Cresent

Jag har suttit och kollar runt lite och kom in på crescent hemsida och sen vidare till deras blogg. Och hittade ett inlägg om testförare för cresent barn vagnar och jag är mer än sugen på att testa deras barnvagnar, hur kul vore inte det? 
 
Jag är super sugen på att bli testförare för crescent barnvagnar och speciellt som jag själv har haft en crescent barnvagn till Loke när han va liten, så jag ska verkligen göra allt för att få bli deras testförare, jag är sugen på att testa deras crescent diva. Då jag tycker den är AS fräck och så jäkla snygg, HÄR en länk till crecent diva!
 
Crescent barnvagnar - Diva
Tycker den är såå snygg, http://crescentbarnvagnar.se/ligg-och-kombivagnar/ligg-och-kombivagnar/diva/

Sängen väntar

Godkväll! 
 
Vilken dag det har varit idag, fixade iallafall vagnen och sen käkade vi kina buffé, handlade en dress till Loke från Lindex. Sen så möte vi upp mamma och åkte hem, när vi väl va hemma så fixade jag sista med vagn tvätten, så nu är det bara att knäppa på sittdelen imorgon bitti, går fort och smidigt! Jag kan inte förstå alla som klagar över att det inte går att tvätta sittdelen i tvättmaskin, det går alldels utmärkt för mig och jag gör det minst en gång på två veckor, ja jag är nog med att hålla vagnen ren! :). 
Men iallafall efter det så diskande upp Lokes nappflaskor och sen fick han bad och mysa ett tag, sen va det sov dags för honom.. När han väl hade somnat så kröp jag runt på napp-jakt och jag kan inte förstå varför ungarna vill lära sig att krypa, fyfan va ont det gör i knäna! 
Senaste timmen har jag iallafall kollat på robinson och pratar nu med Omar i telefon, ska sova strax. Imorgon ska vi iväg till Sickla, ska fika med en mamma kompis där :)
 
Ja det va iallafall vår dag idag, har inte mycket mer att skriva. Så ska krypa ner i sängen och prata med mitt hjärta och sen sova! :)
 
Godnatt på er!

Gallerian

Just nu springer vi runt i gallerian, ska strax möta mamma och åka hem igen! Det löste sig med vagnen och jag fick ett nytt hjul samt fästet till hjulet, underbart!
Ska iallfall gå på Hollister nu, syster skulle kolla något :)
Men uppdaterar mera ikväll, ska först städa och natta Loke innan dess.
Ska tvätta klart vagnen också när jag kommer hem. Fullt ös medvetslös liksom ;)

Hörs!


Ändring i vårat schema!

Alltid ska det komma något i mellan och idag blev det vagnen! Jag tänkte vara duktig och slänga in den i tvätten, märkte på samma gång att fram hjulet är vridet och sitter inte alls som det ska göra. Så nu sitter vi i bilen på väg in till babyproffsen, måste ju fixa vagnen! Amanda (syster) är snäll och skjutsar in oss, så hoppas att det löser sig nu med vagnen.

Medan vi ändå är i stan så passar vi nog på att luncha inne i stan, så himla konstigt att jag alltid ska få dessa problem! Men men vad gör man?
Hur är eran dag då? Några speciella ändringar i vardagen?

Bjuder på en bild från instagram, idag kör Loke på sin nya bil-body som jag köpte igår, himla fräck han blev i bodyn! :)


Shopping..

 
Två rätt kassa bilder från instagram på kläderna som jag köpte på till Loke igår, dock finns inte den sista bodyn på bild och inte heller jeansen för han fick ha på sig det igår, så det ligger i smutstvätten just nu. Jag  är himla nöjd över kläderna jag köpte och ja jag ÄLSKAR randigt, det är himla fint! 
Så nu klarar iallafall han vintern ett tag till, jag har ju en hel låda full med kläder han inte kan ha, haha jag älskar barnkläder, men hatar barnkläder på samma gång eftersom jag skulle kunna köpa kläder varje dag till Loke :)
 
Nu ska jag hänga tvätt, städa rummet och sen pussa på min älskling som precis kom in för dörren, sen blir det lunch i centrum! :)

Mammaledig ett tag till

Godmorgon folket! 
Nu undrar ni säkert varför jag inte befinner mig på väg till dagis med Loke, ja ni anledning varför är för att jag har gjort valet att vara mammaledig fram tills Januari. Loke klarar inte av dagiset helt enkelt han är för lite för det ännu.. Att skrika från halv 7 på morgonen till strax efter 8 är inte okej och det är verkligen inte något jag tänker utsätta Loke för dagligen i 5 års tid.. Aldrig, jag ser hellre att han får vara hemma med mig några månader till och växa på sig.. Men nu kommer era andra frågor vara "hur gör du med skolan?", bra fråga hörni! Igår så åkte vi till Knivsta och skulle till dagis men det va då jag bestämde mig för att strunta i den och gick istället till skolan, pratade med de, ringde försäkringskassan och fixade, så nu kommer jag vara mammaledig fram till januari och plugga distans igen :). Så jag fixar skolan trots att jag är mammaledig, så nu har vi tagit den där grejen, om ni har några frågor så är det bara att ställa de :)
 
Annars såhär på morgonen sitter vi och lyssnar på musik, ska strax äta frukost här hemma. Sen tror jag nog att Omar skulle komma förbi hit eftersom han ändå är ledig idag och jag orkar inte riktigt åka nånstans idag, funderar dock på att dra ner till centrum lagom till lunch och stoppa i mig något smarrigt!
Sen vet jag inte vad vi ska göra idag, städa rummet och tvätta står väl högst upp på listan för oss idag. Har massa tvätt i min tvättkorg som jag måste fixa, tror jag även ska rensa bland Loke kläder idag. Han fick lite ny kläder igår, det blev 5 bodysar, 2 mjukisbyxor och en par jeans.. Ja jag vet han har MASSOR av kläder, men jag tänkte att bodysarna är bra att ha nu när det är klart och så, sen kan man aldrig få för många mjukisbyxor. Så han är iallafall klar med kläder inför vintern, bara vinterskor som behövs köpas till honom sen :) 
 
Annars vet jag inte vad vi ska göra mera idag, det blir trots allt en rätt lugn dag idag. Har inte så mycket mera att skriva för tillfällets, så jag ska ringa och terra Omar istället och sen ska jag fixa frukost åt mig och Loke här hemma, efter det ska jag ringa min lärare och kolla ifall jag fortfarande måste komma på mötet idag :)
 
Men ni får ha en toppen onsdag så länge, vi hörs! :)
 
(p.s ifall någon är intresserad så finns det lösenordskyddat inlägg HÄR, kommentera med er mail eller skriv på facebook så får ni lösenordet!)

svar

Fick en fråga hur jag klarade tvåan på gymnasiet, jag valde att plugga distans under min mammaledighet. 
Nu har jag dock lite tråkiga nyheter,men det tar vi ikväll :)
 
Puss så länge

Allvaret börjar..

 
Ikväll är det mina sista timmar som mammaledig, just idag har jag varit mammaledig i 447 dagar, helt otroligt! Tänker att jag har spenderat runt 415 dagar med Loke, otroligt! Jag har sett honom göra fram steg och jag har sett hans först skratt, gråt, när han grepade saker för första gången, åh det är så himla mycket känslor i det hela :).
 
Men jag är rätt taggad på att börja nu, sista året i gymnasiet. Satsa hela mitt liv, hjärta och själ i att få det att fungera, jag är verkligen taggad till 100%. På torsdag börjar allvaret då har jag min riktiga första skoldag efter 447 dagar av ledighet, det ska bli skönt. Men oj så trött jag kommer vara! Men det är helt klart värt det, jag kommer ha mer energi till Loke efter skolan, eftersom jag får vara bara Eleanor i några timmar och tänka på annat, än bajsblöjor, mat och sånt. Men självklart kommer jag sakna min pojke, men jag vet att han kommer ha det stört kul på dagis med alla vänner :). 
Nu ska jag packa ordning min väska för imorgon, se till att jag får med mig allting jag behöver i min väska sen ska jag ringa Omar innan det är läggdags för min del, puh va jag är trött! :)
 
 

En helg, två barn!

Jag är ledsen för en sån kass uppdatering, jag har flera gånger suttit vid datorn, loggat in på bloggen och sagt nu ska jag skriva ett inlägg.. Men det har alltid slutat med att jag aningen somnat eller att jag inte orkat helt enkelt.. 
Helgen har bestått av två barn och jag känner mig just nu överkörd av en lastbil och jag är helt slut i kroppen. Omar har haft Felicia hela helgen och har sovit här hemma då, vi hämtade henne i fredags. Men innan så va jag och Omar iväg och köpte en bugaboo vagn till Felicia, så himla fin och jag är lagom avundsjuk att inte Loke kan ha en bugaboo. Men jag får mitt bugaboo behov när Omar har Felicia, haha :).
 
I lördags så gjorde vi inte så mycket, åkte in till stan och käkade lunch. Gick runt lite i affärer och bara hade det allmänt bra, trivs så himla bra med Omar och barnen sällskap och barnen är alltid så himla glad när vi är ute och åker :). Sen igår kväll fick jag och Omar ett bajs kalas tack vare ungarna, himla mysiga när de bajsar utan blöja eller inte.. Klockan 8 sov iallafall barnen och myste jag och Omar genom att bara prata massa gamla saker, himla mysigt att bara kunna prata.. Sen satte vi oss i soffan och jag somnade framför datorn, haha helt slut! 
 
Idag så fick Loke vara hemma med mamma/mormor för att slippa att åka iväg idag igen, jag och Omar drog iväg Felicia, åkte till Tumba och köpte ny klädsel till vagnen så nu är den super fin och röd, sen så åkte vi in till Fridhemsplan för att kolla på babyproffsen, men de hade inte det vi sökte så vidare in till stan för att hitta det vi letade efter vilket vi hittade också, sen smet jag in på en butik och skaffade en fotoram till rummet, måste dock framkalla lite bilder på mig, Omar och Felicia då jag bara har bilder på Loke :). Sen käkade vi på Max innan vi rörde oss hemåt, Omar åkte till sig och jag åkte hem till.. Nattade Loke på en gång när jag kom hem och sen nu senaste timmen har jag suttit och struckit på namnlappar på Lokes ytterkläder samt några skor. Har även packat vagnen för imorgon är det första dagen på Lokes inskolning på hans nya dagis, himla nervös och spännande! Men det kommer bli himla skönt att få in honom på dagis så jag kan dra igång med skolan vilket jag LÄNGTAR efter, det här sista året i skolan kommer bli grymt!! :)
Kommer bättre inlägg om min skola senare, nu ska jag njuta lite grann :).

Svar

Är du gravid igen och i så fall vem är pappan. ? Och i så fall när ska du ha ??
 
Svar: 
 
Nej jag är inte gravid igen, jag drog ett skämt på facebook om att jag va det. Men det är jag absolut inte, jag vill verkligen inte ha flera barn JUST NU! Kanske sen i framtiden, men för tillfället räcker det med Loke, skola, praktik, läxor och sen Felicia som bonus dotter :). Jag kommer inte skaffa fler barn först minst 6-8 år framåt :)

Jag kommer inte på någon bra rubrik...

God kväll ungefär! 
 
Idag har det varit en rätt lugn dag men ändå full fart! Loke springer runt naken och gjort det den senaste timmen, han dansar till musiken som dunkar ur högtalarna i vardagsrummet! 
Idag har tvättmaskinen gått på hög varv, damsugarn har gått sig en vals och nu väntas bara det en vals med skur moppen. Jag har vikt tvätt, hängt tvätt, diskat och kokat Lokes nappflaskor, förberett maten, plockat ur diskamaskinen samt plockat in den.. Ja jag har varit rätt duktig idag om jag får säga det själv :) 
 
Nu väntar jag på att Lokes ska matstol ska bli klart i tvättmaskinen så jag kan hänga upp den, sen ska vi gå ner på med skräp i källaren, in med handdukarna i andra huset och sen hoppas jag på att mamma har hunnit kommit hem under tiden så jag kan fortsätta maten och sen blir det läggdag för Loke, han är rätt trött. När Loke har somnat ska jag duscha och sen ska jag sova, imorn ska jag hjälpa syster med sina räkningar och sen ska vi iväg och träffa Omar, förhoppningsvis får Omar sova här imorgon kväll med Felicia, måste prata med mamma om det idag! :) 
 
Ska förbi babyproffsen imorgon och köpa en ny sittdyna till Lokes vagn, den han har nu har gått sönder ner så jag måste sy den. Sen ska jag och Omar fixa en sak, men det får ni veta vad det är imorgon :). 
Men nu ska jag ta tvättmaskinen, hörs ikväll! :)
 
 

Loke's sår

jag miste tog mig helt och kan inte förstå vart jag fick svinkoppor ifrån, det ska ju vara streptokocker. Det Loke har är ett sår som har bildast av streptokocker, det smittar om man inte håller en god hygien när man håller på med det.. Så när Omar behagar sig komma hit  och Loke har vaknat från sin vila så ska han få bada ett tag och lösa upp såret, så jag sedan kan ta bort sårskorpan och tvätta rent och sen smörjan in med salva och lägga ett bandage runt benet på honom, så håller vi tummarna att allt bli bättre :). 
 
Ska visa bilder på hur såret ser ut nu innan tvättning, så varning för känsliga läsare!! 
 
 
Såhär ser det ut just nu, inte speciellt trevligt nånstans, men ja det blir nog bättre efter jag har tvättat rent det. Men jag är lite orolig för Loke kommer nog skrika, usch jag hatar verkligen det... men det är för hans egna bästa, men nu ska jag glo ifall det finns något gott i kylen och fixa lunch åt Loke :)

En behövligt lugn dag.

Godmorgon! 
 
Det har blivit lite segt med uppdatering här inne, men dagarna rullar på svårt och vi är nästan aldrig hemma så bloggningen blir det si och sådär med, har ju fullt upp. I måndags så hade ju Omar glömt sina skolböcker här hemma, så jag och Loke fick åka och möta honom tidigt på morgonen, sen så drog han till skolan, sen så gick jag och Loke runt och kolla i affärer, jag shoppade lite kläder till mig själv för en gångs skull. Behövde på fyllning nu innan hösten/vintern, efter det så möte jag upp Omar och så åkte vi hem till hans mamma, hämtade saker där som vi hade glömt och sen så träffa vi Hampus i Ropsten, Omar började skolan 5 igen så jag drog mig hemåt med en extremt gnällig son, det va vår måndag :)..
 
Igår så hade Omar Felicia igen, så vi träffades igår igen.. Men först så drog vi upp till vårdcentralen med Loke, för han har fått någon "prick" på sitt lår vid rumpan som ser ut som om någon har bränt honom med en cigarett och NEJ det är inte det.. Utan min syster och mamma va sjuk för ungefär 3 veckor sen, sen blev Loke sjuk och under tiden han va sjuk fick han små röda prickar vi ögonen, och det visa sig vara svinkoppar tror jag vår BVC-tant sa igår. Så vi fick en salva utskriven som jag måste smörja han med.. Så ska vi på återbesök på fredag igen, hoppas på att det är borta då för annars vet jag inte om han kan gå till dagis på måndag, men det sitter dock på benet så inget barn kommer ju in närheten utav det.. 
 
Men idag då, idag ska vi bara slappa hemma och ta det lugnt. Vi ska inte röra en fena utomhus idag, jag orkar  verkligen inte åka iväg och vi måste ta det lite lugnt också, så jag ska plocka ordninig på rummet och städa, ska även kolla med mamma ifall jag får spika upp lite foton på Loke på väggen och lite sånt :). Omar skulle komma förbi en vända idag då han inte ska ha Felicia idag, men vi får väl se om och när han kommer :).. 
 
Men nu ska jag ligga och dra mig i sängen lite grann innan jag ska sätta fart här hemma, det finns ju massor jag måste fixa, usch!
 
 

Svar

Vad tycker Felicias mamma om att du är med henne och tar kort på henne m.m,är det okej med henne?
 
Svar;
 
 
Ja kära lilla du och det har du med och göra för att?! Men iallafall du så gärna vill veta så har jag själv pratat med Sarah och hon säger att det är okej, jag har även kollat med sarah ifall jag får ta kort på felicia och lägga ut på bloggen! Herregud vilka pantade människor det finns här i världen, såklart har jag kollat med Sarah att allt är okej..
 
Nu släpper vi detta och gå vidare med våra liv, tack och hej! (vanligt uppdatering kommer när jag pallar)

Mys i kungsträdgården

Godkväll så på söndag kvällen! 
 
Jag sitter i sängen och njuter av tystnade i rummet, Loke sover i sin säng och har gjort det ett tag. Jag själv att precis fixat bilderna och kastat in de i ett inlägg som ni ser nedanför detta inlägg. Himla söta barn vi har må jag säga, älskar de något otroligt! :)
 
Men iallafall idag åkte vi som sagt in till stan, kollade lite inne på H&M och jag shoppade lite kläder till Felicia som Omar kan ha hemma hos mig till henne, super fina kläder kan nog visa de imorgon :). Sen efter det så gick vi och käkade på Max och myste i kungsträdgården, sen så gick vi mot gamla stan och tog den vägen mot tågen. Verkligen super skönt att bara gå runt och njuta av livet med de absolut bästa! :)
Sen gick vi ner och handlade välling åt Felicia och sen så följde vi med Omar och Felicia till tunnelbanan sen tog jag och Loke pendeltåget hem, när vi kom hem fick Loke gå runt lite och jag fick se vad mamma hade köpt till mig och Loke på ullared och sen va det läggdags för honom, jag tänkte njuta av en varm dusch, men varmvattnet ville inte leka med mig så det fick bli en kall dusch. 
 
Men jag ska försöka sova nu, måste möta Omar imorn eftersom han glömde sina skolböcker hos mig och sen ska jag shoppa kläder till mig och sen förbi lidingö och hämta saker hos Omars mamma, mycket som ska hinnas med. Så nu ska jag sova, Godnatt!! :) 

Bilder på barnen från Kolmården

Våra älskade barn, ni förgyller våra dagar!♥
 
 
Åh mina små älsklingar, så underbar dag på kolmården det va! :)

När livet är som bäst

Sitter i Kungsträdgården med Omar och barnen, Loke sover dock som en stock. Men det är bra det, blev ju sent igår.. Jag och Loke ska strax röra oss hemåt, bjuder på en bild på lilla Felicia :)


Kolmården

Godmorgon ungefär sådär! 
Barnen samt Omar ligger och sover igen efter att barnen slog upp sina små blå halv 6 imorse, jag skulle också tänka mig att sova ett tag, men har alldeles för mycket att göra. I torsdags så flyttade jag in i mitt rum igen och nu återstår det bara att plocka undan alla saker från datarummet och städa ordninig. Mamma är dessto värre inte hemma vilket resluterar i att jag måste städa själv, haha skämtosida får jag ju alltid göra ändå! :). Men det är faktiskt sant, mamma och pappa är nere i Högsjö hos min morbror och hade kräftskiva igår, de kommer nog hem under dagen. Så jag måste städa ordning och så för annars lär mamma få panik och bli helt rasande för det är inte rent nånstans just nu, attans ligger saker överallt. Så det ska ordnas, håller just nu på att tvätta och är inne på min andra maskin, dock är det sisådär 5-6 maskiner kvar.. Tack gode gud att det finns snabb program så jag hinner tvätta upp allt :). Efter det är fixat och rent här hemma, så drar vi oss nog in till stan och glor runt i butiker och bara njuter. Ikväll ska Felicia hem till Sarah igen och Omar har skola imorgon, så ikväll blir det lugnt för min och Lokes del :).. 
 
Men slut babblat om det här, igår så va vi ute på äventyr, någon som visste vart vi va? :) Vi lämnade ju Stockholm nämligen och begav oss till Norrköping, vi styrde mot Kolmården! :). Men innan vi drog till Kolmården fick Felicia träffa sin gammel mormor som bor i Norrköping, två flugor i en smäll :). Klockan 12 så tog vi bussen mot Kolmården och när vi väl va framme så var det bara att börja knalla, Loke sov dock i början  när vi gick. Men han missade inga speciella djur direkt, men sen så höll sig både Loke och Felicia sig vakna hela runda runt Kolmården, klockan va strax innan 5 när vi lämnade Kolmården för att ta bussen tillbaka till Norrköping, stressade som vi va köpte vi biljetter hem till Stockholm, sprang över till Max för middag och sen tillbaka till tåg stationen. Sen så väntades det ett tågresa hem på 1 timme, men jag måste erkänna att tågresan hem gick 700 gånger lättare än tågresan ner, påvägen till Norrköping va båda barnen helt galna, klättrade sig och tyckte det va skit tråkigt att sitta ner, men himla duktiga va de ändå! :). 
Men iallafall väl tillbaka i Stockholm var det bara att ta tåget hem till Märsta, fast vi lyxade till det och tog Taxi från Märsta station hem till mig, eftersom barnen va så trött och gnälliga. Loke somnade som en stock efter ren blöja och välling, Felicia va dock inte lika pigg på att somna och somnade endast till några få gånger på Omar men vaknade sen efter  2 sekunder, men runt halv tolv somnade hon äntligen på mig och jag slockande i soffan med henne på bröstet, himla mysigt :)
Det va en helt underbar dag med barnen och Omar på kolmården, barnen sköte sig utmärkt hela dagen igår och gnällde inte alls under dagen. Så såna här utflykter får vi se till att göra fler gånger :)
Jag har en hel del bilder att gå igenom senare ikväll, kommer behöva dela upp alla bilder eftersom det blev nog över 600 bilder igår på alla djur och barnen, men har inte tid att fixa de just nu så det får bli kvällens projekt! :)
 
Nu ska jag ta tvätten och slänga in en till maskin innan barnen vaknar för frukost.
Hoppas ni får en super bra söndag :)
 
Bjuder på en bild på en överlycklig Omar som lyckades knäcka Chokladhjulets teknik ;)
 

På tåget

Nu lämnar vi Stockholm, vart vi hamnar får ni veta senare! :) ha en toppen lördag nu! :)


Äventyr

Morgonen började tidigt här hemma, vi sitter på bussen nu påväg ut på äventyr för dagen! :)

Vi ska till och med lämna Stockholm idag, någon som kan gissa vart vi ska ? :)
Men tänkte uppdatera vi lever, så får ni överleva med lite mobil inlägg under dagen.
Bjuder på en bild påväg till bussen och en på mig och Felicia medan vi väntade på Omar igår :)


Länge sen sist

Ho ho!
Här inne ekar det härligt, va ett tag sen jag bloggade sist. Men jag lever iallafall och Loke likaså, dagarna har rullat på r hemma.

Som säkert flera har förstå så har jag och Omar hittat tillbaka till varandra, härligt om ni frågar mig! Så de senaste dagarna har jag spenderat med honom, fixa mitt rum och hållit igång :). Får berätta mer om det ikväll, när jag har tillgång till en datorn.
Nu är vi iallafall påväg till stan, ska hämta Felicia och sen ska vi luncha. Imorn ska vi iväg på äventyr, fast det får ni vet mera om ikväll. Orkar inte sitta och skriva 5 mil långt inlägg på mobilen, dock skönt att Omar har min iPhone så jag kan blogga via appen :)
Så nu kan ni få lite inlägg så fort vi hittar på något, härligt va! :)

Men skriver mer ikväll, ska vara social med Omar som sjunger på "min kära lilla ponny" och halv dansar som en liten mupp ;)
(bjuder på en riktigt kass iphone bild på sötaste Loke)


LYCKLIG

så lycklig, allt är tillbaka som det ska vara. du och jag hjärtat<3

Tapetsering

Tisdag tisdag vilken underbar dag, Loke ansåg att kvart i sex va en lagom tid att kliva upp såhär på morgonen.. Vi kollade på tv och lekte lite grann, sen åt vi frukost med mamma och pappa. Strax efter det så började plocka upp syrrans och brorsan jackor eftersom de har flyttat och flyttar nu, sen så plockade jag i våra förråd. 
 
Sen så gick mamma ner och då följde vi med ner igen och fixade, så har vi packat ut saker till My eftersom de åker imorn ner till Skara. Sen senare idag blir det att tapetsera mitt rum, målningen är klar så nu ska vi tapetsera och sen ska vi nog skura golvet, pappa pratat om vi kunde flytta in imorgon redan, men det känns lite tidigt. Så vi börjar nog flytta in lite smått imorgon och fortsätter med flytten på torsdag. Måste ju rensa bland mina saker, vill verkligen inte ha in allt skit igen, blir alldeles för mycket i mitt lilla rum. .
Men slut pratat om det, det märkt hur vi gör liksom :).
 
Men nu ska jag fika här hemma, hörs! :)

Filmmys igen..

Godkväll folket! 
 
Åh vilken härlig dag det varit idag, så otroligt glad utan anledning. Idag har jag hängt upp kläder, kollat vad jag ska ha kvar och inte. Sen så packade jag ordning lite andra saker, och fixade. Men Loke busade bara med gardinerna så jag va tvungen att leka med honom istället, sen efter ett tag så gick vi ner och kollade posten, har fått hem Lokes på stryknings lappar till hans ytterkläder och sen även papprena från Knivsta, så måste fixa det och skicka iväg de imorgon! Så i helgen ska jag roa mig med att stryka på alla dessa lappar, annars iväg så händer inte mycket. På onsdag ska jag träffa Mr X, på torsdag blir det lugnt, fredag ska jag träffa Mr X och i helgen ska jag träffa en killkompis, fullt upp liksom! :)
 
Men nu ska vi kolla på film här hemma, så vi får höras imorn! :)
Godnatt

Huvudvärk från helvete

Godmorgon... Det va inte alls en godmorgon idag, fyfan trodde jag va döende när jag klev upp imorse. Loke vaknade 6.11 imorse och när jag rätt snabbt drog mig upp ur sängen kände jag hur hela huvudet gjorde spängade ont! Jag va helt svimfärdig och trodde jag skulle spy, men tryckte i mig två huvudvärks tabletter och sen så la jag mig i soffan medan Loke fick kolla på Nick Junior, så nu är huvudvärken över ÄNTLIGEN :). 
 
Idag ska jag iallafall spackla det sista i rummet och sen blir det återigen en målning (målade första omgången i igår) och sen ska vi nog iväg köpa tapet lim samt byta brorsan och byta den. Sen vet jag inte vad vi hittar på, funderar på att rensa ut bland min saker, kasta lite saker och så. 
Annars så Loke just nu och drar ner sin blöja framför mig och kollar på barnprogram samtidigt, haha söta unge! :)
 
Loke måste strax ta en tupplur eftersom han gick upp så otroligt tidigt imorse, attans unge! Men ska kolla först när vi ska åka, ifall han hinner sova innan eller om han får sova i bilen :). 
 
Hörs under dagen! 

True


Beställt

 
Jag älskar shopping i mängder, skulle kunna jobba som shoppare helt ärligt! Nu va jag ute efter joggingbyxor till Loke, men istället blev det ett par jeans, ett par leggings och en tröja till mig och allting kommer från Ellos :). 
Allting va även på rea, himla härligt. Tror jag betalade 87 kronor för jeansen till mig! 
Nu ska jag ner till affären och köpa cola, det blir ju film mys ikväll

Slutdiskuterat!

Vet ni vad? Angående inlägget känslor, så finns det säkert massor saker att säga, men vet ni vad?! Jag vill inte ha något himla diskussion i mitt kommentar fält! Jag struntar fullkomligt i hur Omar var mot Sarah eller hur hon va mot honom, jag skiter fullständigt hur han behandlar Terese också! Jag bryr mig inte ett dugg, han och hans liv rör inte mig längre och jag är lättad för det! Det här skiten ska inte få bryta ner mig ett jäkla dugg!! 
 
Jag vet både det ena och det andra, jag vet att Sarah inte behandlade Omar så bra, men jag vet även att Omar inte behandlade Sarah så bra heller! Men jag skiter i det fullkomligt, mitt liv har gått vidare jag har folk som betyder mycket mera. Jag har träffat ny vänner som är himla härliga och jag vet att mitt liv kommer bli toppen, skolan drar igång nu den 24:e och jag har så mycket mer att tänka på än att slösa min tid på folk som inte kan bete sig på ett vettigt sätt! 
 
Men iallafall igår så va vi på ikea, skippade lidingö tar det i veckan istället :). Sen igår kväll kollade jag, syrran och mamma på film och sen så va det inte mer än det. Idag har jag fixat med Lokes leksaker, tagit ut ALLT ur mitt rum och nu ska vi snart måla första omgången, kommer bli super fint :). 
Sen ikväll blir det film igen och bara familjemys :)
 
Imorn ska jag iväg och fixa en sak under dagen och sen ska jag kanske träffa en bättre vän ifall han har tid och hinner efter jobbet, men det får vi se imorgon.
Nu ska jag lägga upp fötterna på bordet och slappa :)
 
 

Godmorgon...

Hallå i stugan alldeles för tidigt och jobbigt, urk! 
Men det är bara att kliva upp, Loke ansåg att det va dags att vakna och det är väl bara att göra som han säger :). 
Angående inlägget igår så är jag fortfarande ledsen och uppriven, men det finns ingen anledning för mig att deppa ihop totalt, jag överlever liksom... Det är bara hålla huvudet högt och inse att det är väl bättre såhär, trots att det gör sjukt ont att förlora någon som verkligen betyder något... 
 
Men istället för att plåga mig själv igenom att sitta hemma idag, så drar jag och Loke nog till en kompis Han är hur schysst som helst så drar nog till honom så jag kan prata om mig en del och böla lite mera. Men vi får se när han vaknar och har lust att ses ifall han har lust att ses, så ja whatever :)..
 
Igår ringde även Frida som har hand om dagiset och hon skickar hem pappren till oss sen är allting klart och han börjar dagis den 27:e, lite surt eftersom jag börjar på fredag veckan innan.. Men skolan får ha överseende med allting, måste ju fixa så min son får det bästa :). 
 
Men nu ska jag krypa ner i sängen och ha lite mer ångest.. Godmorgon förresten 

känslor...

Jag har känslor, jag är inte så känslo kall och hemsk som du är!
 
Som många av er har förstått så har jag och Omar gått ifrån varandra, i söndags när jag lämnade honom va han totalt uppriven och ledsen. Han upprepade sig minst 17 gånger att han älskade mig, men nu helt plötsligt så går det bra att gå till min tjej kompis, ja ni kan räkna att hon är struken från min vänlista nu.. Jag förstår inte, allt som vi har gått igenom dessa månader, alla nätter vi har pratat, de har varit falska och bara stora lögner. Han har ljugit om varenda lite sak han har sagt till mig, för annars så skulle han aldrig kunna springa till henne så jävla lätt, aldrig att man kan göra det! 
 
Klart jag är ledsen, jag vet att det va jag som lämnade honom, men herregud det är tufft mig också. Det va ju inte såhär jag ville att det skulle sluta att vi ska vara ovänner.. jag känner mig så otroligt sviken och jag kan säga såhär, jag är sårad och det kommer ta ett tag att läka alla sår.. För en sak är säkert, han är första kille jag verkligen älskade sen mitt gamla ex som jag lämnade för två år sen.. 
Jag kommer ha ångest, jag kommer gråta mig helt oförklaringt mycket..
 
En sak är sann, jag HATAR killar och en sak vet jag nu.. Jag förstod hur sarah hände sig när hon fick gå igenom det här.. VIDRIGT är min känsla just nu..

Omplacering..

Vet ni? Imorse kom jag och tänka på lite frågor angånede dagis och efter att ha prata med dagiset så blev det så att jag ringde knivsta kommun och nu blir det omplacering på Lokes dagis.. Ni funderar ni på varför och så.. 
 
Men efter lite tänkade och så passar inte dagiset mig och Loke längre, för det första hade de NOLL vagnförråd(?) Hur tänker man där? Att man som mamma ska ställa vagnen på huvudet och ha en fungerande vardag ändå? Jag kan ju inte heller låta vagnen så ute utan tak när det regnar och sånt.. Speciellt inte eftersom vi bor i sverige, hallå det kan ju försjutton blir alla årstider på en och samma dag.. Så där blev det ett nej, sen så började jag funderar ifall det verkligen bra dagis.. Men efter lite tänkade så beslutade jag mig för att byta dagis, jag ringde till knivsta kommun och nu så har jag bett om en omplacering. 
Om allting går som jag vill så blir det så att Loke kommer få på ett ur och skur dagis som är fristående, alltså att det är dagis som för mesta dels är utomhus om dagarna, vilket ger mig bättre vibbar! Loke älskar att vara ute och det är nyttigt för barnen att få frisk luft.. På det andra dagiset gick de ut "minst" en gång om dagen.. Så jag tror jag gjorde rätt beslut, nackedelen är väl att det är en bit till dagiset och det tar 40 minuter att gå, 16 minuter med buss.. Får tänka positivt, det ger mig gratis träning :)
 
Nu hoppas jag bara att det går fort med alla papper och sånt skit som behöver fixas för omplaceringen, men det tror jag nog, Frida som har hand om detta lät väldigt postiv och trevlig när jag pratade med henne. 
 
Så nu håller vi tummarna att det blir bättre nu :)

Dagis

Sorry för att det inte blev en uppdatering igår, va helt slut när jag gick och la mig igår vid halv 12.. Men iallafal kör en uppdatering nu, som sagt så va vi på Lokes blivnade dagis och det va verkligen jätte bra.. 
Jag känner mig lite mindre nervös över att lämna han på dagis och Loke tyckte det va kul, han vill inte ena gå där ifrån när vi skulle gå hem, haha.. 
 
Men dagiset verkade toppen och personalen va jätte trevliga, fick lite allmän information igår om mat och sånt. Fick veta att de skulle ha 15 barn och va 5 stycken på hans avdelning, samt att de kommer bara 1-2 år som kommer gå på hans avdelning, perfekt enligt mig! Sen va jag lite rädd att de skulle behöva sova ute i vagnen, men de sover inne vilket gav mig en lättnad :). 
 
Men annars va dagiset toppen och vi började med inskolningen på torsdag nästa vecka, lite spänd för det. Men det kommer nog gå super bra och jag tror nog att Loke kommer tycka om det.. Dock är jag rädd att Loke inte alls kommer behöva 6 dagar i inskolning och då vet jag inte vad jag ska hitta på de dagarna han inte behöver ha mig där eftersom jag inte börjar skolan den 24:e, men det märks väl.. Jag får väl åka och shoppa, ta egen tid och njuta av de sista dagarna innan jag börjar och de dagarna kan han få gå hem tidigare :).
Vi får se vad som händer liksom, men jag är lite lugnare nu iallafall :)
 
Bild på dagiset från utsidan av staketet :)
 
Godmogon förresten, nu blir det frukost! 

Varför heter det särbo?

Vet ni vad jag har tänkt på? Nu blir det sånt här långsint och sånt där jäkla snack som får folk att bli galna på mig.. Men jag har tänkt på det rätt många gånger och jag har kommit fram till det att ifall jag förmodan någonsin skulle ta och gifta mig (vilket aldrig kommer hända) så ska jag vafan vara särbo som det fina ordet heter,, varför heter det egentligen särbo? Fulaste order ever!
 
Men iallafall jag ska vara särbo så är det bara, aldrig att jag känner ha en man i MITT hus, kommer aldrig att hända. 
Nu undrar ni säger varför, men det finns en hel hög av anledningar.. 
 
1. De slänger sina äckliga svettiga stumpor på sovrums golvet
2. De lägger sina äckliga kalsonger med bajs ränder i och anser att vi tjejer ska tvätta, urk nej tack!
3. De anser att vi tjejer ska damsuga, tvätt, bädda rent sängen, ta hand om ungarna
4. De anser att kolla på fotboll är döds viktigt (ifall de är intresserad av fotboll) 
5. De luktar seriöst vidrigt när de har svettas
6. Detta eviga skägget som kliar så fort man petar på de
7. Eviga tjatet att de faktiskt jobbar, suck det gör tjejer också!
8. När de blir förkylda beter de sig som om de vore DÖDS sjuka!
9. Ifall man blir sen hem en kväll, så har de förmodligen inte ätit eller så har de beställt pizza för de inte kan laga mat..
10. Man måste alltid tala om 654 gånger samma sak för att det ska gå in i huvudet på de.
 
Det är nog allt negativa som jag kunde komma på JUST NU finns säkert flera anledningar.. Men visst finns lite positiva saker också typ sexet, närheten, kyssarna, kramarna, stundera och allt det här mysa.. Men nej särbo är mitt val här i livet, dock kan jag leva med en pojkvän i mitt hus :).. Haha jag lär nog va singel resten av mitt liv ifall jag har dessa krav på min framtida kille ;)

Nytt till rummet

 
Eftersom att vi ska börja fixa mitt och Lokes rum i helgen, så passade jag på att kolla ifall jag kunde hitta något fint påslakan samt något annat. Detta tittade jag, tycker det va himla fint! Sen hittade jag även "sweet dreams" texterna i trä, som jag tänkte spika upp ovan för Lokes säng, det kommer bli fint fint :). Har lite andra saker jag ska klicka hem till rummet, men funderar på att gå ut i butik och köpa det istället, har en efter längtad ram som jag bara MÅSTE ha till rummet..
 
 
Denna "tavla/ram" måste jag bara ha, sätta in bilder på mig och Loke tillsammans. Funderar på att ha den ovan för min säng, det kommer nog att bli utmärkt! Så nu ska vi börja köra igång med rummet, pappa och jag ska spackla rummet imorgon från alla små spik håll och skvanker som finns kvar! :).. WIIIIE grymt taggad!
Let's do this!! 

Uppdatering

Det blev en uppdatering av headern, gillar ni den? Jag gör! :) Så jag är nöjd, men iallafall ska bara kasta in ett snabbt inlägg nu innan middagen, får berätta om dagiset och allt sånt senare ikväll. Håll ut en stund till, ska förmodligen kolla på film med familjen också, attans vi gör så mycket roligt nu för tiden. 
 
Okej måste dra, magen skriker efter maaaaaaaaaat! :)

Dagens låt

 
 
 
 
ÄLSKAR verkligen den här låten från Molly Sandén, åh underbar låt och jag lyssnar nog på den minst 20 gånger om dagen. 
Gillar även hennes andra låt "Why Im 

Hallon/Blåbär smoothie

 
Godmorgon, här hemma kickade vi igång morgonen redan klockan halv 7. Vaknade av att Loke bet mig i benen och jag kan erkänna att det inte är bäst sätta att vakna på, humör blir inte på topp. Men vad ska man göra? 
Men vi fick iallafall upp, sa hejdå till mamma, pappa och syrran som stack till jobbet och sen började vi kolla på tv.. Loke håller dock på och river ut ALLA kläder ur mina byrålådor som ligger på golvet, kul jul! 
Jag har dragit ihop en smoothie som ni ser på bilden ovan, god frukost och enligt LCHF recept, muma! :)
 
Loke ska strax få äta frukost, funderar på vad han ska få till frukost idag. Sen så ska vi börja packa "skötväskan" och sen packa ner oss i vagnen för att dra iväg till dagis, syrran har inte svarat ännu så vi tar tåget.  Men det gör inget, går snabbt ändå. 
Loke mår dock inte mycket bättre, jag vet inte längre om jag ska tro att det är tänder eller bara en förskyldning, snorig är han iallafall och han nyser som en galning. Hoppas bara att han är lagom frisk till nästa veckan när dagis drar igång på riktigt! 
 
Men nu ska vi göra frukost till Loke, ni får ha en toppen dag
 
 

Varning för tråkig text om mitt liv, onödig rubrik, check!!

Har precis bäddat ner mig i sängen och ska kika klart på filmen som är på 6:an, sen ska jag sova! Loke sover sen två timmar tillbaka, dock vaknade han tack vare att min morbror ringde hem (han är den enda svenska människan i vår släkt som fortfarande ringer hem, och jag kan lovat att jag ska hoppa och stampa på hemtelefonen snart och efter det ska ett fetto få rulla över den så den fastnar i fetvalknarna!), men tackar gudarna att somnade om igen när jag gav honom nappen. 
 
Öppna förskolan va rolig trots allt även fast han klängde fast i mig och ville helst inte ens kolla på alla andra barn, men efter sång stunden va han fritt fram och överlycklig :). Sprang runt och lekte, sen fick han äta lite lunch som hamnade för mesta dels på golvet. Funderar på om vi ska gå tillbaka på torsdag igen, beror på om Loke mår bättre. Han har åkt på förkyldning, jag gissar på tänderna igen.. Men ifall han mår bättre så går vi dit på torsdag och det är det bara barn från 0-1 år, det passar lite bättre eftersom de större barnen är så hård hänta och bedusa (stavning?)..
 
Imorn blir det ju som sagt dagis för instruktions samtal, ska kolla ifall syster har lust att skjutsa mig om hon orkar. Sen blir det hem och packa ut ALLT från rummet förutom säng, Lokes säng och tv, för i helgen ska vi köra igång med rummet, spännande. 
Det ska dammas, damsugas och fixas så att det är SUPER rent när vi ska börja trixa.
 
På fredag är mamma ledig och jag ska försöka be henne att passa Loke under dagen, så att jag kan åka och handla allt nödvändigt, jag får förhoppningsvis mina skattepengar på torsdag eller fredag, så jag tänkte köpa upp mig på nödvändigheter så som blöjor, välling, gröt, nya nappar till flaskorna, nappar och allmänt tjafs! :). 
 
Lördag ska syrran ha avskeds "fest" här hemma, hon ska bjuda på mat och så.. Och amanda frågade ifall jag kunde passa Chilli på lördag så hon och syrran kan gå ut.. Men eftersom jag och Loke ska bo i vardagsrummet de kommande dagarna vet jag inte riktigt hur det ska gå till då.. Jag kommer ju på bo soffan och Loke med sin säng bakom soffan, krånligt det där.. Men jag kommer nog på någon lösning, det märks! Måste dock prata med mamma också eftersom hon jobbar helg och kanske vill ha det lugnt så hon orkar..
 
Jaja nu ska jag glo på filmen, jag räknade med ett kort inlägg.. Whatever nu har ni lite att läsa, som en godnatt saga liksom!! :)
 
GODNATT 

Fjällräven mini

 
Åh är det bara jag som är sugen på en fjällräven mini till Loke nu vid dagis starten? Jo jag antar det, himla söta och himla fina att bara titta på. Jag är förälskad, dock lite den lite över i pris klassen på vad den får kosta enligt mig, den kostar runt 490 - 500 kr, rätt saftigt! Men åh panik, varför ska allt fint vara sååå dyrt? 
 
Men jag kan säga såhär, jag önskar mig den helt klart! Så nu vet ni vad ni kan ge bidrag till i julklapp! :) 

Dags att bli smal..

Jag har inte alltid tyckt om Katrin Zytomierska, men hon har en rätt skön still och är rätt klockren i vissa stunder. Så nu funderar jag på att ta och köpa hennes bok "dags att bli smal, LCHF på mitt sätt" som hon har skrivit.. Om hon klarar av att gå ner 33 kilo med lchf samt träning borde det fungerar för mig också. 
Så varför inte köra hårt? Jo det tänker jag göra! Så när skatte pengarna ramlar inte på kontot så ska jag springa till närmaste bokhandel och införskaffa den sen ska jag passa på att handla massa LCHF ingredienser som kommer behövas nu när jag ska köra hårt! 
 
Det kommer verkligen bli grymt det här, jag är så jäkla redo så det finns inte! :) 
Är det någon som har denna bok? är den bra i såna fall? Värd att köpa? :)
 

Recept #3

Kesoplättar

 

1 portion – (2-4 plättar)

1 ägg
125 g keso (1/2 liten burk)
0,75  msk fiberhusk
En nypa salt.

Mixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med kokosfett (utan smak). Stek på ganska svag värme en relativt lång stund tills botten är fint gyllengul och plättarna stabila nog att vända.
Gör så här att du klickar ut 3-4 plättar i medelstark värme och låter dem få yta undertill, sedan vänder jag dem och plattar ut dem med stekspaden, sedan vänder du dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga!


Recept #2

Hallonsmoothie
 
Hallonsmoothie
 
Ingredienser: 
1 dl vispgrädde
1 dl fet youghurt
ca 0,5-1 dl hallon 

Gör så här 
Kör allt i mixern. Häll upp i ett glas och njut! Justera mängderna efter önskemål. 

Recept #1

 
Jag har suttit och kollat lite recept nu och hittat några som verkade intressant. Så tänkte kasta in lite recept, så ska jag testa några imorgon :).
 
Ingredienser: 
1 st mogen avocado (ta en liten om du är orolig för kolisar)
1 dl standardmjölk
1/2 dl vispgrädde

ev. en ruta smält 80% mörk choklad, gärna med havssalt 

Gör så här 
Detta är en smoothie för alla avocadoälskare!

* Gröp ur avocadoköttet. 

* Lägg avocadoköttet och häll grädde och mjölk i en mixer eller matberedare (det funkar tyvärr inte med elvisp). 

* Mixa ca 30 sek eller tills smoothien är slät.

* Om man vill kan man smälta en ruta mörk choklad i ett glas, och sedan snurra glaset så att chokladen rinner ut på insidan av glaset innan man häller i smoothien. Detta blir underbart gott och är lite mer efterättslikt! 
 
Receptet hittar nu HÄR
 

Utmaning

Vet ni? Jag är grymt taggad på att börja äta LCHF igen och verkligen sen någon bra skilland på vågen. Så jag tänke utmana er på att vara med (helt frivilligt).
Men det kan vara kul att utman sig själv, någon som är med? :)
 
Jag tänkte köra STRIKT LCHF tills min födelsedag den 7:e november, då ska jag ha nått mitt delmål som ligger på -12 kg så är det bara. Syrran och jag samt några vänner till henne ska ner till skövde/skara på min födelsedag och jag ska vara någorlunda smal tills dess, så nu ska jag köra så att det ryker, struntar i allt annat! :). Jag är grymt taggad, men eftersom jag inte vill trött ut er alla på massa LCHF diet skräp så kommer det endast komma upp nyheter angående vikten en gång i månaden, bilder och så. Men ifall ni vill ha daglig info om vad som händer och hur det går, så får ni följa mig på instagram där kommer det komma upp bilder och annat skit :). Ifall ni vill se före bilder nu, så gå in i kategorin "viktnedgång" och bläddra ner till inlägget som heter "nu kör vi" där hittar ni bilder för före, de är tagna 23/7 så de är rätt nya och jag har inte ändrast så mycket.. 
 
Men nu ska det ske en STOR förändring, jag ska fan lyckas! Så nu finns det inge vändning på detta. Vilka är på? 
 
Min startvikt : 74 kg 
Mitt delmål (min födelsedag): 62kg 
Min drömvikt: 53 kg
 
Jag ska totalt gå ner totalt 21 kg, efter att ha nått mitt del mål så är det bara 9 kg kvar till slut målet! :)
 

jag kan fixa det här och vi börjar från och med NU, wiiiie så grymt bra det här kommer bli! 
Sen kommer jag starta en kategori som heter just LCHF, där kommer jag dela med mig av tips, recept och svar på era frågor som säkert kommer komma under månaderna som går nu :). 
 
Nu taggar vi, beach 2013 ;)

Öppna förskolan

Godmorgon folket! 
 
Det blev inge mer uppdatering som ni såg igår, Loke va totalt omöjlig hela eftermiddagen igår och jag orkade inte att uppdatera efter att han hade somnat, så jag kollade på wallander istället med familjen och när Loke vaknade gick jag och la mig också. 
Men idag är vi pigga och glada, har tänkt att vi ska dra oss ner till öppna förskolan för andra gången sen Loke kom till världen. Kan ju vara bra för honom att träffa andra ungar innan dagis börjar, så jag tänkte ta med mig kameran och fota Loke lite grann när han springer runt och leker :). 
Efter öppna förskolan kanske vi svänger förbi någon park ifall det är uppehåll i vädret, regnar ju för tillfället..
Men något spännande hittar vi på :)
 
Sen ska jag väl packa ut det sista ur rummet ikväll också, så att det bara är min och Lokes säng kvar. Så vi kan sätta fart nån dag, är verkligen super sugen på att börja nu, kryper i fingrarna på mig! :)
 
Resten av veckan är nog lugn annars, förutom imorgon för då ska vi till knivsta och besöka Lokes dagis, vilket jag är super sugen på att se, ska försöka svänga förbi min skola också och se vad de säger, har lite frågor till de angående hösten :). 
 
Har fått två kommentarer en va om jag och Omar va förlovade, hmm nja inte på så sätt! ;) och en annan fråga om vad min vikt va samt min drömvikt (det får ni svar på i ett annat inlägg!) 
 
Nu ska jag käka frukost och sen klä på mig och Loke så vi kan dra sen, ha en bra tisdag i spöregnet :)

Svar angående LCHF

kan du berätta hur du gjorde när du gick ner i vikt? alltså vad du åt till frukost, middag osv :)
 
Kan du berätta exakt hur du gjorde med LCHF dieten? :) vad du åt till frukost osv :)
 
 
Svar; 
Eftersom det är nästan samma typ av frågor så svara jag i ett och samma inlägg och bäddar in båda frågorna i svaret :)
Hur jag gjorde med LCHF dieten är inte så svårt, jag började med att bestämma mig för att börja.. Kolla på internet angående recpet och sånt, pratade med en vän som äter LCHF och fick en motivations sida av henne så man kan se för och efter bilder vilket ger väldigt bra motivation :). Sen eftersom jag är VÄDLDIGT socker beroende så köpte jag socker som heter sukrin, det är super sött men innehåller inget onyttigt. Sen så köpte mamma med sig en tidning hem som det fanns recept om mat.. 
Började med att plocka bort pasta, potatis, bröd och allt godis.. Så när det kom till frukost så käkade jag turkis yoghurt med frysa hallon/jordgubbar (du kan välja vilket bär du än tycker om). Till lunch så åt jag exempelvis bacon eller äggröra, ifall jag va ute på stan med Loke så köpte jag en cheeseburgare, men åt inte brödet bara. Så det fungerar :).
 
Träning är inte man behöver bry sig om, rör man sig lagom mycket om dagarna utan att kalla det "träning" så behöver man inte oroa sig. När jag började med lchf så vägde jag 81 kg, hade aldrig rört mig i onödan och käkad mänger med godis och drack coca cola. Jag började lchf och med träning, det gav inget resultat så jag slutade träna (tips från kompis) och helt plötsligt så rasade jag i vikt och centimeter, vilket är super skönt! :)
Jag rör på mig lagom mycket, så träning är inget jag tänker på :).
 
Jag hoppas att svaret räcker och om ni har något mer ni undrar över så behöver inte vara rädd för att fråga, inga frågor är dumma och jag svara på de alla :)
 
 

Det rätta beslutet

Efter mycket tänkade och funderade i flera dagar så har jag bestämt mig, även trots att detta är jobbigt så va det nödvändigt. Mest för min egna del, jag behöver det här för jag är inte redo nånstans och det visste jag redan innan jag gick in i detta. 
Nu funderar ni säkert på vad som har hänt, grejen är den att jag har valt att leva ensam igen.. 
 
 
Jag måste leva singel och bara tänka på Loke och mig själv, jag vet inte annars hur jag ska hinna med Loke, mig själv, skolan, praktiken, jobb och fritid samt pojkvän(?) Nä det fungerar inte just nu och tyvärr va det tvungen att bli såhär, trots att det värker lite grann så blir allt mycket bättre såhär. Vi är vänner och det får räcka så nu :)
 
Men trots allt är jag inte så ledsen för jag vet att jag har gjort rätt val och det kommer bli bättre nu, så nu ska jag sats ALLT i skolan och verkligen kämpa som fan för att det ska bli så bra som möjligt för mig och Loke. 
 
Men nu vet ni, att ställa frågor är helt okej för min del! :)
 

En härlig helg

Hej bloggen!

Ledsen för en rätt dålig uppdatering, men har haft en grym helg på familjen.  I lördags att så drog vi in på pride festivalen inne vid Kungsträdgården, den var helt otroligt! Så himla många människor och enligt mig var det grymt, vi stod och kollade till tåget att gått färdigt ungefär vid klockan 15 på eftermiddagen. Då drog vi vidare mot Gröna Lund, tog spårvagnen hela vägen eftersom det blev för långt att gå..

Väl framme på gröna lund möte vi Amanda med man + 2 barn, vi va totalt 13 stycken och vi började göra grönan bara vi. Sen efter en stund så kom syster Therese’s sambo med sin kusin så då va vi 15 stycken, men efter en stund så drog Amanda, Frederic och barnen hem, så då var vi 11 stycken bara som hade olika viljor. Men vi kompromissa rätt bra, eftersom varken Tessan eller mamma hade införskaffat sig ett åkband så fick de ha Loke. Så jag åkte med Jasmine en hel del, roligast va nog att åka blåtåget med henne, men attans mitt öra! Hon skrek som en galning, jag och My satt och asgarva åt henne, det va ju inte ens läskigt. Men det är tur att Jasmine är söt i alla fall, haha 

Men det va grymt kul att gå på gröna lund som en familj, vi lämnade gröna lund vid stängning. Loke va super duktig hela kvällen, han höll sig vaken från sju-tiden och enda till klockan tolv på natten, han somnade i vagnen och sov hela kvällen fram tills klockan 7.30 på morgonen dagen efter.

Igår hade vi en lugn dag, vi hjälpte mamma att ordna på övervåningen. Blev super fint på övervåningen samt i brorsan gamla rum, nu ska mamma bara ha upp min byrå vilket hon ska få idag.. Jag har börjar packat undan och burit ut saker från mitt rum, så vi kan sätta igång med rummet så snart som möjligt, har ingen större lust bo i bygg kaos när skolan drar igång. Annars så sitter jag spänt och ringer banken varje timme för att kolla ifall mina skattepengar ramlar in idag. Är sugen på shopping, trots att alla pengar lär gå till blöjor, nappar, välling och andra saker som Loke behöver :).

Men i alla fall senare idag kommer bilder från pride upp samt bilder från gröna lund, men nu ska jag ta och slappna av en stund innan Loke vaknar! Ha en härlig måndag

 

Två bilder på Loke och Tessan från gröna lund

 


Kanske, kanske inte...

Godmorgon!
 
Det blev en rätt kass uppdatering igår, vi gick i kista galleria hel dagen, kollade kläder och Omar köpte lite till Felicia, sen åt vi lunch och bara tog det lugnt. Vid 4 tiden åkt vi mot karlberg, jag möte upp mamma och pappa så jag åkte med de hem, handlade i roserberg och sen direkt hem.. När jag kom hem så städade jag rummet och fixade, mamma matade Loke medans, efter han hade ätit fick han sova eftersom han endast sov sin förmiddags vila igår och inget mera igår :).. 
När Loke hade somnat så åt vi middag, kollade på tv och jag bara njöt av egentid :). 
 
Idag är tanken att vi ska gå grönan samt pride, vi ska börja gå på pride och se paraden, för att sedan dra vidare till grönan, jag tvivlar dock på grönan med tanke på Loke.. Han kommer vara helt slut, känns som om jag sviker han sov rutiner och allting.. Men det är ju bara för en kväll med familjen, men jag vet inte. Han lär inte kunna åka så mycket på grönan, han är ju så himla liten.. Åh ångest, men känns som om jag måste tänka på honom och då blir det att bara se på pride och sen röra oss hemåt så han får sov och mat rutiner precis som det ska vara.. Men jag ska fundera lite till så får vi se hur jag gör! :)
 
Ni får annars ha en toppen lördag :)

Förmiddags vila

Loke sover sin förmiddags vila här hemma innan vi ska ta och fixa oss för sedan dra iväg till Kista galleria, vi ska nämligen möta upp Omar där som även ska ha med sig Felicia, va ju evigheter sen jag träffa lilla flickan. Har nog inte sett henne på 2 månader snart, så ska bli kul att träffa henne igen och sen är ju Loke som himla förtjust i henne :)
Så vi lär väl gå runt i affärer, sen så letar vi nog upp en park så barnen får leka lite grann. 
Annars idag kommer Jasmine tillbaka efter att ha tillbringat 2 veckor hos min morbror i Högsjö, så vi lär väl ha filmkväll ikväll ifall hon vill det :). 
 
Men har inte så mycket mer att skriva, ska dra på mig lite kläder, sminka mig och sedan ta fram kläder till Loke :).. Vi hörs under dagen
 
Två bilder på Loke från igår, nakenfisen själv!

Dagens frågor

Dagens humör: Glad men seeeg..

Dagens mående: Bra och Trött

Dagens borde: Städa rummet

Dagens frisyr: utsläppt...

Dagens smink: Inget speciellt..

Dagens klädsel: Jeans och grönt linne

Dagens favoritlåt: a team ed sheeran

Dagens planer: In till stan

Dagens vill ha: Spänning..

Dagens längtan: Efter skolan ska börja..

Dagens beroende: Musik 

Dagens tråkigaste: Städa rummet och tvätta..

 


Körkort här kommer jag!

Vilken dag, det blev ändrade planer och vi drog till väsby, kikade runt och pratade med en gammal bekant.. 
Tittade i olika affärer och blev helt kär i ett smyckeskrin som jag nu önskar mig av någon :). 
Har även pratat ut med Omar och vi verkar ha löst allting, han får en chans till om han klarar av det, jag tycker ju trots allt om killen :). 
Efter att kollat i affärer va syrran snäll och hämtade oss i väsby, gulle! Svängde förbi bibblan och hämtade ut körkortsboken, så nu jävlar ikväll ska jag läsa igenom hela boken och sen ska jag börja om igen och läsa den engång till, ska även leta fram massa körkorts prover man kan göra på internet, för nu ska det pluggas körkort, hej jag ska klara det här! :). 
 
Men iallafall när vi kom hem så fick Loke leka runt lite grann, jag fixade tvätten, plockade ordning på Lokes leksaker, sen blev det middag för hans del och strax där efter fick han bada och nu sover han gott i sin säng hur trött som helst :)
 
Efter att jag har läst körkortsboken så ska jag ta och ladda över bilder från telefonen samt kameran, lite bilder blev det allt idag också.
Men ska sätta mig och läsa nu, Ciao

Märsta centrum

Nu packar jag ner sonen i vagnen, drar på mig skorna, hänger kameran över vagnen och väskan över axeln och drar ner till Märsta för att komma ut en stund! 
Vi behöver rensa tankarna och vi måste ta vara på solen som faktiskt lyser för en gång skull, så vi får höras senare! 
Bilder kommer ikväll, ha en toppen bra torsdag! ;)
 
 
;

Idioter finns det gott om..

Efter en skit dag igår med krossat hjärta och eviga tårar till sömns, så hoppas jag på att denna dagen ska bli bättre! Gårdagen va verkligen skit iallafall kvällen och jag har nog aldrig känt mig så sviken som igår. Men jag håller huvudet högt, tänker på andra tankar så gott det går.
Eftersom han ändå inte är värd mina tankar längre, så skippar vi allting som har med förhållande att göra. Idioter finns det gott om och jag har nog dejtat ett par stycken, hoppades på att han skulle vara annorlunda, men icke sa nicke! Idiot han med, så det är över nu! 
Dessutom så fräck att han försöker köpa min kärlek, urk! Ledsnat sådär lagom på alla killar, det finns helt enkelt bara en kille i mitt liv och det är Loke, den enda som kan trösta mig och göra mig lycklig ♥
 
Men skitsamma morgon startade runt kvart i sju imorse, låg och drog mig i sängen lite grann innan Loke tröttnade. Så nu har vi ätit frukost och hunnit sätta på en maskin med tvätt, kände att det behövdes.. Det väntar dock 4-5 maskiner till, attans så mycket tvätt det kan bli.. Dock tvättar vi inte varje dag vilket jag är glad över, men det behövdes idag. Sen ska jag plockar ordning på rummet som ser ut som ett jävla bombnedslag, urk! Varför ska det alltid vara så jobbigt att hålla ordning på rummet? Jaja det kommer bli klart bättre än jag får fixa och möblera om rummet :). 
Iallafall när det är någorlunda städat och ordnat så sticker jag och Loke ner till märsta, ska hämta ut körkortsbok samt ett paket från posten, ny onepiece på igång ;). Men innan vi sticker ska jag försöka hoppa in i en dusch och skölja av mig alla tankar. Syrran är hemma och sjuk så hon kan nog hålla ett öga på Loke medans jag tar en snabb dusch.. Men nu ska jag sätta fart att plocka ordning på rummet och sen ta hand om tvätten :).
 
Vi hörs senare, Ciao