta sida nu, men jag är dock aldrig nöjd!

Vad ska ni annars göra idag då? Det är söndag och solen skiner (iaf här), jag funderar på att ta en härlig promenad. Men inser att jag måste fixa rummet först, för i fredags va jag nämligen och köpte ett babygum och en babysitter ifrån blocket och när vi va där frågade hon vad jag skulle få och hon själv hade en son, så jag fick en hel ikea kasse med bebiskläder som va för små för henne son, eller jag köpte det =). Så jag har lite att rensa och fixa så det får plats i hans lådor, han lär inte behöva nya kläder först i Januari nästa år! Min prins har mer kläder än mig, men det är bra eftersom det lär gå åt en hel del, när han ska kräkas, bajsa och kissa på sig ;).
Annars ska jag sätta mig och plugga lite matte tror jag och läsa ut en bok som heter " som jag vill vara"
en riktigt bra bok det =)

Men först och främst ska jag gå ner och äta lite frukost, jag är vrålhungrig och pojken min är missnöjd :).

Bloggar när jag har tid!


Puss och Kram

Gravid vecka 24

Vecka 24

Kroppen:
Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

 

Faktagranskad av Gudrun Abascal, chefsbarnmorska på BB Stockholm och författare till böckerna ”Att föda” och ” Att möta förlossningssmärtan”.


Min graviditet - BF Tis 12 jul 2011

Min graviditet - BF Tis 12 jul 2011

Din graviditet startade Ons 6 okt 2010.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 20 okt 2010 (ägglossningen).

Du är på dag 166 av 280. (59,3%).

Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 4 fulla dagar (v23+4).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 jul 2011
Du har 114 dagar kvar till beräknad förlossning.

Besviken och lurad!

Jag förstår egentligen inte hur du tänker riktigt, jag har aldrig känt mig så besviken eller lurad som jag gör just nu! Jag satt i timmar och dagar och försökte "tvätta" bort anklagelserna ifrån våra ryggar. Jag sitter och kallar skolans rektorn och programrektorn idioter, jag skriker och jag svär över de. Jag grät mig tills sömns under vissa dagar, pga att jag inte visste vad jag skulle göra med allt! Jag försvarade dig in i det sista och jag skrek när folk sa emot mig och när de sa att jag inte kunde veta något om det!
De hade rätt och det är det som svider mest! Att de andra känner min egna kille bättre än vad jag själv gör! Det svider i hela min kropp att jag försvarade dig för alla som kom med anklagelser, jag ångrar mig något grymt att jag försvarade dig!
Jag skyddade dig och jag trodde på dina ord, jag tog dig bakom min rygg och lät folket kasta skiten på mig! Jag stod för det jag sa och jag sa att jag visste sanningen och att du aldrig skulle kunna göra sånt emot mig! Men jag hade fel, du lurade mig rätt upp i ansiktet. Även fast jag frågade varför du gjorde som du gjorde, svarade du "vet inte". Det är väl klart som fan man måste veta varför man gör saker och ting!?!?

Just nu spelar det ingen roll att du är min pojkvän eller något, JAG HATAR DIG! Du äventyrade med ditt liv, men även med mitt liv och min sons liv! Du kunde satt mig i skiten så grovt att du inte fattar det själv, och det är fan det sjukaste! Du fattar inte vad du kunde ställt till med för mig, du kunde förstört allt!

Jag är så förbannat besviken på dig, att jag inte ens orkar bry mig om att du existerar!!
Du får mig att vilja kräks just nu, fattar inte vad du tänkte med! När du vet att jag försvarade dig ifrån anklagelserna, hela den har grejen är sjuk!

Fan du kunde ha sagt något ifrån början, innan jag började försvara dig!

En sak ska du ha klart för dig:

- Om du gör om det igen, så vet du vart dörren är, för då har du inget hos mig att göra mera!


Test!

Jag har problem med att välja blogg sida, men jag måste testa mig fram! Dock för att jag vill ha en design som jag är nöjd med och som jag trivs med.

"blogg.se" är den enklaste bloggsidan och jag har fixat designen så att jag är nöjd med den. Jag hoppas det blir bra nu, dock är detta bara ett test inlägg för att se hur det ser ut när jag bloggar! Skriv senare!

Välkommen till min nya blogg!