Måndag kväll

En lagom jobbigt dag och en lagom irriterande morgon kan jag säga, om jag ska var fullt ärlig! Stressade till skolan och fick reda på att jag inte alls har några lektioner, fyfan för det! Så jag hade stressat i onödan och klivit upp i total onödan. Men fick iaf träffa Mattias, så vi käkade lunch tillsammans. Efter det drog jag in till min mamma på jobbet, fyndade en fin jeans jacka, otroligt fin! :). Kollade på väder förut och såg att det skulle vara fint väder imorn, så det blir väl långklänning, jensjacka, fina smycken, skärp och ett par fejk convers ;).
Dock måste jag testa det och fråga mamma om det funkar att gå så, vill ju inte se dum ut. Annars händer det inte så mycket, är ledig onsdag-måndag. Så jag hoppas på bra väder så jag kan slappa i solen med Mattias och bara njuta av livet som gravid nu sista tiden :).

Nu är det strax middag här hemma, så jag ska göra familjen sällskap och sen blir det duschen! :).
Bloggar igen imorn elr något sånt, ni får ha det så bra =).



Haha - Mattias somnade på hund utställningen i lördags ;)



Slush elr hur det stavas! Något jag iaf inte kan vara utan =). SUPER GOTT :)


Världens underbaraste



Jag älskar dig Hjärtat, du är världens underbaraste<3



Det händer mycket på en helg...

Nu är jag tillbaka precis som vanligt, dock har det varit mycket under helgen som nästan alltid. Tror inte jag hinner ta det lugnt nånting :), men det är rätt så skönt! :).

I fredag blev det trots allt en lugn kväll, men hade ju fortfarande skola på dagen. Men annars blev det att var hemma och ta det lugnt med familjen :). Mattias va här som vanligt, börjar bli en vanlig ska att han sover här på helgerna ;).

I lördags så var jag och Mattias med syrran på hundutställning i Vallentuna :). Det gick väl inge vidare för syrran, men vi skyller på dåligt väder och kallt! Efter det åkte vi hem och gjorde inte så mycket, mina föräldrar skulle bort på middag/fest hos pappas kompis på eftermiddagen. Så bror skjutsade upp de till Uppsala, jag och Mattias hängde med. Så käkade vi Max till middag, efter det så åkte vi hem och syrran kom efter ett tag för att sminka min brorsa och hans kompis. De skulle ju nämligen ut på kvällen och rock stod på temat :). När alla hade åkt så var det bara jag och Mattias kvar hemma, så vi kollade på film. Men det sluta med att båda sov och vaknade vid 24, men jag ville vänta på mina föräldrar. Så Mattias gick upp och la sig, så jag somnade om själv på soffan. Vakande vid 3 av mina föräldrar kom hem, så då gick jag och sov brevid Mattias! Super mysigt :):)

Igår så var det dags att åka till min moster, för att skjutsa ner våra hästar på sommarbete! Så vi packa in oss i bilen jag, mamma, Mattias, Syrran och Micke, sen körde vi ner till Södertälje. Det gick rätt fort och bra, Kom dit släppte ut de och tog varsin macka, sen åkte vi igen :).
Så blev det kinamat till middag, inte så gott. Men det gick ner! Dock så åkte jag och mina föräldrar in på förlossningen igår, tack vare att jag haft värsta huvudvärken, kramper i magen, molnandemens värk, svullna fötter och händer. Så vi trodde att jag hade havandeskaps förgiftning, men tydligen inte! Dock hade jag +1 i urinet, så jag ska be min barnmorska att hålla koll på det :).

Det va min helg, så nu är det skolan som gäller :). Så jag ska väl klä på mig lite och sen springa till bussen :)

Vad har ni gjort under helgen då?

Ni får ha en bra måndag, så bloggar jag när jag kommer hem igen ;)

No more!

Kastar in detta inlägg och sen blir det inge mer för ikväll, orkar inte riktigt! Det är fredag och Mattias är här som vanligt, det är kärlek det :). Fast jag tror nog han har somnat i soffan, attans vilken unge såna fall. Sover innan klockan 21, pinsamt ;). Men iaf, har varit i skolan och degat, fixade några saker på engelska och sen så har jag bara slappat. Hade bara engelska lektion, eftersom min mattelärare inte va där! Men sen drog jag in med Emelie och Emma till stan, skulle möta Emelies kille Hampus och mitt lilla troll där, efter de hade varit på teater med deras klass :). Sen så drog jag och Mattias hem till mig, så nu sitter vi här och degar som vanligt :). Det blir väl filmkväll med chips och dip, MUMS! :). Fast Mattias får inge om han somnar, så bäst att han är vaken nu.

Men iaf det är va min dag idag, imorn blir det hund utställning med syrran och Mattias i Vallentuna :).

Nu ska jag gå och kittla Mattias, puss & kram



Jag älskar dig<3


Ursäkta!

Förlåt för en dålig bloggning igår, men jag satsade på min uppsats igår kväll och även nu på morgonen! Nu är den äntligen klar, så ska lämna in den och nu börja plugga till två uppgifter som jag ska göra idag på lektion! Lagom kul att försöka hinna med allt :). Men jag fixar det nog, får vi hoppas. Men ni får ursäkta för en dåligt blogging, men det blir så när det är slutet av terminen och man måste bli klar med alla saker som man har missat eller inte gjort under läsåret :). Men jag tror jag har fixat det mesta, matten är väl rätt körd. Tack också vare att den riktig kärring har slarvat bort mina 3 prov som jag har gjort! Åh så irriterande, men får väl göra om de då. Men då ska jag fan ha godkänt!! Men nu vet ni iaf varför jag inte bloggade igår, men ni överlevde iaf :). Men det blir mer bloggning idag, så ni får läsa ikväll istället:).

Men nu ska jag klä på mig och dra till skolan!
Puss & Kram


Saknar dig min plutt!


Jag är värdelös

Jag är helt ärlig, jag är fan värdelös! Fick nyss reda på mitt resultat i matte i nationella och jag suger hårt!! Fan va ledsen jag blir, jag som har kämpat så jävla hårt! Men nu är det bara att ta nya tag och köra hårt på uppsatserna istället. Får satsa på de istället, kanske kan fixa matten om jag fixar mina prov som jag har kvar.. Men kände att jag var tvugen att skriva av mig hur värdelös jag känner mig, men nu ska jag dra igång med min engelska uppsats och hoppas på att den blir bättre än något annat.

Bloggar när jag känner mig lite bättre :)

En resa upp till molnen för ett tag, skulle vara skönt!


Uppsatser,läxor, prov och en stressad gravid tjej!

Godmorgon, sitter i skolan och latar mig framför datorn. Jag borde skriva min engelska uppsats, men jag har ingen större lust med det! Dessutom vet jag inte riktigt hur jag ska skriva den ännu, måste fan börja bearbeta den. Ska lämna in den imorn, eftersom jag inte hann klart idag. Jag måste verkligen få den klar, har inte tid att sitta i dagar med den. Så under min håltimme som jag har idag, så ska jag försöka klart den om inte annat så ska jag påbörja den och sedan fixa klart resten hemma. Det är ju faktistk en hel del som ska skrivas och så, men jag får ge mig fan på att klara det så gör jag nog det också. Annars händer det inte ett skit, hela skolan luktar ko bajs, tack vare 3:orna som har roat sig med att lägga ko skit vid ytterdörrarna och sedan plastat in en del av skolan med plast och skrivt saker på plasten. Haha jag längtar tills jag får gå ut skolan och roa mig med sånt, kanske inte ko skit. Men något annat roligt, men det är om något år det =).

Jag har egentligen inte tid att sitta här, har ju fullt upp med saker som måste göras klart! Måste kolla med min lärare i engelska vad jag har för "prov" kvar att göra :). Ska försöka göra några imorgon, så det blir nattplugg ikväll alltså. Lagom kul att pappan till barnet ska komma också, fy vet inte hur jag ska hinna med allt som väntas! Men jag ska försöka, ska bara hinna andas i mellanåt också. För jag är jäkligt stressad och så just nu, men måste ge mig själv lite beröm över att jag orkar med skolan trots att jag är höggravid i nionde månaden =).

Men nu måste jag prata med min lärare, mycket tjat om uppsatser och läxor i det här inlägget. Men det är det som snurrar i mitt huvud just nu och det är just nu det som är det viktigaste :). Bloggningen blir bättre så fort jag kan slappna av lite grann med allt :)

Puss & Kram

Godnatt

Efter ett långt inlägg så ska jag nu ta och proppa i mig lite tårta med mamma och kolla på tvn, efter så blir det sängen!! Är super trött efter idag och imorn är det skola :)
Så jag måste vara pigg imorn liksom, dock har jag ju bara två lektioner :). Så det blir en lugn dag imorn, eller nej! Jag kom just på att vi ska vandra runt i Uppsala och prata om gamla människor som har bott där! Nä usch och fy för det, men vi skulle fika på något fik efteråt med klassen :). Jag får väl trösta mig med det, efter skolan blir det väl att möta upp min älskling och hitta på något roligt :). Vi får se vad som händer, men nu blir mys med mamma och pappa framför tvn med tårta! :)

Godnatt för ikväll, Puss & Kram





Mitt schema för denna vecka, har hål timme imorn från 9.50 till 12.35, rätt så drygt. Men kanske hinner klart med min engelska uppsats om gamlingar :)


I don´t want to be someone else

Nu ska ni får veta hela sanningen och endast sanningen ifrån mig, detta har jag hållt inom mig! Inte ens mina föräldrar om det och jag har väl trott att det är bäst så. Men nu känner jag mig till bra själv och anser att det är dags att öppna "boken" om mig själv och berätta lite hur och varför jag valt att göra det här beslutet. Så vi kör igång, och jag kommer sväva bort i gamla saker som har hänt och allt sånt, men det är bara hänga med så blir det bra :).

Jag har fått många frågor under min graviditet om varför jag valde att behålla, och jag har alltid gett svaret "kände att det var rätt". Men det svaret stämmer inte riktigt, inte fullt ut. Jag har som alla tonåringar haft mina perioder där livet är skiten en stund och där livet är underbart och älskvärt i andra stunden. Det är inge fel med det, det är ju normalt. Alla tonåringar måste hitta sig själv och alla måste gå den vägen de själva vill. Men jag har inte alltid gått min egna väg, inte jämt! Ibland gjorde jag som alla andra sa och jag gjorde allt för att ligga de till lags. Tills den dagen jag insåg att jag skadar bara mig själv och de njuter bara av det. Så jag slutade, jag började gå min egna väg och jag har alltid varit annorlunda i sättet jämfört med andra tjej som jag har gått i samma klass med. Så det slutade med att jag blev utstött, mobbad och alla va på mig jämt! Jag blev van med att leva med det, jag struntade i vad alla sa till mig. Jag fortsatte mitt liv precis som jag ville, jag träffade killar, jag umgicks med utländska killar, blev helt enkelt en pojk flicka. Så kan det bli ibland, men jag behövde hitta mig själv. Jag blev mobbad redan i 1:an av en annan tjej, för hon tyckte jag var fet och jag mådde dåligt redan som barn. Men jag visade det aldrig först jag kom upp i 6:an och kaxade emot och blev uppkäftig mot allt och alla! Lärarna fick stå ut med mina utbrott, mina föräldrar och jag drog mig mer och mer undan. Jag bråkade en hel del med tjejer, höll killarna närmast och umgick bara med de. När jag började högstadiet blev allting bara värre och värre, killarna i nian tycket om att jag var lite som jag var och jag döljde inget för någon. De visste att jag var svag och jag tröstade mig med de, inte så att jag låg med de. Men deras tröstande ord var bekväma att höra och jag blev ju glad. Men jag insåg rätt snabbt att de bara ville utnyttja mig, så jag tog avstånd ifrån de och killarna blev förbannade! Tjejerna började kalla mig hora, slampa och allt möjligt. Så jag blev mer och mer deprimerad, när jag började 8:an skolkade jag en hel del och jag gick till slut ner i depression. Jag började skära mig en hel del och började hänga med helt fel gäng! Jag umgicks med de som var 18-22 år när jag själv bara va 13-14 år. Tillslut blev det helt galet och jag försökte ta avstånd, detta har varit en hemlighet och jag har alltid skäms över detta. Kanske för alla dömmande kommentarer alla skulle ge mig ellr för att alla skulle tro att jag själv gjort något. Men eftersom jag insåg varför de jag umgicks med var fel gäng, vad när jag insåg att de faktiskt gick på droger. Jag har aldrig gjort något, jag tog snabbt avstånd ifrån killar och jag blev ensam igen.
På hösten hittade jag en kille vid namn R, jag var 13år och han var 19, alla var emot det ifrån början och nästan förbjöd mig att träffa honom. Men jag lyssnade inte och vi blev tillsammans!

Vi höll ihop i 1år och 4 månader tillsammans, det var nog aldrig bra mellan oss och vi hade det rätt tuftt tillsammans. Jag gick även igenom ett missfall med denna kille, då han misshandlade mig och slog mig så hårt att jag förlorade barnet i 3 månaden. Jag har aldrig pratat med någon om det hära och jag uppsökte aldrig ett sjukhus för det hära. Jag var ju bara 13 år, jag var ju rädd att de skulle anmäla honom för våldtäkt elr något sånt! Jag var totalt vettskrämd pga att detta och jag drog mig in ett skal inom mig, pratade inte så mycket med någon och var för det mesta arg och tyst. Alla trodde det berodde på puberteten och allt sånt, men de hade ingen aning om vad som pågick. Jag gjorde slut med denna kille tillslut och jag fortsatte med att umgås med killar som jag då hade hittat i min nya skola som jag byte till. Det blev bättre för varje dag som gick och fick kommentaren " jag har aldrig sett dig så här lycklig" ifrån min mamma, när jag började må bättre. Det hade hunnit blivit 2010 istället för 2008 för er som inte hänger med :), jag hittae en ny kille vid namn S på min nya skola och vi höll ihop i 3 månader tills det blev sommarlov och vi både ville vara "fria". Så vi dumpade varandra, men innan allt detta så gick jag gör något som jag inte ångrar. Men det var sjukt jobbigt, jag fick reda på att jag var gravid och jag gjorde abort... Det tog hårt på mig, utan stöd från honom eller någon annan, så jag stack iväg ända ner till Malmö för att träffa en kille vid namn D. Jag trivdes med honom och vi hade det kul eller ja sådär iaf, han var väl inte den jag trodde han var. Blir väl så när man blir "kär" via datorn, men vi va nog tillsammans 2 månader, innan jag dumpade honom pga avståndet mellan oss. Så jag börjad träffa mitt ex R, vi skulle testa igen, men vi båda visste att det aldrig skulle funka. Så vi gav upp, och jag fortsatte som singel. Jag var fri för första gången på nästan 3år! Jag hade bara mig själv att tänka på, tills den där kvällen i September. När jag va med på min syster fest och träffade honom, han som jag trodde den som jag skulle vara lycklig med. Jag blev riktigt jäkla packad den kvällen och det hela slutade med att jag vaknade upp i hans säng dagen efter. Ingen riktigt minne hur, varför eller vad klockan va när jag kom dit. Men jag kommer ihåg att jag kände lukten av kossor när jag vaknade på morgonen och det var sant. Jag hade hamnat hos min syster killkompis lillebror, det kändes sjukt! Men det var ju bara att kliva upp, inte fan kunde jag ligga där och bara låsas som ingenting! Men allt var bra den dagen, sen så fortsatte vi träffas. Jag hade väl hoppas på något stort mellan oss, men när beskedet kom och vi fick reda på att jag var med barn, så va han inte lika glad längre. Vi träffades inte lika ofta längre, jag fortsatte jobba hårt på min lärlingsplats och jag pluggade dag som natt för att slippa tänka på saken. Jag visste ju hur jag ville ha det, efter förlorat ett barn och även gjort ett abort, så visste jag exakt hur jag ville ha det. Han var på ifrån början och han ville det, men han åkte iväg en vecka och kom sedan hem igen och sa " jag vill inte längre, du får göra abort" Då gick droppen för mig, man leker inte med ett annat liv och det är ingen docka! Det va hans egna kött och blod han bad mig att döda, jag kunde inte. Så jag valde att behålla det, jag tror nog inte att han någonsin kommer acceptera mitt val. Han är inte så värst intresserad utav barnet eller att försöka ha någon kontakt med mig.
Så när vi gjorde slut, så träffade jag Mattias. Eller vi hade redan hållt på ett tag, vi var ju galet kära i varandra. Och jag älskar honom otroligt mycket, han har varit ett enormt stöd för mig! Han har varit med nästan ifrån början av min graviditet, och så mycket som han bryr sig om både mig och min pojke så tvivlar jag inte en sekund på honom. Han är underbar!

Så nu sitter jag här, 16 år och blivande ensamstående mamma till en lite pojke! Åh vet ni en sak?! Jag är så otroligt stolt över att bli mamma, jag skäms inte ett dugg över det!
Jag har varit precis som alla andra tonåringar, men nu har jag växt upp!
Jag har ärr på mina armar och även lite på bena, jag skäms inte över att jag har mått dåligt. För hade jag inte gått igenom allt jag har gått igenom, så hade jag aldrig varit den jag är idag och jag kanske inte alls suttit här med ett kommande barn! Jag är stolt över den jag är idag, jag kanske inte gjort bästa valen i mitt liv och jag skulle kunnat gjort mycket annorlunda. Men jag trivs med livet nu, och det jag har gått igenom har gjort mig stark som person! :)

Det känns som en lättnad, efter att ha skrivit detta inlägg, Underbart! :)



Utan dig min älskade son, är jag ingenting!


Hemligheten

Hej bloggen, äntligen är jag hemma! Skulle äntligen inte vara hemma nu, men eftersom jag och mamma hoppade över förlossnings kursen, kom vi hem mycket tidgare. Vilket inte skadar mig, det är ju super skönt :). Ska strax laga lite mat åt familjen och sen blir det att tvätta bort sminket och se måla om min naglar, efter det blir det läggdags eller mys med familjen.

Men först och främst ska jag avslöja vad jag har gjort idag, jag åkte in till stan idag med mamma :). Anledning va först för förlossnings kursen, men vi planerade om lite gran. Så jag gjorde en plåtning istället, super kul och bílderna blev jätte bra :). Så nu ska jag höra av mig till tjej som fixar design åt mig, eftersom jag har lite nya bilder nu :)

Några av bilderna från idag :)




Vad tycks? :)

Spännande

Godmorgon läsare, idag är det "stora" dagen! Okej nej det är det inte, för stora dagen är när min pojke. Men jag ska snart dra in till stan med mor min och göra min hemliga grej :). Efter det så blir det kanske förlossnings kurs om jag och mamma orkar, har ingen större lust att sitta där i 2 timmar!! Vi får se vad vi hittar på, ska iaf bli lite kul att göra min grej som väntas :).
Annars har jag inte hunnit gjort något idag, har bara tagit det lungt och slappat. Eller jo jag ringde försäkringskassan för att få pengar innan plutten kommer, vill ju inte vara hel pank när han kommer till världen! :). Imorn blir det även att träffa pappan till min pojke, vi får väl se hur det går! Har inte träffat honom sen vintras, vi har väl inte så mycket att prata om just nu. Men ska prata lite allmänt med honom om lilla killen, se vad han säger :). Känns inte som om vi har bästa kontakten med varandra, känns ju lite sådär! :).

Juste angående min design, det kommer komma en ny så fort jag har bestämt mig hur den ska se ut!! :) Ha tålamod bara, :)

Men nu måste jag kila, mamma skriker i köket och jag vet inte vad hon gör! :).
Bloggar när jag kommer hem ikväll, Puss & Kram


Gammal bild från förra året, på hästutställning :)


Time for bed!


Bilder


Bild ifrån våfflan, detta va BARA min glass :)


Regnbåge, tog det idag på tåget påväg hem :)


Så kommer man till Väsby och det är blå himmel

Magen idag, EXAKT 34 :)  33 veckor + 0 dagar

Tjockis mage, vecka 34



HAHA - jag fjantade mig medans jag skrev uppsats! :)

Ger upp

Jag ger upp med uppsatsen för idag, syster och Micke är här för att fira brorsan som fått jobb :). Så nu blir det kladdkaka, saft, tårta och bullar! :), mums tur att jag är gravid och kan äta hur mycket jag vill. Ska leta fram lite saker för morgon dagen, vi får se hur det blir, är faktiskt lite nervös! :).

Jag kanske är lat idag som ger upp, men efter 3 uppsatser igår så förtjänar jag en dag "ledigt" ifrån att plugga rumpan av mig. Jag måste ju tänka på att jag är gravid, jag lider ju med förvärkar som gör förbannat ont i min rygg.. Asso det känns bara som en väldigt kraftig mensvärk som jag är van vid, men det är smärtan i ryggen som gör skit ont! Det känns nämligen som om jag ska fastna så, eller något sånt! Skit läskigt, men det är nog ingen fara. Nu ska jag fika med familjen och sen sova :)

Puss & Kram

Hemma

Nu är jag äntligen hemma, eller jag kom hem för ett tag sen :). Sitter här just och försöker klura ut min engelska uppsats, det är inte lätt alltså! Jag ska skriva en uppsats om gamlingar eller rättare en instruktion om hur man tar hand om en gamling, hur kom man på denna idé liksom!? Först måste jag ha 50 ord, en instruktion och sen ska jag även prata om det! Suck, hur svårt ska det vara!? Och inte har ni heller gjort er jobb och hjälpt mig?!
Ni svek mig, så nu är jag ärligt talat sårad, tyckte jag har varit snäll som försökt bättra mitt bloggande :). Som straff får ni inga magbilder idag, dessutom hinner ajg inte det! Måste fan plugga röven av mig och sen ska jag packa ner saker för min hemliga sak imorgon :). Åh så spännande, vad tror ni det är jag ska göra?! :)

Ja ni kan ju ta och klura på det, medans jag fortsätter med min uppsats, som ska vara klar på TORSDAG !!!
Puss och Kram :)

Från en dator till en annan

Jo det är så jag jobbar haha, sprang från en dator till en annan :). Sitter nu med mina klasskompisar och diskuterar åland, August Strindberg och bara allmänt skitprat, det är fan underbart! :). Livet är riktigt underbart nu, dock kunde ju vädret varit bättre. Men jag ska inte klaga, det kunde ju ha regnat eller snöat. Om en kvart drar jag hem, så skönt eller nja måste ju hem och plugga. Men hellre det hemma än i skolan, så jäkla tråkigt i skolan. Och nu kom jag på att jag måste ringa ett samtal, ska försöka åka på en hemlig sak imorgon :). Ni får veta vad det är imorgon efteråt, så ni får ha tålamod. Imorn så ska jag även på förlossnings kurs på karolinska sjukhuset med mamma på kvällen, jag är ju ledig imorn så jag ska passa på att göra massa roliga saker då! Det blir en hel dag med min kära mamma, sen måste jag även passa på att gratta min bror, för sitt jobb han äntligen fått :).. Jag är stolt över dig storebror :).

Men jag måste nog börja avsluta detta inlägg och stänga av datorn efter som det tar 700 år pga att sega datorer :)!
Bloggar igen ikväll, puss och kram :)

Sååå söt :)



Ny design!

Jag har krånglat in en ny design, men denna är bara för tillfället! Erica min kära vän, ska fixa en fin design åt mig, så fort jag har bestämt mig för ut jag vill ha den ;). Men nu får bloggen se ut så här sålänge, bättre än innan iaf. Men nu har jag lite agressiva klasskompisar som tycker jag ska gå på lektion, oups! Började tyligen för 10 minuter sen, hoppsan då! Så kan det bli när man har fullt upp, just ni läsare kan få hjälpa mig med den sak!

Det är så att jag ska skriva ett arbete på engelska och det jag behöver hjälp med är

- Hur skriver man en instruktion på engelska, hur man tar hand om en gamling?!

Det kan ni får kommentera åt mig, fyfan det är ett svårt ämne!! :). Men jag ska fixa det, så är det bara! Men nu måste jag nog springa till lektion liksom, innan de äter upp mig till middag!
Juste idag går jag in i vecka 34, så underbart 6 veckor kvar nu, vilket innebär 48 dagar kvar !! :). Efter denna lektion så drar jag hem och fortsätter med mitt fina ämne gamlingar, jag ska ju så bara lyckas! :). Men bloggar ikväll igen, Puss och Kram

P.s om ni har tur så kanske jag slänger upp nya magbilder ikväll också :)


Ångest

Dagen har lidit mot kväll och snart är det natt, det är fruktansvärt jobbigt. Kvällarna är värst, det är då alla tankar och alla funderingar kommer upp. Man slappnar av och låter allting bara vara, man har som en fasad uppe på dagarna och när man är själv på kvällarna så släpper det och man känner hur man blir trött i hela kroppen.
Jag vet inte varför jag har alla dessa tankar i huvudet, och jag vet med mig själv att jag borde prata med någon, men så fort jag tänker på det börjar jag gråta som ett litet barn. Ibland skulle jag behöva någon som bara håller om mig och låter mig gråta tills jag inte orkar mera, tror jag skulle behöva det. Jag har hållt så mycket inom mig, från jag blev gravid tills nu, och även innan jag blev gravid så har jag saker som vissa inte vet om. Jag lever nästan som i en dröm värld och låsas som ingenting, för att slippa prata om det. Jag har vant mig vid att stänga in saker som händer istället för att dela med mig om allt, jag är rädd för dömmande kommentarer och för att folk ska kolla konstigt på mig.
Men nu är jag bara orolig, för hur det ska gå med min lilla pojke som kommer. Hur jag ska kunna hantera allt? Hur det blir med hans pappa? Kommer jag bli ensam? Ja det är flera olika tankar som går runt i mitt huvud, känner för att fly, långt långt härifrån ett tag. Jag är inte redo riktigt än att bli mamma, men på något sätt är jag det. Men jag är bara så rädd för allting, tänk om jag gör fel? eller om jag gör illa honom? Tänk om jag inte alls blir en bra mamma? Vad sjutton ska jag göra då?! Tänk om han inte tycker om mig? Jag känner mig riktigt värdelös för att pappan inte vill vara med och det känns som mitt fel alltihopa. Jag är rätt less på att böla för minsta lilla, för jag vet att min pojke mår inte bra av det. Men jag kan inte heller rå för det, men innerst inne vet jag att jag kommer fixa det här och att han kommer tycka om mig. Men jag vill nog inte inse det, fast jag vet att jag har inte gjort något fel och jag förtjänar inte dessa tankar. Men det är väl såhär det känns, när man är 16 år och blivande ensamstående mamma. Jag vet att jag har Mattias och jag kan inte vara nog tacksam för att han finns där för mig. Även fast vi kan ha det rätt kämpigt ibland, men det är väl sånt som hör till förhållande. Sen kan jag nog förstå honom också, jag är väl inte den lättaste att ha och göra med just nu med alla mina gravid hormoner. Jag är väl helt galen, eller jag vet faktiskt inte. Är jag det Mattias? :)
Jag kan inte vara lätt alla gånger iaf, eller mitt gråtande. Gråter för minsta lilla och kan börja gråta bara man säger ett ord fel till mig. Det är sjukt jobbigt, hormonerna och jag gillar inte riktigt varandra. Jag kan ju lika bra erkänna nu, att jag faktiskt gråter som ett litet barn. För jag vet inte hur jag ska göra längre, jag känner mig till och med vilsen i mitt egna hus. Känner mig som en myra i denna stora värld..

Jag borde ta och gräva ner de här känslorna nånstans, så de inte kommer tillbaka. Men det funkar nog inte, men jag vet nu att jag måste kissa! Så nu avslutar jag detta inlägg, rätt meningslöst. Men jag behövde skriva av mig :)

I feel like I´m the only girl in the world




I don't mind it, I don't mind at all
It's like you're the swing set, and I'm the kid that falls
It's like the way we fight, the times I've cried
We come to blows and every night
The passion's there, so it's got to be right, right?

No, I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart

No, I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

I don't mind it, I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams when you can't wake up
Looks like you've given up, you've had enough
But I want more, no, I wont' stop
'Cause I just know you'll come around, right?

No, I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart

No, I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

Just don't stand there and watch me fall
'Cause I, 'cause I still don't mind at all

It's like the way we fight, the times I've cried
We come to blows and every night
The passion's there
So it's got to be right, right?

No, I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart

No, I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all
Oh, I don't believe


Mot uppsatserna :)

Jag och mamma stack iväg med syster ett tag strax efter att vi kom hem ifrån hästarna, vi åkte nämligen ner till Sigtuna och tog en glass på Våfflan :). Men kom hem för ungefär två timmar sen och har nog sovit bort de, jag som tänkte vara duktig att plugga. Men mådde fruktansvärt illa och gör det fortfarande, känns som om jag ska spy,  för mycket glass? Japp, tål ju inte heller mjölk så det är ju inte heller så bra :). Men men det blir nog bra med lite mat i magen, haha slutar aldrig tänka på mat :).

Men nu bör jag ta tag i mitt liv och mina uppsatser och göra klart de, det är fan inte mycket kvar nu och jag ska vara klar med de imorgon :). Skönt nog har jag sovmorgon imorn, men det blir ju att åka tidigt iaf, ska väl möta Mattias elr något sånt där spännande!. Nu SKA jag plugga :)

Puss & Kram


Tankarna snurrar

Jo det stämmer det är verkligen mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud nu! Jag har massor som jag borde ta tag i och göra, men jag har inte direkt någon ork längre. Jag är trött, helt slut, sover dåligt och känns verkligen som om jag har åkt på något virus trots att jag bara är gravid. Det är mycket som är just nu, i fredags va jag på ultraljud kontroll och allt va super bra. Igår fick jag åka in till sjukan pga att jag ramlade i skogen och slog i ena sidan av magen. Det va ingen fara med varken mig eller lilla pojken min, men oron stiger och jag kände inga tydliga fosterrörelser, kanske det va för att han låg lite konstigt och sparkade där jag inte va van vid det. Men ändå det är otroligt mycket som går runt i huvudet på en, när man sitter i bilen påväg till sjukan, resan dit känns oändlig och det känns som om man inte riktigt vet vad som händer med en själv. Tankarna gör så att man försvinner från nuet och bara svävar i en dimma, men nu vet jag att han klarade sig fint, trots fallet! Men jag har nog aldrig varit så orolig eller mått så dåligt, men jag hade syster, mamma och Mattias med mig som stöd til sjukhuset och det tackar jag enormt för! :).

I fredags fick jag även veta att jag är + 1 dag, har alltid trott att jag går in i ny vecka varje onsdag, men icke sa nicke! Jag byter varje tisdag istället, så nu blir jag ju fram flyttad en dag, även fast man inte riktigt räknar det. Så idag är det bara 50 dagar kvar och idag är jag alltså gravid i 32+5 och inte 32+4 :). Ingen stor skillnad, ändå en dag kanske gör skillnad vem vet :).

Men detta är inte alla tankar jag har huvudet, jag har mycket som går runt! Jag har ingen aning hur jag ska kunde hantera allting själv och ibland känner jag mig riktigt värdelös för att pappan till mitt barn inte vill vara med. Jag vet att det är inte mitt fel och att jag inte kan ändra på hans beslut, men jag läser så många olika mamma bloggar och på så många olika hemsidor, där alla är så lycklig för de är en familj, mamman pappan och deras barn. Men nu blir det bara jag och min lilla kille, visst visst jag har Mattias. Han finns där och jag tycker om honom, men tänk om han tar tillfället och sticker innan min son kommer. Det är sånt jag tänker på varje dag, tänk om han sticker, mina vänner? Vad händer med de? De kommer väl inte va intresserad utav att vara med mig längre, jag har ett barn som behöver byta blöja, ammas och allt sånt. De vill ju ut och röja, medans jag sitter hemma med ett barn.
Jag är otroligt nervös för allt sånt, detta blir verkligen som ett test för vilka som är mina vänner och vilka som bara är falska människor. Vi får väl se vilka som står kvar, trots att jag har ett barn! Många kommer nog ta avstånd och många kommer nog inte ens vilja prata med mig längre, när jag har blivit mamma. Men innerst inne bryr jag mig inte det minsta om det, vill man vara med mig så får man min son på köpte, det går inte att välja bort honom. Han är mitt allt och kommer alltid betyda mest för mig!

Ja ni kära bloggläsare, ibland är inte alltid humöret på topp och ibland mår man inte alltid toppen! Men jag försöker vara så positivt som möjligt, jag kämpar med allt, jag gör verkligen det och jag kanske inte är det enklaste personen att prata med. Men jag försöker, jag är lycklig även om jag kan verka deppig!
Idag är det 50 dagar kvar exakt till min son är beräknad, han kan helt enkelt komma vilken dag som helst och jag bara längtar som tusan!
Men nu ska jag fika och sen ska jag åka till våra underbara hästar, som kan vara en otrolig tröst när man inte vet vad man ska ta sig till :).

Bloggar ikväll igen, Puss & Kram


Jag är stolt över att vara din mamma, min älskade son!


Går jorden verkligen under?

Tjenare, tag sen jag skrev och så! Men har haft lite att göra och igår kände jag bara för att njuta av "min sista" dag på jorden! Om 25 minuter, ska ju jorden gå under! Fyfan någon kunde ju ha varnat mig innan, nu har jag ju gått gravid i 9 månader helt i onödan! Vilket bullshit, jorden kommer inte gå under dag och den kommer inte gå under 2012 heller! Det är bara någon jäkla gammal gubbe som sitter hemma och försöker skrämma folk bara för han själv inte har något liv, börjar tröttna på skiten! Men iaf sitter med ytliggare lite hårfärg i håret, nu blir det inte blond längre! Har bytt färg, eftersom jag fick utväxt efter en vecka och håret blev pissgult efter några dagar, så det va bara drygt att försöka hålla på med det! Så nu blir det faktiskt röd/brunt istället, har haft det förut och passade väldigt bra i det :). Sen innan skola avslutningen behöver jag bara klippa mig lite grann, sen så är jag nog nöjd :).

Men nu ska jag gå ut och kolla på när min kära Mattias klipper gräset och sen skölja ur mitt hår ;), vi får väl se om jag överlever :)

Puss & Kram


Lovar

Jag lovar och svär att bloggningen ska bli bättre, men jag är så fruktansvärt trött hela tiden! Dessutom börjar det bli fruktansvärt tungt att bära runt på denna mage, det känns i både ben och ryggen! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Mattias ska logga in på msn, men jag borde egentligen göra min uppsats som jag har sagt de senaste 5 dagarna! Men jag är snart klar med den, eller iaf skrivit ner allt på papper och sen ska allt över till datorn och ren skrivas! Suck, varför kan de inte nöja sig med pappers arbeten?! Men iaf det är vad jag ska göra strax, jag har ingen större lust men jag måste!!

Uppdate: Ååååh överlycklig, kolla på min skol mail och insåg att jag faktiskt inte alls ligger efter med svenska arbetet!! Fan va underbart, allså är det för det mesta bara engelska och matten som jag ligger efter i. Eller matten har jag bara några prov att fixa i, sen så är det nog klart. Och engelska har jag lite rester, men jag vet med mig själv att jag klarade nationella engelska, fick reda på det igår av min engelska lärare! Åh fyfan vad glad jag blir, underbart!!

Så nu ska jag så sätta fart med mitt svenska arbete, så jag kan börja på nästa arbete som vi ska hålla på med. Känns skönt att kunna slappna av med arbetet, men är redan nu sugen på att dra igång med nästa arbetet i svenska. Men ska göra klart det jag håller på med ikväll och imorn börja på nästa! :)

Men nu ska jag plugga, Puss & Kram


You and me, true love<3



Jag älskar dig Mattias Aronsson!<3


Magbilder

Nu kör vi lite magbilder som jag lovat, de är tagna för 15 minuter sen! Så de är helt nya, nu får ursäkta att visa är lite skakiga, men det är svårt att ta med en mobilkamra och så :).


Magen vecka 33, 32+1

32+1


Vecka 33, 32+1

Titta !!! Jag har fått ännu fler bristningar, jaja glad att de inte syns så himla tydliget! Men det är illa nog att jag har på höfterna också, hoppas det inte kommer flera !!!

Vad tycker ni? Har magen vuxit något? :)


Ledig!

Det blir ett snabbt inlägg nu, är ledig idag. Har varit hos barnmorskan nu på morgonen, gick snabbt och enkelt! Idag blir det nog en hel dag med plugga och fixa klart de flesta resterna jag som har kvar innan sommarlovet, annars så ska jag nog ta det lugnt, kanske baka något gott till mig och mamma som också är hemma :).
Jag antar att alla andra är i skolan eller så jobbar ni väl som normala människor, jag är rätt glad över att jag är ledig idag och även imorn. För imorn väntas ett ultraljud på lilla killen min, är rätt nervös och spänd för vad de ska säga om honom, hoppas iaf att moderkakan har flyttat på sig.

Men nu ska jag gå ut med min syster mens hund och sen börjar plugga!
 Bloggar senare, Puss & Kram


Min prins i vecka 19, sista ultraljudet! Nu är han mycket större ;)

Gravid vecka 33

Vecka 33

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.


Mattips!
Lika viktigt som annars är det att äta en varierad kost. På så sätt är det lättare att du får i dig det du behöver i form av protein, kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler.

Ät gärna:
500 g frukt och grönt varje dag
Fisk 2–3 gånger i veckan. Fisk och skaldjur är rikt på vitamin D, jod och selen, som är viktiga nu när du är gravid. Fet fisk som lax och makrill innehåller också omega 3-fett.
Lättmjölk, naturell lättfil eller naturell lättyoghurt, cirka 5 dl per dag.
Kött, kyckling, ägg, bönor, linser eller ärtor varje dag.
Bröd och potatis, ris, pasta, bulgur eller liknande varje dag, helst fullkornsalternativ.
Drick gärna vatten till maten och när du är törstig.
Källa: Livsmedelsverket   




Ps. Magbild kommer senare i veckan! :)


förvärkar och anfådd

Rubriken stämmer kanska bra in på min dag, har varit i skolan hela dagen och sprungit runt med förvärkar och blivit anfådd så fort jag rört på mig! Usch vad det är jobbigt att vara gravid ibland, ser verkligen fram emot att få hålla min son i famnen istället för att bära runt på han i magen :). Annars har min dag varit bra, försökt plugga lite grann. Men det gick åt helvete, eftersom jag är så himla trött. Så har planer på att göra arbetet nu istället, ska göra två uppsatser tills måndag nästa vecka! Jag har ju nämligen fullt upp och vill ha klart allting, så jag kan slappa de sista dagarna och inte känna mig så fruktansvärt stressad. Juste nästa vecka går jag även tillbaka till skolan på heltid, måndag - fredag och långa dagar. Så då kommer bloggningen bli lite dåligt, precis som den är nu. Men då kommer jag varva mellan sängen, plugga och sova som jag gjorde förut. Men det är iaf positivt att jag inte har långt kvar nu :), varken i graviditeten eller i skolan! Sen blir det mamma ledighet i ett år och sen börjar köra hårt igen, längtar faktistk lite efter det :).

Men nu måste jag avsluta detta inlägg och börja plugga, annars kommer jag innan somna innan jag får det gjort!! :)

Puss och Kram

Sanningen

Det kanske är dags nu, dags nu att berätta varför jag inte mått så bra på sista tiden. Det har varit mycket mellan mig och Mattias, sedan springer tankarna om min lilla son runt i mitt huvud. Allt har kommit på en och samma gång, det är riktigt tufft då att försöka hantera allt som om man vore någon jäkla gud på molnen!
Jag är fortfarande männsklig och jag har fortfarande känslor även fast jag kan vara en riktigt hormonbitch!
Ibland känns det som om jag gjort helt fel val, för ibland vet jag inte hur jag ska klara allting ensam och veta allting min pojke kommer vilja. Jag är fruktansvärt rädd över att misslyckas, eller att behöva hjälp. Jag har alltid sagt att jag ska stå på egna ben och att jag ska fixa det här själv. Men jag vet med mig själv att jag kommer behöva hjälp och att jag kommer behöva ha någon som avlastar ibland, men jag kommer aldrig våga be om hjälp. Jag är rädd att bli "uthängd" som dålig mamma eller att folk ska dömma mig för att jag behöver hjälp. Det känns helt sjukt att jag ska behöva känna så, men det är så jag känner och har känt ända sen jag lärde mig att stå på egna ben, sen jag bröt ut mig ifrån mina gamla vänner. Sen dess har jag stått på egna ben och att nu behöva krypa till kroset och be om hjälp skrämmer  mig. Nu kommer tåraran som vanligt, jag väntar världens finaste son, men ändå så känner jag mig inte riktigt lycklig. Jag älskar min son och det finns ingen tvivel om det, men jag är nog rädd bara. Jag kommer vara överlycklig när jag ser honom första gången, tror nog det mest är gravid hormoner som spökar i mitt huvud..

Jag vet att jag fixar det här, så länge jag bara ge mig fan på det! Min son är det finaste och det bästa jag kommer få i mitt liv :). Nu vet ni lite hur det ligger till och så, jag hoppas att ni förstår och har överseende med mitt bloggande då, jag kan inte alltid vara på topp ju! :).

Nu ska jag mysa med familjen, sen plugga med min jäkla uppsats och efter SOVA! :)
Godnatt alla underbara



Magbild ifrån igår, när jag satt ner :)

Gravid? Ingen tvekan!

Jag har inte sett att det är ingen tvekan om att jag är gravid iaf, så jäkla sugen på massa mat hela tiden! Skulle kunna springa till en grill här hemma och käka först en stor kebabtallrik, sen en hambugare, efter största glassen som finns och efter det köpa chips och dip att vräka i mig med 4 liter coca cola ;). Oja det är ingen tvivel om att jag är gravid iaf, men jag vet också med mig själv att så fort jag ser allt det där, kommer jag inte vilja ha det :). Men det skulle vara gott ändå tror jag :). Just nu ligger mamma och kollar på tvn " Leila bakar" och hon bakar ju muffins med glasyr på!!! Åhhhh jag vill ha det också nu bara för det, shit vad det är jobbigt att vara gravid ibland..
Haha är så himla sugen på allt, att jag va tvungen att söka på bilder på google :). Men inte för att det gjorde saken bättre, är ju fortfarande suger sugen på allt! :). Måste prata med allvar med mamma om min cravings, de är enorma och jag måste bara ha de!! :)

Nä nu ska jag gå och dregla efter lite mat och flörta med någon snygging, haha önska mig lycka till nu :)


MUMS, hur gott ser inte det där ut ?! :)


Tjejlista

T j e j l i s t a n - 2 0 1 1
A l l a t j e j e r s k a g ö r a d e n !



1. Har du ett par rosa string? - ja, tror jag!
2. Vem var den senaste du pussade? - Mattias
3. Vad har du för bhstorlek? - de växer, så vet inte
4. Trivs du med det? - va? Vad menar du nu?
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - titta själv
6. Gillar du någon nu? - jo, olyckligt kär
7. Vad gjorde du inatt? - sov med Mattias
8. Och i förrgår natt? - Sov tidigt
9. Vad gör du innan du ska sova? -  pratar i tele elr smsar
10. Kan du prata med din mamma om allt? - nej, elr kanske
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja?
12. Har du varit gravid? - nej, men ajg är gravid :)
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? -Såklart
14. Choklad eller glass? - mixa de =)
15. Push-up eller T-shirtbh? - både och
16. String eller hipsters? - Båda
17. Stövlar eller sneakers? - vet inte ?
18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans

Tiofakta:

1. Hemstad/ort: Märsta
2. Hårfärg: Blont just nu
3. Längd: 164
4. Frisyr: halv långt och rakt
5. Ögonfärg: blåa
6. Skostorlek: 38-39
7. Humör: beror på ?
9. Civilstatus: Jadu, om jag ändå visste
10. Vänster eller högerhänt: vänster



Tiosaker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär? - Japp
2. Tror du på kärlek? - nej inte längre, gjorde för ett tag sen
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Jaa
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja, är fortfarande krossad
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Tror det
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nä tror inte det
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nä, men rädd att bli sårad!
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - typ
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jag gjorde, innan jag blev sårad


Det där eller det här

1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. Vin eller öl? - Inget
3. Dag eller natt? - båda
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - hemmakväll
8. Färgfoto eller svartvita? - båda
9. Telefonkontakt eller face to face? - face2face
10. Bilddagboken eller myspace? - inget av dem.


Tio "Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Nope, för bra
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Jaaa
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jaa
4. Har du hoppat bungy jump? - nää
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej ?
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - så tjock är jag inte
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - haha ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej verkligen inte!
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - kanske ?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja

Tio känslor:

1. Saknar du någon just nu? - ja, som fan!
2. Är du glad? - nää
3. Är du fundersam? - litegrann
4. Är du uttråkad? - mm
5. Är du tysk? - nä ?
7. Är du italienare? - nej ?
8. Är du fransk? - nope
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - japp
10. Gillar du någon just nu? - ja som fan!

Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu? - 18.46
2. Namn? - Eleanor
3. Vart bor du? - Märsta
4. Hur många barn vill du ha? - typ 5 tror jag ?
5. Vill du gifta dig? - beror på?
6. Rullar du spaghettin eller skär du den ? - båda
7. Har du ätit sushi? - mums ja!
8. Favoritglass? - har ingen
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - två kanske
10. Humör? - arg, ledsen och sårad

Fyra grejer:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nä
2. Har du en hund? - nej,haft
3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon såklart
4. Tror du på spöken? - ja

Skulle:

1. Skulle du vilja vara längre? - ja :O
2. Skulle du vilja ha sex nu? -  ja
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nää

Kan:

1. Kan du röra på öronen? - nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - ja
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Såklart, jag är en ängel
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - kanske?
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - yes
7. Kan dina vänner lita på dig? - ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - ja?
9. Kan du suga? - bäst på det
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - kanske


Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - många gånger
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - många ggr
3. Har du syskon? - ja
4. Har du någonsin haft sex med någon? - ja det har jag
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - kommer inte ihåg
6. Har du varit full den här månaden? - nää?
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - aa

8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - jorå
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - japp
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - jaa
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - efteråt!
14. Har du ljugit på någon fråga än då? - nej


Vem:

1. Vem älskar du? - Han
2. Vem hade du senast sex med? - Mattias
3. Vem vill du bli full med? - Ingen
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - vet inte ?
5. Vem pratade du senast i telefon med? - syster tror jag?
6. Vem är snällast i världen? -  pappa & mamma
7. Vem vill du prata med? - han och bara han
8. Vem sov du senast med? - Mattias
9. Vem såg dig full senast? - vet inte?
10. Vem vet allt om dig? - Ingen..
11. Vem hatar du mest? - Många!

Bilder från igår!


Mattias, innan han badade! Vilken blekis ;)

Och så lilla jag, haha vilken tjockis :)

Mattias fria till mig, fick denna blomma! Men lilla Arne dog, R.I.P


Älskar denna bild, såå fin :)<3

Eftersom Arne dog.. Fick jag en ny, lycklig tjej igen :)<3

Mattias blev fjortis för en dag, så stolt över honom :)

Bevis på att man inte ser mina fötter längre, börjar bli stor nu :)

En underbar lördag, men blandade känslor!

Tänkte berätta gårdagen, så jag sätter väl igång då! :)

Gårdagen va helt underbar och jag önskar att varje dag är så bra :). Men iaf började dagen med tidig uppstigning som ni redan vet, käkade sen frukost med mamma och pappa. Sen tog jag 9.41 bussen mot Märsta, för att sätta mig på pendeltåget mot Stockholm Central. Jag skulle ju nämligen hem till Mattias, så jag åkte hela vägen själv till Brevik, ute på lidingö. Sen så mötte Mattias mig halvägs till brevik station, sen drog vi hem till honom eller vi va ute. Han höll på att klippa gräset och blåsa löv, så han höll på med det ett tag, sen blev det glass inne och sen va det bara ut igen, så han kunde fortsätta att jobba lite grann. Men runt halv tre så gick vi in och käkade och sen drog vi ut och badade, vilket va SVINKALLT!! Usch och fy va det va kall, ångrar nästan att jag gjorde det. Men jag har iaf redan bada jämfört med andra, har till och med bild bevis på det :). Efter vi hade badat, så drog vi hem till Mattias igen och käkade middag. Sen så skulle jag dra hem och fick även med mig Mattias hem till mig, men det blev lite sent. Mattias hade nämligen inte fyllt på sitt sl-kort, så vi gick ifrån Brevik till Ropsten! Fyfan va jobbigt det blev på slutet, men som tur va så hittade vi en Willys vagn som Mattias skjutsa mig i en bit :). Men jag tror aldrig det har varit så tungt för bena som det va sista biten :). Men hade iaf jätte kul påväg till Ropsten, Mattias friade och höll på att fjanta sig. Riktigt roligt, slänger upp bilder och film på det sen :) Sen så kom vi äntligen hem till mig och kolla på tv tillsammans med familjen en stund, innan vi gick upp och kollade på film. Men tror nog båda två somnade brevid varandra, helt utslagna och trötta :). Men det va en underbar lördag, men kändes lite konstigt att vakna brevid honom imorse, eftersom vi inte är tillsammans. Men jag klagar inte alls, jag va nöjd som ett barn på julafton, men alla känslor va annorlunda igår! :)

Nu skriker mamma på mig att vi ska äta, så jag laddar upp bilderna i ett nytt inlägg :)


Mot hästarna!

Nu blir att åka till hästarna för att ta in de och sen blir det middag med familjen här hemma :). Mysigt värre, Mattias ska åka till sig och jag får vara kvar hemma... Inte lika kul, men överlever nog! Bloggar senare om gårdagen, en sån himla mysig dag :)

Nu ska jag dra, Puss & Kram


Magbilder

Lovade magbilder igår, men det blev sent och jag orkade inte, så slänger upp de ny istället :). Det är rätt dålig kvalite på de, men ni får nöja er, kan ta några under dagen, som får komma upp ikväll :)




Bilderna är tagna igår, alltså 31+3 (vecka 32)

Feelings that never disappears<3

Du är en sån person som jag släppte in i mitt liv för jag visste att du kunde göra en ändring i mitt liv. Det värsta av allt är att du faktiskt gjorde det, du gjorde en stor förändring hos mig. Jag trodde inte på något innan jag träffade dig, jag trodde inte att äkta kärlek fanns och att det va bara löjligt att tro på sån.
Men när jag träffade dig, så hände det något inombords i mig.. Jag fick en konstig känsla i hela kroppen och den ville inte försvinna, vi pratade dag som kväll i sträck och varje gång vi la på så kändes det som en lättnad i kroppen. Men efter några dagar kunde jag inte släppa mina tankar på dig och du va den ända som sprang runt i mitt huvud, jag tappade kontroll på mitt liv och jag ville bara spendera varje dag med dig. Även fast jag var grymt feg i början och inte vågade vara med dig, kanske det va för din stil som du hade, när vi började prata eller så kanske det helt enkelt va för jag inte ville bli utnyttjad eller sårad igen. Men jag vet faktiskt inte varför jag släppte in dig så nära in på mitt liv, men insåg snart att det kanske va för att jag va kär i dig i smyg.
Jag va rätt elak i början och trodde du va konstig, men innerst inne så hade jag redan kollat in dig innan jag ens sa något till dig den där första gången. Du verkade spännande och du va inte som alla andra, precis sånt som jag gillar. Du va dig själv och du brydde dig nog inte så mycket om vad andra sa om dig, du va bara dig själv och du va nöjd med det. Det kanske va därför jag fastnade för dig, det kanske var därför jag ville se vad det kunde leda till om jag släppte in dig i mitt liv. Så jag gav det en chans efter ett tag, och jag ångrar det inte för en sekund.
Kommer aldrig någonsin kunna glömma i början, innan vi ens blev tillsammans, som vi höll på. Men jag ångrar det inte, jag tyckte verkligen om det och du fick mig att skratta och vara glad. Du tog fram den riktiga jag, det va spännande att vara med dig. Du tog fram en sida av mig som jag länge har gömt undan för folk runt omkring mig. Men för dig kunde jag visa mig själv och alla mina sjuka fantasier, jag vet inte riktigt varför jag lät det gå så långt. Men med dig började jag tro på kärleken igen, du fick mig att öppna upp mig.

Jag blev sådär riktigt galet kär i dig, och jag kunde inte längre kontrollera mig själv. Så det blev vi och jag blev nog världens lyckligaste tjej på denna jord. Allt kändes så himla underbart och det kändes verkligen som om jag gick på rosa moln med dig, du va en ängel från ovan som kom till mig. Jag va överlycklig att ha dig, men jag tror nog alla funderar på va jag såg hos dig, men ingen kommer se vad jag såg i dina ögon eller kände när du kramade om mig. Men med dig så va jag trygg, det kände jag på mig och jag kunde slappna av när du kramade om mig. Jag visste att du fanns där för mig och att du skulle skydda mig om det va något fel.
Men det började gå ut för oss och det förändrades mellan oss. Vi började bråka mer och mer, och det kändes som om vår kärlek hade tagit slut mellan oss.
Så det tog slut mellan oss och min värld rasade samman.. Jag trodde verkligen det skulle vara vi ett bra tag och att vi skulle vara lycklig länge tillsammans.

Det var ju du som fick mig att tro på kärleken, det va du som gjorde mig lycklig och det va du som fick mig att skratta och må bra om dagarna. Jag ville inte tro att det va slut mellan oss, och om sanningen ska fram, så vill jag fortfarande inte tro på det. För jag har insett nu att jag älskar dig mer än något annat på denna jord, jag kommer aldrig kunna glömma dig. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och vi har otroligt fina minnen tillsammans.
Innerst inne vill jag bara att våra dagar med varandra ska fortsätta och att detta bara ska vara en sån där hemsk mardröm som jag snart vaknar upp ifrån. Men det är inte så det ligger till, du är inte min längre och det sårar mig!
Jag förlorade han som betydde mest för mig och jag kommer nog aldrig känna samma kärlek som jag gjorde till dig. Du är speciell och i mina ögon är du helt sjukt jäkla underbar! Jag ville fortfarande ha dig tillbaka och jag vill dela mitt liv med dig, så länge du vill dela ditt liv med mig!<3
Jag kommer aldrig kunna släppa mina känslor för dig, det spelar ingen roll vad som händer.

Mattias Aronsson - med dig är jag världens lyckligaste tjej, Jag Älskar Dig!<33


Kärlek till dig

Det var väl så det skulle varit? Du och jag. Skratta tills jag tappar andan eller gråta när bara du ser. Vakna upp till dina kramar och somna med dina armar runt mig. Minnas allt vi gått igenom och planera för framtiden. Skratta och vara lycklig på sommaren och tänka att det här håller... 
Men det gjorde det inte, men jag är lika kär fortfarande<3.



Godmorgon

Nu undrar ni säkert vad jag gör vaken nu, jo det gör jag också om jag ska vara ärlig! Men kl 5 imorse vaknade jag av två enorma fötter som trycktes ut i sidan på min mage, och sen har plutten varit i full gång. Så någon sömn, får jag nog inte mer idag. Så kul att kliva upp 5, när man är ledig och kan sova mycket längre. Sen inte nog med det , så är jag VRÅL hungrig! Så jag ska ta och mumsa i mig lite frukost och skriva lite på mina uppsatser jag har som ska i under nästa vecka, som jag lovat mig själv =), ska försöka hålla det också, men måste verkligen fixa de sista uppgifterna nu.
Annars idag blir det väl att åka ut till Lidingö för att träffa Mattias, om han fortfarande vill det?
Jag hoppas på att det inte börjar regna, för då ska jag lätt ta ett dopp i vattnet! Jag kommer ju inte kunna bada sen, precis innan han kommer och efteråt kommer jag inte ha någon ro att bada. Så jag får passa på nu, när det är svinkallt i vattnet och ingen sol (varmare när det regnar). Men jag överlever nog, men vill så gärna bada nu. Älskar nämligen att göra det, så mysigt att plaska runt i vattnet och bara vara, utan att bry sig om något :)

Nä, men nu ska jag sluta sitta här och babbla, dags att göra något vettigt :)

Puss & Kram


Städat klart

Nu har jag städat klart och fixat, så nu ska jag lägga mig i soffan med en stor påse chips och en skål dip och bara vräka i mig massa onyttigt eftersom jag fortfarande är gravid! Mysig så härligt, :) Ni får ha en super bra kväll, och sova så gott ! =)

Godnatt




Haha - va tvungen att ladda upp dessa bilder! Jag har en fin inbyggd hylla på min mage, stolt över den :).
Juste, magbilder kommer imorn !!! :) JAG LOVAR, va ett bra tag sen sist :)


Middag

Nu ska jag äta lite middag och sen så blir det att städa rummet, åh så jobbigt! Men det måste helt enkelt göras, inte det roligaste jag vet att göra en fredag kväll. Men bättre än att göra det imorgon :).
Så nu ska jag äta och sen städa, bloggar senare om jag orkar eller så göra jag det imorn :)

Puss och Kram


Längtar!

Bebis saker, som måste köpas!

Åka vagn:

  • vagn
  • regnskydd
  • kudde
  • filt 
  • åkpåse
  • vagnleksak
  • reflexer

Åka bil:

  • babyskydd
  • solskydd
  • leksak

Sova gott:

  • vagga eller spjälsäng
  • spjälskydd
  • madrass
  • filt eller täcke (exempelvis gallerfilt)
  • kudde
  • dra-på-lakan
  • påslakan
  • nattlampa
  • babyvakt

Sköta om:

  • skötbord
  • skötbädd
  • tvättlappar
  • våtservetter
  • blöjor
  • blöjhink
  • leksaksmobil
  • skötväska
  • tops till navelrengöring

Mini-Apotek:

  • Inotyol, kräm mot röd bebisrumpa
  • Bepanthen, kräm mot röd bebisrumpa
  • Borago, kräm mot skorv
  • Renässans, näsdroppar för spädbarn
  • Febertermometer
  • Näs-Frida

 

Äta/amma:

  • amningsbh
  • amningsinlägg/kupor
  • amningskudde (vill ej ha)
  • handdukar (till eventuellt kräk)
  • amningspump
  • nappflaska
  • flaskborste
  • modersmjölkersättning
  • bröstvårtskräm

Bada:

  • badbalja
  • tvättlappar av frotté
  • babyolja
  • badhanduk med huva
  • badtermometer

 

Kläder storlek 50-56

  • pyjamas 
  • byxor 
  • byxor med fötter
  • strumpor
  • sparkdräkt
  • fleeceoverall
  • tunn mössa
  • vintermössa
  • tossor
  • bodys (omlottbodys är praktiska)

Övrigt:

  • filtar
  • bärsele
  • babysitter
  • snuttefilt
  • nalle/gosedjur
  • bitleksak
  • babygym
  • napp 
  • handdukar
  • plastad frotté
  • haklappar

Här en lista över saker man behöver, innan barnet kommer! Funkar nog att köpa efter plutten har kommit, det som jag har struckit över, har jag redan köpt så det är inte så jätte mycket som jag måste köpa hem :). Denna lista kommer uppdateras, när jag har införskaffat lite saker :)


Mina milstolpar

Mina milstoplar är:

*Min systers dotter
*Påsken
*min andra syster häst får föl
*Jag går in i vecka 30
* Ultraljud den 20 Maj
* Jag går in i vecka 35
* Vår sålda häst får föl
*Sommarlovet kommer
* Pappa får sin nya bil
*Midsommar
*Dags för plutten att komma :)

Detta är mina milstolpar för graviditeten, snart får jag äntligen stryka över Ultraljudet som är nästa fredag :). Sen så går det nog fort, eller jag hoppas det iaf :). Vill bara spola fram tiden till den 12 Juli, men kommer säkert gå över tiden bara för att retas, elr så kommer han för tidigt för att retas lite mer :). Men hoppas det går bra och att han är frisk, på fredag nästa vecka är det ultraljud, hoppas att man får en bild med sig hem då också :).

Vi håller tummarna på att allt är bra med honom och att allt är som det ska :)

förbannade jävla fredag...

Här sitter jag igen, en fredag kväll! Ännu en förbannad jävla fredag kväll som ska spenderas hemma med familjen, det börjar bli tröttsamt här hemma! Vill inte spendera en timme till här hemma, fan snart kan jag ju beskriva huset med förbundna ögon! Jo visst jag är gravid, ska inte vara ute och springa på nätterna! Ja fine jag är gravid, jag är inte cancer sjuk!! Ursäkta min språk eller mina utbrott, men de senaste 8 månaderna har jag spenderat hemma på kvällarna. Det börjar bli lite väl tjatigt och folk undrar varför jag blir så himla bitter här hemma. Ja undra på liksom, hormoner blandat med samma hus, samma människor och samma gamla vanliga saker att göra på kvällarna. Jo det blir lång tråkigt och man blir bitter, känner mig som en riktigt bitter tant som klagar på alla!

Vad har annars hänt idag då?

Själv har jag varit i skolan, och sen efter skolan så drog jag och Mattias in för att möta min kära mor och efter en stund så drog han hem till sig :). Saknar verkligen att umgås med honom, mår otroligt bra när vi har det kul tillsammans. Så denna dag har varit lugn och helt okej, eller rättare sagt helt underbar :). Hormonerna har gått upp och ner som vanligt, gråtit, skrattat och mått utmärkt :). Börjar bli lätt trött på dessa hormoner, vill bara få min son nu, så jag slipper allt graviditetes snack. Förlåt för mitt gnällande, men jag är så trött på allt och jag är även super trött, så jag skulle kunna sova nu utan problem! Men klockan är fan bara 17.41, ååååh vill att klockan ska vara typ 21. Så jag kan sova bort denna värdelösa fredagen, herregud som jag klagar! Men så blir det när man är ensam, gravid och bitter. Då klagar man som fan och man gör det varje dag, haha nä nu ska jag ta och göra något roligt! 

Puss och Kram

Fyfan!

Det har varit en underbar dag, men en pissig jävla kväll och jag vill bara kräkas på den! Fyfan för denna kväll, nu ska jag gå och sova eller rättare sagt gråta tills det svider i ögonen!

Godnatt

Torsdag

Tjenare igen, hann aldrig blogga igår innan jag drog och jag orkade inte igår kväll när jag kom hem, för då va jag döds trött! Så kör en runda nu istället, idag har jag inte gjort speciellt mycket! Åkte till skolan, men slutade tidigt, så drog hem och fick med mig Mattias hem till mig också :). Så för det mesta idag har vi bara legat i sängen, kollat på tvn och sovit! Haha trött ungdomar, men jag borde ha rättighet till det :). Dock blir det skola imorn, tror jag har två lektioner elr något sånt! Vet inte om jag ska vänta på Mattias och vara med honom efter skolan, vi får se vad fredagen bjuder på :). Jag är iaf lycklig och glad, känns verkligen underbart med livet nu. Visseligen är jag sjukt stressad i skolan, pga alla inlämnings uppgifter som måste in och jag har inte ens börjat på de!! SUCK, vad jag hatar att ligga efter! Så ska faktiskt ta ur tummen ur röven och försöka plugga lite ikväll, dock är det inte alltid lätt att plugga när man har mått så dåligt som jag har gjort + att jag är sjukt trött hela tiden. Men det ska bli ändring på det nu!
Har även fått en för frågan om magbild, och jag lovar! Jag ska fixa en magbild så fort som möjligt, dock måste jag be syrran ta med mammas gamla kamra hem hit, men jag jobbar på det :).

Men nu ska jag ta och plugga lite tror jag, eller jag ska försöka rättare sagt, har ett mini "prov" elr vad man ska kalla det IMORN!

Så jag bloggar senare ikväll, Puss & Kram

Vill ha tillbaka kärleken<3


Livet är underbart!

Tjenare igen, tiden rullar förbi, önskar den kunde gå lite snabbare. Eftersom jag insåg att jag räknade en timme för tidigt, så behöver inte dra först halv sex. Men tänkte åka lite tidigare ändå, ska göra en hemlig sak först liksom ;). Men det börjar bli dags för att kladda på lite smink, dock måste jag nog svalka mig lite med kallt vatten i ansiktet först eftersom jag svettas som om det vore 40 grader i vårt hus :). Just nu sitter jag och dricker en kall smoothies och dreglar efter en fet stor cigg, men attans att man ska vara gravid just nu, när man är så förbannat röksugen! Men jag överlever nog, annars vore det ju synd. Annars sitter jag och vrålar med i låten " om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?" Älskar den låten, så jävla skön, åh vad jag älskar att våren är här och att alla känslor känns så förbannat långt borta ifrån mig! Livet leker och jag älskar det, så jävla lycklig brud just nu! Jag har ett toppen humör, väntar en underbar son och jag är så himla fri från allt! :)

Men det är galet varmt och jag vet inte vad jag ska ta mig till, vettefan vad jag ska ha på mig för att inte svettas ihjäl! Mattias vill att jag ska klä mig som ett emo, men hallå jag är alldeles för glad för att vara ett emo ;). Jag trivs med korta klänningar och ett leende på mina knallröda läppar ;), åh porrigt, haha nej nu går det lite för långt ;).

jag kommer dö av värmeslag snart, men det skulle inte göra så mycket i såna fall. Jag är lycklig, fri, singel och livet är underbart  =). Nej men nu ska jag sluta klaga och fortsätta att vara lycklig!
Bloggar innan jag drar, Puss & Kram!


Gravid vecka 32

 

Min graviditet - BF Tis 12 jul 2011

Din graviditet startade Ons 6 okt 2010.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 20 okt 2010 (ägglossningen).

Du är på dag 218 av 280. (77,9%).

 
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 jul 2011
Du har 62 dagar kvar till beräknad förlossning.






Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.



Jag lever!

Jag lever fortfarande, jag lovar! Dock så lider bloggningen, men det är super bra väder ute och jag spenderar hellre tid ut än inne framför datorn. Men kände att det va dags för ett inlägg här, så det blir en lite inlägg för idag :). Idag är jag ledig, super skönt! Sov länge och har bara tagit det lugnt hela dagen, dock ska jag ut eftermiddag/kväll. Behöver ut och röra på mig lite, så då bär det av till Uppsala, hoppas att värmen håller i sig länge ikväll =). Just nu gör jag nada, ska väl börjar göra mig i ordning :). Drar väl hemifrån runt halv fem eller något sånt, jag är ju inte sjuk bara för jag är gravid. Måste ju få röra på mig lite, dock är det ju sjukt bra väder ut och det känns verkligen som om sommaren är påväg nu. Inte långt kvar nu innan sommarlov och innan min älskade son kommer :).

Vad händer annars idag?

Själv så går jag in i vecka 32, fatta 32 veckor har gått! Sista veckan i åttonde månaden, så nästa ondag är jag nionde månaden gravid! Helt sjukt, och så himla skönt! Jag har verkligen längtat efter det hära, känns så skönt att snart slipper jag springa runt som en valross och istället ha min son i min famn, tummen upp för det :). Dessutom känner jag ett härligt sug efter att få banta bort alla extra kilon och några kilon där till, si sådär 30 kg ska bort ifrån min kropp efter graviditeten, ska bli pinn smal och sexig =). Nu kanske ni funderar på hur mycket jag väger om jag kan gå ner 30 kg utan att se ut som ett skelett ;). Men det är så att jag vägde ganska mycket innan gravidteten och nu väger jag ännu mera, så jag kan faktiskt gå ner 30 kg utan problem :). Så när min son har kommit, så blir det hård bantning. Haha jag börjar då träna för beach 2012, det blir ju toppen :)

Men just nu har jag cravings efter en fet tallrik med en stor saftig köttbit med potatisgratäng, beaniesås och lite grönsaker till! Åh undrar om min mor dödar mig om jag fixar det till lunch ?! :O
Det kan hon väl ändå inte göra, jag är ju en sån underbar dotter och jag bär ju faktistk på hennes barnbarn, så jag borde få det :). Men jag ringer nog och frågar innan, haha annars så ska jag köpa hem banan och choklad sås så jag kan äta det istället, också något som jag verkligen är dö sugen på! :)
Nu ska jag ringa mamma och sen fixa mig en fet lunch, bloggar nog innan jag drar ikväll ;)

Puss & Kram

Mamma längtar efter dig!

Dagarna rullar på...

Jag är ledsen, men jag har ingen ork att blogga varje dag och hålla er uppdaterade om mitt liv hela tiden. Men jag ska försöka skärpa mig, men på sista tiden har jag mått extremt dåligt och inte alls känt för att kliva upp ur sängen. Det är nämligen så att jag och Mattias har gjort slut, inget jag valde utan han. Så jag har varit deppig och gråtit dag som natt. Gråter fortfarande ibland, vi gjorde nämligen slut i torsdags, men nu kommer chocken... Vi umågs fortfarande, jo vi gör ju det och det kanske blir lite för intim ibland. Men jag älskar det, det är verkligen super mysigt och jag önskar verkligen att det blir vi igen. Men vi ska inte hoppas för mycket, men har spenderat både lördag och söndag tillsammans med Mattias, på lördag blev det bara en snabbis på centralen tidigt på morgonen. Fast igår så va jag med honom ifrån elva på morgonen till åtta på kvällen :) , det var riktigt skönt att att vi ändå kan umgås även fast vi inte är tillsammans. Även fast det ibland tycker upp en kyss eller en liten för lång kram mellan oss, men tycker ingen ska dömma mig eller honom. Jag har ju ändå fortfarande känslor för honom och jag vill ju ärligt talat ha tillbaka honom :). Men men vi får se hur det blir, annars har jag väl inte gjort så himla mycket, dagarna rullar på och graviditeten rullar på, sakta men jävligt säkert om jag säger så ;). Önskar lite att jag kunde spola fram tiden och bara få ploppa ut honom nu. Men får vänta ett tag till helt enkelt, på onsdag går jag in i vecka 32!! Känns helt galet, men det blir nog super bra :).

Just nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, ja jag har blivit en riktig latmask som bara väntar på mat hela tiden. Dock har jag börjat äta jätte dåligt, tror det beror på värmen också. Men jag är inte alls hungrig längre och jag brukar ofta skippa mat under dagen. Lite halv läskigt sådär, men jag mår illa och kan verkligen spy utav att se maten :) Men idag kan jag nog klämma ner lite mat, förhoppningsvis :)
Tänkte lägga upp hur min vecka ser ut för två veckor framåt :)

V.19

Måndag: Skola, plugga.
Tisdag: skola, nationellt prov (eng)
Onsdag: skola tror jag?
Torsdag: Ledig, men skolan ändå!
Fredag:  Skola, två lektioner. Vet inte sen
Lördag: Ingen aning??
Söndag: hitta på något??

V.20

Måndag: Ledig
Tisdag: Två lektioner i skolan
Onsdag: Nationellt prov (matte)
Torsdag: Bm, och skolan
Fredag : Ultraljud :)
Lördag: vet inte??
Söndag: något förslag?



Så ser mina två kommande veckor ut, men det är rätt så soft ändå :), drygt att kliva upp 4.30 för att dra till skolan. Men jag överlever, men nu ska jag klaga över att jag är hungrig :)

Puss och Kram



HAHA - världens sötaste :)


Är det bara jag?

Kollade just i på min blogg och såg att designen har blivit riktigt konstig! Har ingen header eller någon bakgrund! Vet inte riktigt vad som hänt, men är det bara för mig det här hänt? eller ser ni inte heller någon header?! :O
Blir ju lite ledsen, jag som va så nöjd med den, så ska försöka prata med tjejen som gjorde den och se vad hon säger! :) Hoppas att det går att fixa, den va ju så himla fin.
Vad gör ni annars då? Själv sitter jag i skolan och gör inte alls mycket, väntar på att Mattias ska få lunch , så ska jag äta med honom och sen dra vidare till tandläkaren och efter det så ska jag tillbaka till Uppsala för att vara med Mattias i eftermiddag. Eller jag hoppas iaf på det, vill verkligen spendera lite tid med honom. Det har varit lite si och så mellan oss, så jag känner verkligen att vi behöver mer tid för varandra och inte bara i skolan! Jag vill ju verkligen att det ska funka mellan oss :).

Men nu ska jag försöka fixa designen! :)

Hej jag har tråkigt!

Lite mer detaljer om mig =)


Ärlighet

Hur många har du varit riktigt kär i? tre kanske?
När kramade du någon sist? idag
Har du svårt för att bli kär? Nope, för lätt!
När kysste/hånglade du med någon sist? - Idag
När fick du senast en komplimang? Vet inte, igår tror jag

Har du Någonsin

Playat? japp
Hånglat med någon riktigt ful? haha ja
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? tror det :O
Gjort något riktigt dumt? om jag har
Gjort något du verkligen ångrar? ja!
Gjort något olagligt? jaa;)
Blivit polisanmäld? tror inte det ?
Slagit ner någon? jaa
Skämts över dig själv? jaa

Senaste Månaden

Saknat någon? - aa
Ångrat något? -  jaa
Ljugit? - jaåå
Svikit någon?  - kanske
Haft sex? -  jaa
Gråtit? - ja
Skrattat? - ja
Slagits? - jo  jag tror det

Sex-frågor

När förlorade du din oskuld? När jag va 13 tror jag!
Vem tog din oskuld? - mitt ex
när hade du senast sex ? Haha personligt
Har du haft sex på fyllan? - japp
Ser du sex som en "stor" grej?- eh beror på!
Kört oskyddat? -  jaa, hur ska jag annars kunna va gravid?
Haft sex med någo du inte varit kär i? - jo ja det har jag väl! (vilka detaljer ni får av mig nu :O )

Kärlek

Är du kär just nu? - jaa jätte mycket
Har du kysst någon idag? - japp
Har du ett förhållande? - ja, men det är lite si sådär mellan oss!
När går gränsen vid otrohet? - kyss..
Har du varit otrogen? - ja förlänge sen
Är du romantisk? – kan nog vara det
Är du svårflörtad? - hahah nej verkligen inte
Lekt med någons känslor? - jo
Hur länge var ditt kortaste förhållande ? – 2 dagar
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Är du en bra pojk/flickvän? – hur ska jag veta det? Fråga Mattias
Hur många har du varit kär i, i år? - Bara en =)
Vem sov du senast bredvid? Mattias<3
När fick du din första kyss? - när jag va 11om den räknas, annars 13
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat mest :)

Senaste personen som

Sov i din säng? Jag själv och Mattias
såg dig gråta? - Mattias
fick dig att gråta? Jag själv..
Du gick på bio med? - Mitt ex..
Pratade med i telefon? -Jacob!

Du

Fullständigt namn? Eleanor Matilda Elizabet Ek
Vart bor du? Skogen
Bor tillsammans med? mamma, pappa & storebror
När är du född? 7 November
Vem kramade du senast? Mattias
pussat någon idag? Jaaa för hundrande gången!
Vad sover du i? bh och trosor
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? jo det har jag väl typ kanske =)


-

Ni får ursäkta dessa inlägg som kommer upp när jag är uttråkad! Men jag är förbannat uttråkad och väntar på lite mat här hemma, så jag roar mig med att kolla runt på internet och göra lite olika tester :). Men det är väl ändå rätt så roligt för er, ni får lite gratis information om mig ju :) Så ska se om jag kan hitta något mer roligt test jag kan göra :). Denna blogg handlar ju ändå om mitt liv, men ändå om min graviditet. Jag behöver ju inte bara skriva om graviditeten hela tiden, kan bli rätt så lång tråkigt! :). Iaf har varit i skolan idag, skulle ha mött min mamma på hennes jobb, men jag stannade kvar med Mattias istället. Så drog vi tillsammans ifrån skolan, har väl varit en sådär dag idag. Det har varierat mellan toppen och botten idag, riktigt tråkigt! Men det är så det kan bli ibland med alla dessa gravidhormoner i min kropp.
Jag håller nämligen på att ge upp totalt med allt, har fått känslan att jag inte kommer klara det här. Men Mattias piggade upp mig och nu så är det bättre :). Dock är jag frustrerad på honom, han svara inte på sms och blä på honom för tillfället! Men skit i honom, jag ska fan göra samma sak som honom, sluta svara på sms så ska han få känna på samma sak! :).
Men nu är snart maten klar, sen blir det väl att plugga tror jag! :)
Blir nog inget mer långt inlägg för dagen, så jag säger godnatt nu :)

Puss o Kram! :)


18 REGLER TJEJER ÖNSKAR ATT KILLAR KÄNDE TILL!!!

1: Om inte jag har svarat på ditt sms är jag INTE intresserad.

2: Vi är minst lika kåta som er men vi visar aldrig det. Kanske för att vi inte har snoppar?

3: tänk inte ens tanken på att fråga mig om jag kan gå ut utan smink. Jag tar det som en förolämpning.

4: När jag ger dig en blick och samtidigt ler så tänker jag SNUSK om DIG.

5: Om det står 100 pers och jag kommer fram till dig och frågar varför tåget är sent så flirtar jag.

6: Jag vill egentligen inte kyssa dig på morgonen, allmänt dålig andedräkt. Så försök inte att kyssa mig.

7: Om du ser mig utan smink och jag går med mjukisar så söker jag desperat hjälp.

8: Vi hatar att städa och laga mat.

9: Om du ser oss på en nattklubb och kommer fram till oss så kommer vi att säga nej om du inte är miljonär förståss Hahahahah.

10: Vi vet att ni är ute efter sex när ni tar oss på bio.. ...och vi vill också ha sex men för guds skull välj ut något annat än en dålig skräckfilm. Filmen kommer bara att skrämma i väg oss från er.

11: Sorgligt men sant, det är vi som bestämmer när vi har sex.

12: När ni säger att ni ska ringa oss så tror vi faktiskt på det. Så snälla säg inget alls eller ring.

13: Vi hatar när ni inte märker att vi har snyggat till oss endast för er.

14 Ett tack då och då dödar ingen.

15: När jag shoppar kläder så tjata inte på när jag är klar för det kommer jag aldrig att bli......

16: Du tror att jag inte kollar på porr? Så fel man kan ha.....

17: Om jag säger att jag älskar dig och du säger tack. Så kan du lika gärna dumpa mig!

18: Prutt, fis, peta  i näsan -något vi också gör och tro mig vi har lika äckliga pruttar som ni.

 

Självklart med en tocuh av Humor


uttråkad.se

10 favoriter
färg: svart, rosa och vit
mat: gravid mat!
band: lyssnar på allt just nu!
film: många!
bok: Blondie
sport: ingen :)
årstid: SOMMAR
veckodag: fredag och lördag
tid på dygnet: gärna kvällarna med Mattias
9 nuvarande
humör: Trött och lite orolig!
smak: bannan med jordgubbar och chokladsås!
kläder: strumpor, bh,trosor, mjukisbyxor, linne, t-shirt och tjocktröja!
skrivbordsunderlägg: va ??
nagel-färg: halv rosa, börjar gå bort! 
tid: 18.14
omgivning: matsalsrummet
irritationsmoment: Mattias svara inte!
tankar: åh massa hemska!
8 första
bästisen: Error?
internet-nick: facebook
husdjuret: tre katter!
piercingen: förutom öronen, läppen :)
kärleken: Niklas...
musiken: minnet är bra, men fan inte långt!
bilen:  eh kan jag få bli 18 först?
kyssen: oj när jag va 11 :)
7 senaste
cigaretten: ingen? 
drycken: energi dryck
bilturen: för typ 40 min sen
cd-skivan: ingen
teve-programmet: något skit igår kväll
hånglet: idag ;)
slagsmålet: haha med mattias ;)
6 har-du-någonsin
varit kär i en kompis: japp
brutit mot lagen: haha japp, men säger inte vad ;)
pratat med polisen för något du har gjort: japp, i åttan!
nakenbadat: eh ja varje gång i ett badkar ;)
varit med på teve: nä
kysst en främling: oja, alltid lika spännande
5 vem
pratade du med senast: i telefon så va det tandläkaren :) 
saknar du nu: Mattias och min morfar av någon anledning!
gick du på bio med sist: eh mitt ex eller så va det me klassen
ringde du senast: tandläkaren
ska du träffa imorgon: tandläkaren och några i skolan tror jag :)
4 saker (en på varje)
du gjorde igår kväll: pratade i telefon
du kan höra just nu: Mamma laga mat
du inte kan leva utan: Loke och Mattias
du gör när du är uttråkad: gör sånt här
3 människor (en på varje)
som du kan berätta allt för: Mamma
som du hatar: Mattias när han bråkar med mig!
som du tycker är snygga: mig själv ffs :)
2 antingen-eller
svart eller vitt: vitt
varmt eller kallt: VARMT
1 valfri mening:

Jag älskar dig!


Skolan igen..

Sitter i skolan idag igen, hade nationella prov i engelska. Men nu har jag slutat, dock tänkte jag trycka i mig lite mat för att sen dra in till mamma på jobbet :). Men vill inte komma in allt för tidigt till henne, då får jag bara springa runt i affärer, få förvärkar och bli kissnödig ! Så jag är hellre kvar i skolan ett tag, hinner umgås lite med Mattias också. Har ju ingen skola imorn, sen så får jag väl inte träffa honom på hela helgen, eftersom han ska träffa någon kompis (jag ogillar) av olika anledningar! Men jag måste låta killen ha ett liv, annars lär han väl springa. Men ska flörta med honom, så kanske han kommer till mig på lördag kväll eller så kanske jag får komma till honom :). Men vi ska inte hoppas för mycket, vad händer för er i helgen då?

Själv så har jag lite planer, ska åka och kolla på ett stall på lördag och på eftermiddagen blir det att åka till syster eftersom hennes kille fyller 35, så det blir att fira honom :). Annars så har jag väl stora planer på att plugga, men vi får väl se hur det blir med den saken! Ska fråga Mattias om jag får läna hans dator på fredag så jag kan skriva lite uppsatser :).

Men nu ska jag dra och äta lite grann, sen blir det in mot stan :).

Puss och Kram

Blir nya magbilder i helgen! :)


Besök hos barnmorskan!

Juste har glömt att berätta att jag va hos barnmorskan idag, fick byta tid för imorn kunde jag inte (nationella prov). Men va iaf där idag och det gick super bra, mäte magen och lyssnade på pluttens hjärta :). Allting va bra, Sf måttet idag va 30cm så jag har ökat 2cm på två veckor :), sedan lyssnade vi på pluttens hjärtljud och det lät jätte bra :). Dunkar på fint som det ska, jag tycker det är super mysigt att lyssna på hans hjärta.
Sen tog vi prover, det visade bra :). Bokade nya tider och bokade om min nästa till till torsdag istället för den onsdag.
Pratade även om min urinvärskinfektion jag har fått, som jag behandlar. Hon sa att jag måste göra ett nytt provtagning sen för att se att den verkligen är borta :). Men det kändes konstigt för nu när vi bokade nya tider fick jag redan fram till juni, känns konstigt! Men allting lät jätte bra, så men nu måste jag springa :)

Men nu ska jag åka och handla med mamma :)


Trött med stor T

Hej hej! Vet inte riktigt hur jag ska börjar egentligen, jag är helt slut i kroppen och jag orkar knappt hålla ögonen öppna längre! Drog till skolan idag för en lektion och sedan för att åka till barnmorskan, som jag kom lite sen till!
Det är riktigt mycket just nu och jag mår bara piss, dessto mer jag tänker på hur mycket prov,läxor,inlämningsuppgifter och saker jag har i skolan. Det börjar bli för mycket just nu och jag blir så trött på det! Funderar starkt på att hoppa av skolan och bara vara hemma om dagarna för jag har ingen ork längre! Mina krafter har tagit slut och jag behöver vila upp mig, men jag hinner inte just nu! Skolan både stressar och pressar mig en hel del och jag vet att jag måste ta tag i skolan. Så ikväll ska jag köra stenhårt, ska fan plugga röven av mig!
Ska iväg med mamma och syster för att handla lite och sen när jag kommer hem igen, så ska jag börjar plugga!
Dock är det inte bara skolan som gör allt så jobbigt, det är runt omkring mig som det är struligt också. Jag vet inte riktigt vart jag har mig själv längre eller min "pojkvän" om han nu är det. Jag vet inte mycket längre, eller jo jag vet att jag är trött på att må dåligt och att jag bara vill att allt ska flyta på som vanligt utan några bekymmer.. Men det tar väl sin tid innan det lär hända för mig, hoppas bara allt blir som vanligt igen :).

Men nu ska jag gå och grubbla på mitt svenska arbete innan jag drar och handlar! :)


2 Maj

Jag är väl lite ledsen för en sån dålig uppdatering, men iaf dagarna rullar på och jag hinner inte alltid med! Just nu sitter jag i skolan och latar mig framför datorn, medans mina klasskompisar plågas med att springa i skogen på idrotten! Insåg idag att jag har galet MYCKET att göra dessa veckor som är kvar innan det blir vecka 21, har rätt mycket att göra klart och fixa. Dessutom väntas det flera nationella prov i veckorna som kommer, vilket påminner mig om att jag måste ringa barnmorskan idag, för att byta tid på onsdag och förhoppningsvis få någon annan dag denna vecka. Måste även ändra näst nästa veckas besök för även då har jag nationella prov, inte så jätte kul att behöva ändra! Men jag måste, får inte missa proven, eftersom jag inte vet om jag får göra proven nån gång annan dag!
Annars så rullar dagarna på som vanligt i mitt liv, dagarna går och dessto fortare kommer jag närmre förlossningen, så det känns skönt! Idag är det bara 71 dagar kvar, alltså 70 dagar kvar imorn! Så skönt, längtar riktigt mycket just nu.

Hur är det med er annars då? Rullar livet på som vanligt, något spännande som hänt?


Det känns verkligen som om jag har en tråkig blogg just nu, men det får vara så ett tag! Jag orkar inte riktigt bry mig just nu, jag har andra saker att ta hand om för tillfället, tex läxor och lite privata saker! Så just nu får ni lida lite grann, men ni överlever nog :). Ska försöka uppdatera så fort jag hinner och orkar, men jag sover eller pluggar för det mesta just nu!

Men nu ska jag gå och fika lite innan sista lektion, för att sedan möta min kära mamma :).
Puss och Kram


Test

Pojke

() Koppen lyfter du i örat för att dricka
(x) Du har ofta huvudvärk
( ) Du gillar inte citrus eller apelsinjuice
( ) Bebisens hjärtslag är 140 eller färre - Högre!
(x) Du är sugen på kött och ost
(x) Du har svårt att andas och är ofta snuvig
(x) Du har klart urin
(x) Brösten är olika stora
(x) Brösten har blivit mycket större
( ) Du var knappt illamående i början
( ) Du och din mammas relation är sämre
() Pappan går inte upp under graviditeten
( ) På mackan äter du helst kanten
(x) Dina fötter är kallare än vanligt
( ) Du sover med kudden mot norr
(x ) Bebisen ligger högt i magen
(/) Håret på dina ben växer ut fortare 
(x) Din mage står ut
(x) Magen är klotrund och toppig
( ) Din pigmentrand är stark och markerad
( ) Du visar handryggen när du visar händerna
(x) Ditt hår är tjockt och glansigt
(x) Du sover helst på din vänstra sida
() Ni hade samlag ofta
(x) Samlaget var kort och snabbt
(/) Du känner dig ofta ledsen
( ) Det är synd om dig
(x) Du gick upp lite i början
(x) Tandköttet blöder inte eller bara lite
( ) Du har ingen svamp eller urinvägsinfektion
(x) Bebisen sparkar hårt och ofta
(x) Bebisen har hicka sällan / aldrig
(x) Du har enorm utstrålning som gravid
(/) Du känner dig bekväm i din mammakropp
( ) Du har mycket halsbränna
Resultat: 19,5


Flicka

() Lite eller ingen halsbränna
(x ) Du känner dej oattraktiv
( ) Babyn hickar mycket
() Babyn sparkar mindre, bökar gärna
(x ) Du har lättare att få urinvägsinfektion
( ) Du har större risk att få svampinfektion
() Tandköttet blöder mycket
(x ) Vikten går upp mycket i början
(/) Du är ofta irriterad
(/) Du är ofta arg
(x) Ni hade samlag sällan
( ) Samlagen är ofta långa
( ) Du sover helst på din höger sida
( ) Ditt hår är tunnt och matt
(x) Du visar händerna med handflatan upp

(x) Du har en svag pigment rand/ ingen alls
( ) Din mage är bred
() Du har en platå på magen 
( ) Håret växer som vanligt på benen
(x) Bebisen ligger lågt i magen
( ) Du sover med kudden åt söder
( ) Fötterna känns som vanligt
(x) Du äter gärna mackans mitt
( ) Pappan går upp under graviditeten
(x) Du och din mammas relation är oförändrad
(x) Du var illamående i början
( ) Brösten har blivit lite större
( ) Brösten är lika stora
( ) Du har grumlig och blek urin
( ) Du kan andas som vanligt
(x) Du är sugen på frukt och sallad
(x) Bebisens hjärtslag ligger över 140- Högre!
(x) Du älskar citrus frukt och apelsinjuice
( ) Koppen greppar du runt om för att lyfta

Resultat: 14


Resultat

Pojke: 19,5
Flicka: 14

Detta stämmer riktigt bra, det blir helt enkelt en liten pojke (som jag redan visste)



Test

Fet stil = Stämmer
icke fet stil = Stämmer ej



Du kommer att få en pojke om...


• du bär magen "framåt"
• du bär bebisen långt ner
du blir vackrare under graviditeten
du inte var illamående de första tre månaderna
• högra bröstet är större än det vänstra
• du vill äta salt och proteinrik mat, som ost och kött
• du får torr hy
du lägger din ålder då du blev befruktad till numret på månaden du blev befruktad och svaret är ett jämnt nummer
du fått tjockare och blankare hår under graviditeten
• du spontant visar händerna med handflatan nedåt ifall någon ber att få se dem
du sover på vänster sida
• din urin är klargul

7/12

Du kommer att få en flicka om...

• du är rund runtom, inte bara framåt
• du bär bebisen högt
du inte alls blev vackrare under graviditeten
du var illamående de första tre månaderna
• vänstra bröstet är större än det högra
• du vill äta sötsaker som juice, frukt och godis
din hy är mjukare än vanligt
du lägger din ålder vid befruktningen till numret på den månad du blev befruktad och svaret är ett udda tal
• ditt hår blivit tunnare och mer glanslöst under graviditeten
• du spontant visar dina händer med handflatan uppåt om någon ber att få se dem
du sover på höger sida
• din urin är mindre klargul

6/12


Enligt detta test så ska jag få en pojke, vilket stämmer riktigt bra! Dock tycker jag inte allting stämmer, står olika på alla möjliga sidor! Men det är iaf rätt :), ska testa göra ett till se vad det blir då :)