Polarn O. Pyret

Åh kläder från Polarn O. Pyret till Loke

Fint från Ginatricot

Sista till mig från ginatricot


Fint från Name it

Detta är från butiken name it, åh det ska få komma till Lokes garderob när jag blir rik :)

Fint från Lindex till Loke

Detta ska få komma hem till Lokes garderob :)

Fint från Lindex

Även detta från Lindex ska få komma hem till mgi :)


Fint från H&M

Detta ska komma hem till mig inom kort! :)

Bilder av Sigtuna


Några foton från vår tur i Sigtuna stad, en fin liten stad! :)

Sigtuna stad

En härlig start på ny vecka, med ett ännu härligare väder! Idag har vi inte gjort så mycket på morgonen, vi gjorde morgon redan klockan 7.30 lite tröttsamt sådär! Men när klockan va 9 så tog vi en tupplur igen, en timme som va väldigt behövligt! :).
Men vid tolv tiden så fick vi gör oss att åka till sigtuna, så vi gick en bit innan vi hoppade på bussen. När vi väl va fram gick vi mest och bara tog det lugnt, for in på Ica för att införskaffa lite saker, jag införskaffade dock bara onödigt och onyttigt lösgodis ;)
Annars så blev det ingenting, syster ska dock komma hem med lite saker så jag kan göra en cheesecake på syster kompis Emma :).
Har även fotat lite idag så kommer upp några bilder!

två bilder från idag ;)

 


Familjemys

Strax börjar Beck på tv 4 och jag bänkar upp med lite choklad (Emma jag ska bli nyttig ifall du läser detta ;)), men efter att jag och mina föräldrar hade spelat några omgång i yatzy kom syster hem. Plockade upp oss och vi for till stallet, myste lite med hästarna och släppte de sedan i ridhuset! Mamma fixade lite grann i sadelkammaren och så, Loke sov kanske 25-35 minuter efter att varit vaken sen klockan 14!! Sen om vi håller tummar och tår för mig så kanske jag kommer börja rida 2-3 gånger i veckan, MYSIGT! :)
Efter stallet for vi vidare till pizzeria, mums för hämtmat! :). Så nu har jag tryckt i mig en kebab och nu börjar strax Beck som jag ska se med mamma och pappa samt Loke som sover i soffan ;), finns inge bättre än familjemys!
Bloggar senare, puss!
Beck fram hämndens pris 802187 65#001.jpg

Sällskapsspel!

Nu blir det lunch-middag  med mina föräldrar, Loke har precis vaknat så det blir bebismys också! Ska få mina päron att vilja spela sällskapsspel med mig, haha känner mig gammal! ;).
Men måste ju roa mig på nått sätt, hörs senare =)

Super nöjd!

Måste återigen tacka underbara Amanda som fixat min super fina design, tack så jätte mycket! =)
Nu känner jag mig lite extra peppad på att langa liter mer blogginlägg, så mysigt! =)
Men återigen Amanda, tack så mycket! =)

Ny design på bloggen

Hej, det är Amanda här. Tänkte bara skriva att det är jag som har gjort den nya designen i den här bloggen och om ni inte ser den nya designen eller om ni ser att den ser lite konstig ut, klicka då på F5. :}



// Amanda Matanovic, ammm.blogg.se

Skåne - 111023 Mammaträff

Det blev söndag och vi hade planerat en trevlig mammaträff, vi blev totalt 6 stycken tjejer med varsitt barn! Jag, Emma och Erica mötes upp och gick till tåget tillsammans, väl på tåget satt redan Amanda med sin son som kommer från Helsingborg. Efter att åkt några stationer så hoppade Patience med sin son, vi hoppade av Burlöv center (köpcentrum) där vi skulle möta upp Maria och hennes dotter.

När vi väl möt upp alla och vi va samlade så gick vi runt lite grann, innan vi satte oss ner för att fika! Sen blev det massa shopping och lite sånt, fick dock inte med mig så mycket förutom en ny skötväska (igen) och sen en mössa till Loke :).

Efter vi hade varit på Burlöv så åkte vi hem till Erica och även Amanda följde med dit, satt och prata lite grann :). Super trevligt, och sen följde vi henne till tåget och köpte Marabou påvägen hem igen ;).
ALLA BILDER LÅNADE UTAV: justababy.blogg.se


Super pigg bebis!

Jag får väl säga godmorgon, då Loke är super pigg just nu och bara pratar något otroligt! Idag är det ingenting som händer, tror jag ska ta en promenad under dagen, men vi får se helt enkelt =). Kanske ska ringa över farmor eller fråga om vi kan åka till henne, känns som det va länge sen vi sågs.
Men annars blir det en lugn dag, för i veckan blir det troligvis full rulle. Har lovat en gammal kompis ifrån skolan att jag ska komma och hälsa på henne på skolan =). Sen kanske underbara J kommer ner till mig snart igen, hoppas! ;)
Nu ska jag dra på Loke en blöja och leka mes honom, Ciao! ;)

Skåne - 111022

Första riktiga dagen i Skåne, den spenderades med Emma och hennes dotter Isabella inne i Malmö. Vi åkte tidigt på morgonen och hem sent på kvällen, jag fick självklart med mig lite hem till både Loke och mig. Det kommer jag visa bilder på senare i veckan, vi spenderade dagen på Entré ett köpcentrum i Malmö. Det va super mysigt och kul, sen blev det hemgång igen fast först for vi in på ICA och införskaffade oss varsin Marabou choklad, som vi levt på de dagarna jag varit där nere! =).

Denna kväll skulle jag ha sovit hos Erica, men det blev ändrade planer och jag spenderade ännu en natt hos Emma. Somnade rätt tidigt i hennes säng med en halv bråkig son, men fy så trött både jag och Emma va den kvällen! :) Måste bara tipsa om en sak, ifall ni ska åka till Skåne och vet att ni kommer åka mycket tåg så köp rabatt kortet, jag gjorde dock inte det så dum som jag va! Men jag höll på smälla av när Erica och Emma klämde ur sig att det kostade 54 kr att åka tåg från Malmö - Kvälinge där de bodde, endast några stationer! Nä fy så dyrt, man måste nämligen betala för barnet! Tur att vi inte har sånt här i Stockholm, tror jag betalar MAX 36 kr och då åker jag i alla zoner i stockholm med SL :)

 


Ny design...

Åh jag får damp på mig själv, jag är inte alls nöjd med min bloggdesign så jag valde att ta en från bloggdesign.nu Men jag är inte nöjd med denna heller, måste finna någon som är riktigt duktig på bloggdesigner som kan göra en åt mig så jag blir riktigt nöjd! Någon som är sugen? :) Såna fall är det bara att kommenterar och eller maila mig, så kan vi diskutera saken! :).

Tryck på F5 så ser ni det tillfälliga bloggdesignen, och som ni ser så är det inte min favorit. Men den får duga tills jag finner någon som kan hjälpa mig :)

111021 - Stockholm - Malmö

Det var som sagt förra fredagen som började vår skåneresa och oj så spänd jag va! 11.35 lyfte planet från Arlanda flygplats och vi landade 12.35 ungefär på Malmös flygplats.. Det va nu det var på gång på riktigt, vi letade upp vårt bagage och trixade ihop vagnen. Sedan små sprang vi till flygbussen som skulle ta oss till Malmö central, jag dog lite grann när kvinnan som körde bussen sa, "109 kr, tack". Jag harklade fram ett oj då, och räckte henne min bankkort som hon sedan sa att det tar hon inte emot. Så jag fick ta upp telefonen och betala med den, det sved lite på kommande telefonräkning! Men så rullade bussen mot Malmö central och nervöseteten steg kraftigt, dock satt jag och små log så fort kvinnan sa namnen där bussen skulle stanna. Ja ni kanske undrar varför, men det låter lite små roligt när de säger "jägersro" utan kunna uttala r:en riktigt ordentligt! :).

Men efter nästan 45 minuter på bussen va vi äntligen framme, jag såg både Erica och Emma på långt avstånd och hjärtat började klappa ännu mera! Vi steg av bussen och började sedan krångla ut vagnen och trixa ihop den ännu en gång, tillslut stod de bredvid mig och jag tror jag slutade andas för ett tag innan jag kunde få ut ett "hej". Men det känns rätt så naturligt efter ett tag, vi kollade på varandras bebisar och sen gick vi mot ett köpcentrum för att kolla på H&M, efter en stund där bestämde vi oss för att åka hem till Emma och käka mat, det blev kebab och fy va gott det va! :).
Vi pratade en hel del och det känns otroligt trevligt, vi la barnen bredvid varandra för att se vem som va störst och jag tror nog Loke vann den utmaningen! Sen gick Erica hem till sig för kvällen och jag sov hos Emma trots att vi knappt pratat med varandra innan, men det fungerade utmärkt! Vi kollade på film och bara tog det lugnt :). Loke sköte sig utmärkt och jag är evigt tacksam för det :).

Sen blev det läggdags när klockan hade gått en aning över tolv tiden, men det gjorde ingenting för min del. Jag trivdes bra med Emma redan från fredagen! :)



Precis innan vi klev på planet!!

image description
Bebismys! Alexander - Loke - Isabella


Styrka!

Varje dag och vart man än vänder sig, så läser man om dessa självupptagna och egoistiska mammorna som har underbara barn! Jag är så less på det, antingen så är det dessa moralkärringar som gnäller över att man som mamma inte får ha egentid och ens liv är helt utom räckhåll när man ha skaffat barn. Eller så är de där jäkla självupptagna mammorna som är så spydiga och jobbiga över att deras barn är helt underbar för de sover hela nätterna, skiter inte äckligt och gnäller aldrig. Ja så jäkla bra för er och vad jag inte bryr mig!
Men vart finns de där dyngkåta och slitna mammorna som går in i väggen för att deras barn fortfarande vaknar mitt i natten och bara gnäller! Vart finns ni ? Varför får man aldrig hört något ifrån er eller hur era liv ser ut?!
Eller ni som är ensamstående och kämpar varje dag för att få det att gå runt hemma samtidigit som ni har 711 bollar i luften, varför får man aldrig läsa om era svåra och tuffa dagar? :)

Jag vill läsa och höra om er som har det tufft, för jag är själv i samma sits. Jag är ensamstående och jag har ett tålamod som jag skulle vilja skänka bort så dåligt som det är. Jag gråter och går in i väggen de gångerna min son vägrar att sova, för istället är det mycket roligare att testa mammas tålamod! Men vad ska jag göra? Jag kan ju inte skrika på honom, för han är bara 4 månader han fattar inte vafan jag menar. Även fast jag ibland har lust att bara skrika rakt ut för att tålamodet har gått åt helvete! Samtidigt som jag försöker göra min son nöjd och lycklig, så försöker jag plugga distans för att jag vill inte att min liv ska tas över utav bajsblöjor och gråtande barn.
Jag är mamma, men jag är även tjej som har levt ett liv innan allt detta. Innan jag valde att behålla min son hade jag är liv även fast det inte känns som det, men jag har det konstigt nog och även fast Loke är hela mitt liv nu för tiden. Så måste jag får vara bara Eleanor som kanske inte alltid orkar med skrik och envishet, jag måste få gå in i väggen, få ha egentid och ibland bara tänka på mig själv trots att jag alltid har Loke i bakhuvudet!

Även fast det bara finns 24 timmar på ett dygn så spenderar jag 30 timmar på dygnet med Loke, vilket inte är så konstigt eftersom det är min son! Så jag får ju ta det att han alltid är med mig, men då måste man få gå in i väggen, gråta lite och bara ta några djupa andetag utan att få dömande kommentarer eller dömande blickar! Man är inte mer än mamma, inte mer än en vanlig tjej som vem som helst bara det att man har ett grymt stort ansvar för någon annan. Så varför ska just vi mamma blir mer dömd än andra vanliga tjejer? Sen dessa kommentarer "du som är ung och har barn, ska orka mycket mera" Jaha? Vart står det skrivet? Jag kan väl bli lika sliten och trött som en liten äldre mamma på 34 år eller hur? Jag behöver väl inte vara mer pigg och har mer energi bara för att jag är 17 och inte äldre.. Näää blir så trött på allt detta, tycker att dessa dyngkåta, ensamstående, desperata och ensamma mammorna kan kliva fram nu och ta mer plats! Så att dessa självupptagna mammorna hoppar av sina höga hästar och inser att det finns andra som sliter som djur dag som natt för att få livet att fungerar! Speciellt vi som är ensamma med barnen, vi har ingen vi kan säga ”här ta ditt barn, för jag behöver egentid” Det finns inte på vår världskarta, vi måste göra allting samtidigt. Ni som inte är ensam kan be er kille/man tar barnet så ni kan te.x duscha. Vi andra måste lära oss att mata barn, duscha, gå på toa, leka, söva barn, laga mat till oss själva, städa och allting annat som ska göras SAMTIDIGT! För att allt och alla ska bli nöjda, för det går inte att säga till en 4 månaders bebis, sitt still och lek medans mamma duschar-städar-tvättar-matar-och-allting-annat-SAMTIDIGT!

Ja vi alla kämpar på olika sätt, men ibland behöver man lite mer beröm ifrån andra! Så här får ni:

Ni alla är underbar, spelar ingen roll om ni är korta, tjocka, smala, långa, ensamstående, gifta, förlovade, skilda, lämnad, äldre, yngre, sambos, separerade! Ni alla gör ett underbart jobb med era barn och de kommer få ett utmärkt liv! Jag önskar er och era barn ett underbart liv!



Hem ljuva hem!

Hej underbara människor, ledsen för en dålig uppdatering. Men nu har vi äntligen återställt oss för att vara hemma igen och oj så skönt det va att sova i sin egna säng igen istället för en luftmadrass! :)
Vi befann oss på Arlanda klockan 15.30 på torsdagen och där blev vi upp möta utav mamma och pappa, härligt att träffa de igen!

Men bara för att vi är hemma innebär det inte att vi tar det lugnt, igår for vi till Upplands-väsby för syster samt mamma skulle klippa sig. Efter det blev det till min moster, för att systers lilla fölunge skulle flytta till sina nya ägare :). Men som vanligt när vi åker så kommer vi hem sent och bilen ser ut som K A O S, helt otroligt faktiskt. Men eftersom det blev sent igår så blev kina mat och oj så gott det va. Sen blev det idol med massa fredagsmys, Linni åkte ur idol och jag grät lite lagom eftersom hon va min favorit och svenska folket kan inte rösta! Så nästan fredag kan ni ju glömma att jag komma sitta bänkad framför idol och om inte Olle åker ut nästa fredag så ska jag tamejfan stämma hela jäkla idol, de kan lägga ner verksamheten nu när Linni åkt ut!!

Sen så kommer vi till denna här lilla mini-semestern jag och Loke gjorde i Skåne, den ska jag också ta mig an att berätta om. Men funderar på att ta nån dag lite som jag känner för, då jag inte orkar sitta i ett en inlägg och ha en as lång text med massa skitsnack, så det kommer dyka upp lite få inlägg från vår skåne resa lite titt som tätt :).
Men nu ska jag fika, ciao! ;)

Ett år har gått

Just idag är det en speciellt dag, för precis ett år sedan fick jag reda på att lilla du växte inuti min mage.
Just lilla du skulle växa där tills du va redo att möta om världen, du va bara min lilla plutt!
Jag minnns inte vilken dag det va eller någonting sånt, det jag minns är att det va den 29 oktober 2010!

Jag va himla nervös att berätta för dig mormor och morfar, men som de avgudar dig nu!
Min älskade son, jag älskar dig!



Min underbara son, min underbara lycka!


Få 100 fler läsare till bloggen!

http://www.bloggriket.se/

I don´t want to be somewhere else

Måndagen har passerat och oj så lycklig jag är för det, hatar att känna mig så himla fattig dagen innan pengarna rullar in på kontot :). Idag har vi inte gjort mycket alls, for till Lund på dagen med Erica och hennes kille Pontus! :). Måste bara påpeka att han är super trevlig, det lilla han pratar med mig ;). Men iaf vi åkte till Lund, Erica skulle göra en sak, sedan gick vi på babyproffsen eftersom Erica ville ha lika enkelt liv som jag har, när det kommer till att göra en flaska ersättning om man är ute och ränner på stan! :). Sen blev det hem och Emma kom över, så käkade vi och prata lite grann :)
Sen nu på kvällen gick vi till ICA, så onyttiga som vi är. Men nu senaste tiden har jag pillat på min bloggdesign som ni ser och vad tycker ni ? Jag är super nöjd, då jag har fixat det mesta själv fast med Ericas hjälp =). Loke sover i sin liggdel och har gjort det ett tag, jag ska strax lägg ner dator för kvällen. För imorn blir det IKEA och sen Malmö, pengarna rullar in på kontot imorn så det passar super bra! :). Tänkte för det mesta uppdatera att jag lever och att Loke mår super bra :). Vi trivs som sjutton här och det känns som om jag har känt dessa tjejer sen lekis ungefär, hur go som helst!! Jag nästan får tårar i ögonen att tänka på att vi ska hem på torsdag, men vi lär åka ner fler gånger och tjejerna får komma upp till Stockholm också, som det redan verkar vara planerat =).
Men nu har jag inge mer vettigt att säga, så jag stänger datorn för kvällen!
Godnatt

Mycket skratt och glädje!

Bild lånad utav: Erica (justababy.blogg.se)
Jag har inte varit såhär lycklig och glad på länge, ni förgyller mina dagar! :). Jag har snott Ericas dator medans hon sover precis som alla andra, vilket jag också borde göra :). Men har inte funnit ro att somna ännu, Loke sover i sin liggdel neran för mig. Förhoppningvis sover han hela natten också, vilket han gjorde natten till idag :).
Ska strax också sova, men känner att jag måste uppdatera lite grann. Dagarna som har gått här nere i Skåne har varit underbara, trivs super bra här nere med dessa underbara tjejer och deras söta barn! :)
Idag hade vi mammaträff och blev 6 st totalt, vi va i Burlöv center. Fikade och shoppade lite smått, dock så fick jag inte så mycket köpt eftersom pengarna inte kommer först på tisdag, så imorn känns det som en otrolig onödig dag :). Men iaf det va super kul att träffa alla och jag trivs super bra med de, hoppas bara de tycker samma sak om mig!
Imorn blir det till Lund, annars blir det nog en lugn dag :). Vet inte vad jag ska skriva mera, de kommande dagarna kommer jag sova hos Erica, kommer nog gå super bra! Det är verkligen super gullig utav att både Erica och Emma att ta emot mig och låta mig sova hos de, tusen tack tjejer!! :)
Nu har jag inte mycket ber att skriva, ska koka lite vatten så det är klart fall Loke vaknar :). Annars vill jag bara tacka Ida som skrev att jag va grym som klarar av att vara ensamstående, tusen tack och du kommer klara dig utmärkt! :). Måste även påpeka att jag låter som Erica och Emma på vissa ord, kommer låta som en skånnig när jag åker hem igen ;)


Men nu säger jag godnatt, vi hörs kanske imorn! :)

Wille fredag!

Heej kära vänner!
Vi lever, flygturen gick super bra :). Loke somnade när vi lyfte och vaknade när det var dags för att landa igen :).

Erica och Emma möte hos vid Malmö central och oj vilka super mysiga tjejer!! Är verkligen super glad över att jag åkte ner, imorn blir det att vara med Emma och hennes dotter :)

Men nu blir det film, hörs imorn vänner!!


Flygplanet och ingen krasch!

Nu sitter jag och Loke troligtvis på flygplanet påväg till Malmö, förhoppningvis går det bra att flyga med min lilla prins. Jag lär väl kasta in ett mobil inlägg, när vi har landat! :). När vi har kommit fram till Malmös flygplats så ska vi bara ta oss till centralen för att möta Erica och Emma, men eftersom datorn inte hängde med så får ni leva med små mobil-inlägg tills jag kommer hem och då blir det en hel sammarfattning utav vår resa, dock blir det bara små inlägg lite då och då :).

Men ni får ha en underbar vecka, så hörs vi lite då och då :)!

Tingeling!! ;)

Sista inlägget!



Nu taggar vi in för flygplatsen, wiiie nu kör vi!! :)


Skåneland

Nervös och extrem flygrädd helt plötsligt. Godmorgon kanske jag ska börja säga! Dagen är här, den som har varit så extrem långt bort så himla länge, men nu är den här! Jag ska åka till Skåneland idag, men min underbara son. För att träffa andra underbara unga mammor, känns helt otroligt att jag åker hela 61 mil hemifrån för det :). Men dessa tjejer är himla speciella och det kommer bli super kul att äntligen få träffa de :)

Jag ska strax gå upp och prata med min mor, för om jag har tur är pappa hemma och skjutsar oss till flygplatsen. Efter jag har pratat med henne ska jag ställa mig i duschen som jag hoppade över att göra igår ikväll, sen blir det att klä på sig och sminka sig. Sen blir det lilla Lokes tur att bli klar för dagen och packa det allra sista ska också göras :). Sen blir det att äta frukost i lung och ro, eftersom jag inte vill stressa så kommer jag jaga pappa till flyplatsen lite extra tidigt, hellre tidig än att missa flyget :).
Ja jag har väl inte så mycket mer att skriva, uppdateringen kommer väl lida och ni får överleva med några få mobil inlägg. Har funderat på kamra, men eftersom alla andra har kamra och de är delvis mycket bättre än den jag har, så lämnar jag min kamra hemma :). Jag har ju min iphone, den fungerar perfekt!

Men nu ska jag ta min kära son som krämar här bredvid mig, sen blir det full rulle!
Vi ses i dimman vänner ;)

image description

Älskade son, du förgyller mina dagar!


Middag

Om 5 minuter vankas det middag här hemma, efter det ska jag ta en väl fint besök hos herr dusch! ;)
Ikväll blir det läggdags tidigt eftersom jag måste kliva upp vid 7 imorn, eftersom bussen till arlanda går klockan 9.11 och det känns sjukt tidigt eftersom flyget inte går fört 11.35. Men man måste ju va på flygplatsen innan och jag vill verkligen inte stressa i onödan med Loke, mamma följer med och säger hejdå till oss så vi får unna oss en fika medans vi väntar :).

Men nu ska jag äta middag, bloggar senare innan läggdags! :)


Försvunnen

Jag kan inte låta bli, under några dagar nu har det spridits en länk på facebook om en 13 årig tjej vid namn Sofia som har varit försvunnen i 6 dagar! Hon försvann i Sala och kan nu befinna sig vart som helst, nu får vi hoppas att hon hittas! Tankarna går till hennes familj och vänner, lider med er!



Detta är Sofia, om ni vet vart hon finns eller om ni har sett henne så ring dessa nummer!

Helena (Sofias Mamma) 076-5866929
Magnus (Sofias morbror) 0735-028809
Polisen 11414
Sprid detta vidare nu!!


Imorn drar vi!

Vår fiiin fiina biljett, imorn drar vi SPÄNNANDE!! ;)


Tävling



Jag tävlar hos endenise.se om ett bäddset från Lillakotten.
Tävla HÄR du med!

Nu har ni chansen att vinna ett underbart bäddset till spjälsängen värde 349kr.
Bäddsetet finns i "Rosa lamm", "Grå lamm" samt "Turkos groda"

Tävlingsregler:

1 lott
Tala om vilken färg du vill ha på bäddsetet.
Gå in och kika i webbutiken och nämn en favoritprodukt. Lämna en kommentar med dina svar.
2 lotter
Länka vidare tävlingen i din blogg med tävlingsbilden och den tillhörande texten.
(se till att alla länkar fungerar efter du publicerat) Glöm inte att lämna länken till inlägget när du kommenterar.
3 lotter
Gilla Lillakotten på facebook. HÄR är deras facebooksida.
(Om du gör detta så behöver jag ditt namn, det går bra och lämna den efter din mail i mailfältet).
Glöm inte att tala om att du "gillat" på facebook om du gjort det.

Tävlingen avslutas 1a November kl 12.00. LYCKA TILL :D ♥


Morgon mys och veckan har gått fort

Idag gjorde vi morgon klockan halv åtta här hemma och nu sover lillplutten igen. Idag är det sista dagen hemma på en vecka, för imorn då drar vi rätt så tidigt :). Så idag blir det att städa ordning på rummet och fixa det sista så jag slipper komma hem till ett stökigt rumt, sen blir det att kolla att jag har med mig allt i väskan. Skulle åkt förbi syster för att hämta en jacka, men jag orkar verkligen inte det! Så jag får ta någon jag har här hemma, annars blir det en lugn dag :). Kanske beger mig ut med vagnen för en promenad, bara det inte börjar regna för då lär jag inte sätta ut foten ens.

Igår satt jag och pluggade matte, vet ni? Jag fixade först del kursen, är godkänd i den så jag ska fortsätta i den takten! :). Men nu kan jag ta det lugnt eftersom nästa del ska inte vara klar först 7 dec :)

Men nu ska jag ringa BVC, ciao ;)


Mys



Godkväll, denna sena onsdag kväll!
Loke ligger och tittar på mig samtidigt som har försöker äta upp hela sin hand, vi ligger och kollar på criminal minds, Loke skrattar samtidigt han kollar på det. Vi ska strax göra ikväll och så, för imorn är det sista dagen hemma på nästan en vecka :). Imorn ska jag förbi syrran och hämta en jacka och kanske fika där, måste även springa förbi BVC angående ersättningen, så det ska fixas imorn :). 
 

Har ingen vettigit att skriva egentligen, ska mysa med min son innan vi somnar och jag får önska er en lika trevlig och mysig onsdag kväll/natt!

Vi hörs imorn, tingeling ;)

Tävling

Jag är med och tävlar om en åkpåse ifrån The Buppa Brand, tävlingens hålls på barnshoppning.se. Nu får vi hoppas på att jag vinner bara :)

buppa_brand


2 dagar kvar!

2 hela dagar kvar, åååh så nervöst. Förlåt för en dålig uppdatering idag, men har inte riktigt orkat först nu! Just nu sitter jag i soffan och kollar halvt som halvt på avatar med mamma, Loke har precis somnat i sängen. Hoppas han sover ett tag nu, tänkte jag skulle fixa det sista till Lund och sen så ska jag nog sätta mig ner och plugga lite mer matte eller så pluggar jag bara matte :).
Ja vi får se vad jag hittar på, idag har jag ifall packa väskan och tvättat det sista, hjälpt mamma att rensa skor samt jackor och sen va även syster här och fikade och Loke fick lite kläder ifrån henne :).

11.35 på fredag går flyget och vi landar i Malmö 12.40, jag är sjukt nervös! Fast det är mest för själva flygturen, då jag måste tänka på lilla plutten. Men det går nog bättre att åka flyg som tar 55 min, istället för ett tåg som tar 6 TIMMAR!! :).

men nu ska jag nog plugga lite och lyssna på musik för jag har inge mer vettigt att skriva, bloggar senare :)


Shoppning

Till mig:

*Linnen x2 (barnavdelningen)
*strumpbyxor
* super mysiga benvärmare
(bilder får ni senare!)


Till Loke:

*Pyjamas till Loke, 99:-


Lösenordskyddat inlägg!



Så kör vi ett lösenordsskyddat inlägg igen, Klicka HÄR för att komma dit! och samma lösenord som sist för er som har det! :)


111018

Full fart hela dagen, men lite skrik fester :). Efter BVC så möte vi upp storesyster för att åka till Eurostop ("köpcentrum"), där vi gick igenom några affärer. Fick med mig hem lite grann till mig och en pyjamas till Loke, så jag avbokade det jag beställde hem ifrån Lindex, då jag sprang in och kolla på det live och usch va besviken jag hade blivit :).
Annars idag fick Loke sin vaccin och mammas stackars pojke, första sprutan sa han inget om utan bara tryckte till lite. Men andra sprutan, oj oj stackars pojke bara skrek! Men tydligen va den värre och sved, så nu på eftermiddagen har Loke haft lite skrikfest och inte velat va med riktigt. Men han har fått alvedon och nu sover han tryggt i sin mormors famn :).

Jag funderar på att packa resten så att det är klart, eller så tar jag det imorn. Är fruktansvärt trött efter att Loke vaknade klockan 6 imorse, så det blir troligvis lägg dags tidigt ikväll :).
Imorn blir det även att hjälpa mamma att rensa kläder, för ack så mycket kläder vi har i detta hus :).

Men ni får ha en suuper bra tisdag kväll för det ska jag ha! :)



Vi myser till denna kväll med några cupcakes! :)

Duktiga pojken

Hej!
Sitter på Bussen nu påväg till ett litet shopping ställe här i Märsta!:)
Vi får se om jag får med mig något, Loke sköte sig utmärkt på BVC, bloggar sen igen :)


Morgonpigg bebis!

Godmorgon antar jag det är dags att säga, men lider lite med att det är mörkt ute trots att klockan är snart åtta! Jag har haft en morgonpigg son sen klockan 6 imorse, jag va dock inte lika pigg utan somnade om efter att ha kollat på honom i 2 minuter ;). Nu har han ätit och jag har sugit ur snor i näsan på honom, så han borde strax somna. Men man ska inte tro för mycket, det är Loke vi pratar om :)

Jag ska iallafall anfalla tvätten som borde va klar för hängas och sen blir det att kasta in sista tvätt maskinen :). Sen blir det att försöka få Loke att sova och fixa sig själv. För idag blir det BVC och mamma hänger med såklart, hon är ju sjukskriven i 3 veckor, så måste få lite fart på henne :). Annars idag så ska jag packa, vi åker om 4 dagar och det är helt galet, känns overkligt. Men satan i gatan va kul det ska bli, satt och prata med Emma och Erica som ska möta mig på Malmö central, riktigt go tjejer det :). Har bara ett problem, jag kommer behöva en lexikon för skånska om jag ska fatta va alla säger där nere! :). 
Men det kommer bli super kul att träffa de, eftersom jag va i vecka 20-22 i graviditeten när vi började prata. Men det är ett helt gäng med tjejer och massa underbara barn, yngsta barnet är 7 veckor och äldsta barnet är 8 månader. Sen är alla barn där i mellan :).

 Nu har min underbara son skitit, så jag ska ta hand om det sen fixa tvätten! :). Jag bara älskar när Loke får för sig att kräma i sängen på morgonen, mums eller inte ;).
Men jag bloggar antingen innan vi drar eller så, bloggar jag påväg till BVC via blogg-appen :)



Dålig webcam bild på Loke tvnörden ;)

Loke

Jag har inte uppdatera så mycket om vad Loke har lärt sigt under de månader som har gått, så tänkte köra en liten sammanfattning nu på dessa 3 månader :). Så får ni en ny när han är 4-5 månader, låter det bra ? :)

Loke är idag exakt 3 månader, 9 dagar, 4 timmar & han väger runt 6,7 och är nog 63,2 lång.

Gillar:

♥ Busa
♥ prutta på magen
♥ sånger
♥ tvn
♥ suga/tugga på händerna
♥ När man pratar med honom
♥ bada

Gillar inte:

♥ att bli väckt
♥ när man nyser
♥ höga ljug (så som skrik)
♥ petad i näsan

Äter:

♥ ersättning 7 gånger om dagen
♥ smakisar (potatis & majs puré)

Kan:

♥ Göra höga ljud
♥ Rulla runt
♥  Sätter sig upp från halvliggande läge i famnen

Sover:

♥ 2-4 gånger om dagen (beror på)
♥ lägger sig vid 19-20 på kvällen
♥ inte hela nätterna, vaknar en gång per natt

Favoritsak/er:

♥ händerna
♥ snutte

Är:

♥ världens bästa underbaraste son!

Övrigt:

♥ Han har strl 68 i kläder  (strl 74 i pyjamas)
♥ han använder pampers och libero blöjor i strl 3


Mammas pojke börjar bli stor nu!


Bilder säger mer än tusen ord ♥



Jag älskar dig ♥


Den som dräper

Godkväll kära vänner, denna måndag börjar lida mot sitt slut och ja vad har vi gjort ? Ingenting och jag är himla uttråkad. Jag har dock packa ihop lite kläder till Loke för resan så att det är utan stoppat, just nu håller jag på att tvätta lite kläder för att se om det är något som ska med. Tvättar även mina egna kläder, så jag har något att gå i.
Jag har även pluggat lite matte idag, gick väl sådär. Efter nästan mer än ett halvår av vila ifrån plugg och läxor så är det jobbigt att ta upp det igen, men det är bara bita i det sura äpplet för jag ska fan lyckas och det har jag gett mig fan på :)

Strax är klockan nio och då börjar den danska serien "den som dräper", så jag tänkte gosa till det med lite popcorn med smörsmak, MUMS! :). Loke sover mysigt i sängen och sover förhoppningvis några timmar! :)

Imorn blir det BVC med Loke för hans vaccin, hoppas mamma mår bra imorn för då hänger hon med :). Så slipper vi åka själva, men det får vi se imorn. Nu ska jag kolla på mitt tv program :)

 



Detta avsnitt är ifrån dagens program "efter tio", om ni spolar fram tills efter andra reklamen. Så sen ni min yngsta systerdotter Tilde, haha söta unge! :)

Rubrik saknas

Jag har tagit mig upp ur sängen nu och planerar på om jag ska börja packa lite smått! :). Loke har ätit ersättning + potatis & majs puré och sover nu igen efter att ha varit vaken någon timme, jag har även bakat och usch ska sluta med det, för ack så jävla usel jag är på sånt! Försökte göra brownies, men misslyckades totalt med det ;).

För tillfället kollar på tv med mamma om ett par som har adopterat en pojke som inte kan andas utan sitt rör i halsen, ganska rörade att det faktiskt finns folk som vill adoptera dessa barn också :). Ska kolla lite på internet efter adapter till min bilbarnstol, så jag kan sätta den direkt på vagn-chassit :), Hoppas bara det finns till min bilbarnstol, men det bör det finnas :).
Mina inlägg känns rätt så osammanhängande , men vet ju inte riktigt vad jag ska skriva. Eftersom vi bara är hemma så gör vi inte så mycket, pússas och busar en hel del :).

Men nu ska jag på börja mitt pluggande, så jag kanske slipper plugga i Lund! :)


Sängliggande..

Godmorgon, jag skulle ha åkt till BVC med Loke idag. Men jag är tyvärr sängliggande idag, har så kraftiga mensvärk att jag inte kan kliva upp sängen, lycklig brud eller inte! Men imorn mår förhoppningsvis jag bättre och även lilla Loke, så idag ska jag ligga i sängen och kolla på tv samtidigt som jag lider med mig själv och Loke.

Annars idag ska jag försöka börja packa till Lund, eftersom jag inte vill smutsa ner kläderna som ska med. Men annars blir det att blogga en hel del och mysa galet med lilla älsklingen, ska väl även försöka hjälpa mamma då hon är lite små sjuk.
Har inte mycket mer att skriva, så kastar in ett inlägg senare :)





Såhär känner jag mig just nu!


Godnatt



Med denna hemska bild säger jag godnatt, hörs imorn igen! :)



111016 - envisa kväll

Loke har precis ätit klart och har somnat om igen bredvid mig, jag sitter och kollar runt på internet pratar med mammor på facebook. Fördriver denna envisa kväll som aldrig vill ta slut, jag vill ha måndag och en frisk son :). Loke börjar låta bättre med förkylningen så förhoppningvis blir det BVC imorn och vaccin, då drar jag troligvis med mig mamma till BVC för att fika med henne! :) Jag vet inte vad jag ska blogga om riktigt, allting har ju sina rutiner. Men funderar på att blogga om allt möjligt, inte bara inriktat mot barn och bajsblöjor utan även andra saker, som känslor och sånt! :) Vad vill ni läsa om här i bloggen? Ge mig lite tips, videoinlägg kan ni dock glömma då jag HATAR det ;).

Funderar på att fördriva resten av kvällen med att klicka hem kläder ifrån H&M till mig och Loke, ja jag älskar att slösa pengar eller så sparar jag pengarna ner till Lund så att jag har lite att slösa där nere :). Ska bli himla mysigt att åka ner till Lund, träffa alla underbara mammor och deras super söta barn! :). Jag kommer bo hos super gulliga Erica och hennes super söta son Alexander, ska bli himla kul :). Datorn kommer troligvis inte alls följa med, men kanske vi får se! Måste prata med mamma angående det, dock börjar mina kurser på måndag och vet inte riktigt om jag kan missa 10 dagar av studier. Så den kanske hänger med, något jag iaf vet som kommer hänga med är min urdåliga kamra :). Men Erica kommer nog ta en hel del bilder, så jag får sno bilderna av henne då. 
Ja vad ska jag mer skriva om nu då, har inge intressant att skriva. Kan berätta att jag har förbaskat ont i röven för tillfället, har suttit för länge i sängen! ;).
Nä nu ska jag glo på kläder och bränna lite mer pengar, brände dock lite över 800 idag igen ;), duktiga flickan! Man kan ju nästan tro att jag är rik, vilket kan inte är!! :)
Men kastar in ett inlägg sen och säger godnatt



I'm fighting for you<<3

Fredagens idol!

Va bara tvungen att kommentra fredagen idol som va, dessa två tycker jag va bäst under fredagens idol, riktigt duktiga va de! :)
Men min favorit kommer alltid vara Linni, hon är grym! :)





Lösenordskyddat inlägg



Klicka HÄR, för att komma till lösenordsskyddade inlägget! För att få lösenordet måste ni kommentara detta inlägg och skicka med er maila adress så skickar jag lösenordet! :)
Om ni har Facebook, kan ni söka efter Eleanor Ek så skickar jag lösenorden via Fb :)


sjuuk

Jag är helt slut i hela kroppen, musten har sugit ut ur mig. Vet inte hur jag verkligen orkar stå upp fortfarande, huvudetvärker, bihålorna svidero och hela kroppen känns tung! Tycker lite synd om mig själv, men ändå så är jag i full gång med att städda och fixa. Jag bryr mig mer om min lilla fis som äntligen som har somnat, men alla tankar går åt honom även om jag själv ska lida. Men ska städa klart det sista tänkte jag och sen vila en stund tror jag, så ifall huvudvärken släpper!

Annars idag händer ingenting, har beställt hem lite kläder till Loke från Lindex och även en sak som är hemligt :).
Så det kommer förhoppningsvis i veckan också, ska även beställa hem lite bodysar till Loke i strl 68 då han har växt ur 62 och jag har inte så jätte många bodysar i 68. Så måste beställa några så de är här innan fredag :). Det är väl det jag ska sysselsätta mig med nu efter jag har städat klart, eller så gör jag det först ;).
Aja, bloggar mera sen, måste sätta igång nu :)



Denna pyjamas klickade jag hem till Loke! :)

Uttråkad!!



testade att leka med webcamen, haha vacker ? Nä inte ett dugg!
Nu ska jag mata Loke :)

söndag och fortfarande sjuk

Snor i mängder och en stackars bebis som inte alls mår bra. Herregud vilken förkylning både jag och Loke har åkt på, han vaknade för en timme sen ungefär och bara skrek pga att han inte får in tillräckligt med luft i lugnorna. 
Så idag blir en sängliggande dag för Loke, själv ska jag verkligen se till och få ordning på rummet som jag har lyckas stökat ner igen :)

Jag själv ska ge tillbaka syrrans dator, tvätta, påbörjan packningen & plocka undan i rummet. Sen ska jag försöka på ihop det med min header, ser lite ut som hej kom och hjälp mig ;). Ska kolla om min kära vän Erica, vill hjälpa mig med den. Hon är super duktig med sånt och har gjort flertal designer! :)

Men nu har Loke vaknat igen, så ska pussa på honom och ge honom lite mat! :). Det får bli mer bloggning under dagen när han sover, min älskade pojk bli frisk nu!

Puss & Kram


header?


Denna kära bild vill jag som header, precis som det ser ut på bloggen för tillfället fast STÖRRE! Hur gör man!? Blir ju snart skogstokig på skiten! 
Hjälp någon? :) 


Jag är tillbaka!



Jag är tillbaka på blogg.se, känns skönt! Då jag gillar att trixa med nya designer så är det lättare på blogg.se, men jag fortfarande missnöjd med min header, men det kommer så fort jag orkar fixa det :). Måste trixa lite mera med den, ska kolla någon vänlig själ kan hjälpa mig :).

Annars idag har vi spenderat nästan 3 timmar på akuten med Loke, då han är väldigt ansat i sin andning. Men ända de sa va "använd koksaltslösning", great kunde ni inte sagt det i telefon istället? Så hade jag sluppit åkt ända till Astrid lindgrens barnsjukhus!
Men men hellre en gång för mycket på akuten en för lite, så nu lever både jag och Loke på koksaltslösning! ;).
Vi måste se till att vara friska tills på måndag för då ska han ha sitt vaccin och på fredag drar vi!!! :).
Det betyder att vi kommer hålla oss hemma de kommande dagarn tills fredag, möjligtvis en snabb vända till Uppsala. Det märks vad som händer, jag ska ifall dra i mig massa alvedon innan läggdags ikväll sen blir det varsin koksaltslösnings "flaska" i varsin närborre! Frisk va det jag skulle bli, stackars Loke får dock blir frisk av sig själv så gott han kan :).

Men nu ska jag trixa med headern och kolla på film :)


Saknad!

Kastar in ett inlägg här, då jag har fullkomlig ångest över vilken blogg sida jag ska hålla till på.. Känns lite som jag saknar gamla bloggen, delvis den här! Då jag har ifrån graviditeten och så, jag funderar på att hoppa tillbaka till denna blogg.
Men om jag gör det byter jag bloggnamn, åh ångest i hög nivå!
Hjälp mig!