Julklappar♥

Idag är det sista november och det innebär att imorgon när vi vaknar är det december, vart har tiden tagen vägen? Men förutom att dagarna har sprunigt iväg så är det också högtid att börja tänka på julklappar till familjen och sånt. I år är ju Loke lite äldre än förra året och julklappar blir lite mer det här året, men på samma gång så är jag helt kluven på hur mycket man ska köpa och vad slutsumman ska hamna på. Igår ställde jag frågan på en mammagrupp och de flesta hade handlat över flera tusen till sina barn, vilket är helt galet om ni frågar mig. Jag har köpt Loke två julklappar av mig och totalt kostade de 500 kr tillsammans. Det är rätt lagom, men ändå känner jag ett behov över att han måste få flera julklappar för att jag måste kompentera för hans usla far... 
 
De här tre leksakerna är något som Loke skulle älska, den pricka hästen är ifrån märket SCHLEICH som man kan hitta lite överallt, jag brukar köpa de på BR-leksaker, där är priset rätt lagom. Loke älskar de djuren och han har 3 hästar och 2 hundar ifrån just det märket. Stallet är från märket BRUDER BWORLD (om jag hängde med) och de kan man hitta på ToyRuS (stavning?), köket är ifrån hemsidan Blå Elefant och jag skulle helt klart vilja ha det till Loke, men prisklassen för just det är lite för dyrt :). 
Lokes julklappar är en bil och ett hästsläp från just SCHLEICH och jag längtar efter att få se Lokes min när han äntligen kan stoppa in sina hästar och köra iväg, kan det bli julafton NU? :) 
 
Vad anser ni är en rimlig prisgräns för julklappar till barn under 2 års ålder? 

Stressad...

Jag känner mig fruktansvärt stressad, det brukar vara för att julen snart är här och allt som hör till julen. Men inte i år, det här året är jag stressad för allting som sker efter jul och nyår, redan är jag stressad och det är helt galet!! Jag vet inte hur jag ska hinna med mitt egna liv riktigt, men det ska nog lösa sig. Men jag vet att jag har några datum att hålla ordning på och även hålla tummarna för! :)
 
  • Den 9:e Januari börjar jag skolan (skjuta fram pga dagis), kunskapsprov för körkort samma dag
  • Den10:e har jag uppkörning (MÅSTE klaras)
  • den 14:e börjar Lokes inskolning
Det är väl det viktigaste som jag har i huvudet just precis just nu, så jag har ju fyllt upp att försöka få skolan att gå med på att jag börjar senare, vilket jag inte vet hur det ska gå till. Mina lärare lär ju hata mig, men jag kan inte göra något. Jag har fått bästa dagiset till Loke och jag måste bara ta det. Så nu är det bara att fokusera på körkortet till 210% samt att försöka klämma in lite läxor och sånt i mellanåt.. Ja mitt liv är helt enkelt proppfullt av saker just nu, men sånt är livet ibland. Jag ska iallafall trycka på pappa så mycket som möjligt nu att övningsköra i vinter, eftersom i februari sticker mamma och pappa till Thailand och jag MÅSTE ha körkort innan dess helst innan Loke börjar dagis och då har jag inte lust att åka åt helvete med honom i bilen. 
Men för att lätta lite grann (inte ett dugg) på stressen så ska jag ringa min gamla praktikplats imorgon och kolla efter extra jobb, för jag har inte alls redan mycket att tänka på... 
 
Men annars så rullar livet på som vanligt, idag har det varit en bra dag. Vi åkte till väsby centrum, jag handlade Loke julklapp så nu är jag sjukt fattig fram tills imorgon och sen måste jag betala min telefonräkning så då är jag fattig igen.. Men det är helt okej, vi klarar oss för den här månaden, nästa månad vill jag dock bara gråta för.. Jag står i skuld till mamma för att jag har valt att gå in och dela på alla julklappar med henne, så nästa månad är jag fattig igen.. Jag är glad att jag iallafall har allting till Loke redan i blöjor och mat väg (välling samt gröt) så det går nog att lösa det också... Men det är ett helt annat problem det också, livet är inte lätt alla gånger.. Det är helt klart kämpigt att vara ung utan jobb och försöka försörja sitt barn, men jag klarar det utmärkt om ni frågar mig! :)
 
Men gud nu blev det här inlägget JÄTTE långt, men nu ska jag ta och läsa i min körkortsbok och försöka lära mig något vettigt! 
Ha en bra torsdag kväll! 

Julkort

I tisdag så roade jag och mamma oss med att göra lite julkort för att skicka ut till släkten, det är allt mysigt att pyssla när det kommer till julpyssel. ♥
 
 

Hej vinterland!

Snön har lagt sig som ett täcke över marken och lite glad över det är jag faktiskt. Hellre en täcke snö än att bråka med mörkret och regnet som bara irriterar en. Idag står iallafall UpplansVäsby centrum på min lista och Loke ska få leka i snön för första gången. Det är dock inte så kallt ut här hemma, så jag vet inte om en overall är så nödvändigt. 
Vad vi mer ska göra idag vet jag inte riktigt, jag ska kräva en fika av sömntutan som ligger bredvid mig ;). Igår så bjöd han på middag och bio i kista centrum, eftersom det blev så sent fick han sov här. 
Så vi ska strax göra frukost här hemma, sen ska vi nog göra oss i ordning för att göra något av den här dagen! :) 
 
Men vi hörs under dagen, ha en bra torsdag! :)
 
 

En vecka senare

Hej igen! 
Vi är återigen vid liv eller det har vi varit dagarna, men jag har inte riktigt orkat att blogga då jag har känt mig halv dålig.. Jag trodde att vi skulle gå mot friskare tider för en vecka sen, men jag började bara må sämre. Jag fick ju ny medicin i onsdag, men i söndags tröttnade jag helt. Jag blev inte bättre, feber släppte inte och halsen gjorde mer och mer ont. Så i söndags åkte jag tillbaka till närakuten på löwet, jag fick ta prover och doktorn tyckte det var väldigt konstigt. Jag fick en akut remiss skickad till öra,näsa, hals mottagningen, pappa var snäll och följde med mig in och höll mig sällskap. Väl därinne blev jag kollad och fick även dropp eftersom jag inte hade ätit något på en vecka. Så hela helgens planer blev helt åt skogen, det blev alltså ingen bio eller så för min och Jasmine del. 
Men nu mår jag iallafall mycket bättre, jag fick voltaren och citodon utskrivet i söndags som jag lever på här hemma. Idag vet jag inte vad som händer, jag står fortfarande och tvekar ifall jag ska packa ner Loke i vagnen och åka till Upplands väsby en sväng eller om jag ska sega tills Omar hör av sig, han ska komma förbi här idag :). 
 
   
Här är fyra bilder från veckan från instagram...
 
Annars så rullar dagarna på som vanligt här hemma, på söndag är det första advent och jag anser att det är högtid att börja tänka på att baka lussebullar. I måndags julpyntade vi lite grann, hängde upp julgardinerna och sånt. Men mer ska upp till helgen, jag bara älskar julen. Det är en himla mysig årstid, trots att det är kallt. Så är det mysigt att kunna krypa upp i soffan och njuta all jul ljus som lyser runt om från advents ljustakarna
 
Men nu ska jag ta och fundera på vad jag ska göra av dagen, för jag är lagom uttråkad just nu! :)

Mot friska tider

Hua Hua, vi bråkar fortfarande med halsfluss, feber och diverse "sjukdomar"! Igår låg jag halv vaken hela natten och svettades, skakade och hade mig, vid 3 tiden inatt så gav jag upp och började kolla på tv. Men Loke är nog påväg att bli bättre, "peppar peppar ta i trä", men för min del finns det inget att hurra för! Idag var jag ÅTER en vända till doktorn, fick träffa samma doktor som i måndag och glad är jag för det. Fick ta lite prover och fick veta att min sänka va betydligt högre än vad den skulle vara, så nu är jag en annan slags antibiotika och har även fått en munskölj som bedövar halsen. Så när jag kom hem kunde jag till och med få i mig lite youhurt, första jag äter sen igår kväll.. 
Men nu så håller vi tummarna över att jag blir frisk lagom till fredag, då ska jag nämligen hämta Jasmine så hon får spendera helgen här. Jag har planerat att vi ska gå på bio och se sista twilight filmen, då har jag lite ärenden att springa fredag innan dess. 
Men jag och Omar har iallafall planerat en lite lunch-dejt, sen måste jag springa in på banken så jag kan betala lite räkningar. Sen ska jag på återbesök och läkaren, bara för att ta prover på sänkan för att se att den har blivit bättre. 
 
När vi ändå är ute och åker på fredag så måste jag kolla på lite julklappar till barnen, vet inte riktigt vad jag ska köpa till Loke. Men jag hittar nog något på fredag, han älskar ju djur och sånt. Hela dagarna springer han runt med sin häst,elefant,krokodil och kossa och leker.. Krokodilen är nog roligaste för den kan bitas, han har verkligen förstått att de kan vara farliga, så han brukar springa runt och låsas bita mig och mormor, men det är bara roligt om vi hoppar högt och skriker aj. Han är så himla söt min pojke, så smart och duktig på att förstå saker :)
 
Men jag ska kolla klart på arga snickare och sen blir det nog film mysa här hemma, hoppas bara inte Loke vaknar!
 
Ha en fin onsdagskväll! :)
 
Liten Loke somna i mammas famn igår-morse

En släng av halsfluss

Hej i höst mörkret!
Hur har ni det? Jag hoppas ni mår bättre än vad vi gör här hemma, vi har nämligen  åkt på en släng av  halsfluss och går igenom feber som helt enkelt inte vill ge upp. Men Lokes feber börjar nätt och jämt ge upp och vi håller tummarna att den håller sig borta. Min feber kommer och gå, men man är klart inte så kaxig när feber väl slår till ordentligt. Inatt låg jag vaken i 1,5 timme för att feber skulle ge med sig och låta mig sova ett tag.. Men vi är nog friska lagom tills på fredag, vi båda går på medicin här hemma. Loke har dock fått byta medicin, jag kan inte förstå varför man gör en sån äcklig medicin till barn. Den han har för tillfället är så vidrig att han hostar och kväljer tills han spyr upp den och inte värre så måste mama och jag brottas med han för att han ska få i sig den. Men mamma skulle hämta ut en med jordgubbs-smak till honom, hoppas det blir bättre.
 
Men nu ska jag plocka lite här hemma och sen se ifall jag kan lura i Loke lite yoghurt! 
Ha en bra fortsatt tisdag :)

17 November

Godkväll folket! 
 
Loke sover sen ett tag tillbaka och vi här hemma kollar på "så mycket bättre" och sen blir det att kolla på hunger games. Enligt syrran ska det va bra så jag hoppas hon har rätt, annars jäklar ska jag käka upp henne! ;). 
Annars så har förkyldningen slagit till ordentligt och Loke har blivit tagen ganska kraftigt på det. Snoret rinner, tempen har stigit och nu även ögonen att för mesta dels bara kisar med ögonen, så ikväll förberedder jag mig på värsta natten. Bättre att ställa in mig på det sämre och ta natten som den kommer. Men jag har bunkrat upp med ipren, näsdroppar, nässpray, koksaltslösning och sen välling. Så nu håller vi tummarna att han mår bättre redan imorgon och att hans ögon inte är så speciellt ansatta imorgon. 
 
Idag har jag iallafallt övningskört och oj så bra det gick idag om jag får säga det själv. Det gick mycket bättre än igår och nu gäller det bara att köra varje dag och läsa ordentligt i körkortsboken, så ska det här nog gå bra. Annars så väntar jag på min kod så jag kan beställa teoriprovs tid :). 
 
Men nu ska jag kolla klart på tv och sen slå på filmen, ha en super bra lördagkväll! :)

Sjukstuga

 
I 6 veckor klarade vi oss från några förkyldningar och sånt, men nu har det slagit till igen och Loke är döds förkyld, snoret rinner och tempern börjar nog stiga lite grann också. Så nu får vi bara hoppas på att det går över fort fort för både min och Lokes skull, sen får vi hoppas på att jag slipper bli förkyld jag med. 
 
Idag ska vi iallafall övningsköra här hemma, får hoppas att det går bättre idag än igår. Körde igår också, dock fick det inte så jätte bra, fläkten la av och det immade igen hela bilen totalt, sen så lev jag stressad och halv panik. Men det löste sig till slut och det fick bra, fick övningsköra till Coop sen och hämtade ut mitt paket från Jotex. 
Sen idag kommer nog även brorsan hit, tror han ska äta middag här också. Mer än så händer det väl inte så mycket mera idag, ska ha filmkväll ikväll också. Vi skulle ha det igår, men jag somnade efter typ 10 minuter i filmen. 
Ikväll ska vi se på the hunger games ikväll, hoppas att den är bra bara och värd att se. Men annars så blir det lugnt ikväll, nu ska jag fixa bilder på Lokes som jag tog i torsdag på honom i skogen :)
 
Ha en bra lördag! :)

Vill ha till Lokes barnrum

Eftersom jag har fyllt 18 nu så väntar vi bara på att de ska dyka upp en lägenhet för min del och såfort jag får en så kommer jag flytta hemifrån och oj som jag längtar. Även fast det är en trygghet att bo hemma, så längtar jag till att få inreda min och Lokes egna lägenhet, ha våra saker och bara kunda mysa med Loke själv i soffan och sen kunna ge Loke ett eget rum med massa leksaker och fina inredning.
Det här är en del som jag vill ha till Lokes barnrum..
 
 
Jag ÄLSKAR blått och Loke passar så himla bra i det och det finns ingen tvivel på att Lokes rum ska gå i vitt, blått, grönt och rött. Så nu väntar vi på en lägenhet och en hel del pengar så jag kan fixa vår dröm lägenhet för vi lär ju inte flytta på ett tag efter vi väl fått en lägenhet eftersom det är bara jag och Loke i vårt liv för tillfället :)

Lugn vecka

 
Två bilder från instagram...
 
Under veckan som gått så har det varit rätt lugnt, har inte hänt så mycket här hemma. Igår var vi på Ikea och sen följde jag med syster till akuten med hennes dotter, då hon har varit sjuk en vecka.. Annars har det inte hänt så mycket, tagit det lugnt. Idag blir det att bara ta det lugnt också, vi ska strax röra oss utåt så att Loke får springa av sig, sen blir det väl vila för honom. 
Imorgon ska vi iväg och hämta Jasmine som ska spendera helgen här, ska försöka gå på bio med henne. Vi MÅSTE se Twilight filmen! 
Men ja nu ska vi röra oss utåt! :)

Gossip Girl

Vad jag gör upp såhär sent, det vet jag inte ens själv! Sjukt egentligen jag har inte varit uppe såhär länge sen på evigheter om man inte räknar med korgen i lördags, men nä den räknar vi bort. 
Varför jag är vaken, finns bara en anledning Gossip girl, man kan inte slita sig från draman och nu är jag lagom arg på mig själv att jag inte har säsong 5 och 6 redo, lagom irriterande! Så nu innebär det att jag måste sova för att säsong 5 ska bli klart, men förutom Gossip girl är jag irriterad över att min kära telefon inte fungerar pga att Tele2 klanta sig och stängde av mitt nuvarande simkort och mitt nya kommer förmodligen imorgon eller på onsdag.. Lagom irriterande det också, jag som skulle fika med Linnea imorn, men utan telefon så måste jag skjuta på det!! 
 
Men ja förutom det så babblar jag om allt onödigt som vanligt, vet egentligen inte vad jag ska skriva. Så istället stänger jag ner datorn och sover! 
Godnatt
 

Hemlickat: Påslakanset & krukor

 
Nu på kvällen har jag suttit och kollat på jotex hemsida och jag kunde inte undgå att klicka hem lite saker till rummet. Det fick bli ett fint påslakan som passar nu till julen, 4 krukor, örngott och 6 st gardiner, trots det blev inte så dyrt eftersom Jotex hade ett julerbjudande som var 40% på dyraste varan och 20% på resten av ordern, vem är inte lycklig över att shoppa då? :)
Så nu väntar på att paket ska komma bara, så jag få fint i rummet :)
 

Svar

Anonym

Varför ska Omar flytta? Ni verkade så lyckliga för ett tag sedan och du älskade honom jätte mycket. Ska ni fortfarande umgås som vänner eller ska ni vänta ett tag? Loke är så söt! Vill du ha fler barn och när isåfall? :) om du skulle bli gravid med Omar skulle du behålla eller göra abort?

 

Svar:

Omar flyttade ut idag, varför är för att vi har gjort slut eller jag lämnade honom. Mesta dels för att det blev för mycket med hans dotter och allting där bland. Det tar på krafterna mer än vad man tror, så detta var det bästa som kunde bli just nu. Klart vi kommer umgås som vänner, Omar har betytt mycket för mig och betyder fortfarande mycket för mig, vilket jag hoppas jag också har gjort för honom.. 

Angående det där med barn så självklart vill jag har fler barn, det vill jag absolut. Men inte just nu och kanske inte på närmare 5 år eller när jag har hittat den där rätta för mig och Loke. Om jag skulle bli gravid med Omar nu så skulle det bli abort, trots att jag älskar barn,bebisar och bebismagen. Anledningen varför jag skulle göra abort är inte för att jag hatar Omar eller nånting sånt. Men jag har en son som inte har någon pappa, jag behöver inte ha två barn som är pappalösa. Även fast jag vet att Omar skulle ta sitt ansvar så skulle jag inte vilja ha det så. 

Jag hoppas att svaren blir bra så, nu ska jag bearbeta allting som har med det här att göra :)


Du behöver inte gilla mig, jag är ingen facebook status

 
 
 
 
 
 
 
 

Accept what you can't change and change what you can’t accept..

Jag har tyvärr inte dött ännu, så det är lungt ett tag till. Jag har varit rätt off de sensta dagarna. Varför? Jo för att der har hänt en hel del, jag har hunnit fylla 18 år och imorgon taggar vi för krogen för första gången! Förutom det så har det hänt en hel del också, största föränändrnignen är att Omar flyttar ut i november, varför och vart?Svaren är simpla för min del, jag vet att det krossar honom en del, men jag har valt att lämna honom, för att jag inte känner så mycket för han längre. 
 
Allting som har hänt med Felicia och allt runt omkring har tagit mycket på mig och sista tiden så har jag bara kämpat för Felicias skull, mesta dels för att hon inte ska komma hem till sin knäppa mamma. Men nu kan jag inte kämpa längre, jag har tappat mig själv och jag behöver rensa i mitt egna liv innan jag kan ta hand om några andra. Som min rubrik lyder "Accept what you can't change and change what you can’t accept."
Det är precis det jag försöker, jag försöker acceptera allting som händer och jag har gjort mitt bästa, jag har stöttat Omar dag som natt, timmar efter timmar. Men nu måste jag släppa det där och fokusera på mig och endast mig och Loke. 
Men det blir bra, Omar flyttar snart ut och jag får tid för bara Loke. Vi är vänner och jag kommer alltid stötta honom fast nu på en mildare grad och jag behöver inte gråta mig själv till sömns för att jag har panik ångest när Omar har somnat.. 
 
Men annars så har dagarna rullat på som vanligt, idag har jag varit i skogås och hämtat systerdöttrarna, men jag måste tyvärr duscha i handsprit efter varit där. Jag va där i nästan 2 timmar vilket är helt oacceptebelt, usch så jag hatar centrumet där, luktar typ kiss,svett,utländska,svenska,fullgubbar och bajs, nä usch! Men jag överlevde trots allt, jag har ju liksom alla odds mot mig att jag skulle komma därifrån hel, haha nej jag skojar bara så illa är det inte. Men nä jag gillar inte skogås, hemska tankar!
Men nu ska jag kolla ifall vi ska käka pizza och sen ska jag bara ta det lugnt! :)
 
Ha en bra fredag kväll
 
 
Bilder ifrån instagram de senaste dagarna! :)

UpplandsVäsby

Hej! 
Vem kan tänka sig att tid har sprungit iväg och imorgon blir jag hela 18 år, jag får göra precis vad jag vill. Det känns sådär lagom otroligt och underbart, som jag har längtat hela mitt liv! =)
Förutom det så har jag,mamma och Loke varit i väsby centrum idag och shoppat, jag har fått handla lite kläder till mig i födelsedag present och jag är nöjd för det :).
 
Så imorgon har jag lite ärenden att göra, ska jag måste fixa allt som kan tänka fixa sig när man fyllt 18, annars blir det väl att mysa med bara familjen och ta det lugnt, äta god mat och sånt :). På torsdag funderar jag på om jag ska med till Felicia på umgänge, men jag vet inte riktigt, vi får se. 
Sen blir det lugnt, på lördag blir det ju firande för mig här hemma.
 
Men ja jag kan inte riktigt få texten att hålla ihop, jag har andra tankar på huvudet. Så jag ska plocka ordning på rummet istället och tänka lite... 
 
Ha en bra tisdag..

2 dagar kvar

Godmorgon folket! 
Här hemma slog Loke upp ögonen för en timme sen, jag har pillat lite på designen som ni ser sen igår och den är äntligen klar. 
Helgen har varit lugn och skön, så där perfekt som den ska vara. Vi har inte gjort specillt mycket alls, jag har övningskört både lördag och söndag, det gick bättre igår trots den obehagliga dimman. Annars har jag nördat gossip girl vilket jag ska göra strax också eftersom Loke fortfarande är trött och inte vill springa runt så mycket kör vi mys morgon :). 
 
Annars är det måndag, vet ni vad det betyder? 2 dagar, 2 hela dagar tills jag fyller 18 år! Som jag har längtat!!! Jag kan sluta leva nu, jag har uppnått den viktigaste åldern i mitt liv, jag skiter i 20 år och få gå på systembolaget, det kan jag ragga mig åt :). Jag är så himla glad över att fylla 18, så jag tänkte baka lite gott tills på onsdag, funderar starkt på att baka chokladbiskvier imorgon :). På min födelsedag så ska jag spriiiiinga till banken och fixa mig en bankdosa, ett nytt bankkort eftersom mitt ändå håller på att lägga av, ställa mig i bostadskön här i sigtuna och massor där till :). 
 
Men nu just nu, ska jag glo på gossip girl och njuta av min sista måndag som minderårig och 17 år gammal :)
 

Halloween

Jag har helt glömt att vi igår gick in i november eller inte riktigt glömt, utan mest inte tänkt på det eftersom dagarna flyter med varandra och man hinner inte riktigt tänka på dagarna.. 
Idag har vi inte gjort speciellt mycket, Omar var ledig idag från sin praktik plats så vi har varit iväg en sväg till Märsta och hämtade ut slava till Loke och handlade lite grann. 
När vi kom hem så satt vi igång och städade rummet, bäddad rent i sängarna, damsög, byte gardiner och annat skit. Så nu är det myspys i vårt rum, så ikväll ska jag hoppa in i duschen och njuta ikväll att krypa ner i en ren bäddad säng :). 
 
Men ikväll antar jag att de flesta förberedder sig för att gå ut och festa i helgen, eftersom det är halloween i helgen. Själv ska jag njuta av att ta det lugnt hemma och bara mysa med min familj som betyder det mesta för mig! :). Jag ska ju ändå ut nästa helgen för att fira mina 18 års dag, så i helgen blir det lugnt.. 
 
Men nu ska jag ta och prata med mamma och sen fixa någon middag till Loke! :)
Ha en härlig fredag kväll! 
 
 
 

Svar

Anonym Om: En dag på stan
 
Kan du inte berätta om Felicia? Bor hon inte hos Sarah, varför inte?
 
Svar: 
Åh jag önskar jag kunde, att jag kunde berätta precis allt. Men det går bara inte, det är alldeles för privat. Men Felicia bor inte hos Sarah och anledningar varför är många. Men det är bästa så, Felicia ska inte bo där och kommer inte bo där. Felicia bor på ett stället som är bra för henne, som ger henne kärlek, värme och närhet, precis vad hon behöver. Hon växer och blir stor, precis som hon ska göra :). Varför Omar inte har henne är för att det just nu pågår mycket utredningar, rättegång, advokatsmöte, förhandlingar och massor därtill. 
 
Vad jag vet om allting, jag vet en hel del och det är tack vare att jag har dragit ut det mesta ur Omar, för att jag har varit med och kämpat. Men nej jag söker ingen uppmärksamhet, Felicia må inte vara min dotter. Men hon är min bonusdotter och jag bryr mig om henne.. 
Vi väntar på massa utredningar just nu, så vi hoppas att vi snart får reda på något om Felicia. 
Men så länge så har Omar umgänge med Felicia och hon är överlycklig varje gång de träffas :)
 
En bild på skruttan från igår, världens sötaste bonusdotter! :)

En dag på stan

Bjuder på två bilder från dagen och en från natten ;)
 
Hej bloggen! 
Idag har det varit en fart full dag, Loke slog upp sina ögon kl 5 imorse och somnade inte först klockan närmade sig 10 på förmiddagen. Idag åkte vi in och möte mamma som va iväg till sin läkare och nu kan vi njuta av mormor/mamma till slutet av november, då hon är sjukskriven fram tills dess. 
Efter det så gick vi till skopunkten och jag fick ihop 3 par skor som min älskade mamma betalde till mig som en tidig födelsedag present, vilket behövdes! :)
Efter kollat lite i affärer så fick vi till en thai buffé för lite lunch och sen tog vi tåget hem. 
Syster var snäll och hämtade oss vid bussen, så nu är vi hem och barnen sitter och äter en varsin macka till mellis :).
 
Jag ska dock plocka ordning på rummet, läsa lite i körkortsboken så jag ikväll kan fixa Lokes mp3, pilla på en design och sen glo på gossip girl :).
Min kära pojkvän är nog påväg hem nu ifrån umgänget med Felicia, så han borde vara hemma och en eller två timmar :).