Hemma igen och vi lever!

Uppdatering kommer, håll ut! :)


Skogås bo - Dag 1

För att göra det enklare kommer rubrikerna heta det samma de här 4 dagarna, självklart så kommer det blir andra inlägg också. Men lättare för er och nya att förstå vart jag är och så att ni inte tror att jag är hemma! :)

Men första dagen/kvällen är här och Loke sover sött bredvid mig. Idag har vi inte gjort så mycket, vi handlade lite grann när vi kom hit och sen så har vi inte gjort så mycket mera. Busat och lekt, Loke somna som vanligt runt 19-19.30 vilket va skönt. Så har pratat lite grann med syster och hennes kille, jag och syster gick ut på en vända med hundarna för kvällen. Men nu sitter jag på rummet och ska kolla på tv samt datorn innan jag somnar för kvällen!

Imorn blir det att ta sig till Länna och handla lite grann tills fredag då vi ska baka, sen vet jag inte vad vi ska hitta på mera. Tror vi skulle gå på en promenad under dagen också, sen får vi se vad som händer! :)..
Nu ska jag ta och googla runt på lite cupcakes recept för att hitta ett som passar perfekt! :)

Godnatt

05.08

Vi säger väl godmorgon för denna dag, Loke ansåg att kl 5 va en bra tid att kliva upp. Men jag höll inte med och vände mig om, min mamma räddade dock Loke och jag klev inte upp ur sängen först mamma skrek på mig vid halv 7.
Nu har alla åkt till jobbet förutom syster My och vi sitter i sängen, ska strax fixa det sista för innan vi ska åka. Storesyster släpper av oss i Märsta innan hon ska vidare till sin praktik.. Så ska vi möta upp andra syster Amanda för att ta och oss till öppna förskolan, efter det vet jag inte om det blir bil eller om det blir tåg till ännu den andra syster Therese, många systrar att hålla reda på ;)..

Vad ska ni andra göra idag ? :)

Eftersom vi ska vara borta så länge, så har jag nu bestämt mig för att jag tar med mig min dator, sen kommer jag även behöva den när det är dags för att baka tårtorna! :). Så bloggningen kommer bli precis som vanligt, lite halvkass men ändå något bättre! :).
Men nu ska jag sminka mig, dra på mig kläder och sen dra på Loke sina kläder och kanske få honom att somna om en stund!.. Sen blir det väl att packa det sista som är typ
-smink
- barnmat till Loke
- tandborste och lite andra saker! :)
Men vi hörs antingen på mobil inlägget från öpnna förskolan eller när vi har "landat" hemma hos min syster i skogås!
Ha en toppen onsdag :)


Bjuder på en bild från igår när vi va ute och fota! :)


-

-

Hjälp mig

De här kära bokstäverna ska bli mina på fredag och de ska målas, men jag vet inte vilken färg..

Vilken färg tycker NI? :), rosa är dock big no no! ;). TIPS TACK!! :)


Ricinolja

Som ni säkert vet så är ricinolja ett laxseringsmedel, man kan även använda de för att sätta igång förlossningen (GÖR INTE, KAN GÅ ILLA).. Men man kan också har det i håret, har googlat på det och det är jätte många som har testa så när vi va i Kista tänkte jag "äsch vafan vi ger det ett försök".. Så jag köpte med mig en flaska hem, kan även påpeka att killen i kassan kolla konstigt på mig efter att jag frågade efter ricinolja, så kille läser du det här (JAG SKA HA DET TILL HÅRET, haha)..

Såhär såg mitt hår ut innan ricinoljan igår kväll, så nu får ni vänta några veckor innan ni får resultatet :)

HEMSKT JAG VET, men pappan ska få klippa mina toppar. Så ska gå och tjata på honom nu :)


7 månader 1 vecka och 6 dagar

Ärligt talat jag är helt värdelös på sammanfattninga om hur utveckligen går, shit han lär sig nya saker varje dag och han växer så att det knakar! Detta va allting jag kom på och det suger ärligt talat, men jag kommer inte på mera! Vad jag skriva? Han sitter minst 2 gånger om dagen eller vadå? Panik!
Måste man verkligen göra såna hära sammanfattningar.. Nä det måste man nog inte, det är bara jag som är fjantig. säger såhär ni som har barn ni vet att barn utvecklas något galet fort, sen så ni som inte har barn.. Ja antingen klagar ni på mig och säger "skriv en sammanfattning" eller så går ni in här och läser om 7/8 månaders utveckligen och söker efter utveckligen =)


- Har  stl 747/80/86 i kläder. (det varierar)

- Äter som en häst, (skyller på hans pappa)
- Sitter helt själv, kan sätta sig på från krypläge
- kryper lite halvdant
- Får äta smörgås till frukost och youghurt
- har gått över helt från mjölkfri kost (krångel mage)
- Hans mamma suger på såna här sammanfattningar
- han är en vilde i alla lägen, vaken som sovandes.
- Älskar sin havredryck
- han älskar sin kusin Chilli
- han har ett jävla humör om han inte får som han vill

Nytt i Loke's garderob

Deta va det Loke fick följa med från Kista galleria, de små bollarna är 6 par strumpor :)


Vilken kass natt

Vilka kassa nätter vi har haft här hemma några dagar, Loke har inte alls velat sova utan vaknat mitt i natten och bara lekt! Lite tröttsamt och läskigt, eftersom han ibland brukar sova i min säng och rullar runt och har sig.. Vem vet om han trillar ner från sängen på natten? Jag vaknar nämligen inte när han bara sitter tyst och leker!
Så inatt måste jag bråka med mig själv och tröttheten, så att jag verkligen får Loke att sova i sin säng inatt :)

Igår va vi iallafall i Kista Galleria med syster, shoppad lite grann till Loke (kommer bilder), åt lunch och sen handlade jag mat till Loke. Så nu är jag återigen lika fattig som en kyrkråtta på vintertid, men nu har jag alltid till Loke den här månaden :). Så på fredag när föräldrar pengar rullar in på kontot, ska ju unna mig själv lite saker :)
Idag har vi inte gjort speciellt myccket, va en vända till Uppsala med syster och Loke för att göra ett ärende till pappa. Sen har vi mest tagit det lugnt, plocka ordning lite på rummet och packat! Från och med imorn blir nämligen jag och Loke skogås-bor tills lördag eftermiddag, vi skulle inte åkt först på torsdag. Men vi åker redan imorn, fast först så ska vi ta och gå till Öppna förskolan. Ska bli roligt att gå dit och kolla vad de har för roligt att göra där :), så efter det åker vi till min syster!
Snart blir det nog middag och Loke sover för natten, vilket är rätt skönt så ska passa på att ladda över lite bilder från det vi fotade idag också :).
Sen blir det nog äta, kolla lite grann på tv och sen sova tidigt, eftersom imorn blir det tidigt då Öppna förskola börjar klockan 9 :)
Men nu ska jag ladda över bilder och sen tänkte jag lägga upp nån form av "utvecklings text" på hur Loke har utvecklas :), så håll utsik! :)

Dagens tjockis bebis

Tanken va att jag igår skulle lägga ut bilder på "dagens bebis", men jag fick ingen okej bild. Det va antingen en viftande arm eller så kröp han iväg.. Så istället får ni dagens bebis idag, enkla myskläder! :)

Men nu ska vi ut och fota, fina väder får man ta vara på, efter det blir det lunch :)

Min fin fina pojke, jag älskar dig!

 


Uppdatering

Uppdatering kommer så fort jag känner ork, jäkla sömnlösa nätter jag ska hoppas på de!
Vi hörs!

Sollentuna centrum

Godmorgon, här hemma kör vi igång tidigt med en morgonpigg Loke. Tänderna bråkar och Loke får ingen ro, så vi istället inväntar vi syster och kusin för lite frukost! :)
Idag blir det att åka till Sollentuna centrum och shoppa, syster följer självklart med. Men vad ni får med oss hem får vi se, jag har dock lovat mig själv att inte shoppa för mycket till Loke. Vi får väl se om den saken blir som det är tänkt, lite lär nog få följa med hem..

Annars idag blir det lugnt, efter solletuna så blir det nog bara hem och busa med Loke toke, så nu för tiden börjar krypa sig fram.
Vad ska ni göra idag?

Ha en toppen måndag!

Känslor

Den här bilden för ger mig så många olika känslor, allting va så mycket! Både gläjde,sorg,lycka,frihet,ensamhet och bästa av allt den gör mig lycka! Att se mig själv på denna bild, gör mig så glad! Det va första gången på 1,5 år som jag bara va för mig själv med familjen utan bry mig om någon annan än mig själv!

Den här bilden togs sommaren 2010, när vi packade in oss i bilen för att åka på en roadtrip. Allting va så underbart, jag va så himla lycklig. Jag fick umgås med de bästa, utan att ens känna ett minsta lilla irriterande ämne. Vi myste till fullo, vi hade kul och allting va så fint! Det finns inte ord att beskriva allting med bilden.

Men dit är nåntans jag vill tillbaka till, känna samma lycka som jag gjorde då. Jag måste tillbaka dit, hitta mig igen. Tillbaka till den glad och livglad personen jag egentligen är, vissa för alla att jag är fortfarande samma gamla jag.. åh vad jag saknar, lyssnar på ur gamla låtar från 2008 och bara njuter, njuter av allting som jag har gått igenom under alla dessa år. Blickar tillbaka och njuter av att jag har valt den här vägen i livet, inser att jag har fått livet bästa gåva och jag valde på precis rätt tidpunkt i livet.

Jag njuter att att lyssna på musiken från förr, höra hur Loke ligger i sin säng och andas tungt i en djup sömn för natten, känner hur en tår trillar ner för kinden och träffar min läpp. Jag är så lycklig, men visar det på ett sånt dåligt sätt.. Men det måste bli en ändring på det hela, på en gång!

Vi ses snart igen vännen, jag kommer tillbaka!


Som vilken mamma som helst..

Äkta och helt trovärdigt, som vilken småbarnsförälder som helst!

 


Du växer alldeles för fort..

Godmorgon i husen, en helt vanlig söndag idag som inte alls bjuder på för mycket skoj. Det blir troligtvis en lugnt dag med skoj och bus här hemma, Loke är på bättre humör än vad han va igår. Så idag ska nog blir en lite roligare dag, vi startade denna söndag redan klockan 7.15, så frukoten har vi redan hunnit fått i oss :).

Igår blev det inte mycket gjort alls, utan jag hade en klängade apa på höften hela gårdagen. Så idag blir det att ta hand om tvätten och rensa Loke kläder, råka sätta på honom en body nu och oj så tajt det har gått och blivit på bara några dagar :). Det blir helt enkelt att införskaffa några nya i större storlek, haha lite små kul då mamma köpte en jacka till Loke när han va nyfödd i strl 74 och sa "den kommer han kunna ha lagom till våren". Tyvärr stämmer inte det, då strl 74 börjar bli endast ett minne :). Du växer alldeles för fort älskling, krymp till mini bebis igen tack :).
Men det är ju positivt att han växer, då vet jag att han kommer blir stor och stark pojke när han blir äldre :). Loke börjar återigen bli trött, så ska försöka få honom att sova ett tag :)

Vad ska ni hitta på en söndag som denna ? :)

Semlor

Igår bakade jag som sagt semlor, jag följde detta recept!
Antal portioner: 12
Ingredienser

75 g smör, smält
3 dl mjölk, ljummen
50 g jäst
1/2 dl socker
1/2 tsk salt
1/2 tsk stött kardemumma
1 tsk bakpulver
9 dl vetemjöl, 540 g
1 uppvispat ägg
225 g mandelmassa
1 1/2 dl inkråm från bullarna
6 msk mjölk
3-4 dl vispad grädde
florsocker


Gör så här

1. Värm mjölken till 37°. Smält smöret och häll i. Lös upp jästen i lite av degvätskan och häll sedan på resten. Rör ner socker, salt, kardemumma och bakpulver i mjölet. Tillsätt mjölblandningen till vätskan, lite i taget så att det blir en deg. Arbeta degen smidig. Jäs den till dubbel storlek.

2. Sätt ugnen på 250°. Knåda degen på nytt och rulla den till 12 bullar. Lägg dem på bakplåtspapper och jäs dem till dubbel storlek. Vispa upp ägget i en kopp. Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda dem i ca 8 minuter. Låt dem kallna under bakduk.

3. Riv mandelmassan grovt. Skär av ett lock på bullarna och gröp ur bullarna något. Blanda samman inkråmet med mandelmassan och mjölken till en fyllning och fördela den i urgröpningen. Vispa grädden och klicka eller spritsa den över fyllningen och lägg på locken. Pudra över florsocker.



Så här blev mitt resulatat;


Jag valde dock att "piffa" till semlorna och hade röd hushållsfärg i grädden :)


Skönhet

Denna är bara ett måste enligt mig, pengar nu tack :)


3 underbara bodysar

Åh hitttade dessa skönheter på Lindex's hemsida, ack så söt de är! Nästan värt att köpa en till Loke :)


Nytt försök...

Åh liten bebis!

Jag har gjort ett nytt försök att få Loke att sova och den här gången verkar det fungera, skönt för honom! :)
Jag sitter själv och kollar runt på olika hemsidor, kollat efter doppresent till Felicia (Sarah's dotter).
Idag har vi inte alls gjort något av vad vi skulle göra, Loke har nämligen varit på gnäll humör hela dagen. Så får ta tag i det när Loke är lite gladare, hoppas att han är det när han vaknar igen :)

Ikväll blir det som vanligt en hemma kväll som alla andra dagar, vet inte riktigt vad jag ska skriva mera! Ska nog ta reda på min tvätt och så, sen blir det väl att plocka ordning på rummet från alla Lokes leksaker :).

120218 - Lördag

Bloggningen är inte den bästa, men igår vad det väldigt stressig dag. Hade mycket som va inplanerat och skulle göras, började dagen med ett tandläkarbesök i Upplands-Väsby för att ta ett kort vilket tog knappt 10 minuter, drygt! Direkt efter Väsby tog vi oss till Märsta (syster skjutsa) för att jag äntligen skulle få dra ut min tand, vilken lycka! Tog en halvtimme, sen va det klart :).

Så vi for hem i vänta på att jag skulle på möte med skolan i Knvista gjorde jag stress-semlor, haha jag stressade nämligen igenom hela baktiden :). Men de blev goda ändå, lägger upp recept senare! :). Sen va det bara att åka till Knivsta för att gå på mötet, fick iallafal två kurser. Matte A och Engelska B, så när de är igång ska jag plugga arslet av mig så att jag kan ta och fortsätta med Matte B och Matte C, ja höga och pressande mål. Men bara jag ger mig fan på det kommer jag att fixa det :).

Annars igår kväll tog jag en storstädning av rummet, bäddade rent, damsög, skura golvet, tvättade (ska fortsätta idag och sen plockade jag ordning på alla Lokes leksaker som återigen är utsprida -.-
Men men idag blir det att tvätta klar resten av alla kläder och sen packa ner de kläderna Loke inte använder längre i strl 74.  Ska försöka ta mig ut på en promenad också idag med Loke, ska iallafall ägna hela dagen åt att leka med honom en hel del :)

Men det är nog bäst jag sätter fart med tvätten, godmorgon förresten! :)



Chokladbiskvier

Igår tog jag mig tid och bakade Chokladbiskvier, de blev riktigt goda. Men inte speciellt snygga, haha! Jag följde det här receptet

 

Antal portioner: 14
Ingredienser

200 g mandelmassa, riven
2 äggvitor
Fyllning
3/4 dl strösocker
1/2 dl vatten
3 äggulor
150 g smör
50 g mörk choklad, smält
:Glasyr
75 g mörk choklad
20 g kokosfett

Gör så här

1. Värm ugnen till 200°. Rör mandelmassa och äggvitor till en jämn smet. Forma runda platta kakor och lägg dem på en plåt med bakpapper. Grädda ca 10 minuter. Lossa dem och låt dem kallna.

2. Koka vatten och socker till fyllningen till en simmig sockerlag som trådar sig. Vispa upp gulorna, slå dem i den heta lagen och vispa kraftigt. Låt kallna. Rör smöret mjukt, tillsätt äggblandningen lite i taget, rör kraftigt. Rör till sist ner den smälta svalnade chokladen.

3. Bred krämen toppigt över kakorna. Ställ dem i kylen att stelna. Smält choklad och kokosfett i en kastrull och värm till en slät glasyr. Doppa ovansidan av biskvierna i glasyren. Ställ kakorna på bakpapper. Ställ dem svalt.


Mitt i natten

Seg uppdatering här hemma, men det är full rulle och Loke har inte varit på det bästa humöret de senaste dagarna. Tänderna bökar, snoret rinner och halsen vill inte ge med dig, men nu sover han iallafall i sin säng efter att ha fått en flaska :).
Jag själv glor på tv och kollar runt på facebook, har såna underbara vänner som gör en på toppen humör! :)
Men nu är det snart dags att säga godnatt för idag, imorn är det nämligen full rulle. Det väntas ett tandläkarbesök i väsby, sen blir det möte med skolan för att sätta upp nya studier för mig, vilket ska bli super kul! Förhoppningsvis får jag några mer kurser än bara matte, hoppas på lite omvårdnas kurser :). Men vi får se vad de har att erbjuda mig, men är riktigt peppad på att börja med ordentliga kurser nu :)

Annars idag har vi varit till Uppsala och handlat inför att mamma och pappa åker till Thailand, fick med mig en halskrage, två bodysar och ett paket nappar till Loke :). Efter det åkte vi hem och jag fick akut tid till tandläkaren i Märsta pga att samma onda tand som alla de andra 5 gångerna, men nej inte drog de ut den för det. Fick citodon ute skrivet, som jag ska knapra i en veckas tid pga smärta och de hade ingen tid först den 23:e, lagom irriterande!
Men det är väl bara att bita ihop och knapra tabletterna istället då, skit tandläkare!

Jag borde verkligen stänga ner datorn och sova istället, men jag kan inte slita mig från den, det är ju nu jag får njuta av min egna tid. Men nu ska jag dejta kudden, innan jag somnar sittandes!
Godnatt!

I couldn´t even pull back the time if I could

Vilken morgon, Loke driver mig till vansinne som bara skriker för att han inte får klättra på mig, bits eller nypa mig i armarna! Inga leksaker duger heller, han ska envisas med att klättra på mig, rycka i data sladden och bara vara ivägen! Jag fick inte ens ligga en stund och dra mig i sängen, jädrans unge alltså!
Så för tillfället matar jag Loke med olika saker som han kan pilla på, men verkligen INGENTING duger. Funderar på att gå och gräva ner mig i skogen en stund så jag slipper höra på hans gnäll, för han är egentligen inte ens ledsen. Han är bara sur för att han inte får som han vill ha det, jobbigunge.se

Natten har varit sådär, Loke vakande vid 4 och skrik sig hes. Så då fick han sov hos mig, jag vet inte bra. Men orkade inte sitta och bumpa rumpa i 3 timmar, men det gick bra ändå. Nu är han iallafall tyst efter att fått kolla på mina nagelack och smaka på de lite grann, det är tur att han är klen och inte får upp iallafall :)
Idag blir det lugnt, ska ringa min mentor, annars blir det lugnt.
Godmorgon förresten! :)

Alla hjärtans dag

Någon som har missat att det är allas hjärtans dag idag, nja trodde väl inte det :). Igår blev det ingen bloggning förutom det ynka mobil-inlägget igår morse, men det va full rulle hela dagen :). Efter sjukhuste tog vi oss mot frihemsplan och handlade lite grann sen tog vi oss mot vårberg möte upp Emma,Linnea,Sarah, Omar (sarah's kille) och Terese samt deras barn såklart :). Vi knattade iväg till Skärholmens centrum och sen så fortsatte hela dagen, jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår. Sarah och hennes kille va helt klockrena, fick ont i magen av allt skratt :). Men iallafall vid typ halv 5 tog vi oss hem åt, så vi va hemma rätt sent. Så för Loke va det bara att äta lite grann och sen sova! :)

Kan även stolt berätta att Loke sov i sin säng HELA natten, vaknade endast för mat vid 1 tiden. Så jag är super nöjd, han sover även nu i sin säng. Jag är en stolt mamma och även en lycklig sådan! :)

Idag har vi dock inte gjort så mycket, vi va iväg till stinsen då med syster, mamma fick fixa sina naglar Sen så vart det raka vägen hemma, så att barnen kunde sova. Nu på eftermiddagen/kvällen har vi inte gjort något alls, Loke har ätit och badat, jag plockade ordning lite grann i rummet och kokade Lokes alla nappar. Strax ska jag ta och bumpa ner vagnen till källaren, diska flaskor och plocka ordning lite grann på rummet medans Top model på sverige visas på tv :). Som ni kanske inser "firar" vi inte alla hjärtans dag, det är överskattat. Visa kärlek och omtanke varje dag eller skit det helt, det är bara ännu en dag där vi ska slösa pengar.

Men ni får ha en bra tisdag kväll, kram på er alla underbara läsare! :)


Sjukhuset!

Bråttom är bara förnamnet när man har försovit sig, är iallafall påväg till sjukhuset nu! :)
Hörs senare idag!


Du är hela mitt liv

 

Älskade barn♥


Foto

Vet ni? Jag älskar att fota, mest för hobby :). Denna bild tog jag på Chilli (systerdotter) i somras eller ja i september :). Jag är super nöjd med bilden, har ännu fler bilder på både Chilli och Loke, även de två tillsammans som jag är super nöjd med. Men nu har jag fixat så den 3 Mars ska jag fota lite andra barm, bara för skoj skull :)


Promenad i solen


Bjuder på en gammal bild :)

Klockan börjar närma sig lunch dags och vi har varit ute på promenad i det varma vädret, solen har ju äntligen titta fram. Så jag och syster packade ner ungarna i vagnarna och sen så begav vi oss ut med mamma/mormor och systers hund :).
Loke sover fortfarande i sin vagn, men bör nog vakna strax för lite mat :). Mamma och syste har åkt till maxi för att handla, jag själv ska plocka ordning på rummet och sen fixa så att jag får med mig att tills imorn då vi ska till sjukhuset :)

Tillsammans är vi starka!

image description

Det finns dagar jag vill skrika, som denna dag! Åh jag skulle kunna slita av mig håret och springa till Mars för att få bort min frustation! 
Lokes förbannade host vill inte ge sig, så stackaren har inte lätt att sova. Hostar och nyser om vartannat, blir rädd och gråter. Ska ligga i mammas famn, ska inte ligga mammas famn. Ja ni förstår, fram och tillbaka hela tiden!
Om bara det kunde ge med sig och låta honom bli frisk nu, jag har tröttnat på allt snor och hostande nu!

Annars ikväll blir det lugnt, mamma och pappa kollar på melodifestivalen, jag själv kräks och skäms över att vara svenska när de sänder det. Så jag kollar runt på en cd-spelare, haha shit så gammalt det lät. Men jag vill ha en till Loke, för när mamma och pappa åker till Thailand så är det nya "regler" och runtiner som kommer dyka upp här hemma. Första nya rutinen är att det blir middag VID köksbordet och inte inne vid tvn eller i mitt rum längre, sen kommer det blir lite små rutiner som kommer dyka upp här och där. Så kommer ni självklart undra "varför cd-spelaren?", jo tänket är att Loke ska få lära sig sova i sin säng. Alltså är det finito på vaggningen och det ständiga sjungadet! Men får ta och göra en lista om vilka rutiner som kommer dyka upp.
Men nu ska jag plocka ordning på Lokes leksaker som ligger över hela golvet, sen blir det att ordna välling innan läggdags! :)

Dekorationer

Godmorgon, här är vi morgonpigga eller iallafall jag. Loke sover fortfarande, sömntutan! Men tror att han börjar må bättre nu, såna fall vilken lycka! :)

Jag sitter iallafall och glor på tårtor, haha har gått och blivit knäpp. Men sitter och funderar på vad jag ska ha för mer dekoration på tårtan mer än snigeln, blommor känns som ett bra och härligt val :). Så sitter och kollar på hur man gör rosor, hittade beskrivning HÄR. Men jag vet inte, måste spinna idéer med syster om vad det ska vara för dekorationen och vilken färg tårtan ska vara :)

Har ni några tips på vad jag ska dekorera tårtan med? För nu har jag tänkt så mycket att det står still i huvudet, vet att jag har ett tag till att tänka på. Men vill ju att tårtan ska vara perfekt för min systerdotter, så det måste planeras en hel del :).
Men nu ska jag kolla runt på internet, hoppas på att jag hittar några fina dekorationer :)


Tårtor..

Om bara den jäkla hostan och förkylningen kunde ge sig nån gång, spel för Loke skull. Han hostar ovart annat även i sömnen vilket gör ont och gör honom ledsen. Men men förhoppningsvis är det snart över, ifall på måndag hoppas jag! Då ska vi till sjukhuste för återbesök angående Lokes höftar, efter det blir det att luncha med Emma,Theres och Sarah i skärholmen :).
Sen blir det en lugn vecka, tror jag ska försöka fixa möte med skolan under vecka som kommer också, passa på att åka till Jälla också. Men allt detta beror ju på hur Loke mår, men tror nog det ska gå bra :).
Sen blir det en total lugn vecka fram tills den 23:e, för då åker jag nämligen till syster i skogås och åker hem igen på lördag (25:e). Det är nämligen så att min systerdotter fyller 9 år och jag har fått äran att göra tårta, så jag åker dit några dagar innan, vilket syster inte vet om. Men eftersom hon läser min blogg så vet hon nu, måste ju handla och fixa allting :).
Så just nu sitter jag och spånar igen vad jag ska göra för lager i tårtan, jag har hittat en tjej som bloggar om sina tårtor som ni hittar HÄR. Kanl lugn säga såhär, det vattnas i munnen när jag kollar på bilderna :).
Men hon gör mycket mer än bara tårtor, hon är grymt duktig i vilket fall som helst! :)
Min äldsta systerdotter fyller år i mars och då ska hon ha ett litet disco för sina vänner, så jag sitter och smider idéer på vad jag ska fixa till hennes disco, tårta är redan checkat! :). Men funderar jockeyklubbor, HÄR hittar ni de. Det är samma tjej som gör tårtorna.
Måste bara kolla med syster om den idéen, själv tycker jag den verkar super bra :)

Men nu skäller mamma på mig att jag måste sova, så jag ska ta min pencilin och sova! :)



Planen för systerdotterns tårta är att göra en snigel eller djur, då hon gillar det! :)
Bild lånad av; google.se

Till Loke's garderob

 

Lokes garderob ska fyllas på med detta, fint va? :)


Vilken?

I min osäkerhet behöver jag hjälp, vilken färg? :)


Helt jävla otroligt!

Helt sjukt att det ska behöva gå så långt att jag måste ge bild bevis på att sjukvården kostar, helt jävla otroligt!

Här har du JEANETTE i Trollhättan, sjukvården kostar pengar! Så du kan ju göra upp din mening "sjukvården är gratis", nånstans där solen i lyser! Ursäkta språket, men jag blir förbannad när någon påstår att sjukvården inte alls kostar pengar, när jag för sjutton fick betala!

ha en trevlig fredag kväll!

 


Svar

Elin om Svar!:
Fast du kan inte sitta och anklaga barnsköterskorna för att sitta och.dricka kaffe och trycka i sig bullar, vart har du fått det ifrån?
Sen att ni fick vänta tre timmar på en akutmottagning är väl inte så konstigt, med tanke på att din son enbart hade en.förkylning. Jag tror sjukhuset prioriterade barnen som behövde gips, det är väl inget konstigt?
Tänk en omvänd situation, Loke bryter nåt ben och behöver gipsas. Men ett barn med en förkylning går före er. Vad hade du kännt då?
Jag menar inte att en förkylning inte är nåt allvarligt, bara det att du borde se över dina argument till att "sjukvården är ett skämt".
Eller boka en tid på vårdcentralen nästa gång så kanske du slipper sitta i ett väntrum och vänta iaf...
IP: 110.49.227.136

Svar; Hej Elin i "Thailand", jo det kan jag deras kaffe koppar är väldigt bevisade att de skriver kaffe eller jag vet inte kanske har medicin där i till barnen, knappast!  Sen NEJ Loke hade inte enbart en förkylning, för såna fall skulle han inte behöva ha luftrörsvigande, han har ett virus i kroppen! Sen ja helt klart att jag skulle låta barn som hostar halsen av sig gå före ifall Loke brutit benet! Sen anser jag att sjukvården är en skämt, har du problem med det så gå till en psykolog! Sen om du läste allting ifrån början så skulle du ha fattat att jag fick en REMISS från vårdcentralen till akuten för att de inte kunde ta RS test på vårdcentralen, du kan läsa om det HÄÄÄÄÄR!!
Tack och hejdå Elin! =)

Jeanette om Svar!:
Att ni fick vänta beror väl återigen på att det fanns sjukare barn att ta hand om på akuten än Loke. KOnstigt att de påstår att han inte har feber INNAN de tar tempen, aldrig hört talas om detta förut. Sjukvården är gratis men inte besök till specialistläkare, går du till vårdcentral är det däremot gratis och blir du inlagd likaså. Biverkningar får alla läsa sig till. Om ett barn behöver inhalera hemma så finns det inte så mkt annat än mask att välja på tyvärr, huvudsaken är att han får sig nåt av det? Går att hålla masken en bit ifrån ansiktet också. Lycka till
IP: 213.65.194.38

Svar: Missade du också att läsa hela inlägget!? SJUKVÅRDEN ÄR INTE GRATIS, jag fick betala för att gå till NÄRAKTUEN ingen jävla specialistläkare! Sen biverkningarna får alla läsa sig till, ja men man kanske ska FÖRVARA när det gäller på 7 månaders bebisar!  Poängen är det att han får knappt i sig något då han AVSKYR masken, sen så fast det andra mediciner att välja på! Vet inte riktigt om du valde rätt yrke i livet, börjar tveka!

Fredag morgon..

Godmorgon, några andra som är vakna lika tidigt som vi här hemma? Även storebror har gjort oss sällskap, Loke är dock inte den gladaste, lite trött fortfarande kanske! :).
Jag mår fortfarande pyton och Loke lika så, dock har febern lagt sig (äntligen). Men istället spökar tänderna för stackarn, inte lätt att vara liten alla gånger! :)
Igår va det en hemma dag som spenderades mest i sängen för vår del, trötta och sjuka som vi är! Idag blir det dock andra puckar, det ska röjas och städas i rummet. Det är verkligen super stökigt men Loke's alla leksaker på golvet, så det ska göras i ordning. Ska även passa på att ringa min mentor i skolan, jag gjorde matte provet igår kväll och jag fixade det :)

Annars får vi se vad vi hittar på under dagen, det är ett mysterium i sig själv :). Vad ska ni hitta på idag då? :)
Ska försöka få Loke att somna om en stund eftersom han är så trött, sen blir det frukost för hela slanten här hemma :).
Men ni får ha en härlig fredag, kanske blir ett inlägg senare ikväll!
Snutten, jag vill ha din frisk!

Svar!

Jeanette om Utkast: Feb. 9, 2012:
Varför är sjukvården ett skämt? För att ni fick vänta? För att Loke inte blev inlagd? Barnsjukvården är ändå gratis och väldigt bra i Sverige, det var säkert andra barn som var sjukare än Loke som behövde sjukhusvård bättre än honom. De som jobbar på akuten kan ju ändå bedöma vad som behöver sjukhusvård och vad som är en vanlig förkylning... Vad gäller infektioner så gäller: barn med andnöd, barn som är uttorkade pga kräkningar/diarrér eller barn som har bakterieinfektioner läggs in för behandling. Övriga barn får stanna hemma och kurera sig precis som vi vuxna får göra :-) Bra att ha i åtanke vid nästa förkylning så behöver ni inte sitta på en akut i flera timmar och vänta.../Barnsjuksköterska
IP: 213.65.194.38

Svar; Hej Jeanette i Trollhättan! För det första JO sjukvården är ett stort skämt, vänte tiden är extremt långa (även för de som är akut), läkarna ger inga klartecken och för det andra NEJ barnsjukvården är inte gratis! Jag blev tvungen att betalat för att få träffa en läkare, vilket du borde veta om du nu är barnsjuksköterska! Men jag vet inte du kanske inte har någon koll, sen så där jag va på akuten med Loke var det mest barn som behövdes gipsat eller precis som Loke hostig feber och snorig! Om de som nu jobbar på akuten kan bedömma vilket man verkligen måste ge sjukvård till eller en förkylning skulle då gärna ha fått gjort det, men det gjorde de inte eftersom vi fick vänta i lite mer än 3 TIMMAR! Sen så om sjukvården är så bra som du påstår, varför fick då inte Loke alvedon eller ipren mot sin feber, istället sa de "nä han har ingen feber" så kommer jag hem och tar febern och tempen visar 40.2 GRADER i feber! Nä ingen var det, han va brännhet och väldigt slö.. Sen kan vi även dra upp att Loke fick medicin utskriven, men sa de något om vilka biverkningar det kan ge? NEJ, jag fick veta när jag hämtade ut apoteket att medicinen kan ge hjärtklappningar och skakningar!
Sen hur tänker man när man skriver ut vortex inhalator till en 7 månaders bebis, som ska andas i en mask!
Sen veta jag inte vart du får att jag skulle vilja att Loke skulle bli inlagd, för det är det sista jag vill!
Ja nä sjukvården är ett skämt, så vart är sjukvården bra nånstans!? Det mesta ni gör är att dricka kaffe och trycka i er bullar!
Men för att vara barnsjuksköterska verkar du inte ha så bra koll på saker och ting, kanske dags att byta jobb!!

Detta va den medicinen Loke fick utskriven, dock en annan mask! Hur tänkte de?!

Utkast: Feb. 9, 2012

Gårdagen va ett stort skämt och denna dag kan vi bara spola förbi!
Igår så kom syrran och hämtade mig för att rulla till BVC, vägde och mäte sen var det dags att gå till öppna mottagningen för att prata med läkaren! Sa att jag ville testa Loke för RS, men fick istället remiss till Astrid lindgrens barnsjukhus. Åkte dit och pratade med de, fick svaret " vi testar inte för rs om barnen inte måste läggas in" blev istället till närakuten för barn.. Där det va 711 andra ungar, så det va bara att vänta. Timmarna rullade på och tillslut fick vi åka hem och det va bara ett vanligt virus (grattis, kunde sagt det på vårdcentralen hemma), så vi fick medicin utskrivna. Sjukvården i dagens läge är fan ett skämt!

Men igår kväll kände jag mig sämre och mycket riktigt, jag är SUPER förkyld igen och halsen svider enormt! Så denna dag kan vi väl bara skippa, orkar inte vara sjuk längre! Men Loke sover iallafall snällt i sin säng, så ska passa på att vila lite grann, super trött!!
Skulle ha gjort matte prov idag, men gubben kom ju aldrig! Irriterande på hög nivå, missade även tandläkaren igår!

sjukstuga

Febern stiger, snoret rinner och hostan blir bara värre, de svider i mitt mamma hjärta att se min lilla pojke vara så sjuk. Men han är en tapper kille som orkar leka med mamma saker trots att han är sjuk och gnäller i mellan åt, min fina pojke så duktig du är!

Förhoppningsvis kommer syster strax för att kunna skjutsa mig till läkaren, måste nog skicka ett sms till henne för att se att hon är vaken :). Jag hoppas innerligt att läkaren gör något, vill inte se min bebis såhär sjuk! Min stora pojke blir även 7 MÅNADER idag, kul att fira in den genom att vara sjuk.. Konstigt nog är jag inte ett dugg sjuk förutom min dumma hals som inte ger upp, trots att detta är 3:e veckan jag är sjuk.. Börjar bli lagom tröttsamt, vill blir frisk nu, ha en frisk bebis så vi kan hitta på massa skojiga saker! =). Skulle vara skönt om våren ville komma nu, så vi kan lägga förkylningstiderna bakom oss! Men nu ska jag klä på mig. dra på Loke lite kläder, göra frukost/gröt och sen blir det nog att åka. För tillfället har Loke hittat min bh och ska äta upp den, haha söta unge!! :)

Godmorgon förresten!

Världens finsdte


Van Helsing

Det blev en bra dag trots allt, även fast inte Loke har varit riktigt 100 idag så blev det en lyckad dag en då! :)
Loke har för det mesta sovit antingen bredvid mig eller på mig (sånt man får göra när man är sjuk).
Annars så har han mellan varven skrattat,gråtit,ätit,gnällt och bara mysigt med mig. Jag själv har för det mesta bara legat med Loke på magen och pillat på design :)

Men nu har jag ÄNTLIGEN duschat, vilket var super skönt och behövligt. Så nu är jag nerbäddad i sängen med varm choklad till filmen van helsing, som är en otroligt spännande och bra film :). Efter filmen ska jag sova, det blir ju nämligen snabba ryck imorgon bitti innan syster kommer för att skjutsa oss till läkaren!
Efter läkaren blir det att handla en snabbis för att sen åka till tandläkaren. Loke får troligtvis följa med dit om inte mamma mår bättre.
Jag hoppas ni har haft en lite bättre tisdag än vad vi har haft, hoppas på en lite bättre dag imorn! :)
Nu ska jag kolla på filmen!

Mitt mammahjärta

Det gör ont i hela mitt hjärta när jag ser Loke så pass sjuk, febern har stigit till 39.3, hostan är värre och förkyldningen börjar komma krypande igen... Inte okej alltså, jag vill ha tillbaka min friska bebis igen!
Men imorn blir det BVC och läkaren vid 9 tiden, för att kolla Lokes hals och öron. Förhoppningsvis så får han kanske någon medicin så han slipper hostan! :)
Just nu ligger Loke och ålar sig bredvid mig, jag själv ska jag funderar på vad jag ska äta till middag. Sen så kanske mamma kan passa Loke en stund så jag får hoppa in i duschen, så slipper jag skrämma livet ur BVC och läkarna imorn! :).

Efter middagen och duschen blir det att plocka ordning på Lokes alla leksaker som ligger utsprida i rummet, sen är nog klockan tillräckligt för att få Loke att somna för natten! Jag själv lär behöva sova redan nu för natten, då Loke säkerligen kommer att vakna 353 gånger inatt eller så är han snäll och sover sig igenom natten (jag hoppas).
När Loke har somnat för natten, ska ja passa på att knopa på en ny vår design till mig. Blir ju sugen på en ny design efter att ha suttit och gjort några under dagen! :)
Känns som om jag har åkt på en liten bloggtorka, vet inte riktigt vad jag ska skriva eller så. Men den bloggsuget kommer nog tillbaka snart, men nu ska jag kolla på lite nya vår kollektioner från H&M, Lindex och kappahl! :)

Min skrutt pojke!


Stackars hals!

Det blev ingen blogging igår kväll, istället roade jag mig meda att "bråka" med Loke och försökte få honom att somna. När klockan visade 21 sov äntligen Loke för natten, strax efter somnade även jag av utmattning! :).
Imorse när vi vaknade så hade både jag och Loke en varsin tennis boll i halsen och bara hostade som galningar, så för det mesta har Loke gnällt och gråtit under dagen. De timmarna han faktiskt har sovit har jag gjort syrrans bloggdesign färdig, blev riktigt nöjd med den och ska faktiskt göra en åt mamma tills hon åker till Thailand nu i slutet av februari :).
Men nu ska jag ta en skål med glass för att lindra min stackars hals, så länge kan väl ni ta och kika in på syrrans blogg och säga vad ni tycker om designen? :)

En lite tjuvtitt på hur designen blev, vill ni se resten får ni besöka syster yster HÄR :)


Clean up is the most boring I know

Som rubriken lyder så håller jag på att städa, ska rensa, kasta och plocka ordning!
Jag avskyr att städa, men det måste göras. Loke sover i sin säng vilket är super bra! :). Hans kläder ska även få en omgång, hans bodysar börjar åka på sista versen i strl 74. Jäkla unge, sluta väx någon gång. Men jag funderar på att skicka efter förlängnings knappar, då strl 80 fortfarande stora i armarna och på bredden. Så ska kolla vad förlängare kostar och vart man kan köpa såna, lite mer ekonomiskt än att slänga fram minst 100 kr per varje gång Loke växer ut sina bodysar, det går ju så snabbt nu :).

Efter jag har städat klart så ska jag dra på Loke lite kläder och en overall, ta kamran i högsta hugg och gå ut och fota lite "vinter" bilder på Loke i snön! :)
Det är ju så fint väder idag, så man måste passa på ju! Annars så vet jag inte vad vi ska hitta på, ska väl ta och ringa syster och se om hon är ledig nånting i veckan för en fika!
Men ska ta min plutt som har vaknat nu, ha en bra måndag :)
Bodyförlängare, 4-pack - bfor4
Hur smart är inte det där? Syns gör det inte heller, jag är lycklig! :)

prickar ljuvliga prickar

Om det är något jag älskar så är det prickar i mängder, det är så fint! Även om prickarna är runda eller hjärtformade, så är det fint! :). Dessa två sköntheter finns på Lagerhaus, gissa om det ska få följa med mig hem när pengarna landar på kontot! :)

Den prickiga burken blir en perfekt till alla mina pennor som jag använder när jag pysslar i Lokes scrapbook. Ljuset är bara för söt för att inte få följa med hem, sen kan man aldrig gå nog av ljus enligt mig! :)



Loke min lilla ToKe

Håller på att natta om Loke eftersom han precis har smaskat i sig en flaska :)
Får se om jag bloggar senare, funderar iallafall på om jag ska flytta bloggen till wordpress , vad tycker ni?


Slapp dag

Det blir ett sent inlägg idag, men ack så trött jag är idag och Loke likaså :)
Det tar hårt på oss att hålla igång en hel dag, så idag har vi för det mesta slappat! Det va nu på eftermiddagen jag tog tag i disken och fixade Loke nappflaskor, sen har även Loke fått ätit middag :).
Efter det så passade jag på att lägga lite fruktpure i såna dära iskubbar, så Loke kan smaska på en sån som ett mellanåt eller bara för gott! :)

Men just nu sitter vi i rummet och bara tar det lugnt, försökte få Loke att sova en stund, men det gick inte riktigt som jag ville :). Så nu sitter han bredvid och försöker äta upp min dator, rackans unge!
Men nu måste jag ta Loke och sätta fart med middagen, super hungrig!!! :)

en hejdundrande fest

Ta djupa andetag och andas ut, äntligen ett lung i huset! Idag har vi nämligen firat mamma som imorgon fyller 50 år, syster fyllero också år imorn. Men eftersom mamma fyller stort slog vi till med en hejdundrande fest för mamma, med god mat och massa härligt sällskap! :).
Sen blev det tårta och äppelpaj till efterätt, super gott! :).

Men nu har jag krypit ner bredvid min älskade pojke som har haft svårt att sova med alla 32 st personen under dagen som har pratat i mun på varandra och skrattat högt. Så nu är han utslagen och jag lika så, rätt skönt nu att känna lugnet som sprider sig ut igenom kroppen. Det ekar fortfarande i mitt stackars huvud av allt stå hej och skratt, men ack så härligt det är. Vår underbara knasiga familj, som stormtrivs med varandra! :)
Jag måste dock hitta en lika galen kille som vågar och framför allt orkar med mig och min familj! :)
Imorn blir det en slapp dag, men på måndag så jäklar ska jag dra igång veckan!
Ska passa på att sola på måndag, även springa förbi kommun huset och kolla hur de ställer sig till att låta Loke gå på dagis i knivsta eftersom jag ändå ska plugga där, sen så ska jag ringa till min mentor och bestämma möte, ringa dagis i knivsta, göra prov på torsdag och sen väntas det BVC på onsdag.  Så i veckan ska jag se till att det blir full rulle, men blir skönt! Älskar att åka ut med vagnen, blir nästan ledsen när jag måste åka bil. Super skönt att stoppa ner Loke i vagnen och ge sig i väg nånstans! :)
Men nu ska jag rätta till Loke och sen sova, hoppas ni har haft en lika bra lördag som mig! :)
Godnatt

Fredag som känns som lördag..

Idag är det den fredag den 3:e februari, helt knäppt vad tiden går fort. Men idag känns det som lördag, pappa är nämligen hemma och då betyder det att vi har ätit familje frukost, förutom att bror saknas eftersom han är på jobbet. Men det är alltid lika mysigt att äta frukost med familje, Loke är ju också med på ett hörn :)


Idag blir det iallafall full rulle, mycket som ska göra tills imorgon. Pappa ska åka iväg och handla, så jag tar snålskjuts för att handla litem mat till Loke. Han äter nämligen som en stor häst och brölar (stavning?) som en älg, handlade ju förra helgen TVÅ plattor med mat. Men nu är de ett minne blått, så måste införskaffa lite mera mat till honom :).
Sen blir idag blir det att städa och fixa, måste även kolla runt på internet efter en klänningen och något fint till Loke. Vi är nämligen bjudna på dop den 3:e Mars, Sarah ska döpa sin dotter Felicia :). Så måste ju ha något fint att ha på mig, så ska kolla om jag hittar något fint :).
Just nu sover Loke en tupplur och jag ska strax borsta tänderna och dra på mig lite kläder, återkommer senare idag :)


Unna mig själv..

Jag har inte unnat mig själv några kläder på sistonde, förutom ett par ynka leggings och en tröja. Men jag känner att jag kan inte gå och gömma mig själv i leggings och stora koftor hela våren. Så nu jäklar ska jag unna mig själv, Loke har kläder och blöjor så det räcker, mat kan man köpa när det behövs! :)

Så nu jäklar ska de shoppas när pengarna kommer in på kontot igen, nu kanske visa av er anser att jag är "dum". Men jag måste få känna mig fin, iallafall detta ska införskaffas och lite där till som inte fanns på ginatricot's hemsida! :)

 

 


Tandläkaren

Har precis solat och nu sitter jag och väntar på att få komma in hos tandläkaren. Har faktiskt ingen aning om vad de ska hitta på idag, märks :)

Bloggar senare!


Vem är den skyldiga?!

Där har vi den skyldiga, attans unge vilken fart det är på honom :).

Så kan det gå när inte haspen är på ;)


120202

Godmorgon, idag är vi pigga och glada efter en härlig natt sömn. att få Loke att sova i sin säng gick sådär, vid 2 tiden ville han sova i min säng. Så jag får nog börja intrudera honom med att sova i sing säng halva natten, det blir nog toppen :)
Strax väntas det lite frukost här hemma, sen blir det väl att bara ta det lugnt innan jag ska åka till tandläkaren! :)
Mamma följer med för att sola och passa Loke, förhoppningvis kanske syster skjutsar ner oss :).

Vad ska ni andra göra idag då? :)
Vet inte vad jag mer ska skriva, händer inte så mycket här hemma. Det är rätt lugnt, men på fredag och lördag blir full rulle för mig och pappa, anledningen varför får ni veta på söndag! :).
Sen åter tar vi lugnet igen på måndag, lite smått tråkigt! Funderar på att åka till min gamla skola (jälla) och hälsa på igen, har ju inte varit där på JÄTTE länge. Tror jag va där sist när Loke va 3 månader, han har ju växt något enormt sen dess :)
Aja nu är det slut babblat om allt möjligt, nu ska jag byta blöja på Loke och höra med mamma om hon ska ha frukost! :)

Min fina underbara pojke!

Du är mammas allt, min stolthet, min lycka, mitt hjärta, min energi,min vilja, min stryka, DU är verkligen mitt allt!

Dagen du kom gav du mamma's liv en mening, tack hjärtat!♥

Mamma älskar dig! ♥


Fix & Trix

Bloggen är kvar för den har gången, gjorde en ny header också på samma gång :). Nu är bloggen lite mer färg glad och härlig, så nu är jag nog nöjd ett tag! :)
Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova, Loke har ätit välling och sover igen i sin säng. Vilket är super skönt, det börjar bra idag iallafall! :)
Funderar på att klia sönder min tatuering, attans va det kliar. Men det är bara att smörja smörja smörja, så ska göra det nu innan jag somna! :)

Godnatt på er!


Onsdag kväll

Godkväll, pigga och glada efter en lång onsdag? Jag själv är rätt slut även fast jag inte gjort något speciellt idag, Loke sover sött i sin säng och vaknar nog snart för mat. Men förhoppningvis sover han ett tag till, jag sitter i vardagsrummet med mamma och syster. Men tänkte kryper ner i sängen till 21, jag vet värsta tidigt. Men älskar min säng och jag har ändå en tv i mitt rum så jag håller mig vaken ett tag till, blir väl att kolla på tv och bara njuta av att Loke sover i sin egna säng :).

Igår natt så gick det i stup eftersom jag råkade somna, så inatt gör vi ett nytt försök med att han ska sova i sin egna säng. Nån gång ska vi lyckas, det kan ju inte vara så himla svårt (önske tänkade).
Imorn blir det att åka till tandläkaren och så ska jag nog passa på att sola, blek bort bristningarna lite grann kanske.
Annars så sitter jag och funderar på om jag ska byta bakgrund på min design, haha så jäkla omständig. Men jag vill ha lite mer "liv" i den, mera fäger! Så det ska fixas, får fixa det när jag gått in och lagt mig! :)

Men nu kanske kastar in ett inlägg senare! :)

Mamma titta!

Såhär ser det ut dagligen här hemma nu för tiden, Loke kämpar för fulla muggar för att få in tekniken om hur man kommer framåt. Bakåt går sådär, men framåt är det stopp! :)

Men snart så kan du hjärtat, då kommer du flyga fram i en jäkla fart! :)


Finally finished

ÄNTLIGEN klar med matte uppdragen, så nu är det bara att göra det stora provet så är jag good to go för andra kurser, äntligen som jag har längtat! :). Så nu ska jag bara vänta på att läraren kollar på uppdraget så jag kan fortsätta. Efter jag har gjort stora provet så ska jag ringa upp min mentor på skolan, så ska vi fixa ett möte för att planera in nya kurser, ska ta mig på lite extra. Så jag får pressa mig själv lite hårdare, känns rätt härligt! :)

Annars idag har vi inte gjort nånting, rätt skönt. Men imorn blir det att åka till tandläkaren, kollade nyss min mail och läraren hade rättat provet, woopawoopa jag är godkänd! Nu blir det att bestämma vilken dag jag ska göra det muntliga provet, måste ta en dag när mamma är hemma så jag slipper tänka på att Loke behöver mig. Det handlar ju om knappt en timme tror jag, men vi får se vilken dag det blir..

Just nu väntar jag på att unga mödrar ska börja och Loke sover, när han vaknar så blir det mat för honom. Ska även börja med en ny vana att tvätta av/bada varje kväll innan läggdags. Sen funderar jag på att ge honom gröt vid 8 på kvällen, kanske får honom att skippa alla dessa måltider nattetid..
Men men det kanske bara är en perido han har, ska till BVC den 8:e igen så vi får se vad säger.
Nu ska jag kollar runt lite på internet innan unga mödrar börjar! :)

Nya bilder kommer ikväll :)


Tjäna pengar!

Jag har bestämt mig för att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande, vi får se om sidan fungerar bra! Har du/ni blogg och vill tjäna lite pengar? Tryck då på länken och gå med, alltid kul att få lite extra pengar på kontot!


?

<a href="http://www.bloggparaden.se/index.php?a=in&u=Biigdeal">
<img src="http://www.bloggparaden.se/button.php?u=Biigdeal" alt="Bloggparaden" border="0" /></a>
<a href="http://www.bloggparaden.se/index.php?a=in&u=Biigdeal">
<img src="http://www.bloggparaden.se/button.php?u=Biigdeal" alt="Bloggparaden" border="0" /></a>

Matte matte och åter matte...

Godmorgon folket, det blir inte att åka in till stan idag. Insåg till slut igår att pengarna räcker inte till, attans räkningar! Så istället blir det att vara hemma och plugga matte, för tillfället sover Loke så ska passa på att plugga lite grann. Annars idag lär det inte hända mycket, ska försöka mig ut på en promenad i kyla med Loke ner bäddad i vagnen.
Just nu så kollar jag runt på internet efter en extra hårddisk som ska införskaffas nästa månad, det är ju nämligen så att jag har ALLA mina bilder på ett ynka USB som mitt ex införskaffade till mig för några år sen. Men det börjar bli lite fullt på det, så måste ha något större som klarar mera kort och det känns en extra hårddisk som ett bra val.. Vill ju inte heller ha alla bilder på datorn IFALL, datorn skulle packa ihop. Inte för att jag tror det, men man ska aldrig lita på de till 110% :)
Men nu ska jag nog sätta igång med matten innan Loke vaknar, får blogga mer sen! :)