Sol, åska, regn, sol... Ingen ordning alls

Som sagt så drog vi in till stan idag, drev runt lite grann. Köpte naturgodis när Loke hade somnat och satt mig i kronobergsparken, precis när Loke började röra på sig. Så började det åska fort som attan så hann vi in på babyproffsen innan regnet började vräka ner och glad va jag över det.. 
 
Iallafall när det började lätt på regnet så fick jag gå in på cafe blåbär och mata Loke samt mig själv medans mamma fortsatte jobba. Sen så möte jag upp henne igen, gjorde henne sällskap en bit och när hon gick till kontoret tog jag mig ner till en butik som heter MixMax, fyndade en groda åt Loke, en "plåt" plånbok,  pärlor och en nyckel knipa. Sen när mamma slutade möte vi upp henne igen för sällskap hem. 
Väl hemma har vi inte gjort så mycket, mamma tog med Loke för att kolla på när pappa gjöt för andra gången åt vår nya brevlåda, under tiden plockade jag ordning på rummet. Sen så natta jag Loke och tog ett fotbad strax efter insåg att jag måste till vårdcentralen imorgon på dagen.. 
Nu på kvällen har jag kollat på ny vagn, är sugen på en teutonia fun.. Men nånstans måste jag inse att Loke inte behöver en ny vagn, han är stor kille nu.. Han blir två år nästa sommar, sista han behöver just nu är ännu en vagn... Jag måste verkligen sluta nån gång, skulle kunna ha en av varje märke.. Men det får räcka med de tre han faktiskt har nu :)
 
Imorn blir det en hemma dag, ska städa rummet om jag orkar. Ska ta mig ner till vårdcentralen och sen ska vi nog försöka hinna förbi en park också :) Måste verkligen njuta av de sista dagarna som är nu, han börjar ju snart dagis min lilla bebis :). 
Imorgon flyttar även storebror ut för första gången, är glad för hans skull :)..
 
Men nu ska jag ta en glas mjölk och sen sova, godnatt..

Alldeles för mycket kläder....

 
 

En skinnjacka

2 st skaljackor ( en syns ej på bild)

2 regn set (ett syns ej på bild)

Svart täckjacka

 Grön   fleecetröja

2 cardigan

3 skjortor

1 underställ

1 par hängselbyxor

6 munkjackor  (m. dragkedja)

2 munkjackor (utan dragkedja)

En halv tjockjack från H&M

5 st tunnare tröjor

Ett par överdragsbyxor

3 par skor

2 par gummistövlar (ett par syns ej på bild)

18 st långärmade tröjor

24 st t-shirtar

13 par mjukisbyxor

2 mössor (vinter) 3 mössor  (höst)

1 par vantar

3 par linnen

2 st tjocka vintertröjor

7 par jeans

1 par (”jeans”) byxor

8 st pyjamaser

2 par täckbyxor (syns ej på bild)

En vinterjacka (syns ej på bild)

En vinter overall

Ett par tofflor

     

 

Detta är Lokes alla kläder inför hösten och även nu, jag tror han klarar sig ett bra tag, vad tror ni? :)

Efter regn kommer solsken...

Godmorgon alldeles för tidigt enligt mig, Loke slog upp sina ögon redan klockan halv 7 och det va bara att kliva upp. Så nu sitter jag på golvet och har fixat lite bilder, medans Loke springer runt i rummet och leker rövare! Som vanligt alltså, det ska strax serveras frukost här hemma och efter det blir det bara att plocka ordning på allting vi behöver ha med oss, måste slå en snabb samtal till mamma också och kolla hur vädret är inne i stan, litar inte på väder gubbarna.. Här hemma är det grått och molningt, men trots det kan jag ser lite blå himmel tränga sig genom molnen :).
Så vi får hoppas på lite sol under dagen, iallafall så Loke får gunga lite grann. Sen ifall det blir regnigt så får vi väl springa i affärer precis som lilla jag gillar :) 
 
Men nu ska jag slå på barnprogramet till och sen börja duka fram frukost här hemma, så vi sen kan börja röra på oss.
Ni får ha en toppen bra tisdag för det ska jag allt ha! 
 

Svar

Anonym Om:
Hej vad har du för kamera? Vart köpte du den och för hur mycket??? Skulle du rekommendera den ?? Tycker om din blogg jätte mycket!!
 
Svar: 
 
Hej, för börja med att säga förlåt för ett segt svar! :)
 
Kameran jag har är Nikon D3000, jag köpte den på Siba i kungens kurva (stockholm) och den kostade totalt 3600 (om jag minns rätt) och då köpte jag även ett minneskort till samt försärking :). 
Jag rekommenderar den, perfekt kamera billig och bra! :)
Härligt att du gillar min blogg, hoppas du är nöjd med svaret.
 
Anonym Om: Water for elephants
Vad e LCHF diet för något och vad innebär de ?
 
Svar:
 

LCHF betyder  Low Carb High Fat, det innebär att du minskar kolhydratintaget och ökar fetintaget istället. Det mest vanliga är att man plockar bort, bröd, pasta, ris, potatis och allt annat med mycket kolhydrater. 
Många påstår att man missar god mat och att dieten inget fungerar. Tvärtom man upptäcker mycket godare mat och det fungerar verkligen. På bara 3 veckor gick jag ner 7 kg. Det är en diet värd att testa, dock tänker jag inte på det som en diet utan mer som en ändring i min livstil och min kostvana :) 
 
Hoppas du fick det svaret du sökte :)

Dagarna går fort..

Himla vad dagarna rullar på fort, tyckte det va igår jag uppdaterade bloggen senaste. Men så vad det inte, så vi kör en vända nu istället.
Igår åkte jag, syster Amanda, ungarna och mamma till Uppsala, gick på babyproffsen, cubus och sen handla vi mat. Va skönt att komma iväg en stund sådär, sen när vi väl kom hem så började pappa gjuta för vår nya brevlåda. Så under tiden packade jag och Loke in varorna, kastade saker från kylarna och fixade. Sen så stack vi ut och kollade på när mamma och pappa höll på. 
Sen var det dags för middag och det serverades kött med sallad, strax efter middagen var det läggdags för Loke och när han väl hade somnat tog jag egentid i fåtöljen innan jag själv gick in och la mig, sov nog innan klockan va 22 igår kväll. 
 
Sen idag har vi kört en hem dag jag och Loke, gått igenom alla hans kläder, försökt mig på att städa och sen har vi bara slappat :). Super skönt, jag hann till och med att avnjuta en lunch i lugn och ro medans Loke sov sin förmiddags vila.
Imorn väntas iallafall en picknick i vasaparken, jag tror nog Omar skulle hänga med också. Tänkte att Loke skulle få leka i parken där och sen så får vi njuta av en picknick i gräset, måste ju ta vara på dagarna nu innan skolan och dagis drar igång! :)..
 
Men nu ska jag sova för kvällen, Godnatt!

Water for elephants

Godmorgon! 
 
Efter mycket krångel med blogg.se så tröttnade jag igår, helt slut på att det ska krångla. Den där jävla kossan är överallt och jag blir galen att de skyller ifrån sig på en kossa när något går fel. Kan de inte stället sätta upp en bild på killen som klantade sig?! Åh frusterande, men iallafall jag KAN inte byta bloggportal, herregud det är flera inlägg och jag hittar ingen portal som passar mig.. Så iallafall jag stannar, men bara om blogg.se lägger och krånglar! Så nu kör vi som vanligt igen =)
 
Igår blev det lite rätt dålig bloggning, vi åkte iväg till märta centrum kollade lite där, sen vidare till arlanda stad. Åt lunch och sen shoppade jag lite grann, haha ovanligt va? :) 
Sen åkte vi hem, Loke somnade på vägen hem och sov till halv 6. Efter det va han jätte kinkig eftersom han sov för länge. Men efter lite mat och vattenmelon så va det lite bättre, han fick duscha och självklart skulle han bli lite rädd och badade ner mig, så jag va nog lite blöt som Loke själv :). 
Efter han hade duschat så blev det middag för oss, men Loke åt upp min mat eftersom det serverads det mozzarella och han är helt galen i det, min tjockis unge :). 
Vid halv tio så somnade äntligen Loke och då slog vi på filmen "Water for elephants" , en jävligt grym film, jag satt på spänn hela filmen, en film att värd att se kan jag lugnt säga!! :)
 
Idag ska jag fixa rummet, sen ska jag ta hand om min andra sulky som jag fick av syster som hon hade till sin dotter. Ska tvätta av den, betälla en ny suflett till den, sen funderar jag på att åka ner till märsta och köpa lite tyg, ska nämligen sy ett skydd till den vagnen. Tanken va att Loke skulle kunna använda den som dagis vagn innan snön lägger som ett täcke över sverige. Så det är lite grann som händer här hemma, ska bjuda bilder på allting som händer idag =)
 
Men nu ska det blir frukost här hemma, hörs under dagen!
 

byte av bloggportal..

Jag funderar starkt på att byta blogg portal, men vi får se.. Jag ska fundera färdigt och trixa lite grann så kanske vi kommer på plats igen :).. 
 
Ha en bra kväll!

Melon

 
 
Vattenmelon är verkligen något som har gått hem hos Loke, de senaste dagarna. Vilket jag tycker är underbar, eftersom det är så pass kvavt och varmt ute, då behövs det extra vätska och vad är då inte perfekt om en vattenmelon :). 
Igår så fick han melon till mellanmål, vilket han smaskade i sig med god aptit =)
 

Hilda♥

 
Detta är Hilda, Lokes nya kompis, gosekompis! 
Säg nu hej till Hilda, hon fick följa med oss hem i onsdag och ska bli Loke bästa kompis nu när han börjar dagis.
Är hon inte söt? Jag tycker hon är helt underbar, så himla fin och Loke tycker att Hilda är jätte söt :). 

Solen lyser och jag har en hemlighet

Godmorgon, idag mår Loke mycket bättre och tyckte att 6 va en lagom tid att kliva upp. Sagt och gjort va det bara att kliva upp ur sängen, så nu är jag sådär lagom trött. Men va gör man inte för sina barn, dock börjar Loke blir trött igen. Så han måste nog sova en stund innan vi ska äta frukost. 
 
Igår kväll kom Omar hit för att lämna skor till syrran och sen blev det bara så att han blev kvar här, trött ungen halvsover för tillfället i sängen. Jag och Loke ska strax göra honom sällskap hoppas på att få sova en timme. 
Annars idag har jag lite planer, ska til märsta och kolla lite grejer, sen till arlandastad och kolla på kappahl efter en ny jumpsuit till Loke. Sen så sitter jag även och väntar på svar från en tjej som jag mejla igår kväll, hoppas på att det går igenom. Vad det handlar om får ni veta senare idag, så fort jag vet hur det blir liksom. Men tycker att alla håller tummar och tår att det blir som jag hoppas :). 
 
Annars så vaknade vi till blå himmel och sol här hemma, så jag ska helt klart ta med Loke till parken så han får gunga och leka nu när solen äntligen tittar fram, måste ta vara på de små stunderna den faktiskt lyser! :)
 
Men nu ska jag se ifall Loke vill sova lite grann, hörs!!

Svar och tips

Jag fick en kommentar av en tjej som ville ha tips på hur man går ner i vikt snabbt, tyvärr så skrev du aldrig ditt namn, men jag antar att du ser detta inlägg ändå :). För det första vill jag tacka för att du tycker om min blogg, det värmer och alltid roligt att höra :)..
 
Jag har inga större tips hur man går ner i vikt snabbt, men till en början måste du verkligen bestämma dig för att gå ner vikt, att du vill går ner. För om man inte vill så går det inte, sen gäller det att ALDRIG ge upp! Jag gav upp och det är därför jag sitter som jag gör idag och är tvungen att börja om! Men mitt tips är LCHF och så lite träning som möjligt! Jag började med LCHF och tränade samtidigt och det hände ingenting, så pratade jag med en tjej som körde LCHF och fick tipset att sluta träna, sagt och gjorde så gjorde jag det.. Vilket gav resultat på knappt 2 månader gick jag ner 10 kg och minskade 6-7 cm runt magen. 
 
Så mitt tips blir att göra LCHF diet och det är faktiskt god mat, suuuuper gott! Sen om du känner att du vill tajta till magen något så kör plankan, jag trodde man skulle köra sit ups. Men när man har varit gravid så ändras magmusklerna så plankan ger bättre reslutat :).. 
Sen är det bara att vara stenhård med socker intaget och allt annat gott, men tänk på att unna dig nån gång också. För om du förbjuder dig och inte unnar dig något, blir dieten tråkig och man ledsnar snabbat vilket resluterar i att man sluta. 
Sen kan inte jag påstå att LCHF är en diet utan jag ser det mer som en bättre livstil.
 
Jag hoppas du blir nöjd med tipset och du är alltid välkommen att fråga om du undrar något, kör hårt nu :)
 
 

Feber, hejdå

Lokes feber har äntligen lämnat oss för denna gång och vi är alla är glad för det. Nu kanske han faktiskt kan leka och slappna av vid läggdags. Men bara för det har vi inte haft någon tur med vädret idag, synd det. Men vad ska man göra? Vi har gjort andra vettiga saker, jag har fixat med Lokes stor babytravel vagn, eftersom vi ska börja använda den igen. Ska ta och städa ordning på rummet också, rensa bland Lokes alla leksaker, ska ta bort alla 3 månaders leksaker eftersom de inte intresserar honom längre, efter det ska jag hämta en sak i källaren.. 
 
Loke ska snart sova middag tror jag, efter han har sovit ska han få mellanmål. Medans Loke sover middag funderar jag på om jag ska kolla ifall min lärare har skrivit in mig på religons kursen, vilket jag tvivlar på. Men jag tror hon är tillbaka på skolan runt 6:e augusti så då ska jag nog försöka boka upp ett möte med henne och se ifall jag får göra kursen hemma trots att jag börjar skolan den 24:e augusti :). 
 
Men jag ska sätta igång här hemma, så får hörs vi! :)
 
 
Det är verkligen Loke och hans två hundar i vått och torrt, himla söt unge jag har! 

Sol och värme,tack det va behövligt

Ledsen för ett rätt kass uppdatering idag, men vi drog in till stan jag och Loke rätt tidigt dock fick vi åka tåg dubbelt upp då jag kom på väl inne i stan att jag hade glömt plånboken, så det va ju bara att vända. Men det fick bra ändå, Loke somnade på tåget tillbaka till märsta och sov ända in till stan igen.
Men iallafall herregud vilken värme det har varit idag, har varit grymt härligt! Dock har det varit väldigt kvavt och segt, speciellt för Loke som har haft feber hela dagen, det började redan igår. Det är de där jäkla tänderna som håller på och spökar, tror det är högra hörn tanden som är på väg upp nu :).
Så han har varit lite halv kinkig hel dagen idag, men det har gått bra ändå. Men morgon dagen blir en hemma dag och vi hoppas på samma värme som idag, så Loke kan få plaska i sin pool och jag kan få steka i solen =).
Men för det mesta hoppas jag att Lokes feber har lagt sig till imorgon, funderar på att sova med öppet fönster för han skull, så han håller sig sval och skönt, vi får se. 
 
Annars idag så rullade pengarna in på kontot, så jag betalade mamma min skuld tilll henne och sen min mobil räkning, efter det var det fritt fram för lite shopping för min del och det är så himla roligt! Sprang förbi ginatricot och fyndade en väsk, en vit långärmad tröja samt två ringar, sen fick jag två par skor av Omar, super fina och jag är totalt kär i de, Loke fick också ett par skor idag, en ny dinglis (ska visa er imorn) och en maracka eller vad de hete och sen köpte jag ett ljusblått skal till mobilen samt ett par nya hörlurar till telefonen, super söta! Det kommer bild på allting, jag älskar verkligen shopping. Finns inget roligare, men attans tänk om allt va gratis så det slapp svida i plånboken.. Men men det är värt det! =)
 
Nu på kvällen så har vi kört familjemys, när Loke hade somnat så drog jag och syrran ner till Märsta och hyrde film, under tiden så bakade de pizza här hemma för fullt. Så vi käkade hemmagjord pizza och sen kollade på filmen "Life as we know it", super bra film. Jag både grät och skrattade, värd att se säger jag bara!! =)
Så nu ligger jag i sängen och Loke håller på och vaknar titt som tätt, sover så orolig när han är lite halv dålig! 
Men jag ska försöka blunda en stund innan han vaknar för mat, Godnatt folket! 
 

inför dagis

Det här med dagis ger mig smått panik både känslomässigt och för allt vad man ska ha med sig till dagis! Så just nu sitter jag och funderar på vad som Loke har och vad han kommer behöva mera utav nu till hösten och till dagis :)
 
Ryggsäck - Check 
Regnställ - Check
Vinter jacka - Check
täckbyckor (2st) - Check
overall - Check
skal jacka - Check
Väst - Check
Gummistövlar - Check
sneakers - Check
 
Det är allt jag kan komma på som Loke har, sen vet jag lite som måste kompletteras :)
 
Vantar - Regn/vinter
Mössa - Höst/vinner
Vinter skor 
extra kläder 
ett extra par gummistövlar
 
Mer än det där kan jag nog inte komma på, men jag tänkte faktiskt kolla på ullared eftersom vi ändå ska dit. Han klarar sig ju fram tills dess, eftersom dagarna innan endast kommer vara inskolning :)
Har jag glömt något? Tipsa gärna! :)
 
 

Hunter stövlar

När vi ändå håller på att prata om skor så kan jag berätta att jag är dööööö sugen på ett par hunter stövlar, jag velat ha såna i alla evighet.. De är riktigt snygga och jag är vill så gärna ha de.. Men är det värt priset? 1300 ungefär för ett par? 
Men det sägs att det ska vara ett riktigt bra par gummistövlar och de är ju riktigt snygga.. Dyrt, men hellre det och att de håller än att köpa några på dinsko eller skopunkten och de går sönder efter 3 veckor utomhus.. Speciellt nu sen jag fick Loke är det ju värt med gummistövlar, för han lär alltid vilja gå ut även om det spöregnar och alla små vändor till dagis eller när de gångerna Loke vill gå i skogen trots regnet, då är det värt med ett par gummistövlar som håller :)..
Ni kan ju räkna med att jag tänker införskaffa mig ett eget regnställ och ett par täckbyxor till vinter, jag VÄGRAR bli blöt och frys bara för att vara fin.. 
Så vi säger såhär jag ska införskaffa mig ett par hunter stövlar, min fråga är dock vilken färg?
 
Dessa är de jag är helt förälskade i, jag tänker inte ha tråkiga svarta saker utan jag vill ha färg! =)- Jag funderar på de ljusrosa, vad tycker ni? :)

Högklackade

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åh dessa underbaringar har jag gått och suktat på i flera månader, velat klicka hem de flera gånger, men har aldrigt vågat.. Men nu funderar jag på att ta chansen att äntligen få de, vem vill inte ha dessa? De är himla fina och de kommer bli stört fina till hösten alla nya kläd kollektioner :).. 
jo jag ska nog beställa ett par, men vilket av dessa två bör jag ta? :)

Löprunda

Godmorgon folket
det blir ett snabbt inlägg innan jag ska dra upp på en löprunda!
Mamma ska få leka med Loke så länge, efter det blir det frukost och sen funderar jag på om jag ska åka till väsby elller inte.. Jag är rätt seg idag och kan inte riktigt bestämma mig, segt att åka! Men det är nog lika bra att göra det, men japp nu ska jag klä på mig och dra ut! :)

Jag dör så fin

 
Seriöst jag kissar på mig hur fin denna är, jag älskar den stört kär i den är vad jag är! Jag ska bara ha den innan skolan drar igång, jag har två redan. Men min som jag har från ginatricot har spruckit mellan bena (dålig kvalite) och sen har jag en röd som är trasig i dragkedjan (host host Omar)... 
Så jag behöver en helt ny, jag ska lätt ha denna när vi sticker ner till göteborg, fatta så skönt att sitta på tåget med denna, myyyyyys! :) 
åh nu ska jag ringa till min älskling och berätta om min kärlek för denna! =)

Måndag

Vilken dag, jag har nästan inte alls hunnit med allting jag skulle idag. Rummet ser ut som ett bombnedslag efter att mamma och Loke bestämde sig för att leka på eftermiddagen. Men fick i alla fall ordning på kläderna och jag fyllde nästan en svart sopsäck med massa kläder, måste kolla mina koftor imorgon. Annars så får det vara, imorgon ska jag till väsby och leta reda på min tapet, jag ska fan hitta den nu!

Fast vi börjar morgon dagen med en härlig löprunda samt lite övningar innan frukost, sen sticker vi nog iväg till väsby jag och Loke. Hoppas på att den finns där, när vi ändå är på väsby ska jag förbi barnaffären och Clas Ohlson, ska kika efter en cd-spelare till Loke. Eftersom han älskar musik så blir det lättare att fixa en cd-spelare med låtar än sätta på datorn hela tiden.  Så jag har lite saker uppbokade imorn, ska även ringa dagiset imorgon och kolla ifall vi får komma förbi och kika på dagiset och så innan instruktion samtalet är.

Annars imorgon eftermiddag så ska jag och syrra upp till hästarna, så jag kan övningsköra lite mera, resten av kvällen består nog utav familjemys, hembakad pizza och hyrda filmer om jag får min vilja igenom, vi måste ro om varandra mer som familj känner jag :). Och vad sitter då inte bättre än lite familjemys mitt i veckan sådär!  

Men nu ska jag glo på wallander och prata med Omar innan läggdags!

 

 

bjuder på bild på Loke som är exakt ett år gammal idag =)


Rumpa!

Träningstips – Hur du får en fastare rumpa

 

Vi får in många mail med frågor om hur man får en fastare rumpa, flest ifrån tjejer men också ifrån killar. Det är ett hett ämne tydligen och det är många som vill tajta åt rumpan. Jag tänkte att vi kunde gå igenom lite övningar som du kan köra både hemma och på gymmet som skulle träna din rumpa, lite rumpövningar så att säga.

 

Träningstips – Hur du får en fastare rumpa

 

En enkel rumpövning som du kan göra hemma är denna

Såhär gör du:

  • Ligga ner på Mage eller välj att stå upp
  • Spänn rumpan så mycket som möjligt och håll kvar i några sekunder.
  • Slappna sedan av
  • Upprepa detta moment ca 8 gånger i rask takt
  • När du kommer till 8onde gången så spänner du i 12 sekunder
  • Upprepa

 

Om du gör denna övningen innan du går och lägger dig eller på morgonen så kommer du att se resultat. Om du inte ser resultat så pröva med att öka tiden som du spänner rumpan. Du måste se till att spänna rumpan så mycket som du bara kan. Annars kommer du aldrig se resultat. Gör detta ett antal gånger och försök sedan att öka gångerna som du gör det på ifrån dag til dag. Sen kommer du bli en rump-mästare.

 

Träningstips – Hur du får en fastare rumpa

 

 

 

 

 

 

 

En annan övning som kan hjälpa dig få en fastare rumpa är att springa i uppförsbackar, det är extremt jobbigt för den ovane men efter ett tag så kommer du att märka resultat.

 

En annan rumpövning som man kan köra är ”Rumpböjjaren

Lyft vänster fot samtidigt som du snurrar med höger fot i golvet och avsluta i knäböjsposition vänd åt andra hållet. Utför önskat antal knäböj i sidled. Jogga sedan lätt tillbaka till startpunkten. Upprepa.

Du tränar: Rumpanframsida och baksida lår.

 

Nästa rumpövning blir Utfall

Såhär gör du:

  • Stå med fötterna isär
  • Spänn magen och sänk axlarna
  • Håll händerna avslappnande emot dig
  • Ta ett djupt kliv framåt med ena benet och sänk överkroppen nedåt emot golvet
  • Vänd tillbaka till startposition innan bakre benet når golvet
  • Upprepa valfria repetitioner (Försök alltid att öka ifrån träningspass till träningspass)

Du tränar: Rumpanframsida och baksida lår.

Träningstips – Hur du får en fastare rumpa

Tänk på att den främre foten hela tiden har kontakt med golvet. Samtidigt som att de främre knät aldrig är framför fotens tåspets.

En annan rumpövning är Höftlyft

Såhär gör du:

  • Ligga på golvet eller på en yoga-matta
  • Böj benet så att du har ca 45 graders vinkel i knät
  • Se till att du har fotsulorna i kontakt med golvet.
  • Spänn magen och håll ihop knän och fötter.
  • Lyft dina fötter så att dina axlar, övre rygg och huvud fortfarande har kontakt med golvet.
  • Spänn rumpan och återvänd till startpositionen.
  • Sänk höften.
  • Nudda bara rumpan i golvet och upprepa sedan ett antal gånger.

 

Du tränar: Rumpan.

Träningstips – Hur du får en fastare rumpa

 

Länken till där jag fick texten ifrån ; http://www.amorvincitomnia.se/amor-vincit-omnia-tipsar/traningstips-%E2%80%93-hur-du-far-en-fastare-rumpa/


Nu kör vi!!

Jag har slarvat något enormt med min LCHF-diet och jag ångrar mig att jag har gjort det!  Men nu ska jag göra om igen, jag satsar stenhårt på den nu! Så från och med idag har jag kört sten hårt på den, vilket jag kommer göra på heltid nu! 
Jag är grymt taggad på att köra igång igen och för att sporra mig lite mera och få lite dåligt samvete över att jag har fuskat så mycket på sistone ska jag visa er nya bilder på hur jag ser ut! Jag skäms över hur jag ser, men det är något som ska ändras på och för att jag ska känna mig duktig så har jag lovat mig själv att jag ska få pierca min naveln när jag har gått ner minst 15 kg från och med idag :). Man måste ju belöna sig när man har lyckats med något bra =). 
 
 
Såhär ser jag ut nu för tiden, urk!!! Men det ska ändras på, jag lovar att nästa sommar SKA jag väga 24 kg mindre! 24 kg är min totala mål tills nästa sommar.. Mitt delmål är dock 11 kg innan den 24e augusti. Så nu kör vi, ska ut och jogga ikväll samt köra zumba! =)

moln och blåst

Tjena mittbena! 
 
Vart tog sommar värmen iväg? Det är molnigt och det blåser himla mycket, så idag blir det en inne dag. Det ska städas, tvättas och rensas massa kläder, ska äve ta upp Lokes kläder ifrån källaren och rensa de. De som är för små och sen kolla i hans garderob i rummet, det måste liksom ordnas!  Jag har massor med saker som måste fixas, så ska se till att ordna det under dagen =). 
 
Sen hoppas jag att mamma hittar min tapet idag och så, iallafall att den finns i butiken. Jag är så himla taggad på att få börja med mitt rum nån gång, jag vet att det kommer ta tid att få det klart. Men om vi börjar sätta fart när brorsan har flyttat så vet jag att det blir av och då kan jag andas ut och behöver inte tjata på mamma och pappa mera! :)
 
Men jag ska börja sätta fart här hemma, så att det blir något gjort! =)
 
 
Här iallafall tapeten jag ska ha i rummet, kommer bli en fondvägg med denna :)

Så oskyddad men ändå skyddad

Jag har nog gott och blivit en höns mamma i alla högstaste grad, dagarna tickar på så förfärligt fort här hemma och snart är vi framme där dagis står redo för att ta emot Loke. Men jag vet dock inte om jag är redo att släppa iväg honom, han är så himla liten även om han är rätt tuff av sig. Jag vet att han inte kommer låta folk sätta sig på honom, han är alldeles för hård för det.. Men även fast han har en stämma som kan få folks öron att gråta, är han en känslig pojke som behöver en trygg och pålitlig hand... Jag vet inte om dagis kan ge honom det, så om jag ska vara ärligt att sätta honom på dagis är bara ett test, fungerar det inte så hittar jag på en annan lösning! För jag vägrar att han ska må dåligt av att gå till dagis, men jag håller verkligen tummar och tår för att det ska fungera för honom.. Jag måste bara visa mig stark för honom..
 
Men på dagis är så himla oskyddad samtidigt som han är skyddad, jag blir så himla nojiga att de andra barnen ska slå eller göra illa honom.. Men klart det är något han måste lära sig, att folk kommer vara taskiga.. Men han är ju bara 1 år, han kan ju inte säga till om någon gör något emot honom.. Usch jag får snart mardrömmar om detta, jag vill helst bara ta Loke i min famn och aldrig släppa honom först han själv säger vad han vill göra. Åh varför får man inte ta med sina små barn till skolan eller jobbet för?! Vem kom på den värdelösa regel? 
 
Jag kommer vara en nerv vrak när det är dags för dagis om jag håller på såhär, jag vet innerst inne att detta är den bästa lösningen för oss om jag någonsin ska kunna fixa ett bra och stabilt liv för mig och Loke.. 
Men nu ska jag ta några djupa andetag och sen ska jag sova ifall jag kan det, ska nog ringa Omar och lugna ner mig innan :)
 
Har du några tips på hur jag kan tänka inför dagis? Hur jag ska göra så allt blir rolig för Loke att gå till dagis? :)
Tips är alltid välkomna! :)
 
Bjuder på en härlig bild på min skatt från början av sommaren♥

En kvälls uppdatering.

Godkväll folket! 
Sitter min säng som är ren bäddad efter dagens städning, det finns nog inget bättre än att lägga sig i sin säng när den är ren bäddad :). Aja sjukt tråkigt och ovärt att veta, men nu vet ni mina känslor för min säng, haha. 
 
Men iallafall idag har vi inte gjort så mycket, Loke somnade vid halv 1 för första gången idag, sen så vakna han en timme senare. Men då la jag honom brevid mig och sen så somnade vi båda två och sov till klockan va kvart i tre.
Efter det så städade jag rummet och fixade med tvätten, så imorn ska jag tvätta. 
Mamma kom hem vid 5 tiden eftersom hon jobbade idag, så blev det natchos till middag, super gott! Men det va typ min sista goda middag, från och med morgon bitti så börjar jag om med LCHF och massa träning, jag ska bli fit inför nästa sommar, jag vet att jag kan klara det. Så nu imorgon kör jag igång, jag är grymt taggad efter att bläddrat igenom massa motivations sidor! :)
 
Sen nu på kvällen nattade jag Loke och nu sen kollade vi på svagaste länken, samt började titta på varg veum, dock kollar jag klart på den i rummet.. Så jag ska fortsätta med det, Godnatt! 

motivation

Det är det som behövs just nu, MOTIVATION!
 

Stök på riktigt

 
Varför måste det ALLTID se hur såhär för?! Det spelar ingen roll hur många gånger om dagen jag plockar upp de där förbannade leksakerna, på en kvart är de utsprida igen.. Loke har ju insett att det är super kul att kasta ut alla leksaker som jag precis har lagt i.. Så ja iv liksom är inte riktigt på samma våglängd när det gäller städningen, men det är klart är man 1 år så får man stöka ner.. Men det kommer bli skönt, 1:a augusti sticker brorsan hemifrån och när han har stuckit kommer jag förhoppningvis börja tapetsera om mitt rum, samt måla om. Ska även få mammas garderob och hon får min byrå, ska ta upp min sängstomme igen och fixa så det blir perfekt! 
Så nu väntar jag bara på att vi ska hitta min tapet som jag har bestämt mig för och sen för att brorsan ska flytta, kommer bli kalas bra och jag tror nog det kommer bli härligt att få det fixat så jag trivs i rummet.. För nu trivs jag inte ett dugg, väggarna är typ latte färgade vilket får mig halvt kräk färdig!... 
 
Men som sagt, någon som har svar på varför det alltid blir såhär? :)

Hästar

Jag är ledsen för att bloggningen har varit rätt kass de senaste dagarna, i torsdags kväll så sov jag hos Omar och på fredagen blev det kaos, drog därifrån rätt tidigt och åkte in till stan. Shoppade kläder samt lite andra saker, ska ta foto och visa er sen. Gjorde värsta kapen och sen unnade jag mig ett par jeans, men aa det tar vi sen.. Efter stan så åkte vi hem till mig, där min syster och hennes kille va där, de åkte nämligen utomlands igårmorse. Men på fredagen så åt vi gått och bara hade kul, gjorde inte mycket mer än så på fredagen. 
 
Igår så gjorde vi inte mycket under dagen, Omar åkte hem till sig och vi åkte till Emma för att kolla hästarna. Sen så fick jag övningsköra från början av grusvägen till Emma och även tillbaka ut mot asfalts vägen. Fick även övningsköra på vår grusväg samt köra upp för våran uppfart :). 
Idag blir det dock lugnt tror jag, ska inte göra något speciellt.. Har precis fört över runt 4000 bilder till extern hårdisken, ska låna mammas externa hårdisk och föra över bilder på Loke ifrån den också, men det gör jag nog när Loke sover middag.. Annars ska väl Loke få gunga nu när det är bra väder, sen blir det väl att städa ordning på rummet och tvätta lite grann ifall tvättmaskin är ledig.. 
 
Jag lovar att komma igång med bloggen igen, men det är inte alltid lätt att komma ihåg den vissa dagar. Men ska verkligen försöka komma igång, ska försöka maila blogg.se och se ifall de ska försöka ordna upp en blogg för android telefonerna.. Det behövs verkligen, så ska försöka kolla vad de har att säga om det... Men ja ni får ha lite överseende med bloggen för tillfället, det är rätt mycket kaos just nu.. Men håll ut snart gör jag en full come back och langar med minst 6 inlägg per dag, håll ut!! =)
 
 
 
Tre bilder från igår vid hästarna..
 

Höst kollektion

 
Om det är något jag älskar så är det att i mellan åt kika in på H&M´s hemsida och kika igenom alla sidor av nya höstmodet som trillar in med jämna mellanrum, i år så tror jag nog att H&M har lyckats ganska bra med att blanda alla olika smaker och jag kommer så först i kön för att få klicka hem kläder till mig.. Men jag ljuger om jag säger att H&M har lyckats med barn kläderna, för jag är riktigt besviken om jag ska vara ärligt.. Knappt nånting faller mig i smaken riktigt.. Nu vet jag att Loke är lite, men för det vill jag inte ha body på han tills han fyller 2 år och jag är inte ett dugg intresserad av ha simpson tryck på tröjan.. 
 
 
Detta va nog det enda som föll mig i smaken, annars va jag besviken i stora hela. Så jag anser att H&M behöver tänka om när det kommer till barnkläderna.
Vad anser ni? Är ni nöjda med barnkläderna? 
 

Luftballong

Godmorgon folket!
Här ska det strax serveras frukost, sen blir det att fixa här hemma. Barnen ska duscha och jag ska packa lite kläder för ikväll ska vi sova hos Omar. Men mina föräldrar ska även flyga ballong ikväll, vilket vi klart vill se. Så nu ska in till kungsholmen och möta upp mamma samt syster för att kolla hur vi sedan åker där ifrån. 
 
men nu ska jag kolla på resesäng till Loke, hörs senare! 

Bilder säger mer än tusen ord

 
Du är mina andetag ♥

Täby centrum

 
Detta va det jag fyndade till Loke i måndags när vi va i täby centrum för första gången, alting är i större storlekar i 98, just för att han har så himla mycket kläder i 86/92 så jag tänkte längre fram.. Tröjan med ap-trycket va helt klart min favorit! 
 

Bara för att han är bäst


Bjuder på en bild på mig och min glass från kvällen..
 
Världens bästa pojkvän bjöd mig på middag idag i sigtuna, käkade på våfflan och myste ordentligt! Himla mysigt att komma ut bara han och jag, efter maten tog vi varsin glass och gick runt. Sen tog vi bussen hem och han va en gentleman som följde mig enda till dörren och sen gick han till bussen igen för att åka hem, det kallar jag en man! Som kan bjuda på middag och mys utan att förvänta sig att få komma innan för dörren =).
 
Så nu sitter jag här i sängen och funderar på om jag ska fixa bilderna ikväll eller morgon under dagen, jag vill nämligen spela angry birds, hahah i-landsproblem eller inte! ;). Men det blir nog att spela angry birds och hålla mig vaken tills Omar är hemma vid halv 2 inatt, stackars kille! 
 
Godnatt från mig här i Märsta! 

Lunch

 
4 bilder från idag när vi åt lunch, det är riktigt kaos när vi äter lunch här hemma. Mat överallt och kladdigt upp till öronen. Super mysigt att ha barnen här samtidigt som de låter mer än 30 dagis barn tillsammans..
Annars ska jag strax börja baka bröd för dagen, Loke behöver ny matbröd då det man köper antingen är för torrt, för mycket deg eller så gillar han det bara inte.. Så jag ska sätta igång på en gång, så jag blir klar rätt fort! =)

Halens

 
Igår va jag iväg med en vän, passade på att hämta ut mitt och mammas paket. Vet inte allt som paketet innehöll, men dessa två tröjor och munkjacka till Loke. Super fina och jag är så tacksam att mamma beställde de till Loke, 
vad tycker ni fina? :)

Stor disk..

Bjuder på en fräsch instagram bild, pallade inte hämta kameran vettni.. 
 
Godmorgon eller rättare sagt goddag, har varit vaken sen 6 imorse så jag är lagom trött just nu! Men sitter iallafall på golvet i mitt rum och kollar runt på datorn, har precis diskat ALLA Lokes nappflaskor och det va sisådär 13 stycken.. Puuh kliar lagom om händerna nu efter diskmedlet, men nu är det gjort och det rent och fint i hans skåp i köket. Så nu sitter jag och andas lite grann på golvet, ska snart fixa tvätten och sen slänga in en ny tvättmaskin. 
 
Vädret är inte ett dugg roligt här hemma, åskar och det kommer troligtvis börja regna nu, skulle inte förvåna mig.. Jävla skit sommar vi har haft i år, iallafall med vädret det har varit bajs ärligt talat! Men men vad ska man göra? 
Får roa mig med att städa rummet och fixa, busa med Loke och vila när han vilar :)
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag, kanske övningsköra ikväll med syrran(?). Vi får se vad dagen/kvällen bjuder på, vet iallafall att jag ska rensa massa bilder idag från datorn! =)
 
Men nu måste jag dra ut alla sladdar från väggguttagen det börjar nämligen blixtra här hemma! =)
 
 

För att jag är trött och har tråkigt!

VEM
Vem är i rummet med dig? - Jasmine (systerdotter)
Vem önskar du var med nu? - Ingen speciell, men en hunk skulle vara trevligt :)
Vem fick du senast sms av? - Oliver
Vem av dina släktingar står du närmast? - hmm mina syskon? 
Vem ska du träffa idag? - Omar tror jag (?)
Vem ringde du senast? - Omar
Vem saknar du? - Jocke, min killkompis

VAD
Vad åt du senast? - middag
Vad har du på dig just nu? - Bh & trosor
Vad hör du just nu? - tvn
Vad har du på fötterna? - inget
Vad för sjukdom hade du senast? - urinvärksinfektion
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - " :) "
Vad ska man göra för att imponera på dig? - vara sig själv
Vad brukar du göra när du får tråkigt? - angry birds
Gjorde du vid den här tiden för två år sedan? - va i malmö har jag för mig. 

VAR
Vart går din drömresa?- New york, vinnertid
Var är din mobil? - på min mage
Var har du köpt tröjan du har på dig? - har ingen tröja på mig ju
Var handlar du mest? - väskor
Var är din mamma just nu? - i sin säng som de flesta

HAR
Har du några piercingar? Vart? - ja, tungan och läppen
Har du provat droger? - kanske det, om övertrötthet räknas, haha
Har du piercat dig själv någon gång? - Ja fyfan!
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - japp flera gånger
Har du något stort ärr? - ja två st,
Har du varit kär på riktigt? - jaa
Har du sagt jag älskar dig till någon?- Ja
Har du allt du önskar dig? - i stora hela ja..

HUR
Hur är du i skolan? - fråga mina lärare ;)
Hur många har du varit tillsammans med? - kan inte räkna på en hand..
Hur ser du ut? - rödhårig, kort, mullig och blåa ögon
Hur svarar du i telefonen? - "Ellie" eller "vad vill du"
Hur ser folk dig tror du? - vänta ska fråga.. 3 sek, han fatta inte frågan :P
Hur var du som person för två år sedan? - usch vill inte minnas 
Hur var du som person för ett år sedan? - hormongalen subba som va fet som en ko!

ÄR
Är du nöjd med ditt utseende? - Jorå 
Är du singel? - nej
Är du beroende av nikotin? - till en del
Är du kort? - jaa, dumma pappa
Är du åksjuk? - Haha. nä jag är ju inte muppig.
Är du helsvensk? - Ja
Är du allergisk mot något? - japp
Är du bra i skolan? - beror på

SKULLE
Skulle du vilja vara känd? - Beror på!
Skulle du kunna vara ihop med en som ryktas vara player? - "jadå så länge han är en bra player ;)
Skulle du vilja tatuera dig? - Jag har ju redan en?
Skulle du kunna pierca dig någonstans? - jaa
Skulle du kunna adoptera? - Hm, aa
Skulle du kunna kyssa någon du vet har pojk/flickvän? - har redan gjort
Skulle du kunna donera bort ett organ? - ja ifall det va livshotande 
Skulle du vilja har ett förhållande nu? - Jag har ju ett? läs svaret högre upp :P
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor? - beror på :)

Hårfärg

Efter en morgon med kaffe och batningspiller, så körde jag på en löprunda. Det blev ingen lång vända då mina njurar började göra ont, dumma urinvägsinfektion och dumma mig som har glömt min medicin.. Men har börjat om nu iallafall, Loke har somnat för sin förmiddags vila och jag sitter med hårfärg i huvudet IGEN och en kopp kaffe i handen =). Ska skölja ur det om en kvart ungefär, sen blir det att plocka ordning här hemma. Sen efter det blir det väl lunch och Loke ska få gunga sen, myspys! 
 
Annars vet jag inte vad vi ska hitta på idag, det blir nog lugnt. Ska försöka mig på engelskan under dagen också, samt maila min lärare så jag kan börja på min religon kurs, hoppas jag får börja på den! :) Sen ska jag kolla ifall syrran och jag kan övningsköra ikväll, måste verkligen komma igång med det igen. 
 
Men nu ska jag hälla i mig mitt kaffe och börja plocka ordning på disken, hörs senare! 
 
 

Det där vidriga kaffet...

Jag har insett att jag nån dag måste växa på mig och försöka lära mig att klunka kaffe som alla andra vuxna och eftersom jag närmar mig 18 års ålder är det snart obligatoriskt... Snart är det väl dags att börja lyssna på opera också? haha nej skämtosida, men kaffe är ett måste.. Speciellt om jag ska börja skolan nu i augusti, jag måste ju ha något att vakna till liv med och sockret måste jag sluta med... Imorn börjar jag ,nämligen om med min diet, efter att ha legat på latsidan några veckor nu, snappar jag upp LCHF- dieten igen utan att ha gått upp ett endaste kilo sen jag la av med den =).
Så imorn startar vi dagen med en kopp kaffe, en löprunda och lite övningar, jag måste fan bli fit igen! Omar ska ju inte behöva skämmas,räcker att han har gjort det i 2 års tid redan ;). Sån tur att Jasmine är här igen, hon blir barnvakt under min löprunda, kul va Jasmine?! :)
 
Annars imorn blir det nog lugnt, ska färga mitt hår som jag slingade igår, note till mig; SLINGA ALDRIG HÅRET IGEN!!
Vi får se vad morgondagen har att erbjuda, blir nog bara hemma dock. Loke ska få gunga i sin gunga han fick av sin morbror i födelsedag present. Ska även ta kort och visa shoppingen som blev idag, dock endast till Loke. Men mysigt ändå, älskar att shoppa! =)
Jag ska handla på fredag, då ska jag införskaffa min nya väska, längtar!!! 
 
Har inte så mycket mer att berätta, har varit inne i stan idag och bara kollat... Va faktiskt första gången i täby centrum, fint men inget märkvärdigt! Mest segt att åka dit, först buss, penndeltåg, tunnelbanan och sen roslagsbanan, usch krångel! Men ändå nu har jag gjort det och behöver defenetiv inte göra om det, anledningen varför vi åkte dit va ju för att kolla ifall min resväska fanns där eller om de kunde beställa hem den, men icke sa nicke! Den kommer inte komma in igen, så Omar ringde runt och nu är den beställd. Den kommer dock få ta en flygtur sisådär 513 km, enda ifrån Smögen! Haha ja ni Omar ger inte upp i första taget, härligt det! =)
Så nu väntar jag med spänning på den, wiiiie! 
Annars kan jag berätta att jag och Omar är nu mera förlovade, såååå lycklig! Bästa killen i hela världen =)
 
 
Min fiiiiiiiina ring, love it!! ♥
 
 

Jag älskar dig som bara småsyskon kan!

Vet du? Att du har alltid betytt mest för mig, kanske för att vi alltid har haft bäst kontakt om man frågar mig.. Det kanske va för att jag bara va 14 år gammal när jag flyttade upp till dig och vi levde så tätt in på varandra! 
 
Ni läsare förstår nog ingenting riktigt, men nu är det så att min kära syster My. Ska flytta och nu tänker ni säkert "herregud du kan åka och hälsa på henne" Såklart jag kan göra det och det kommer jag att göra! Men nu är det inte så att My ska flytta till en lägenhet i Märsta, utan hon ska flytta 339 km hemifrån ända ner till Skara! 
Jag är super lycklig för My's skull för hon behöver det här och det här är hennes dröm och jag stöttar henne till 210% i det här.. Men det kommer aldrig spela någon roll hur mycket jag säger att det kommer bli skönt att hon flyttar, det värker ändå inombords! Jag kommer sakna henne otroligt mycket, vi har levt så tätt inpå varandra, jag bodde ju med endast henne och våra djur i nästan 2 års tid, vi klarade oss helt själva och sen när jag flyttade hem igen pga graviditeten, men hon kom ju också hem i oktober.. Sen dess har vi levt med varandra hela tiden, alltså sen jag va 14 år gammal, det är 3,5 års tid i dagens läge och nu ska hon helt plöstligt flytta jätte långt! 
 
Jag och My har alltid fungerat tillsammans samtidigt som vi vill slita av varandra håret, vi kan alltid skämta och skratta tillsammans. Vi är experter på att dra skämt om snusk och andra roliga saker, jag har trivs alltid i hennes sällskap och jag vet att min 18 års-dag som ska spenderas med henne på kryssning kommer bli himla grym, för att det är just My jag ska spendera den med! Jag kommer göra allt som står i min makt för att jag ska kunna komma ner till My så mycket som möjligt när hon bor i Skara, för vem vet? Hon kanske hittar sin dröm man där nere och aldrig kommer hem igen till stockholm! 
 
Men vad jag vill ha sagt med detta inlägg är att jag kommer sakna dig My och jag kommer gråta när du flyttar för jag gråter redan nu! Du måste lova mig att uppdatera din blogg flitigt när du flyttar, så jag alltid kan läsa hur du har det i Skara! 
Jag älskar dig My som bara småsyskon kan göra, jag älskar dig med hela mitt hjärta! ♥
Bara för att du alltid kommer vara en ängel för mig

Tvätt och Städ.

Godmorgon typ, har varit uppe ett bra tag nu.. Loke har somnat om för sin förmiddagsvila och jag har börjat städat lite grann, ska packa ner saker i källaren från rummet. Ska ju nämligen tapetsera om och fixa mitt rum, så måste ju fixa så det är fritt och rent när pappa ska komma fram, jag tror jag har bestämt mig för min tapet och den kommer gå i vitt,svart,beige och sliver, superfin! 
 
Just nu håller vi på och beställer biljetter till Göteborg, så det är klart. Hotellet är redan bokad, så nu är det bara typ  biljetterna och sen vänta tills tiden är inne så jag kan börja packa och så, längtar! Älskar att få packa och fixa, så nu får gärna dagar gå fortare! =).
 
Annars idag blir det lugnt, Omar sov här inatt så han ska hem och jag ska väl bara ta det lugnt. Städa lite grann och sen ska jag passa på att slinga håret. Sen ska jag börja planera vecka, måste ju ringa till Lokes blivande dagis i veckan och kolla ifall man får komma och hälsa, så vi får se hur det ser ut där och så.. Måste även förbi min lärlingsplats och kolla hur vi ska göra med, angående schema och sånt skit, massor som måste fixas. Måste ju verkligen få allting att gå ihop med Lokes dagis och min skolgång. Ska även ta tag i engelskan i veckan, kräks på den och jag orkar verkligen inte... Men det måste göras så ska försöka ta tag i det ikväll, skulle gjort det igår men somnade innan klockan va 22 ;).. 
 
Men nu ska jag sätta fart här hemma! 

Ny bebis

Denna underbart fina väskan ska bli min nya bebis, super fin och jag är helt kär i den! På fredag ska den bli mig och jag längtar, kommer bli perfekt att ha med när vi drar ner till göteborg! Sen kommer den bli perfekt när jag börjar skolan också, kommer får ner verkligen allt i den! Har även insett att jag måste införskaffa en kamera väska innan vi sticker ner till Göteborg, så måste kolla efter en sån också =)

Frukost med familjen

Sol och blå himmel, jag är chockad! Att vakna till sol och blå himmel va helt underbar, dock inte lika mysigt när Loke bestämde sig för att kissa på golvet och skvätta på mig, tack unge! 
 
Idag är det lördag och planen är att vi ska sova hos Omar ikväll , men nu är det så att Loke ha ju feber igår från sina sprutor han fick i torsdag.. Visst han är väldigt pigg och glad, men på nätterna är han rätt kinkig om han har feber. Så jag vet inte om det är så bra att åka hemifrån ifall han får feber, sen så finns det en annan sak som tynger mig helt, här hemma har Loke äntligen lärt sig att sova och somna i sin egna säng, hemma hos Omar finns det ingen säng och då vänjer han sig att sova bredvid mig och återigen får jag börja om att lära han här hemma.. Åh visst är jag krånglig? haha men det faktiskt krångligt att lära om honom.. Så i högst upp på listan så måste jag införskaffa en resesäng till Loke att ha hemma hos Omar, japp jag är en super krånglig tjej =)
 
Annars om vi inte sover hos Omar ikväll, ska jag kolla med mamma om han får sova här istället. Allting hänger ju på Loke och hur han mår, så måste ju avvakta lite grann med det.. Ska iallafall åka till Täby centrum idag och kolla där, sen in till stan tror jag! 
Men nu ska jag äta frukost med familjen, himla mysigt att äta familje frukostar vilket vi gör varje helg mamma är ledig, love it! ♥
Det får bli ett bildlös inlägg, hörs senare!

I min väska..

Vet inte varför, men fick något sug på att visa vad som ALLTID finns med i min väska! Tycker det är super kul att se vad andra har i sina väskor, det är ju ändå det mest personliga man bär med sig om man frågar mig, så jag tänkte varför inte liksom! :) Så vi kör igång, 
 
Vi börjar med en orättvis bild på min väska som världens bästa har köpt till mig, väskan är 3000 gånger snyggare i verkligheten! Men ni får bättre bilder på den imorgon, när det är ljus och jag har laddat kameran! =) 
 
 
Detta har jag alltid med mig i min väska.
 
Plånbok - Innehåller det absolut viktigaste min bankkort! 
min mobil - dör utan den
skal till mobilen
nycklar - som jag alltid måste gräva efter
en bok - 
pennfodral
anteckningsbok
kalender
hörlurar
minst 2 st nappar till Loke
våtservetter - can't live without them!
Alvedon till mig
supuppar till Loke
läppbalsam
smink
mobil laddare - måste köpa en extra
något slags smycke, tex ring
hårband 
tamponger - som förövrigt har världens fulaste jävla askar och man skäms ju fan varje gång man tar upp de!
 
Jag tror jag har fått med mig allting, märks om jag missat något.. Detta finns alltid i min väska, ibland kan det dyka ner något helt annat som ett par byxor till Loke eller liknade, haha inte konstigt att jag lider av ryggproblem! ;)
 

Blixtar och dunder..

Idag så bestämde vi oss för att åka in till stan, sagt och gjort så packade vi ordning på allting och hann be bussen som gick runt halv 11. Va i stan till strax innan halv 12, möte upp Omar och sen gick vi bara runt i olika affärer. Bara för att jag satte på mig en byxdress och hoppades på att det skulle vara varmt så började det spöregna, så jäkla typiskt!! Dessutom blixtrade det som satan, det blixtrade till framför mina ögon, super läskigt!!
Men iallafall vi gick runt i olika butiker och leta efter min resväska hittade den ingenstans, men nu är det ordnat och en butik kommer beställa hem den så att jag kan köpa den, älskar när Omar inte ger upp, det är ju hans förtjänst att jag får den resväskan jag vill ha! =)
 
Annars idag så har det varit lugnt, städade rummet på eftermiddagen när jag kom hem och sen så hann jag inte göra mycket mera innan Loke skulle sova för natten.. Min grabb har feber och jag hoppas innerligt att den är borta imorn, vi ska nämligen sova hos Omar imorn ifall han mår bra! =).
Vi får hålla tummarna, men nu ska jag ta och läsa min bok "14 år till salu" hemsk bok men bra! 
 
Godnatt på er, sorry för ett osammanhängande inlägg också..
 
Så här ser min blivande resväska ut, snygg va? Jag fullkomligt älskar den!! 

470,2 km

Vill ni veta en hemlighet? =) 
 
Klart att ni vill det, alltid kul med hemligheter! Men iallafall den 24 augusti så sätter jag och Omar oss på ett tåg som tar oss 470,2 km hemifrån och vi hamnar då i Göteborg. Min syster Theresé och hennes familj ska passa Loke den helgen, så det blir bara jag och Omar. Vilket ska bli super skönt, att bara få åka iväg med Omar själv och bara få vara Eleanor för en hel helg =). Tanken va att vi skulle åka utomlands, men det blir mer stressigt än mysigt, så vi valde göteborg, så vi kan gå på liseberg och sen ska jag nog plåga Omar igenom ullared en dag, mys pys! 
 
Så vi kan ju säga att jag längtar sisådär lagom tills den 24 augusti, kommer bli störts skönt att få lite mini semester. Dock kommer det inte bli någon bloggning under semester, kanske ett mobil inlägg. Men fördelen är att jag kommer har en hel del bilder när jag kommer hem, för kameran ska allt med och fy va det kommer bli mysigt, någon som äger en tidsmaskin?! JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG NU! ♥
 
 

BVC

120712 - 1 år & 4 dagar
 
Vikt; 11,8 kg
Längd; 79,4 cm
Huvudmått; 47cm (?)
Övrigt; Vår bvc-tant tycker han är en fin pojke, tycker jag gör ett bra jobb!
Idag va det dags för 1 års sprutorna och ojoj va han skrek, stackars min grabb! Men om jag inte visste att det skyddade honom skulle jag aldrig tillåta det, men det är för hans egna bästa. Han har ännu inte visat något tecken på feber, en aning hängig inte så konstigt om man tänker efter. Annars så allt super bra, fick ipren innan han somna och lekte en hel del med kusin och sprang runt innan läggdags.
 
Annars så är han en lång klump min pojke, 1,3 kg har han gått upp på en månad och ändå är han inte fet! Han följer kurvan bra, dock blev det ett hopp nu i vikten uppåt. Men jag anser att det endast är positivt ifall han blir sjuk, annars såg allting bra ut! =)
 
Här har ni även Loke's outfit för dagen ;)

Min familj

 
En familj det är vad vi är, en underbar famij. Men Felicia saknas och det kommer hon alltid göra utan henne är vi inte en hel familj, men hon fick alltid i mina tankar och jag räknar alltid in henne i vår familj! =)
 
Idag har det varit en underbar dag, vi möte upp Omar runt halv 12 tiden i märsta, tog bussen direkt till Arlandastad och gick vi runt där, kollade på i affärer och Loke sprang runt som en galning, är det inte längre kul att sitta i vagnen utan det är full fart på grabben nu, härligt! =) Efter vi hade gått runt en stund tog vi varsin cheeseburgare och Loke fick också lunch, sen gick vi och kollade på djuren inne på arken. Jag fortsatte dra runt killarna i affärer, fyndade ett par skor som ni ska få se sen :). Klockan 14 va de dags för bvc besökt och fy vad jag hatar när han ska få sina sprutor, ville helst sätta mig i ett hörn med honom och bara vagga honom fram och tillbaka. Men mer om det i ett annat inlägg, efter bvc så drog vi till märsta gick runt lite där, Loke somnade ett tag. Sen köpte vi godis och varsin energi dryck, satte oss på en äng bland massa hus och bara tog det lugnt, sen fick Loke gunga innan vi skulle ta bussen hem =). En helt underbar dag om ni frågar mig, så himla glad att jag har dessa i mitt liv och jag värdesätter de med guld! ♥

Duktiga killen

Om 10min har vi tid hos Bvc, tänkte bara kasta in en bild på plutten som hellre går än åker vagn :)


Sprutor

Godmorgon folket!
Torsdag idag och bvc står på dagens schema, klockan 14 har vi tid för bvc. Men vi sticker nog lite tidigare hemifrån, vi ska nämligen möta upp Omar innan. Vet inte vad vi ska hitta på, men nånting roligt ska vi göra iallafall. Loke ska nog få gunga lite grann innan vi dra oss till bvc, han ska ju nämligen få sina 1 års sprutor idag, usch och fy! 
 
Efter bvc så ska vi nog fördriva tiden med att kolla affärer och bara prata, ikväll vet jag inte vad som händer. Syster undrar om hennes dotter får sova här idag, men jag vet inte. Ska funderar lite grann på det, men nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig i ordning innan vi ska dra iväg! =)
 
Kanske kastar in ett inlägg via mobilen, Ciao
 

Outfit

Jag har suttit hela kvällen och kollat på olika hemsidor, hej jag älskar att shoppa väldigt mycket! Men nu har jag fått ihop en outfit som jag skulle tänka mig att bo i tills snön börjar fall, älskar verkligen allting och jag tror jag avgudar väskan mest, att den är färgglad ger en extra piff på outfiten :). Nu kanske ni tycker outfiten är skitful, men jag älskar den och jag väntar på den härliga byxdressen ifrån halens att dyka ner i min brevlåda! =)
 
Åh jag bara längtar tills min byxdress och tills nästa fredag då pengar rullar in på kontot, herregud då ska jag shoppa de där solglasögon och de vita skorna! =) 
Vad tycker ni? Vad outfiten fin? =)

förhållande....

Hur svårt ska det egentligen vara? 
 
Jag fattar inte varför jag ska ha så svårt att bara leva i ett förhållande, det kanske beror på mina kassa förhållande sen innan som skrämmer mig att detta ska bli exakt likadant! Jag älskar honom det gör jag verkligen. Men jag är rädd för mig själv, jag litar inte på mig själv. För jag vet att jag är en sån person som tröttnar lätt, spelar ingen roll om det är en telefon, ett förhållande eller ett klädels plagg.. 
 
Jag borde skärpa mig, växa upp inse att ett fast förhållande är sunt och bra för mig. Men det är just det där ordet fast, det är så jag känner mig.. Jag är fast, jag kan inte gå vart jag vill, jag får inte göra som jag vill, jag kan inte klä mig hur jag vill, jag får inte skriva vad jag vill.. Förstår ni vad jag menar? jag är fast som i ett fängelse, sånt stör mig och äter upp mig inne från..
Innan jag träffade Omar hade jag inte en tanke på att skaffa kille eller bli kär, jag hade inte haft någon sen jag gjorde slut med Mattias 2 veckor efter Loke kom till världen... Jag hade varit fri för första gången på 4 år tid och så dök Omar upp där och gjorde mig lite halvt galen för jag visste aldrig hur ville ha det.. Dagens läge har vi varit tillsammans i lite mer än en månad  och jag vet fortfarande inte hur jag vill det...
 
Jag får panik på mig själv och jag vill bara gräva ner mig, ge mig själv en örfil eller två...
vet inte ens vad jag ska skriva, för jag vet att jag älskar Omar inners inne, men det är på ytan som jag kräks på förhållande i stora hela....

Två klänningar

Igår kväll och imorse satt jag och kollade olik klänningar på lite butiker, hittat mycket som jag skulle vilja klicka hem och låta få bo i min garderob. Men min plånbok strejkar för tillfället, så det är lite tråkigt, men funderar starkt på om jag ska unna mig nya kläder nu innan skolan drar igång igen. Klart jag har ju unnat mig kläder lite grann nu, men lite mer skadar inte! =) Lite höst kläder är ett måste nu och jag måste ändå rensa min garderob från kläder jag inte använder längre.. Men iallafall dessa två skönheter hittae jag imorse och de är ju båda bara att dö för!
 
Helt underbara klänningar och jag tror nog den långa ska få flytta in i min gardeob inom kort! 
 

Mödravården

Godmorgon typ, har varit vaken en stund nu! :)
 
Har suttit och kollat på lite kläder på nätet, super sugen på att shoppa, men icke sa nicke!! =) Idag är det lite stressigt, funderar på om jag ska vecka syrran och tvinga henne skjutsa mig till vårdcentralen så jag kan fixa preventivmedel lite fort, så ska dit på drop in tiden. Dock blir det bråttom hem sen för mitt engelska prov börjar 9.30 och då måste jag vara hemma! =).
 
Sen idag vet jag inte vad som händer, funderar på att börja rensa mitt rum som är fullt av skit. Ska sortera vad jag ska behålla och kasta, för jag ska tapetsera om rummet och måla om. Så tänkte gå igenom lite saker, så att jag inte har så mycket skit kvar. 
 
Men nu måste jag dra på mig lite kläder, dra på Loke en blöja och väcka syrran så vi kan åka! Bloggar när jag har gjort engelska provet =)
 
Hörs! 

Design pill....

Efter många timmars pill med designen så är den äntligen klar, attans va svårt det va att få till den rätt på den nya blogg.se! Det ska jag nog meddela de, lite negativ feedback behöver de också ju! =)
 
Samtidigt som jag har pillat på designen har jag försökt underhålla min lilla pojke som är mer vild än tam, galet! Men han är så snäll så, leker fint på golvet med sin leksaker och kanske drar i en enstaka sak som är min, men det är sånt jag får ta :).
Annars så började vi förberedda middagen som snart är klar, Loke fick äta middag som bestod av falukorv, broccoli, vitkål och ärtor blandat med gräddfil och smör. Det va smasken enligt Loke som slukade alting utan ett enda gnäll, dock så spottade han ärtorna som jag visste om sen innan. Men värt att testa igen, eftersom barn byter smak varannan dag.. 
 
Ikväll är jag totalt upptagen med engelskan, har två grejer i engelskan som ska göras klart och klockan 9 imorn så har jag muntligt engelska prov, nervös kan ni ju skriva upp att jag är! Men det ska nog gå bra, jag är rätt duktig på att snacka engelska om jag bara anstränger mig och lägger den sidan till, det hela handlar mest om att jag är väldigt lat av mig.. 
Men nu ska jag äta middag och sen sätta fart med engelskan, tur att jag har min bästa pojkvän som hjälper mig och stöttar mig i allt pluggande, du är guld värd älskling♥
 
Hörs senare!

Harmonin för att blogga..

Vet ni vad jag längtar efter?
Jag längtar efter att bli den där flitiga bloggaren igen, som kastar in minst 3 inlägg per dag och som uppdaterar via telefon (dock blogg.se fel pga ingen app till android). Men jag vill finna harmonin i att blogga igen, att kunna sätta mig ner 10 min per minst och skriva inläggen med känsla. Just nu blir det mest kassa inlägg om dagarna och sen inget mer, just för att jag inte hinner orkar eller har någon större lust längre. Jag och Loke gör ju hur mycket saker som helst om dagarna, även fast vi bor i trista sverige så hittar vi på saker. Just nu kanske inte vädret till låter mer än inomhus lek, då regnet hänger i luften...
 
Men jag ska nog ta tag i bloggen ordentligt nu, jag har en sista englska uppgift att göra och sen ett prov, sen är jag klar med det ifall inte min lärare skriver in mig på religoins kursen, dock får jag inte tag i henne eftersom hon är på semester.. Så ifall det inte blir nog religions kurs så är jag fri från läxor och har med tid över till bloggen på kvällarna, ska även försöka på mig en ny design på bloggen. Det behövs verkligen, funderar på ifall jag ska be om proffs hjälp ifrån en tjejkompis i skåne om design hjälp eller om jag gör en egen. Ja det är bra fråga, men det måste bli en förändring här inne och en för bättring.. En egen domän kanske? 
 
Ifall jag ska skapa egen domän, har ni några tips på vad jag ska heta? Ska jag har kvar bbiigdeal eller något nytt? Hjälp mig!! =)
Har ni några andra tips på hur jag ska komma tillbaka till bloggandet?! =)
 

slapp söndag

Idag har vi varit riktigt slappa här hemma, inget vettigt har vi gjort och det va vi behövde efter allt kalasande igår. Attans va det tar på kroppen att ställa till med trevligheter, har varit trött och seg att jag till och med sov eftermiddags vila med Loke i en timme =).
 
Loke har lekt och sprungit runt med sin gå vagn han fick av mormor och morfar, den är bästa just nu och han är världens lyckligaste! =)
Men imorn lockas det bra väder och vi har massa på checknings listan som ska blir gjort imorgon, jag kommer dock börja morgonen med att göra matte prov klockan 11 och sen drar vi oss mot skogås för att byta barn och sen in till stan där jag KANSKE ska göra något som skrämmer skiten ur mig och jag är redan nervös, sen ska jag springa runt in på weekday på drottninggatan inne i stan och kolla ifall jag kan fynda något fint =). Sen ska jag försöka hinna till rusta i upplands väsby och kolla på min tapet som jag funderar på, dock måste jag diskutera det med pappa och mamma en gång till. 
Nu sitter jag och och väntar på att mina bilder från telefonen ska laddas över, så jag kan fylla ut detta inlägg med lite bilder från mobilen! =)
 
Ett collage av bilder från instagram både gamla och nya bilder...
 

Kalas bilder

Detta är bilderna som togs igår under kalaset, inte allt för många och det behövs inte. För jag vet att det ändå va världens bästa kalas för lilleman igår =). 
 

hur orkar du....

4 månader det börjar gå för långt snart 5 månader, jag har tröttnat. Jag ger upp hoppet och orken, jag erkänner jag är besegrad och jag är psykisk trött på dig nu! Vi har bråkat non stop i 4 månader, än idag bråkar du och Omar med varandra och jag kan inte ens längre skriva ut saker på min blogg om vad som händer i mitt liv utan att du ska vara där med dina patetiska sms och säga att Omar gör det och det eller att han är en dålig pappa. 
Usch du gör mig spy färdig, du fattar inte hur jävla bra du har det egentligen! Du har en kille som älskar dig, du bor typ ihop med han, du har en dotter och pappan till din dotter bryr sig även fast du vägrar se och inse det! Du är trångsynt och dum, du fattar inte hur mycket Omar pratar och saknar Felicia, men du sabbar det hela! 
 
Sen aa Omar köpte en present till Loke, so what?! Han har saker till Felicia också som väntar på henne, men tänk om du kunde ta och uppskatta sakerna lite mera och sluta va så bitter då. För han försöker iallafall, för ifall du vill se en dålig pappa, jadu ta då en titt på Lokes pappa och så kan du skratta dig lycklig sen! 
 
Men när ska du inse och bara släppa allting? Jag vet att du och Omar har varit tillsammans 4år och du har tjatat om det till både mig och Terese, fattade första gången liksom. Men helt ärligt om vi ska säga såhär, det va ju du som satt och pratade med din nya kille och döpte han till andra saker på din telefon, det va du som inte visste hur du ville göra med Omar, det va du som slängde ut han, det vad du som gjorde allting! Att jag sedan fanns där för honom och va en tröstande person under tiden du kastade skit på honom, är min ensak! Att du se gick runt och spred falska rykten får du ha på ditt samvete, men allting som har hänt har ju du själv skapat. Det va ju du som tänkte åka hem till *** trots att du och Omar va tillsammans, så berätta snälla för mig vart nånstans du va snäll och älskade honom!? 
Att jag se blev intresserad av Omar är min ensak, mitt liv mitt val! Jag älskar honom och han älskar mig, problem med det?! Vad är problemet liksom? Är det att han är lyckligare nu än va han va med dig eller är det det att jag alltid kommer vara bättre än dig?... Seriöst jag har tröttnat på må dålig för din skull, jag har förnedrat mig själv, gråtit mig själv till sömns och helt ärligt hatat mitt liv. För allting har känns som mitt fel, men ingenting är mitt fel! För det enda jag ville den där kvällen som jag hämtade upp Omar igen va att ni skulle prata ut på riktigt för Felicias skull, för att hon skulle slippa dessa bråk hon får lida av nu. Som du skapar, du ska va hennes mamma som beskyddar henne och finns där för henne, men det enda du gör nu är fel, det är du som skapar all oro runt henne! Usch jag är så trött på dig och ditt beteende, det är så vidrigt och du är så förbannat jävla otacksam för saker folk gör för dig! 
 
Så nu innan du sitter där hemma i högdalen och funderar på att skriva ett sms till Omar och säga att hans brud är mentalt störd eller psykisk sjuk och att jag inte ska barn, ta ett djupt andetag, kolla dig själv i spegeln och läs sedan texten igen och så kommer du förstå vad jag menar! 
Så nu kan jag får vara lycklig ifred med Omar, utan dig och din spydiga kommentarer, japp jag gillar tydligen dina rester, ringer du när *** har lämnat dig så kan jag prov han med när jag ändå är på g liksom ;)
 
Puss på dig gumman och krama Felicia ifrån mig! =)

Hipp Hipp Hurra

Pust och stön, idag har det varit full rulle från morgon till kväll! Imorn fyller Loke toke 1 år, vilket är helt galet! Idag har vi alltså firat Loke, hans biologiska pappa va här, hans farbror, faster, min syster kompis Emma och hennes dotter Isabelle, min farmor och sen vi i familjen självklart =). Det bjöds på tårta som jag och Omar slet med hela gårdagen med, himla god blev den också! 
 
Klockan två idag ramlade gästern innan för dörren och det ett riktigt stå hej här hemma, folk va glad och skrattade. Efter tårta, kaffe och saft så va det dags för present öppningar, men det va ju lättare sagt än gjort. Loke va inte ett dugg sugen på presenterna utan pallen i köket va mycket mer rolig, men efter att få öppna ett paket som innehöll ett tåg så va han överlycklig och satt i hallen hela tiden, samtidigt som jag gav fler och fler leksaker til honom från paketen =). Favoriten av presenterna va nog gå-vagn/lekplattan han fick av mormor och morfar. Den va super rolig och han sprang fram och tillbaka flera gånger, körde in i saker och blev förbannad när det inte gick som han ville =).
 
Presenterna;
gå-vagnen/lekplattan, vinterjacka, t-shirtar - mormor, morfar & Jasmine 
gå-vagn och delad present med mig - Omar
en t-shirt och hängelbyxor (måste bytas)  - min farmor
en t-shirt, spelbok, pussel, traktor - faster,farbror och biologiska pappa K
Gunga och 350:- present - morbror Sebastian 
ett tåg och ett sverige klädset - Emma och Isabelle
En stor mjukis hund - Mig 
Ett par mysiga tofflor - Amanda
 

Det va nog alla presenter från dagen, mycket fina presenter. Ett underbart kalas blev det, nu på kvällen blev det grillat till middag och det satt fint i kistan. Sen nu senare på kvällen har vi kollat på film och nu kommer vi på ännu en film. Sen blir det sova för kvällen, imorn blir det en lugn hemma dag, ska fixa med Lokes presenter och sortera alla hans kläder, samt kolla igen hans ner packade saker som ska tas fram till hösten! =)
 
Tänk att min pojke blir 1 år imorn klockan 17.33, galet! Om en timme och kvart är det precis ett år sen vi åkte in till förlossningen, får berätta mer om det imorgon. Nu ska jag mysa och bara njuta av lugnet här hemma, Godnatt! =)

Familjemiddag

 
På senaste tiden här hemma brukar vi inte äta så mycket middag ihop längre, antingen ska syrran ut, brorsan har ätit för mycke till lunch, pappa jobbar och Loke äter före oss. Så oftas så brukar det vara jag och mamma som ska äta, tråkigt nog!
 
Men idag bjöds det på en familjemiddag och det är alltid lika trevligt, Det bjöds på grillat kött och pastasallad till, det kirrade stört skönt i kistan som farsan baloo säger i djungelboken :).
Jag älskar min familj så att jag spricker, tack för att ni är världens bästa familj ♥

Dagens bilder

 
Dessa bilder är resultatet från idag, bus på högnivå :)
Pojke börjar bli så stor, se så bra han står upp själv barfota på grus dessutom! 

120702 - gårdagen i bilder

Bilder från igår när vi va i stan :)
 
 

En underbar tisdag

Tisdag en helt underbar tisdag om man frågar mig, vi har spenderat hemma och vädret har varit det bästa! 
Igår va vi på vårdcentralen med mig och fick diagnosen urinvägsinfektion, drygt nog har jag gått med det , den senaste månaden trots att jag va inne på hudding sjukhus förra månaden pga samma smärtor och anledning, satans kärring som inte gav mig medicin redan då!! Men nu har jag iallafall hämtat ut det och är nog frisk inom kort :). 
Efter vårdcentralen igår så tog vi tåget in till stan, hoppade av i karlberg och hade planerat att äta kina buffé till lunch, men självklart va det stängt för semster, så istället blev den en tradig lunch på donken för oss, urk! Efter lunch så gick vi runt i butiker, jag införskaffade naglar, fyndade två block för 10kr/st, en ny bh, fyndade även ett par mjuka shorts för 30 kr på H&M :). Sen va det dags att möta mamma/mormor, så vi begav oss till s:t eriksplan så Loke skulle få leka på gräsmattan så länge, men han hann somna innan vi va framme, så istället fick vi slappa lite grann :)
Sen på kvällen gjorde vi inte så mycket, vi åt mat, natta Loke och sen kolla vi på film :). 
 
Idag tyckte Loke det va lagom att kliva upp 5.10 och jag vägrade att öppna ögonen, stället vände jag mig och hoppades på att han skulle somna om själv, men icke! Så klockan 6 tröttnade jag, släppte ner honom på golvet och la mig själv på golvet och fortsatte sova minst en timme, 7.15 kom pappa och mamma upp, så åt vi frukost med de och pratade, syster kom förbi med sin dotter alldeles för tidigt om man frågar mig. Men Chilli och Loke fick leka rövare ett tag, sen åkt de och Loke va trött så han kunde somna om en stund, lika så gjorde jag också. Dock vaknade jag efter en stund och räknade matte, när Loke vaknade smörjde jag in honom med solkräm och begav oss ut i solen. Sen har Loke även fått inviga sin pool idag och badade glatt tils han bajsade i poolen och beslöt sig för att klämma sönder bajset, då fick han bli tvättad och sen fick det blir en eftermiddags vila för honom :). 
 
Nu sitter vi här och mamma + Jasmine har åkt för att inhandla till middagen, som blir grillat, jag och Loke ska ta städa upp rummet från alla leksaker och skit som han har lyckats slänga på golvet! :)
Jag får uppdatera mer ikväll och då får ni bilder från igår och idag, härligt! Jag har äntligen kommit igång med kameran, så nu kommer dett bjudas på en hel del bilder här i bloggen! :)
 
Hoppas ni haft en trevlig tisdag, så får ni har en fortsatt bra kväll :)

Söndag...

Sveriges sämsta människa det är nog jag, jag har blivit himla lat med allting. Mitt pluggande går åt helvete med, trots att Omar är världens snällaste och hjälper mig (LÄS; gör allting åt mig). Jag är som en 5 åring som inte får sin glass i mataffären, när skoluppgifterna inte vill samarbeta med mig! Jag lägger mig ner och gnäller, piper att jag hatar mitt liv och att skolan är bajs, samtidigt som jag klämmer fram några oskyldiga tårar så att Omar ska tycka extra synd om mig och krama om mig lite mera.. Japp där är den bittra sanningen, jag vet precis allt jag ska göra på mina uppgifter, men jag anser att jag har bättre saker för mig som att blogga, läsa bloggar, kolla på tv, smsa, spela spel på telefonen, prata med Omar eller bara sova :). 
 
Ja ni hör ju själva hur det låter, inge bra alls. Stackars min pojkvän som läser det här sen, jag lovar Omar jag kan gott göra dig =). Men iallafall nu så sitter jag och kollar runt på olika bloggar, ska strax få tummen i röven och ladda över bilderna från telefon som har gått under dagen i EFIT på instagram, så ni också får se de bilderna! =).
Efter det ska jag slå på en film åt mig och min systerdotter, dock börjar klockan bli mycket och vi ska upp rätt tidigt imorn eftersom jag ska till vårdcentralen =). Men jaja ska ladda över bilderna nu iallafall, hörde också att spanien vann idag, så grattis spanien! 
 
Ha en trevlig söndag natt, ni som fortfarande är vakna! :)

12 månders sammanfattning

 

Om exakt en vecka så blir Loke 12 månader, alltså 1 ÅR! Det är helt galet, tiden springer iväg och jag tyckte att han precis närmade sig 10 månader, men dagarna har sprungit i väg. Lördag nästa vecka ska vi fira Loke för fulla muggar och det ska bli en dag att minnas, så kameran ska laddas och pustas, alla bilderna ska föras över till datorn så att min kamera är fit for fight på lördag! :) Men i alla fall tänkte göra en sammanfattning nu igen på vad Loke kan och göra! :)

 

Sist vi va på bvc för en månad sen vägde Loke 10049 gram (tror jag det va), han mätte 78 cm mindre än vad jag trodde. Men det gör inte mig något, kan gärna behålla honom liten ett tag till. Han använder fortfarande strl 80-86 i kläder, men 86 sitter nog bäst om jag tänker efter.

Han använder fortfarande strl 5 i libero blöjorna, men det måste helt klart ändras på snart. Då de börjar bli för små nattetid, pga de läker. Men det är fortfarande en höjdare att krypa ifrån när blöjan åker fram, nakenfis är roligt att vara.

7 tänder har ploppat upp och det är 4 upp till och 3 ner till, en ny tandborste har fått införskaffats då han lekte bort den andra :)

Men nu till det roliga, Loke har börjat gå på riktigt nu. Han släpper och går, i fredags gick han fyra steg till mig och även imorse gick han nog  4-5 steg. Så stolt över honom, tycker han är så duktig som tar det i sin takt och inte tvingar fram nånting. Så snart sitter det där ordentligt och snart springer han nog :).

Sovtiderna är detsamma, vaknar fortfarande dock bara 1 gång om natten nu för tiden. Sover bättre och mer i sin säng nu, han börjar lära sig mer och mer att det är okej att sova i sin egen säng.

Pratar gör han en hel del, han säger mamma, pappa och titta där. Han vet även när vi pratar om syrrans hund Cindy och försöker gärna härma för att kunna säga hennes namn, han är riktigt duktig min pojke.

Annars är han fortfarande en pojke med glatt humör, har nära till skratt och trivs väldigt bra med livet. Men har fortfarande ett jäkla humör, har lärt att man faktiskt kan slänga leksakerna argsint i golvet för att få någon reaktion ifrån mamma. Att busa och göra saker man inte får är det bästa han vet och att håna skratta åt mamma när hon säger ajaj eller fy är också roligt, han är en liten huligan. Det enda negativ som just nu finns i hans liv, är att han inte har någon kontakt med sin riktiga pappa K och självklart är K en jävel på att skylla ifrån sig på mig, helt otroligt att han inte kan stå för sina egna handlingar här i livet! Typiskt killar anser jag, men han kan glatt få skylla på mig om han får bättre samvete för det. Dock vet jag att det kommer svida när Loke inte är intresserad av att lära känna sin riktiga pappa och då får K stå sitt kast! Men jag kan med lättnad säga att Loke är helt förtjust i Omar istället och det glädjer mig något enormt, han blir himla glad när han hör Omar i telefon eller får se Omar i videosamtal på datorn, ännu bättre är att få busa med Omar på golvet :)

 

Nu tror jag att jag har fått med allting och även det viktigaste, helt otroligt att det har gått ett år sen jag låg på förlossningen snart. Känslorna bubblar upp och jag njuter verkligen av att ha Loke i mitt liv! :)


Ett långt inlägg...

Ni som fortfarande kikar in här i bloggen, måste om och om bli besviken pga min dålig uppdatering som för närvarande suger riktigt ordentligt! :)
Men nu när solen är framme, lockar det inte att sitta vid dator hela dagen och blogga. Sen har jag införskaffat mig en ny telefon och lämnat min iphone vilket gör det svårare att mobil blogga, men ska maila blogg.se och se om de jobbar med en blogg app till android! 
 
Men iallafa annars så rullar dagarna på som vanligt, idag har vi en slapp dag här hemma. Loke sover för tillfället annars har vi på börjat städningen här hemma och ska även fråga pappa om det finns någon möjlighet att sätta upp en hylla nånstans i mitt rum, det börjar bli dyrt för mig att Loke sliter sönder mina skolböcker trots att jag säger ajaj och fy minst 17 gånger på en kvart, ja ni undrar säkert varför jag inte väljer att ta bort de för honom, det är nämligen så att jag har inte gjort det med nånting här hemma. Jag vill hellre lära Loke, vad som är hans och inte hans saker... Låter kanske konstigt, men det fungerar faktiskt.. I mellan åt är det dock jätte roligt att göra det man inte får för mamma ;).
Nog snackat om det, imorn är det måndag och jag ska ta mig upp till vårdcentralen efter att ha gått i en månad med smärta i magen, ska även ringa ungdomsmottagningen och beställa tid för att prata nytt preventivmedel som det heter så fint, känns som jag verkligen behöver införskaffa något, då jag inte vill bli gravid igen (inget mot att få flera barn, men jag är inte redo bara ännu). TIsdag och onsdag ska vi nog bara slappa hemma och hoppas på att solen tittar fram så att vi kan bli lite bruna, på torsdag ska vi till farsta eller skogås och möta upp syrran för att hämta hennes ena hund som ska vara här under helgen på Lokes kalas. Efter det så ska handla och möta upp Omar, sen på fredag blir det att förberedda och baka tårta tills Lokes kalas på lördag :). Det är mycket som händer nu, tänka sig att jag börjar skolan snart igen och Loke börjar dagis! :)
 
Vad händer annars här i livet, inte mycket faktiskt. Loke har åkt på en förkylning eller rättare sagt vi kan välkomna tand nummer 7 upp tror jag det är, av någon dum anledning så ska han alltid bli förkyld och hostig när han ska få tänder, suck! Hoppas bara att han är lagom kry tills på lördag, men det tror jag nog  :)
Nu har jag inte mer vettigt att berätta för dagen, men det kommer upp inlägg senare, jag har nämligen kör EFIT - Ett Foto I Timmen på instagram, tänkte kasta upp de bilderna senare ikväll, men är ni nyfikna redan nu så in och kika på min instagram, jag heter Biigdeal på instagram! :)
 
 
Bjuder på en bild på Dalton, hunden vi ska ha i helgen! =)