Ego

Ego så det står härliga till, nu kör vi!

Trevlig valborg snyggingar ;)


Jag vill inte längre

Mitt humör börjar bli bättre även fast den där facebook kommentaren fick mig att vilja och åka vrida nacken av personen, sabbade hela mitt toppen humör! Men jag är påväg tillbaka nu för lite party humör, Loke sov precis men SJÄLVKLART måste han vakna, åh jobbiga unge! Han har inte sovit nånting idag, typ 30 minuter varje gång. Men jaja inte jag som måste ta hans gnäll humör ikväll, det blir mamma ;).
Annars ligger jag fortfarande i sängen i underkläder och har inte ens ansträngt mig för att fixa mig till kvällen, jag känner att orken är nånstans är hos mig just nu! Vill sova en stund, men min envisa och extremt gnälliga unge är inte riktigt med på noterna, suck!
Men vi sätter istället igång lite fjortis dunk och sätter igång den här kvällen, dock gör Loke mig på sånt jävla trött humör när han bara gnäller och vägrar sova trots att ögonen går i kors på honom, varför kan inte barn vara lite hjälpsamma vissa gånger?! Vilken jävla kass valborg det här kommer bli, jag är på skit humör och jag vill helst bara skit i det här, hej sängen jag stannar hemma ikväll under täcke! Det är iallafall så det känns just nu, åh ångest!

Nä nu skiter jag i det här, nu SKA Loke sova om jag så ska mata han med välling tills jag storknar (ta det med en nypa salt). Godnatt och ha en bra valborg, sup er inte för fulla bara och gör inget ni kommer ångra dagen efter!

Sånt som får mig att spåra ut

Åh vilken fitta, inte heller har hon en aning om hur det ligger


Mysdag

Idag kör vi på en mysdag här hemma, innan jag ska ut för kvällens ståhej! Dock väntar jag på samtal ifrån MVC, måste kolla med de eftersom jag har dö ont i magen. Hoppas de kan hjälpa mig för jag orkar inte ha ont längre, men får se vad de säger när de ringer! :)
Annars så ska jag byta blöja på Loke och snart vill han nog sova, då ska jag ta tag i att städa innan mamma kommer hem :).

Uppdaterar innan jag sticker ut för kvällen, jag lär komma hem inatt nån gång ;)
Bjuder på en osminkad och sliten bild på mig ;)
HÖRS BITCHES!


Kamera djungel

Har suttit och kollar runt på internet medans Loke tog sin tupplur, jag har insett att jag vill ha en EGEN systemkamera. Mesta dels för att jag vill kunna ta kort precis när jag känner för det och kunna ta med mig den om jag så känner för det. Visst kan jag låna mammas kamera, men eftersom det är hennes måste jag ju be om lov och jag får inte ta med den nånstans! :). Så nu sitter jag och funderar på vilken kamra jag ska välja, finns ju hur MÅNGA som helst och pris klasserna är rätt höga. Men planen är att spara ihop pengar tills hösten och köpa den lagom till skolan börjar! :)

Jag funderar på en Nikon D3000 eftersom den är rätt billig, men det står mellan dessa :)


Valborg

Som ni säkert alla har förstått så vankas det valborg på imorn, amatörernas afton och vet ni? Jag ska vara en amatör för första gången i hela mitt liv på valborg, jag har kirrat barnvakt och jag åker ut för att leva som en 17 årig för en kväll, dock tar vi det lugnare än det blev sist! :)
Mamma sitter barnvakt åt Loke, så jag och Loke gör en riktig mysdag på måndag, sen kommer mamma hem från jobbet och tar honom så sticker jag till Lidingö. Av någon anledningen är jag rätt nervös trots att jag har lämnat Loke en gång sen innan, men aa det kanske är för att vi bestämde det här för en vecka sen bara och jag inte har haft tid att förberedda mig. Men det blir säkert super kul, haha hoppas jag ;).

Jag hoppas på toppen väder som det är idag, första gången jag är ute på en valborg så låter bli bra för guds skull! :) Det ska bli skönt att komma ut igen, koppla av lite grann och bara vara Eleanor för en kväll trots att det inte va länge sen jag va ute sist, så behöver jag det här nu eftersom jag inte mår toppen. Jag vet att Loke kommer få det super bra hemma med mamma och pappa, så det är inge fara för honom :)

Men vad har ni för planer för morgondagen? Blir det en lugn hemmakväll med endast bras-mys eller blir det en amatör-afton för er också? :)

Städdag

Vilken söndag, den har gått sådär lagom snabbt! Jag har hunnit med hälften av allting jag vill göra och det känns skönt, nu är det bara små saker som skaffas ikväll. Loke ska bada, jag ska hinna duscha och sen plugga järnet! :). Loke har preics somnat för sin eftermiddags vila och jag ska passa på att bara ta det lugnt en stund, har inte sovit så värst mycket inatt :). Somnade vid 23 kanske, vaknade halv 1 igen och då ringde jag Omar så satt vi i telefon till 3 på natten, fett ovärt egentligen. Men ibland får man vara korkad, jag är iallafall uppe och tar hand om Loke.

Men nu sitter jag iallafall och kollar på nelly.com och har grymt med ångest, en tjej kompis till mig skickade precis ett sms till mig att hon har klickat hem ett par skor som jag har typ dreglat över för länge, och jag är lagom avundsjuk på henne nu. Så nu sitter jag och tvekar på om jag ska göra samma sak, men ETT par skor för nästan 2000:- känns lagom saftigt i min fattiga plånbok! ;). Men jag ska kollar runt lite och sen om min shoppingberoende får mig att köpa de ändå ;).

Hörs senare!

Studier

Hur svårt ska det vara?! Ja hur jäkla svårt ska det vara att plocka fram den där jäkla matteboken eller engelskaboken och göra klart uppgifterna, varför är det så himla svårt för? Det går verkligen inte, jag och studier för tillfället är bara ett BIG NO NO, så irriterande eftersom jag verkligen vill fixa skolan!
Jag har även glömt att uppdatera er hur mötet gick med skolan, för att gå rak på sak så gick det SUPER bra! :).
Teoretiskt sett tar jag studenten med alla i min egna ålder, jag får kasta mössan med de. Men jag kommer fortsätta plugga upp vissa kurser på hösten igen efter stundenten, eftersom jag inte hinner pressa in allting innan! :).
Men detta innebär ju att jag måste plugga nu, så varför sitter jag ens och skriver detta inlägg? Jag borde ju för guds skull dra fram matteboken och plugga järnet, men jag orkar inte riktigt.
Men jag måste verkligen, vet bara inte hur jag ska orka hålla ögonen öppna när jag drar fram matteboken. Urk bara tanken på matte gör mig illamående, jag har alltid hatat att plugga och det är inget att sticka under stolen med. Jag avskyr att plugga, enda gångerna jag är intresserad är när jag får skriva långa uppsatser! :)

Men aa nä, pratade precis med Omar, han är bilträffen i barkaby fortfarande. Men skulle troligtvis dra hem snart och då skulle han ringa mig, men kanske ska satsa på att plugga lite medans jag väntar på honom? Verkar som en bra idé, nu ska jag bara orka upp ur sängen för att hämta min mattebok, men av att fortsätta skriva detta inlägg hjälper mig inte, så hejdå! :)

Lördag kväll

Lördag kväll har landat hemma hos oss och jag är rätt glad över det, för att inte ruttna ihop hemma så packade jag ner Loke och alla hans saker i vagnen och stack ut, tog bussen till Märsta och sen gick vi runt nog halva märsta på jakt efter en bebis gunga, tillslut fann vi en och Loke skratta så det stod härliga till när han gungade :). För övrigt så va det första gången Loke gungade, men det va uppskattat! :)
Men efter nån timmes gungande och käkande av grus, så tog vi oss in till stan! Sprang förbi skopunkten och letade skor till Loke trots att mitt kontokort skriker efter mer pengar ;).
Sen möte vi iallafall upp mamma, tog tåget hem med henne och möte upp syster vid märsta, tog en snabbis till stalleto ch hjälpte henne med hästarna. Sen så blev det hem, mata Loke och kolla igenom min kläder och sen blev det middag för vår del. Och nu har jag kollat igenom min blogglista, kollat på H&M hemsida och nu sitter jag och skriver det här! :)

Drömmer mig bort över ett par riktigt schyssta tuttar, åh va jag vill ha det! Jag har absolut inget problem med att lägga mig under kniven för att fixa till ett par härliga tuttar, precis som jag tror att killar med liten snopp gärna fixa en snopp förstoring ;). Ja hej och hå, någon som känner sig frivillig att betala ett par tuttar till mig? ;) Jag lovar personenkan få sneak peek på de när de är klara, haha nej nu ska vi inte vara såna :). Men aa ska nog ta och fixa ett par såna tuttar inom snar framtid, hej rik snubbe som vill gifta sig med en fattig 17 åring MED barn dessutom ;)
Nej men annars så sitter jag på facebook och får lite halv ångest när folk laddar upp bilder från bilträffar, jag vill också! Älskar bilträffar, gamla minnen :).
Men aa, har typ inget mer vettigt att berätta. Hoppas Omar ringer mig som han sa att han skulle göra, annars jäklar! ;). Jag lovar även härmed att jag ska bli bättre på att blogga och ta mera kort till bloggen, jag bara tycker att min kamera suger och allting suger för tillfället, jag vill ha en nikon D90 kamera så alla vet! Men aa hej jag är för fattig för att fixa en sån, usch måste gifta mig rikt inser jag nu :)
Nu ska jag måla min naglar, Ciao! ;)
3 bilder från idag, laddat upp de på instagram. Ni glömmer väl inte att följa mig där?!
Biigdeal@instagram

 


Bomb efter bomb..

Det är mycket som händer nu, mycket som sker! Men vad som sker just för tillfället kommer vara osagt och oskrivet i bloggen först jag har fått ordning på allting, jag måste ordna upp allting innan jag kan öppna mig berätta vad som händer och hänt. Så uppdateringen kommer förmodligen vara halv dålig, den kommer ju självklart fortsätta dock inte så ingångende om vad som händer i mitt och Lokes liv för tillfället. Men jag vet att det kommer bli så mycket bättre än vad vi har det nu, vi kommer trivas mycket bättre och vi kommer fixa vardagen bättre! :)
Självklart är det jobbigt att det blir såhär och detta måste bli min sista utväg, men nånstans måste allting få sitt slut och det fick det igår.

Men idag kör vi på en lugn dag, ska ringa syster sen eller hon ska ringa mig. Prata lite allvar med henne om allting som hänt, sen blir det väl att plugga och fixa!
Jag kan inte skriva så mycket mer om vad som hänt, eftersom de måste jag berätta allting och det kan jag inte nu! Jag vet iallafall att det inte finns någon återvändo nu längre, det är kört för all framtid och sen så vet jag att jag vill ha måndag nu på engång, jag har en hel del samtal jag måste ringa, boka möte och prata med olika människor! Så måndag skulle sitta fint såhär lagom lördagen morgonen, nu tycker ni säkert att jag är knäpp. Men ni förstår sen när ni fått veta vad som hänt! :)
Men nu ska jag ta och mysa med Loke och se ifall han vill sova en stund, jag vill iallafall sova!
Ha en bra lördag, jag ska iallafall försöka ha det! :)

Hemåt

På g hemåt nu, möte upp syster och nu sitter vi på tåget hem. Huliganen sover äntligen efter att ha hållit sig vaken sen 11, min fina söta pojke!!
Ikväll blir det en hel del inlägg mellan plugg varven, ska göra klar engelskan, matten och sen plugga körkortsteori! :)
Ni får väl räkna med lite tidsinställda inlägg om jag pluggar för fullt! :)


Fredag

Ledsen för det dåliga uppdateringen, men den kommer bli bättre! :)
Igår vart det fullt upp, men berättar om det ikväll. Nu är vi nämligen ute på ett tidigt äventyr, haha kan inte ens förstå själv va jag gör uppe nu! Vaknade i panik klockan 5 och hoppade upp ur sängen, morgonpigg brud idag ;)
Men iallafall sitter på tåget nu REDAN, blir nog bra ändå. Möter upp syrran efter jobbet och åker hem med henne!
Ja nä har inget mer vettigt att berätta så återkommer senare idag :)
Ciao


Svar

Ja asso nu vet jag inte riktigt om du är seriös med denna fråga och sen är det ju klart sjukt töntigt av dig att vara anonym! Men jag antar att du undrar vad jag och Omar gjorde, men det är klart jag ska svara på det!

Vi mötes upp utanför honom och sen gick vi upp till honom, satte Loke i ett hörn och hade vilt sex i hela lägenhet tills han inte orkade mera och sen vilade vi lite, sen när han kändes sig redo så körde vi en omgång till! Åh suck va tror ni liksom?! Vi umgås precis som vänner, pratar,skrattar, retas :).

Så onödig och oseriös kommentar att du får ett oseriöst svar tillbaka, för jag pallar inte med sånt här just nu! Nej vi ligger inte med varandra om ni är så nyfikna, suck!

Tack för mig och jag hoppas du trivs med att bo i stockholm! :)


Shopping

Idag har jag unnat mig lite shopping efter att ha handlat mat och sånt, så nu har jag lite nya saker och även Loke fick lite nya kläder, slänger upp bilder på allt! :)
Detta va till Loke, två piké tröjor och sen ett klädes-set. Allting är köpt på maxi, det va bra priser så varför inte liksom, lika väl som jag betalar dubbelt å mycket för att handla nån annanstans! :)
Setet ska han få använda imorn! :)
Tre nya iphone skal, gjorde värsta kapet och fick de tre för 160:-, dock lura fanskapet mig på 34 kr vilket jag inte märkte först det va försent!
Unnade mig ett par jeans eftersom jag inte har något och ett billigt linne, båda är ifrån H&M :)
Sen tre par nagellack som jag hittade på Maxi när vi handlade, super fina sommar färger! :)

Rubrik är väl inte nödvändigt?

Satt och kollat igenom bloggen en stund och insåg rätt snabbt att attans jag har ju glömt att uppdatera Bvc listan och andra saker, så det måste jag fixa ikväll så fort jag får tid över :).
Men iallafall sitter i skolan nu och väntar på att få komma in på möte :)


Upplands-Väsby

Sitter på tåget påväg till väsby, sen blir det att byta tåg till upptåget som tar oss till Knivsta. Mötet skulle börjar 1 om jag inte har helt fel, men ja det märks ju :). Loke sover i vagnen efter att hållit sig vaken sen kl 6 imorse :)
Eftersom jag handlade med syster behöver jag inte tänka på det, så ska möta upp mamma och syster nånstans sen.
Vi får väl se om jag möter någon i skolan som jag känner, ja vi håller tummarna iallafall att mötet går bra :)
Hörs i eftermiddag! :)


Ändrade planer!

Syster kom förbi och plockade upp oss, så nu kör vi handling :)


Det funkar

Godmorgon, hur är det? :)
Trots att det är tufft i mellanåt så överlever vi är hemma, dagarna flyter samman och allting rullar på! Igår körde vi en gnäll och mys-dag, jag hade hoppats att jag skulle hinna med SÅ mycket. Men icke Loke va på gnäll humör eftersom han tänder håller på att titta ut, så det blev inte mycket gjort! Men ska ta det ikväll istället, idag blir det dock att åka till Knivsta och ha möte med skolan om min skolgång och sen blir det att åka till Märsta, handla mera mat till Loke och sånt, möta upp mamma samt syster och sen hem igen :).

Hoppas mötet med skolan går bra och att vi kommer på någon bra lösning, tänkte och kolla om jag ska förbi min gamla praktikplats som förmodligen kommer bli min praktikplats igen när jag börjar skolan! :) Prata lite med de och visa upp Loke, han har ju blivit så stor sen de såg han sist :)
Annars så ska jag plugga ikväll, måste kolla med pappa också om vi ska ut och köra ikväll. Sen måste jag leta fram körkorts boken så jag kan börja läsa i den, får hoppas på att jag förstår något också :). Det är mycket just nu som ska hinnas med och så, men tänkte plugga arlset av mig med matten och engelskan. Jag kan ju bara jag vill och anstränger mig lite extra, så jag ska ta nu varje kväll efter Loke har lagt sig att börja plugga. Kursen ska ju inte vara klar först den 12/6, men mitt egna mål är att bli klar innan den 20 maj med båda kurserna! :) Jag vet jag pressar mig väldigt hårt, men jag gillar att känna lite press på mig så jag får arslet ur vagnen och göra något åt saken, dock kanske det inte är rätt tidpunkt att pressa mig. Men men jag överlever! :).

Men ska jag ta och klä på mig kläder och även Loke, så får vi höras via mobil-inlägg! :)
CIAO

Bild på Loke igår vid frukosten! :)


Fullt upp

Idag kommer bloggningen suga eller nog hela veckan så kommer den bli dålig. Jag har fullt upp och jag måste ta tag i allting, så ni får ha överseende med det. Kastar väl in ett inlägg varje kväll, om ni har tur :)
- Måste plugga
- Städa
- Tvätta
- Sätta på mål
- Söka dagis
Och lite där till, men vi börjar där :)


Tårarna ingen ser riktigt

I have been strong too long and now my tears falling




Jag kväver mina sorger, mina känslor, min svaghet. Men idag tog det stopp och det går inte trycka på med mera skit, allting är inte toppen, okej ? Jag har erkänt detta för mig själv för länge sen, men inte för någon annan. Jag lever i lögner av skratt och tårar, mina leenden är falska och mina skratt är tillgjorda. Jag vill inte leva såhära, jag vill kunna skratta för att jag är lycklig inte för att jag måste, jag vill le för att det är äkta! Jag har ångest och jag lider av panikångest kvällstid. När ingen ser låter jag tårarna fall, jag släpper ut allting som jag håller inom mig.

När Loke föddes fick jag något som heter förlossningsdepression och jag sökte hjälp, jag gick till BUP pratade och pratade. Men när jag kände att känslorna tog över och att jag ville öppna mig mera så stoppade jag allting och sa istället att jag mådde bättre och slutade gå dit. Jag insåg att jag litar inte på de för att öppna upp min stängda bok, så jag lät allting va. Jag knuffade undan mina känslor och stoppade in de längst in i mig själv lät de inte komma fram och det fungerade... Ett tag, det är inte först några månader sen jag insåg att jag fortfarande lider av förlossningsdepression, kanske inte just förlossning utan istället bara en depression.
För jag har alltid bestämt mig för att vara hon tuffa som skrattar svagheten i ansiktet, men nu sitter jag här i hysterisk gråt och hatar mig själv! Jag erkänner allting nu, jag lider av en depression. Så varsågod nu att sparka på mig, jag kan leva med er svaghet över att behöva sparka på en person som redan ligger ner och är svag!
Så helt ärligt, allt gulli gull är inte så äkta som det ser ut. Innerst inne gråter jag daligen och jag sliter ut mig själv för att dölja allting så bra, men just idag sa allting upp och istället slutade med ett hysteriskt gråt när jag ställde mig på tunnelbanan för att åka och möta mamma efter att ha spenderat dagen med Omar. Jag orkade inte hålla nånting inne längre, jag släppte istället ut 4 år av smärta, ånger, känslor, hat och kärlek! Allt som har hänt på sista tiden har dragit och slitit isär hela mig själv. Allting som hände med Sarah fick mig att bara ge upp hoppet om allting, efter allt det slutade jag bry mig. Sen dess har jag levt för rykterna, andast för andras folk lycka, klivit upp för Loke skull , ingenting har varit för att göra mig själv längre utan för alla andras skull. Om jag inte hade haft Loke just nu, hade jag dragit täckte över huvudet och hoppats på att jag skulle ha dött av kvävning av mitt täcke!
Jag har varit så stark och håll huvudet så högt upp för att överleva så att jag inte längre orkar. Idag är det slut med det, jag tänker inte vara någons bollplank där man kan klaga och trycka ner skit på mig för att man är sur på någon annan, jag tänker inte hålla om någon och tycka synd om personen för att sen få kniven i ryggen, jag tänker inte stå med öppna armar längre.. Jag tänker stänga  "fritidsgården" och tänker bara tänka på mig och Loke, allting kommer att handla om oss, ingenting är för någon annans skull längre. Gillar du mig? ja tja ta en kölapp för jag har tagit semester. Jag vill inte ha någon, ingen annan än Loke. Han är min livsdrog, han är min drog precis som kokain för en nerknullad hora. Utan honom ser jag inget livsljus i den här skit världen, han är min glöd!

Jag kommer inte bli bra om en vecka eller två, det kommer ta månader att jobba ut allting som har förstörds under alla dessa år, jag kommer aldrig vinna tillbaka min barndom som jag blev av med som 13 år gammal flicka. Jag kommer alltid lida av panik när folk håller fast mig, jag kommer aldrig att lita på någon fullt ut. Jag har brutit ihop hel och jag klarar inte av detta längre. Jag har stått här, stöttat och funnits där för andra, jag har spenderat kvällar för att hjälpa andra. Men nu när jag behöver hjälp, någon som stöttar mig. Vem är där då?! Nä just det, jag står själv på egna ben och jag jobbar upp allting själv.
Jag är en trasig själ som tjepar ihop mig själv dagligen och sen låter jag återigen någon förstöra mig.
Att leva med en depression är inte det lättaste, att veta att det finns där inne nånstans och lurar är så himla obehagligt, men att sen släppa ut det och erkänna det för sig själv. Det är snäppet värre, det är som att erkänna för sig själv att man är misslyckad och helt världelös utan att man vet varför riktigt. När jag för första gången fick "diagnosen" förlossningdepression trodde jag läkaren sa fel, jag slets i timmar av hat mot mig själv. Jag kände mig så misslyckad som person, jag avskyde mig själv som mamma och ibland gick tankarna till att jag borde adoptera bort Loke till nån annan mamma. Men idagens läge mår jag bra i den fronten, jag älskar min mammaroll, jag njuter av varje sekund som mamma och Loke är mitt liv! Min depression har gått in längre, grävt upp det som jag länge försökt dölja.

Men jag har idag insett att jag måste prata, prata med någon som kan lyssna och förstå mig utan att ge mig några dömmande blickar eller nerlåtande kommentar. Jag erkänner att jag måste söka hjälp, men att ansöka om hjälp är som att slita ut mitt egna hjärta, jag har alltid velat klara mig själv. Men nu gör jag inte det längre och jag behöver hjälp!
Men samtidigt som jag sliter med mig själv och min depression, så slits jag även med att vara en toppen mamma till Loke, en studernade idiot som vill ha en utbildning, en tjej som ska lyckas ta körkort och sen helt ärligt bara leva ett helt normalt liv med min son och försöka finna glädjen av allt som hänt och händer!

Men jag drar repliken från svenska björnstammen, "Vart jag mig i världen vänder står jag här i tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig"

En dag så ska jag stå upp och skratta skiten i ansiktet, jag ska bli starkare än någonsin!

 


read my words and understand


Nu jävlar har jag ledsnat

Jag har tröttnat, jag säger upp mig för vara eran jävla boxningsboll!!
Helt ärligt så SKITER jag i vad som pågår mellan Omar och Sarah, jag bryr mig inte för 5 jävla öre!
Jag vill inte ha några kommentarer om Sarah och Omar eller om deras dotter! Jag är så less på det här, är det inte Omar som gnäller och beklagar sig till mig, om inte så är det Sarah som kallar mig det ena och det andra och om inte det är fallet får jag några jävla kommentarer från Sarah vänner och vet ni jag är less på det!
Jag har ingenting med deras dotter att göra, jag vill inte ha något att göra med deras dotter. De kan sköta sina problem själv och kan de inte det, nä vafan ska jag göra åt saken?!
Jag är inte Omar's mamma jag kan inte tala om för honom vad han ska göra, jag har ett eget liv och ett eget barn som jag tar hand om!
Jag och Omar är vänner, mer än så bryr jag mig inte längre!!
Så trött på att behöva logga in här och försvara mig varje gång, sjukt tröttsamt!
Lägg ner nu okej?!
Jag tänker inte ödsla energi på det här mera, jag kommer inte blogga något mer under dagen, kanske ett inlägg ikväll. Men jag behöver tänka!!
Jag är less på hela den här situationen!


Dålig uppdatering

Ledsen för en kass uppdatering, men jag orkade verkligen inte igår. Sen krångla Loke, han skulle fasiken snutta flaska varje gång han råka tappa nappen. As jobbigt, men ja nu är vi vakna och är påväg för att träffa Omar :)
Sen blir det som vanligt att åka till mamma och möta henne, ska förbi s:t Eriksplan först för att kolla en butik med iPhone skal :)

Men vi hörs senare!


rockande gummistövlar!

Igår va jag ju in och köpte mig ett par gummi-stövlar, jag kommer helt klart rocka i de här, när det är regnar dagar! :). Behöver jag påpeka att jag längtar efter hösten, när jag ser de hära?!

I huvudtaget längtar jag att få rocka i mina höstkläder och få byta väska minst 20 gånger på en vecka för att vara tillräckligt nöjd! Det är nog det jag längtar mest till att få använda en egen väska som inte innehåller 30 st blöjor, våtservetter och andra bebis saker, haha det kommer Loke få ha i sin egna ryggsäck ;)

 


Tjockis

Älskar min lås skärm på telefonen, så peppande!


Svar

Hej Sanna!

Om jag ska vara helt ärlig har jag inte gjort ett smack, hela november/december har jag bara legat på soffan och inte gjort nånting. Då va det bara julmat och godis i mängder, januari och februari gjorde jag inte eller något, utan jag har bara tagit det lugnt. Jag har druckit cola, ätit godis, tryckt i mig mat och bara latat mig! :).

Det är inte först nu som jag faktiskt tagit tag i min vikt och ska börja göra något åt det, jag har väl dock minskat mina portioner i mat. :)


Magen

Detta va jag den 16:e november, typ urk!

detta va jag 23:e januari, ingen viktnergång direkt

DETTA är magen idag, korten är tagna för bara någon timme sen!

Tre bilder på magen fram ifrån, ser ni någon skillnad!?

Jag kan erkänna att jag ser en aning skillnad på korten eller inbillar jag mig bara?! :)


Gammal bild

Hittade en gammal bild på mig från juli/augusti 2010, har va jag någorlunda "smal". Men mitt mål är att bli ÄNNU SMALARE, så önska mig lycka till! :)


Körkort

Nu är äntligen allting klart för att jag ska kunna få övningsköra med min pappa samt min syster, alla papper är inskickade och jag har fått hem alla papper som jag behöver för att det ska vara klart. Så nu måste vi gå igenom bilen och fixa så jag fattar vart allting på bilen, haha så dålig ;). Men iallafall är riktig taggad på att köra igång, så imorn tänkte jag haffa min pappa och gå igenom bilen, ska bli roligt faktiskt. Men eftersom mamma inte är hemma idag så får vi ta det imorn, så mamma kan ha Loke så länge! :)

Sen så kommer det till teorin som jag måste plugga plugga plugga, men för att underlätta för mig så har jag passat på att ladda ner några körkortsappar till min ajfåån, det kommer underlätta för mig så att jag tex. så kan jag läsa på menas jag sitter på tåget eller något sånt, perfekt liksom! Men självklart så kommer jag läsa ur den vanliga boken också, måste bara checka med brorsan om han har den nya eller om det är den gamla boken han har! Vilket fall som helst så ska jag sätta igång att plugga teorin i helgen också, så kan vi börja övningsköra i veckan eller ja pappa ska ju lära mig allting innan jag börjar "köra". Men ja ni fattar vad jag menar :)

men iallafall apparna jag laddat ner är; Teoriprov lite, körkortsteori lite, körkorts.se vägmärken :), alla dessa appar är gratis och jag hoppas verkligen de kan hjälpa mig lite grann iallafall :).
Men nu vet ni iallafall hur det ligger till, tror ni jag kan lyckas att fixa körkortet? :)
Men nu ska jag fortsätta med min städning och sen ska jag deklarera idag, härligt lördag!

Hoppas er lördag rocka lika mycket som min och Loke! :)

LCHF

För en vecka sen ställde jag mig på vågen här hemma och jag kände hur paniken drog över mig, usch man ska ju gå ner efter graviditeten. Men istället har jag bara stått till och sista tiden har jag bara gått upp, urk!
Så nu har jag kört LCHF- diteten i en vecka och herregud vilken skillnad det är egentligen! På en vecka har jag gått ner 3 kg och jag har minskat 7 cm runt magen, och då har jag inte ens ansträngt mig med träning. Men nu så ska jag köra igång med träningen, vilket kommer bli välbehövligt! :)
Jag måste verkligen bli smal och tajta till allting igen, det här fungerar inte! Spelar ingen roll vad folk säger eller om folk tycker jag ser bra ut.. Jag SKA ner i vikt, så är det bara! Det är 7 veckor kvar ungefär till sommaren börjar och målet är att gå ner 10 kg tills dess! :) Men helst ska jag ha gått ner 15 kg innan den 16 juni och det är 57 DAGAR! Så nu måste jag sätta fart, för att peppa mig extra mycket så bad jag en "kompis" skriva till mig att jag va tjock, och jag fick det smset där det verkligen står "Du är tjock" och det svider även fast jag vet att han kanske inte tycker det, så svider det alltid att höra/få veta sanningen! Och eftersom jag har en iphone så har jag fixat så att smset blivit en bakgrundsbild, så varje gång jag öppnar telefonen så står det "du är tjock". Det kanske låter hemskt, men det är det enda som fungerar! Samtidigt som jag har blivit kalori galen, jag läser på allting jag stoppar i mig för att se att jag inte äter för mycket kalorier om dagen. Sen har jag även tagit och laddat ner en kaloriräknare till min iphone, så att jag dagligen kan se mitt kalori intag, galen eller bara vill gå ner i vikt? Ja ni bra fråga! 

Så från och med idag kommer jag göra igång med träning, och det kommer bestå av;

- Zumba
- Plankan
- Hissen
- promenader
- Sit ups
Jag ska bli en träningsgalning, ingenting ska sätta stopp för mig. Jag kommer lägga upp en bild som dock är 3 månader gamla och det kommer svida att lägga upp de! Men imorn kommer det bli nya bilder, så får vi se hur mycket som har förändrast på 3 månader! :)

NU JÄVLAR SÅ KÖR VI!!

Några som är på?!?


Städning

Jag fick börja dagen med att dammsuga upp jord, tack Loke!!
Så nu har jag dragit igång städningen, det kommer bilder före och efter när jag är klar! ;)

Godmorgon förresten! :)


kliar i fingrarna

Äntligen hemma och har hunnit ätit, matat Loke, packa upp maten och nu precis nattat Loke. Så nu kan jag äntligen ta över mitt kliande i figrarna av bloggning, känns som en lättnad nu! :). Så nu sitter jag och planerar för vad jag ska göra av morgondagen och jag har nog redan lyckats reda ut det! Mamma och syster styr bilen mot Jönköping och jag ska dra en städdag över mitt rum, vilket verkligen behövs! Ska sortera lite kläder och fixa med alla papper, sätta mig ner och bestämma vilket dagis jag ska ansöka till också, puh det lär bli en fullspäckad dag imorgon!

Annars i helgen så blir det lugnt, ska väl bara busa med Loke och så. Ska försöka hinna plugga under helgen, vi får väl se om jag hinner med det också :). Ja har väl inte mycket mera att skriva, det blir väl att ladda över bilder så ni får se hur rummet ser just för tillfället mitt i bomb ner slaget. Sen ska jag väl ta kort på skorna, som jag skrev förut eller så fixar jag det imorn(?). Jag är ju faktiskt super trött och vill helst sova efter denna äckliga vidriga dag med massa snö/regn och slask, blä! :)

New in

Mamma tipsa mig om ett par skor inne på dröm skor på Kungsholmen, sagt och gjort gick jag dit och jag slog till direkt på skorna. Så nu rockar jag alla regna dagar i ett par dö häftiga gummistövlar med nitar på! Super snygga, ni får en rätt kass bild nu, men ni får bättre ikväll ;)


Mot mormor

Nu är vi på g in och ska möta mamma, ska kolla lite grann. Annars idag har det varit lugnt, inte gjort ett dugg vettigt! Ska kasta iväg ett paket också eftersom jag aldrig gjort det igår, sen blir det att möta syster och mamma. Det lät som de skulle till något stall och checka, såna fall hoppar jag av i Märsta själv, så jag kan gå och handla mat till Loke. Så det är gjort för denna månad, rätt skönt att få det fixat! Annars är jag typ DÖÖÖÖ hungrig, har inte ätit under dagen. Men aa vill inte ta av Lokes pengar så jag håller mig till middagen hemma :).
Men kastar väl in något blogginlägg och uppdaterar er under eftermiddagen :)


Hjärtat stanna

Herregud idag fick uppleva något som fick mitt hjärta att stanna! Loke gjorde värsta vurpan på ANSIKTET! Loke lekte nämligen med Cindy (hunden), men när han råka komma åt henne med foten flög hon upp och Loke lika så, men tappade greppet och ramla på ansiktet i och slog i munnen!
Försökte va så lugn som möjligt, men attans så rädd jag blev!! Usch, ska nig plasta in honom och sätta en hockey hjälm på huvudet
Såhär såg tröjan ut efter Jag bar upp honom, usch!!


Ny väska

Jag vill ha en ny väska innan skolan börjar och jag är klart sugen på någon av de här! Så himla fina, båda kommer modekungen och jag dör för de båda två! :). Men vet klart inte vilken jag ska välja, åh beslutångest deluxe!

Vilken skulle ni välja!?

Den till vänster är lite dyrare, men ack så snygg och dessutom har den NITAR undertill, så snyggt!

Den till höger är lite billigare, men fransarna är ju också att dö för! Så himla snygga ;)

Kanske ska klicka båda två! :)


jeoekvd

Mörkret kryper in på oss och det är redan torsdag kväll, vart sjutton tog veckan ivägen!? Imorn är det fredag och med det innebär det att pengarna rullar in på kontot för min del eller iallafall en liten del av pengarna. Så imorn ska det andas, mest mat till Loke, men man vet ju aldrig va som kan dyka ner i vagnen :).
Men iallafall ska ta mig till skogås imorn för att lämna kläder till flickorna, sen blir det möta upp mamma och syster, ska väl försöka handla också påvägen hem. Annars imorn blir det lugnt, och i helgen ska jag plugga som ett as! :).

Nu ska jag snart dra av mig kläderna och dö i sängen lite grann innan Loke vaknar för sitt nattmål, helt slut är jag i kroppen! Hoppas det visas någon bra film under natten, sömnproblem check typ! Men nu ska jag ta och dö lite i sängen och så hörs vi imorn! ;)


Fuck!

Det blev ingen skola idag och dessvärre blir det inte att träffa Omar imorn heller! Så sur på honom just nu, för tillfället kan han gå och dränka sig! Finns det något mer irriterande än killar som inte svara på sms eller samtal, åh fuck han!

Nä imorn åker jag till systerdotter istället, bloggar senare ikväll! ;)


Mitt fina ♥

Det ska börjas i tid ♥


rubrik, måste man verkligen ha en sån!?

Godmorgon!
Det blev ingen bloggning igår, istället somnade jag bredvid Loke innan klockan va 22. Rätt skönt, men när man vaknar i panik kl 23 så känner man ångesten, haha jobbigt läge! :). Idag blir det en lugn dag, ska iväg till skolan. Men min lärare vägrar svara på samtal, duktigt! Men det är väl lika bra att jag åker dit och får det gjort liksom, även fast jag inte alls är sugen på att dra dit. Usch så jobbigt, men vi skulle planerar min skolgång för hösten och så också, vilket kan vara bra att göra! :). Men det blir bara dit och sen sticker jag hem igen, dock förbi posten och skicka tillbaka ett paket till Ellos!
När jag kommer hem igen så ska jag passa på att plocka ordning lite grann, eftersom jag inte hinner det imorn. För då ska jag iväg och lämna kläder som systerdotter glömde här, ska väl passa på att möta upp Omar också och sen ska jag handla till Loke och sen blir det att möta upp mamma och syrran för hemgång! :). Ja veckan har varit fullproppad, hoppas nästa vecka blir lugnare. Måste ta tag i studierna också eftersom de har fått ligga på latsidan, usch fy skäms på mig!

Men det har varit mycket i mitt huvud och jag har inte mått toppen alla dagar, men nästa vecka ska vi nog köra en pluggvecka! Vill bli klar innan slutet av maj med båda kurserna så :). Ska även ta tag och HÅRD banta nu innan sommaren, har ju börjat äta LCHF-dieten och det fungerar sjukt bra. Gått ner 3 kg på vecka och mer ska borta! :). Så nu lägger jag mig själv på hårdträning och inge mera fusk, lyckligt nog känner jag inte längre något sockersug, skönt!
Så ikväll kör vi en jogging tur och massa sit-ups, nu ska jag bli smal. Haha hur många gånger har jag inte sagt sådär de senaste månaderna, men nu är det allvar! :)

Annars börjar jag känna mig en aning stressad, Loke sover, jag är inte påklädd och bussen går om en timme! Tja kanske dags att börja fixa sig då, puuh va tråkigt! Men nu måste jag verkligen dra igång den dag, på med ett ansikte och lite kläder så blir det bra! :)
Vi hörs när vi kommer hem igen, innan dess ha en jäkla bra torsdag! :)

På g hem

Nu är vi påväg hem med syster, det blir en snabb vända till stallet så syrran får rida :). Sen blir det hem, middag, natta Loke, träning och sen dusch innan det är dags att sova! :)
Ska ta och ringa min lärare på en gång och kolla ifall vi skulle ha ett möte Imorn :)
Bloggar mer ikväll :)


The mama

För att vara lite ego så slänger vi inte dagens mamma också ;)
Linne; Ullared
Kofta; H&M
Byxor; någon affär i Farsta
Skinnväst; Ginatricot


Dagens bebis

Såhär rock Loke denna onsdag inne i stan, helt klart tuffast ;)
Body; H&M
Byxor; H&M
Tjocktröja; H&M
Skor; H&M
Skinnjacka; Lindex
Mössa; barnenshus


Jag tror på solen

Trots att det är sjukt molnigt ute, så tror jag alltid på att det blir sol. Ett under att jag inte är sjuk nånting, jag gör på minimalt med kläder varje dag!
Men titta på bilden, ser ni skogen?! Solen lyser, den sviker mig aldrig ;)


blää

jag suger på rubriker, det är världens grej att komma på de varje gång! Men iallafall idag blir det att sticka in till stan och träffa Omar, haha som jag inte behöver skriva det längre. Men aa för första gången är jag klar utan att behöva springa runt som en galen höna här hemma, rätt skönt! Så nu väntar vi typ bara på att Omar ska vakna och bli klart så ska vi börja röra på oss! :).

Annars idag blir det lungt, torka de EVIGA bajsblöjorna som jag går mig fullkomligt galen på! Gaah när ska tänderna titta ut? Så jag slipper torka MINST 3 bajsblöjor bara på morgonen, haha! :) Nej men nu ska jag sluta gnälla och gosa med Loke innan vi sticker iväg, ska även klä på han det sista kläderna också! Vart sjutton är våren? Så vi slipper alla dessa jäkla kläder varje eviga dag. Suck, men vad ska ni hitta på idag då? Händer det något speciellt just idag? :)


Loke klappar sig på huvudet för att han råka slå i det, han har ju så bråttom hela tiden ;)

klänningar och skor

Vet ni? Min kära syster ska gifta sig den 16 juni och jag är helt galen, jag har än så länge inte kommit på vilken klänning eller vilka skor jag ska ha på mig. Jag trodde jag hade hittat den RÄTTA, men när mamma sa åt mig att kolla inte på halens, så dog jag om och om igen! Attans vilka jävla snygga klänningar, jag skulle kunna plocka hem en av varje, men har iallafall två som ska med hem. Struntar fullkomligt i va vad det kostar, så jäkla snygga! ;). Jag ska rocka på min syster bröllop och i sommar på de sena sommarkvällarna så ska jag rocka! ;).
Men dessa två skönheter ska få bli mina, såååååå dö snygga och söta! ;)

Men så kommer vi till skorna, vilka ska jag välja?! Jag vill ha ett par hög klackade första gången i mitt liv och jag har hittat några par som är att dööö för! ;). Men nu måste jag bara råd fråga mamma och vilja hon tycker jag ska välja! :). Om jag hade pengarna hade jag valt alla par, men tyvärr så skriker plånboken då ;)

Vilka tycker ni va snyggast om ni fick välja ETT par? åh visst är det svårt, jag håller med! ;).

 


vill ha till Loke

Har suttit och tänkt va Loke kan behöva för kläder nu till våren och han behöver helt enkelt lite t-shirtar, och vad är då inte finare än H&M's pikétröjor, underbara i alla dessa färger! ;)

Sen har jag kommit på att Loke har snart vuxit ur sin one piece och behöver snart en ny, haha lat mamma eller bara väldigt bekväm! Men de är suuuuuper skönt att ha på när man bara ska iväg en snabbis, då är det bara att dra på den och sticka utan krångel! :)

Nu står jag bara i valet, VILKEN ska Loke ha!? :) En klassisk blå/grön eller den med alla möjliga färger? :)


Tack!

Jag vill bara tacka alla fina läsare som kommenterar att jag va värd att gå i lördagas, det värmer verkligen! :)
Jag va jätte nervös och nojig över att lämna Loke och jag lovar det sved i hela hjärtat att inte vara hemma med honom i lördags och jag ville säkerligen ringa 700 gånger, men jag begränsade mig själv och jag är evigt tacksam till alla som säger att jag va värd det, det är riktigt skönt att höra! :)

Tack mina underbara fina läsare, ni är otroliga! ♥

Mot Bvc

Nu drar vi mot Bvc, syster skjutsar oss. Efter Bvc blir det handling, sen hem igen :). Så det är en rätt lugn dag, skönt! Imorn blir det dock stan för att träffa Omar, så får vi se vad vi hittar på! Uppdaterar senare, Ciao ;)


Svar

Nu ska vi försöka få dig att förstå skillnaden! Jag har för det första ingen påse med mjöl i så vettefan om det va ett kast uttryck du drog till med, men aa sämst i såna fall!

Men iallafall skillnaden är jävligt stort, om du sätter dig ner och läser Amandas blogg och sen tar du och läser mig så förstår du nog skillnaden! I lördags va det nämligen FÖRSTA GÅNGEN sen Loke föddes som jag va ute, alltså har jag ALDRIG lämnat Loke på 9 månader, väldigt stor skillnad! Jag går aldrig en meter utan Loke om det är så, jag har alltid haft Loke med mig även om jag så ska sätta mig och skit på toan så sitter Loke i mitt knä och är med! Så att jag gick ut för första gången i lördags, ja jag är ledsen, men det är så jäkla mycket mer ansvarsfullt! Sen så är det stor skillnad på att lämna bort sitt barn EN KVÄLL och EN VECKA, men jag vet inte du kanske inte är så smart! Sen nästa gång du ska ta och vara anonym så bör du nog fick en skyddad ip-adress!

Jag vet ju nämligen att du bor i Skåne och det tar mig en kvart att få fram ditt fullständiga namn och personnummer, vill du leka den leken eller ska vi ta och lära oss att skriva våra namn!? ;) Puss på dig! ;)


Tillbaka

Nu är jag tillbaka i min normala form, attans vilken jävla helg! ;). Lördagen började jäkligt bra, trivdes något otroligt bra i sällskapet som va. Men så himla tankad jag blev, hade inte alls planerat att dricka så mycket. Utan planen va att jag ska skulle hem under kvällen, men attans va fel jag hade! ;). Efter kl 22 har jag inge minne ifrån, men jag skrattar mig lycklig för det. Omar har berättat vad jag gjorde och usch vilken tur att jag inte minns nånting ;). Jag va lagom kärleksfull, haha klockrent! Är rent av taggad på att köra en till helg snart igen, jag behöver inte ha något dåligt samvete eftersom Loke hade det super bra hemma hos mamma med alla sina kusiner samt alla andra :).
Fast nästa gång får jag nog ta det lite lugnare ;)

Detta va bilderna från helgen och jag är rätt lycklig över det, inga pinsamma bilder eller hemska videos från lördagen, skönt! :). Men iallafall va nog inte hemma först 14 igår, vilket inte gjort så mycket. Led av en jäkla baksmälla och mådde pyton fram till kvällen, men idag är det toppen och jag är som en ny människa! :). Dock laddade jag upp denna status på facebook igår kväll

Men idag så körde vi på en städ-dag, tvättade upp all tvätt och fixade på rummet :). Annars så har jag bara slappat med min underbara prins som har galet ont i sin mun pga de dumma tänderna! Men nu sover han iallafall för kvällen och jag ska ta och kolla på tv:n innan jag ska sova! Imorn väntar nämligen BVC för vägning och mätning och sen blir det något mer ;). Resten av veckan är rätt orörd, lär väl som vanligt träffa Omar nån dag i stan, bara för att vi tycker om varandra ♥

Men vi hörs! ;)

 


Jag lever!

Jag överlevde, men shit så jävla tankad jag va igår! Urk, men fan va kul jag hade de timmarna jag faktiskt minns och va vaken ;)
Lagom kärleksfull, haha nä fy va pinsamt! Men detta måste göras om, Loke hade det super bra hemma med mormor och alla! :)
Men aa nä nu ska jag duscha, *luktar på håret och kväljer lite grann* USCH ;)


Woopawoopa


Lördag

Hej folket!
Idag kommer bloggningen suga något rejält, för ikväll ska jag ut för första gången! ;)
Jag är så nervös att jag kan kissa på mig, haha nejdå. Men iallafall klockan 16 ska jag möta upp Omar på centralen och sen får vi se vad som händer! Jag är dock besviken eftersom det snöar, väldigt vidrigt! Men det blir nog bra ändå, ska bli super kul iallafall ;)

Jag sitter just nu och väntar på min syster, hon ska få fixa mitt hår och sminka mig :). Sen blir det sista innan jag måste drar, Loke har precis somnat på mig. Ja nä nu ska jag börja fixa, hörs senare!! ;)


Wiiiie

Nu kör vi ! ;)


Känslor... Urk


Mitt fina hjärta


Godmorgon

.


KÄRLEK

.


Porr


Jag inte så mycket att skriva mer ikväll, ska kolla på criminal minds med systerdotter och sen blir det vårt "get-program" HAHA ;). Nej men vi hittade på det, smått roligt! :). Ska ringa Omar också så fort han är hemma, han är en riktig segpropp mitt fina hjärta! :), haha nu tror ni säkert att vi är tillsammans eftersom jag kallar han mitt hjärta, men nejdå så är det inte :). Jag bara gillar det, haha ;). Ja nä nu är det slut snackat om det, han är mitt fina hjärta och han är lite udda på ett bra sätt liksom ;)
Ja men nej jag bjuder på en halv porrig bild på mig och säger godnatt! :)
Varnar er även för morgonen dagen som kommer bestå av kaos, provsminkning, en drös med fjortislåtar och fjantiga bilder på mig :), haha det är endast för att jag är nervös som en skitunge på första dagen i skolan ;).

Men CIAO på er bitches ;)

Svar

Ja du det är ju inte riktigt så att jag sitter och säger "varsågod Loke sug på min iphone nu så är du gullig" Utan han är jäkligt snabb på att ta den, när jag inte är beredd direkt, eftersom den brukar ligga löst i min säng och när Loke kryper i sängen så burkar han hitta den och suga på den. Jag tar ju alltid den ifrån honom, men ja!

Men nej jag LÅTER honom inte suga på den! Nästa gång skulle det ju vara gulligt om du ville dela med dig av ditt namn också :)


Det stavas INSTAGRAM

Ni glömmer väl för guds skull inte bort oss på instagram va?! Det kommer en drös med härliga bilder där daligen och det är ju alltid rolig ifall ni följer oss så kan jag följa er bloggläsare också! :).
Instagram finns ju också för android, så FÖLJ OSS nu!:)

biigdeal@instamgram

image description


onsdag, torsdag och vi är slappa

Härligt återseende, the mama is back! ;).
Blev ingen bloggning alls igår kväll och knappt någon idag, Loke är inte på tip top humör eftersom han mår pyton och det beror på tänderna! Jag hoppas innerligt att de kommer snart, han bara gråter, skiter och är lite hängig. Super tråkigt och jobbigt för båda oss, men han är suuuuuuper söt när han väl är på bästa humöret! :).

Han har även kommit på massa söta miner nu för tiden och kommit på hur man smackar med läppen, vilket är suer gulligt, ska försöka filma honom när han håller på :). Annars så igår va vi inte i stan och träffade Omar, mysigt! Dock började jag må pyton pga att migrän, men det blev bättre på kvällen! :) Efter stan va jag iväg och hämtade min IPHONE 4, gaaaaaaaaaaah! Så lycklig jag är nu, äntligen kommer allting bli som vanligt igen.. Jag fick också veta anledningen varför den va trasig, hmm tack Loke ;).. Haha den hade rostat sönder pga att Loke hade sugit på den :). Men ja har fått en ny iallafall, så jag är nöjd!

Men idag så har vi inte gjort nånting, har legat på lat sidan hela dagen, sovit middag med Loke 2 gånger. Men nu på eftermiddagen har jag damsugit och plockat undan, ska strax plocka ur diskmaskiner och dra igången ännu en till, hej familjen som använder alldeles för mycket disk! ;). Senare ikväll när Loke har somnat blir det promenad med äldsta systerdotter och sen blir det bra tv program idag!
Imorn är det fredag och vi ska återigen ligga på latsidan, kanske kan röra oss på en promenad imorn. Men mer än så lär inte hända, eftersom Loke ändå mår lite halv dåligt så vill jag inte dra ut honom på några onödiga upptåg! :)

På lördag ska jag för första gången lämna Loke hemma hos mamma och gå ut, jag är hemskt nervös men jag börjar lugna ner mig nu, dock har jag INGEN ANING om vad jag ska på mig, gah syster ska få hjälpa mig med det! :) Ja nä men nu ska vi sluta tänka på lördag innan jag känner efter för mycket, så att jag känner av en influensa! Men nu ska jag sätta mobilen på laddning och ta hand om disken istället, på återseende ikväll kära fina läsare! ;)

10:e april

Bilderna från i tisdags, de får tala för sig själva :)


SÖTUNGE

Är påväg in till stan nu för att träffa Omar eftersom han fyller år idag, grattis hjärtat! ;)

Bloggningen kommer suga, men vi finns på instagram dagligen, följ oss!
Biigdeal@instagram
Systerdotter kläckte även ur sig detta, söta unge!!


H U N G R I G

Är sisådär lagom hungrig och jag vill ha hem mamma så jag kan kladda i färgen i mitt hår nu! :)
Men strax blir det att stoppa i Loke lite middag, sen ska han få bada innan läggdags! :)

Nä nu ska jag fixa mat till Loke, CIAO! ;)


Instagram

Nu när jag har iphone igen, är jag igång på instagram! Så följ följ följ, där hamnar det en drös bilder varje dag!


Detta stavas K A O S


Ja såhär ser mitt hår ut, kaos! Strunta lagom i att min pappa står i bakgrunden, fokusera på mina 17 miljoner oliak färger jag har i håret istället! Dock va detta för någon vecka sen, är lite mörkare nu och har inga oranga slingor kvar :).
Men ikväll blir det rött, ska be systerdotter att ta kort före färgning och sen efter! Ska även börja om igen att använda ricinoljan! :)


Hårstatus

De senaste veckorna har ni väl märkt att jag färgat håret typ 17 gånger, det har gått lite åt helsike med det hela! Jag har alla möjliga färger i mitt hår just nu, åh det måste fixas! Ska jag nu ut på lördag vägrar jag se ut som jag gör nu i mitt hår! Det är totalt KAOS!
Mamma är snäll nog och köper med sig färg hem idag, men nu står valet mellan antingen Brilliance Kashmir red eller Lorial intensiv röd. Vilken bör man välja? Jag har googlat på båda, jag personligen tycker att Brilliance Kashmir red ser snyggast ut, men eftersom jag är lite halv mörk i botten och i under håret, så kan jag behöver den Lorial intensiv röd. Åh ångest, mitt hår är iallafall i kaos och det måste fixas innan helgen!

Men jag får ladda upp bild sen på mitt hår, efter fucking blogg.se inte vill fungerar! Kräks på det här, nu ska jag äta lunch med barnen! :)

seg dag

Sen uppdatering som vanligt, sitter och kollar på medium på kanal 7 (sjuan) med systerdotter! Idag har vi inte gjort så mycket, mamma och pappa har rensat källaren medans jag och Loke bara har latat oss :).
Annars har vi inte gjort så mycket, har lackat bokstäver och sovit middag med Loke, imorn blir det dock andra buckar! Ska städa upp rummet och fixa, sen vid 14 ska jag befinna mig i stallet eftersom hovslagaren skulle komma! Ska även sätta mig ner och räkna ut, skriva ner hur mycket jag är skyldig människor, måste även skriva upp vad jag måste handla hem till Loke nu när pengarna kommer in på kontot! :), hoppas även jag har pengar över så ska jag åka till Ikea och införskaffa en ny möbel till Loke! :)

haha som vanligt så babblar jag på som en tok, men aa nä nu ska jag gå och göra en flaska åt Loke och sen krypa ner i sängen och sova, ska testa ringa Omar en gång till annars så ger jag upp! :)

6 bilder från dagen, fin fina! Känns härligt att vara tillbaka med en iphone! :)


Gnällig bebis

Like är lite halv gnällig medan han spelar "boll" med äldsta kusin!
Seg dag liksom, men imorn hittar vi på något kul! Nu ska jag lacka mina bokstäver igen, nice bajs!
Hör senare


Back on track!

Jag är tillbaka med en iphone 3GS tills min iphone 4 är tillbaka! Wille överlycklig just nu!! :)


Jag vet att du älskar mig

 

Det är just sån här uppmärksamhet som får mig att njuta lite extra av livet!

Jag ska fortsätta njuta av uppmärksamheten jag får, mums!

 


9 månader

Idag 17.33 blev min prins 9 MÅNADER, oj herregud va tiden går fort!

Det känns fortfarande som det va en vecka sen jag låg på BB och fick upp min fina pojke i famnen, men attans det har gått hela 9 månader och om 1 år fyller min prins, då ska vi ha ett hejdundrande party för lilla Loke Toke! Åh va jag älskar min grabb, så stor och duktig!

Mamma älskar dig och jag är så stolt över dig


facebook

En fet jäkla sanning av mig!

 

 


Sug på den!

Med denna bild önskar jag er en härlig söndag kväll, det har jag! Jag sitter i sängen, njuter av att kolla på filmen "the ugly truth" på kanal 3. Imorn drar vi igång första jogging rundan efter påsken, nu ska vi köra stenhårt! Eftersom systerdotter är här så kan hon passa Loke på morgonen om jag vill ta en runda, SKÖNT!

Jaja, trevlig söndag på er och godnatt
Till min fina engelska uppgift och matte uppgift, go to hell and burn in hell!! ;)

Part 1: Before I die I want to


Om Sophie

Jag har fått några frågor om vad som hände tjejen som jag har lagt upp bilder på och minnnes videon på, vad som hände orkar jag inte riktigt gå in på i detalj, men hon valde att avsluta sitt liv, då hon inte fick det stöd och hjälp hon verkligen behövde! Det finns hur många artiklar på aftonbladet och expressen om just Sophie, jag kan dock säga att jag vet flera som inte ritkigt stämmer! Jag hade en stark kontakt med Sophie även fast många inte vill tro på det!
Att jag inte visste något om det här känns hemskt, jag minns att jag tyckte hon va frånvarande. Men jag vet att hon va det ibland eftersom inte mådde något bra och så. Men om jag bara visste något så hade jag hämtat hem henne, min fina Sophie!
Usch vad jag avskyr att tänka på det här, det är hemskt! När jag fick reda på det här stod jag på tåget och hade precis möt upp min mamma från jobbet!
mamma kläcker ur sig;
-"har du sett något?"
jag svara förvirrat;
- "sett vadå?"
Jag minns att min mamma blir tyst några sekunder och sedan letar hon reda på tidningen i sin väska, hon plockar upp aftonbladet och säger "jag är ledsen gumman", hon ger mig tidningen och jag vänder på och se framsidan och jag känner hur mina ben ger upp och jag bara skriker inombords, framför mina ögon trycks denna bild upp;

Med stora bokstäver står det i något med stilen, "Sofie orkade inte leva, tog sitt liv!"

Jag känner hur hela min kropp ger upp och jag grät hysteriskt! När jag fick denna tidning i handen hade hon lämnat oss redan för en vecka tidigare! En vecka hade gått innan jag fick reda på något, jag kollade på min mamma och fick svaret "jag ville inte berätta något, men nu hade jag inget val".. Jag grät hysterisk, den dagen va allting svar och jag svor på mitt liv att mannen som skadade henne så aldrig någonsin gå fri i hela sitt liv, han ska få ett straff från mig också.. Jag minns än idag hur jag va besatt av tidningen, radion allting som kunde berätta något om hennes fall och hur det skulle gå med mannen... Igår va det exakt 3 år sen Sophie lämnade oss och jag vet med mig själv att hon mår så mycket bättre där upp och sin pappa än hos oss här nere!!
Här är några artiklar från expressen och aftonbladet;

"Sofie vad livrädd för den där mannen"
"Sofie, 15 orkade inte leva"
"hittade sin kompis död"
"Mamma- Sofie får inte glömmas bort"
"Våldtäksåtal togs upp efter självmord"

Vi ses snart igen gumman!

söndag

Sitter just nu i fåtöljen i vardagsrummet och tar det lugnt, har redan hunnit med en del under dagen! Jag har damsugit nervåningen och övervåningen, bäddat mamma och pappa säng, damsugit deras rum, sen har jag bäddat rent min brors rum, damsugit hans rum samt skurat hans rum, (JA, han har världen bästa lillasyster och mina föräldrar har världens bästa dotter).

Vi har nu hunnit äitit lunch och jag har även lackat mina bokstäver jag köpte i veckan, ska göra det än gång till! Sen ska jag plocka ordning på mitt rum och leta reda på Chilli's (systerdotter) kläder, hon va nämligen här igår och sov en stund medans syster va med sin kille :). Sen så ska jag tvätta lite sängkläder så fort systers tvätt är klar, sen blir det väl att börja fixa för middagen och sånt! :). Ja full rulle varje dag, men det är skönt ändå liksom, så man vet att man lever liksom! :)

Syster ska väl till stallet runt halv 3 och jag antar och hoppas att de två yngsta ungarna följer med henne till stallet, så jag hinner fixa här hemma! Sen i eftermiddag/kväll kommer mamma,pappa och brorsan hemifrån vår morbror och hans familj efter att ha firat påsk med de! :). Har inte mycket mer att berätta, det är liksom full fart nu!

Har ni annars haft en bra påsk? Firar ni påsk alla dagar och olika släktingar ellerhur gör ni? :)

Intervju med Emilia!

Kommer ni ihåg att i början av mars att jag körde igång veckans blogg och vinnaren blev Emilia, men jag hann aldrig interjuva henne för att hon hann bli mamma innan jag kom igång. Men nu har jag fått tummen ur arslet och faktiskt fått ihop lite frågor och svar ifrån henne! Såhär kommer den! :)

Namn: Emilia Lindom

Ålder: 16 år

Bor: Tranås

Blogg: http://eemijji.blogg.se/

 

 

1. Du blev mamma den 10 mars till en liten pojke vid namn Tatum, hur känns det nu att vara mamma?

Svar; Det känns helt underbart, lite ovant & läskigt kanske men det bästa som har hänt.

 

2. Du fick göra akut kejsarsnitt nästan 5 veckor för tidigt än, hur kändes det när du fick reda på att det skulle bli kejsarsnitt?

 

Svar; Det tog ett tag innan jag fattade vad dom sa när de berättade det.. men sen vart jag jättenervös men jag ville ju såklart det bästa för min pojk. Är nog ändå lite ledsen att jag missade den "riktiga" förlossningen, jag hade längtat så mycket till den

 

3.       Jag tycker du är otroligt stark, men har du fått några negativa kommentarer på din blogg? Vad är den elakaste kommentaren du har fått?

Svar; Tack, jo lite negativa kommentarer har jag väl fått men har ju sett andra som har det värre.. brukar inte lägga det på minnet så det elakaste som jag minns är väl något för ett tag sen som skrev att jag trodde Tatum var någon leksak bara för att jag ville ha ensamvårdnad.

 

 

4.  Har du många vänner kvar från innan du blev gravid?

Svar; Nej, det har jag inte. Typ inte en enda, men man ser ju vilka som går att lita på i vått och torrt!

5.   Hur går planerna för framtiden efter mammaledigheten?

Svar; Det första är ju att när jag fått dagisplats till min lilla ska jag se till att gå skolan och plugga klart gymnasiet och sånt.

6.  Om någon av dina små-systrar skulle komma hem och berätta att de är gravid, när de är 16 år gamla, hur  hade du reagerat då? Hade du stöttat de och hjälpt de?

Svar; Ja, klart jag hade stöttat de, men jag ska ju försöka få in i huvudet på dom nu att de ska gå klart skolan först och hoppas de lyssnar på det

7.       Är det skönt att du alltid har din mamma i närheten?

Svar; Ja, min mamma är nog viktigast att ha, det är väldigt skönt att ha henne att luta mig lite tillbaka på när jag behöver det.

8.       Hur reagerar dina småsyskon på att det är en liten bebis i huset?

Svar; . De är ganska glada och tror de äntligen börjar fatta att bebisen ska vara här nu och inte försvinna. De står gärna och tittat på honom, men är lite avundsjuka när mamma/mormor pratar med Tatum och vill gärna ha uppmärksamheten istället.

9.   Sist men inte minst, vill du ha flera barn i framtiden?

Svar; Ja, det vill jag! En sisådär 5-6 skulle jag tro, haha

Emilia's fin fina son Tatum :)
Sen två bilder på fina Emilia och fina Tatum! :)

Trevlig påsk-lunch

Det blir en liten blogg stund medans Loke sover middag bredvid mig, han va super trött så lika bra att han sover en stund. Själva har vi precis ätit en super god påsk lunch som bestod av massa gott, sen blir det väl fika innan vi beger oss hem, tror det blir så att jag och äldsta systerdotter tar tåget hem så får syster åka till stallet själv!

Ikväll blir det lugnt, det blir väl att titta på någon bra film. Ska dock städa upp och tvätta när vi kommer hem, såg även innan vi åkte att vi behöver damsuga hemma, så det ska göras innan vi får sjunka ner i soffan! :). Mycket mer påsk "firande" blir det dock inte, fast det stör inte mig ett dugg! Anser ju faktiskt att påsken är lite överskattat, julen är mycket bättre i mina ögon! :).
Men aa har inte mycket mer att skriva så ska gå ut och sno lite godis! :)

GLAD PÅSK PÅ ER!

Påskens blogg!

Jag har inte haft en tävling eller nånting sånt, men jag läser rätt många bloggar och tänkte igår kom jag på idé att väjla ut en blogg som kunde få bli påskens blogg, och denna gång blev det min kära syster! Hennes blogg kommer få finnas i meny fram tills måndag, vilket lycka för henne! ;).

Men nu när jag sitter och ska lägga in den, funderar jag på att dra igång helgens blogg! vad sägs som det? :). Men det fixar vi fram tills nästa helg!
Men grattis syster du blev påskens blogg, ni hittar hennes blogg HÄR :)

Älskling

Min vackra prins, det svider i häjrtat att se denna bild!
Vart tog tiden vägen?! Åh så himla liten kille!

Mamma älskar dig ♥

Påskafton

Dagen är här, påskafton och jag skulle helst vilja dra täcket över huvudet och fortsätta sova en stund till. Men det är bara att kliva upp och vara lycklig, idag vankas det påskmat hemma hos syster i skogås. Det blir nog super trevligt, vet inte riktigt vilka som kommer men det märks ju :).

Sen följer systerdöttrarna med oss hem för att spendera påslovet hos oss, gah frivillig hjälpare?! Nä men det blir lungt, jag hoppas innerligt att de ringer från tele2 butiken också och säger att jag får hämta ut en ny iphone, annars i veckan blir det väl att träffa Omar, plugga och hitta på lite roliga saker med barnen :).
Jag tror barnen åker den 14:e april, för vet ni? För första gången sen min syster fest i september 2010, så ska jag ut! Åh jag är så nervös att jag vill kräkas, har gått och varit nervös i evigheter.. Omar fyller nämligen 20 den 11:e och det måste ju självklart firas. Men attans att jag ska lämna Loke hemma, ja det svider i hela min mage och jag är så nervös! Jag vet att han typ bara kommer sova, men själva grejen. Det är första gången sen han föddes som jag ska ut, åh jag hoppas allting går bra! Ladda mobilen något extra så jag kan ringa mamma stup i kvarten eller så kommer jag fega ur precis innan jag ska gå, haha jag känner mig själv ;)

Ja nä nu ska vi inte tänka så, det kommer bli super kul!  Men idag kör vi påskafton och det blir super mysigt! :). Det blir troligtvis inte så många inlägg idag, vilket är förståeligt! Men jag får väk summera påskafton i bilder på söndag, det blir nog super bra! Jag ska gå och sätta systers kamra på laddning, ta fram kläder till Loke och sen mig, skrika på syster att kliva upp, äta frukost och sen är det bara dags för oss att fixa och packa ner allting som måste med till Loke :)

Min kladdiga prins ifrån igår


himmelens vackraste ängel

Det är 3 år sen idag du lämnade oss, jag tänker fortfarande på dig och du kommer föralltid ha en plats i mitt hjärta!
Jag hoppas du har det bra gumman ♥
Jag tänder ett ljus för dig idag ♥

vuxentid

Åh så skönt äntligen lite egen tid, Loke sover sött i sin säng. Jag och syrran har intagit varsin soffa i vardagsrummet, tryckt i oss kladdkaka ála Eleanor ;). Om 5 minuter börjar snabba cash på svt och jag är rätt nöjd att filmen visas på 1:an eftersom det inte blir några jäkla reklam avbrott då! :)

Till kvällsmat blev det hemmagjorda potatis klyftor, fläskytterfilé med vitlöks sås till, super gott och jag lyckades rakt igenom med köttet, attans så gott! :)
Ja nä nu ska jag ta och stänga ner dumburken och kolla på film med syster, det va länge sen sist! :)


Städmani

Nu är jag äntligen klar med städningen och jag vill gärna lägga Loke i en byrå låda för tillfället, åh skulle döpt honom till Emil istället så jag kan skrika "Emil förgrymmade unge", precis när jag sätter Loke i min säng ser jag hur han tar tag i blomman och rycker, jag hinner inte ta den och istället så faller den ner och all jord ramlar ut i min nybäddade säng, lagom irriterande!!

Men iallafall vi har ätit mellanmål, förberedd maten och slängt ihop efterrätt, jag har varit duktig nog och tagit kort på allting så bilder kommer senare när Loke sover för natten! :).
Nu ska jag strax börjar laga mat och sen mata Loke också, sen blir det ny blöja och pyjamas för hans del! Jag och syrran tänkte boka upp med gott i gott lagom till filmen "snabba cash" som visas ikväll, så vi får hoppas på att Loke sover snällt tills filmen är slut! :)

Men nu ska jag sätta fart, hörs efter maten! :)

Bjuder på två bilder på prinsen från mellanmålet, det va tydligen ajaj att röra mormor kamra och då blev Loke sur ;)


 

I use you as a shelter when the tears flow

 


Långfredag

God dag typ, igår när jag kom hem va jag helt slut! Va inte hemma först klocka närmade sig 7 tiden, så jag orkar inte blogga riktigt. Jag och Loke gick och la oss tillsammans igår vid 9 tiden och somnade strax efter det :).
Vi drog igång dage vid 7 imorse, me klev inte upp ur sängen först halv 9 och då gick vi upp och pratar med mormor och morfar, sen blev det frukost, Loke somnade efter frukost och då satte jag mig ner och beställde hem nya gardiner, påslakan+örngott och kuddfodral till prydnads kuddar :). Men efter en stund vaknade Loke och jag drog igång stor städningen, men nu så tar Loke återigen en tupplur efter ha ätit lunch och jag har precis beställt hem 100 bilder gratis endast portot jag måste betalt för 30 kr ifrå fujidirekt. Mamma, pappa och brorsan sitter nu i bilen påväg ner till min morbror, hoppas de får super kul påskhelg! :)

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta och färga mitt hår mörkbrunt som jag hade på bilden frå 2008 som jag la upp igår eller om jag ska färga mig as rött, eftersom jag inte kan bli brun med blonda slingor eftersom slingorna bara blir oranga vilket jag avskyr! Ja nä det är mitt I-landsproblem just nu, måste iallafall fixa det innan den 14:e april, kräks på mitt hår som det ser ut just nu! Varför jag måste fixa det innan den 14:e april berättar jag i ett annat inlägg...

Men nu ska jag bära ner saker till källaren, ta med mig en steg upp och sen hänga tvätten mamma kasta in innan hon åkte! Men jag får bloggar när jag är klar med stor städningen!
Hoppas ni får en super bra långfredag!

Svar

 

Hej! min morbror heter Conny Wester, de bor ut i högsjö lite utan för vingåker! :)

Kul att du gillar min blogg, allt är bara bra med oss och vi hoppas självklart att allt är bra med dig!

Kram :)


Känner ni igen mig?

Detta va jag 2008, lagom fjortis!! :)


och detta är jag nu, skillnad?

 


Dock gillar jag min gamla hår, kanske kasta i sån mörk färg(?)

 


Med lite smink!

Den mest seriösaste bruden ni har sett, haha bjuder på mig själv


Men med lite smink, så blir allting mycket bättre!



Ja ni herregud, utan smink skulle jag nog inte överleva en dag!

Tackar gud för att det finns smink på denna jord!! :)


trött mama

Åh seeeeg mamma här, satan så trött jag är! Loke skapade morgon vid 4 imorse inte för att jag ens tillät det. Men ja svårt att säga åt honom att sova, men med den turen jag hade somna han om till sex och då va det bara att kliva upp :). Nu är det ingen större mening att somna om, kl 11 aka vi befinna oss i stan och möta upp Omar och sen till Skärholmen för att träffa Terese och hennes dotter Ella :). Det va länge sen jag träffade henne sist, säkert senast i februari(?). Aja med allting som har hänt är det rätt förståeligt!

I eftermiddag blir det som vanligt att möta upp mamma/mormor så vi sällskapar med henne och syster hem :). Imorn blir det dock att bara vara hemma, vilket vi kommer behöva! Imorn tänkte jag ta en stor städning i rummet, damsuga, vädra ut, damma av eftersom jag såg att min fina taklampa behöver sig en omgång och sånt andra skit tråkiga saker som måste göras! :)
Annars vet jag inte vad vi ska hitta på imorn, antar att det bara blir att mysa och ta det lugnt med huliganen som är en aning våldsam av sig ;)

Men men nu ska jag ta och kasta in en tvätt som är klar lagom tills jag är hemma, sen så ska jag göra frukost till huliganen och sen klä på oss! Känner mig en aning stressad eftersom vi måste röra oss till bussen vid 9 tiden, snaaaaaark ZzzZzzZzzZzz så tidigt!!!

Ha en trevlig skärtorsdag och sup inte ihjäl er ikväll ;)

.

Åh jag är helt slut i huvudet efter en hel dag på stan, så är jag trött! :). Möte ju som sagt upp Omar och som vanligt gjorde vi inte mycket alls, fick med mig små bokstäver hem, en drömfångre till Loke och en ny filt till Loke för jag har verkligen INGA filtar ;). Sen vid halv 4 så möte jag upp mamma och syster, så blev det stallet när vi kom till märsta och sen raka vägen hem!
Mamma fick äran att mata Loke medans jag tog mig an vårt rum som såg ut som om någon hade släppt en bomb i gjord av leksaker och kläder :). Sen så bestämde sig Loke tvärt att attans jag ska inte sova, så istället fick han följa med ut i köket så jag kunde äta lite grann :).

Nu sitter jag här som vanligt och prata med Omar i telefon samtidigt som jag glor runt på internet om inredning och annat spännande! :).



Bjuder på en bild från stallet! :)

In mot stan


Det får bli ett snabbt inlägg idag, jag ska strax dra på mig kläderna, sminka mig, göra frukost, packa skötväskan, klä på Loke och sen blir det in till stan för att möta upp Omar och umgås lite med honom! Efter jag har träffat Omar blir det att möta upp mamma vid jobbet, lagom till hon slutar! :)

I helgen är det påsk, vad känner ni för det? Jag tycker det är rätt mysigt, men överskattat! Skulle egentligen med ner till min morbror i vingåker, men istället blir jag hemma.. Att åka 20 mil för att sitta ner och prata känns inte så lyckat, igenom att Loke ändå behöver sina rutiner och jag måste sitta med honom när han sover! Men aja det blir påskmat och min äldsta syster tror jag, då lite mys blir det! :)

Jaja nu måste jag sticka och ledsen inga mobil bilder eller härliga inlägg under dagen, min ajfåån är inte tillbaka först om 2-4 veckor (jäkla skit påsk!!). Men iallafall, kanske tar med kamran och fotar, ifall jag pallar!


Nu på facebook

Vet ni? Alla tjatar ju om bloglovin hit och dit, ja underbart! Jag finns där också, vilket ni hittar HÄR!
Men vet ni igår så satte jag mig ner medans Loke sov och knåpade ihop en facebook-gilla-sida, så nu kan ni nummer finna mig på facebook också, hur bra är inte det?! Jo det är ju toppen, jag kommer även fixa en knapp i menyn så ni kan klicka er direkt in dit! :).
Alla är väl facebook torskar nu för tiden eller hur? jo jag tänkte väl det, så där kan ni hitta allt möjlig rolig uppdatering som finnas där! :)
Så ta och klicka på länken nedanför och börja gilla oss på facebook!

http://www.facebook.com/pages/Eleanor/199166443529151

 

Kom igen gilla oss HÄR


Länkbyte med My

http://ourworldtogether.blogg.se/
Bara för att jag älskar dig så mycket!
Min kära storesyster driver också en blogg, en hel del hästar och det är faktiskt riktigt bra!
Är du hästintresserad? Åh high five då har du hittat bästa hästbloggen! :),
Så nu tar ni och klickar på länken och LÄSER! :)

Länkbyte med Monia

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Monia är mamma till Tuvalie, en super söt tjej med en super söt dotter född 26:e februari i år!
Jag har inte följt bloggen så länge själv, men nu efter några veckor av läsning är jag helt fast och jag känner igen mig själv i lite av det hon skriver!
En blogg som är värd att kolla in och värd att läsa! :)

Naken

åh jag är naken, ensam övergiven och bortsprungen känns det som. Min ajfåån har länmnat mig och tagit en sväng med mamma till Tele2 butiken för att få den lagad, men istället så kanske jag får en ny som jag kommre vårda och värna om ordentligt! Usch jag hatar att vara utan min ajfåån, det är smärtsamt!

Men iallafall Loke har precis vaknat efter att sovit i nästan 2 timmar, trött bebis :). Men idag blir det lugnt, mamma är hemma och jag ska faktiskt anstränga mig igenom att hjälpa henne att städa ordentligt här hemma, duktig tjej! Nämen Loke stökar ner lika mycket som nån annan här hemma och då är det mitt ansvar att städa upp efter honom :). Jag ska även ta mig an vår källare som för tillfället är i kaos med alla barnvagnar huller om buller, ska rensa ut Loke saker som kan kastas och så sånt som är alldeles för smått för honom och packa ner det i en flyttkartong. Så vi får lite ordning på allting, ska även återigen gå igenom Loke gamla bebis kläder och se om jag verkligen vill behålla allting, annars kommer det åka ut på försäljning så håll utsik! :)

Nä men har inget mer vettigt att skriva, så jag ska jaga reda på min son som kryper iväg och rymmer ifrån mig, attans unge så snabb han har blivit!! ;).
HÖRS!

Happiness

Idag har vi kört på mys dag här hemma, har inte gjort ett dugg vettigt idag förutom att plocka ordning på disken. Loke sover ännu en middags-lur och jag kollar på tv :).

Imorn blir det dock andra puckar, ska ta mig till Väsby-centrum och för andra gången gillt kasta in min iphone på lagning, ja den har nämligen börjar strejka rejält nu eftersom inte ens det fungerar att ladda den nummera. Men nu är jag iallafall förberedd och får låna min systers iphone 3gs de hade hemma, så det blir bra! :).

Men nu ska jag rensa min ajfåån och sen gosa med min nyvakna bebis! ♥


Tävling

"Tävla hos Emilia - 16 år och mamma till Tatum om 1 av 3 presentkort värt 100:- ifrån Nahla.se. Tävlingen hittar du >här<"

Länkbyte med Elina

http://elinaadele.blogg.se/

Elina är  ung mamma till sin dotter Nellie född 18 juli, jag läser bloggen daligen och har verkligen fastnat!

In och läs! :)

 

 


Två bilder

Världens finaste Chilli fyllde år igår och det firade vi med tårta, så tänkte bara visa två bilder på fina Chilli. Vår morbror, hans fru och deras barnbarn kom förbi med tårta. Det blev bara ett litet firande, men mysigt va det iallafall! ♥


Min skolios

Jag har ju berättat om min skolios förut, det inlägget hittar ni >HÄR<. Men iallafall igår min pappa klippte mig så ville jag att mamma skulle ta kort på min rygg eftersom jag inte egentligen vet hur min ser ut.. Jag har ju tidigare opererat mig (2008), men jag lider fortfarande av ryggsmärtor och sne rygg.. Så jag va ju till läkaren i höstas och hoppades på en ny operation, men han ansåg att vi skulle vänta ett år av någon dum anledning. Så det blev inte mer än så..
Men igår när jag fick se bilden mamma tog på min rygg, började tårarna rinna. Jag visste att jag hade sne rygg, men att behöva se ut såhär hemskt och jag vill bara bli normal igen.. Men jag vet ju helt klart att jag aldrig kommer få en rak rygg i hela mitt liv, så det är bara att vänja sig..

Att vet att jag ALLTID kommer har min puckel där får mig att bara vilja gå och gräva ner mig! Jag hoppas att min läkare kommer inse att jag behöver mer hjälp än vad han har gett mig, för jag kan inte påstå att han har gjort sitt bästa längre! Även fast jag vill operera mig så vill jag inte göra det nu eftersom jag vill ha sommaren utan sjukhus besök och skit. Sen i höst har jag inte längre tid, eftersom jag inte har tid att vara borta ifrån skolan något mera!

Har du elller känner du någon som har skolios, så tveka inte att kontakta mig antingen på facebook eller på mailen! Alltid kul att lära känna andra som har skolios, på facebook heter jag Eleanor Ek och min mail är >[email protected]<


fet uppdatering eller inte....

Jag hade tänkt mig en fet jäkla uppdatering igår kväll efter min promenad, men till och med promenade blev inställd. Då jag kollade min mail och insåg att jag va försenad med en skol uppgift. Så jag satte mig istället och surade framför engelska uppgiften och fattade ingenting, jag har istället kommit fram till att engelska B är mycket svårare än englska A, attans jag som tyckte jag va helt okej på engelska insåg att jag sög rumpa på det! Jag va så sur att jag somnade sittandes i sängen efter att pluggat i 2 timmar, heja mig jag va väldigt sliten och trött!

Men nu är iallafall den uppgiften inskickad och jag hoppas på ett bra reslutat även fast jag bara fattade hälften :). Så ikväll tar vi tag i matten istället, min egna tanke är att jag ska hinna klart med hela matte kursen innan April slut, samma med engelskan så jag ska verkligen plugga järnet nu! Förhoppningsvis kan jag ta lite fler kurser under sommaren också, eftersom jag verkligen vill hinna så mycket som jag bara kan innan skolan drar igång igen :)

Just nu har vi iallafall precis äitit lunch både jag och Loke, så nu sitter jag och drömmer mig på för en resa till Ullared i sommar med mamma och syster, haha inte för att jag har pratat med de nånting. Men jag vill gärna åka dit, som en liten roadtrip innan skolan och dagiset drar igång. Jag ska iallafall börjar spara pengar ifall att för det, man vet ju aldrig! Så nu ska det stoppas undan pengar till sommaren, alltid bra att göra! :)

Vad har jag mer gjort för spännande, mamma slingade mitt hår igår och jag kommer aldrig visa mitt fula hår för omvärlden! Jag är mer orange i håret nu än innan, så jag måste avfärga mig helt! Pappa klippte även mitt hår, så nu ser det iallafall någorlunda bra ut, haha mitt fina slitna hår som är så sönder färgat! :)
Men aa, nä nu ska jag ladda över bilder från kamran, sen blir det nog att få Loke att sova middag en stund :)

HÖRS SENARE!