På is

Jag vet att bloggningen ligger på is just nu, men det är fullt upp här hemma. Igår var vi på sjukhuset med mamma och idag har jag varit hos doktorn med Loke, handlat och handlat åt mamma. Nu ska jag sätta mig med körkortsboken och rent utsagt "droga" den, jag är verkligen taggad på ett körkort och då gäller det att plugga, dock är jag inte nervös för teoriprovet utan mest för uppkörningen pga att jag blir så jäkla nervös va mig.. Men ja Omar jobbar ikväll och slutar om en timme ungefär eller han praktiserar, tänk ifall han jobbade så vi kunde ha lite mer pengar varje månad, men ja allting kan man inte få!
 
Jag kommer tillbaka och då blir en hel del uppdatering, men när och hur vet jag inte ännu. Men snart så förhoppningsvis, kanske till helgen. Men håll ut nu, jag kommer! 
För övrigt så går det en ramsa i mitt huvud om bilar, korsnignar, väjningsplikt, företräde, koppla,växla,bromsa och gasa. Ja ni förstår det är helt galet, jag är fast i bil körningen. Så jag ska ta och sätta igång här hemma. 
 
 
Ha en bra onsdag kväll! :)

måndag och barnvakt

 
Godmorgon eller ja nästan, vi har varit vakna sen klockan 7 här hemma. Jag har hunnit rensa garderoben i rummet och ska strax gå upp med mina kläder till övervåningen och sen ska jag leta reda på lite galjar till mina käder som ska hängas. Efter det ska ungarna få mat här hemma och jag har lovat mig dyrt och heligt att jag aldrig ska vara barnvakt igen, haha unge gnäller för minsta lilla. 
Men iallafall efter lunchen så ska båda barnen sova en stund, så jag och mamma får lite lugn och ro här hemma åtminstone en timme kanske :). 
 
Men jag ska fortsätta här hemma, så hoppas jag ni får en super bra måndag! :)

Tv-spel

Vi har nu nått söndag och det är slut på denna vecka, skönt det! Idag tog vi en promenad och sen bussen till sigtuna. Sen så fikade vi där och handlade hem lite gott till kvällen och nu har vi precis pressat i oss pannkakor till middag och nu väntar jag mest på att klockan ska bli runt halv åtta så Loke kan gå lite gröt innan läggdags :). 
När Loke har somnat för kvällen så ska jag och hjärtat mitt spela tv-spel, "left for dead 2" står på listan att spela och jag lär kissa på mig. Sen innan vi ska sova så ska jag nog kolla på serien Sons of Anarchy och läsa i körkortsboken :)
 
Imorgon står det iallafall på listan att jag ska vara barnvakt, syster ska jobba och dagis har stängt så då ställer jag upp och tar Chilli :). Men medans jag är barnvakt ska jag också gå igenom alla Lokes kläder packa om och göra ordning, för hur det är ser ut nu, fungerar inte! Det är kläder ÖVERALLT och det slutar alltid med att kläderna blir inslängda och jag får panik. Så jag ska leta fram lite galjar och sånt skit imorgon, samt Lokes kläder blir intryckda i hans hänggrej i garderoben, så det är vad jag ska roa mig med imorgon medans jag är barnvakt och Omar är på praktiken :).
 
Men nu ska jag ta och mysa med Loke och dra på honom pyjamas innan det är dags för sängen, ha en bra söndag kväll! :)
 
Två bilder från instagram från idag :)
 
 

Vårt rum..

Jag har vid ett tidigare tillfället laddat upp lite bilder på hur vi bor, så för att göra det här lite lättare för oss alla så klickar nu HÄR för att komma till bilderna för vårt hus i övrigt, så kommer jag ladda upp bilder på mitt rum nu :) Så här ser iallafall mitt, Loke och Omars rum ut, när det är städat vill säga. Det brukar annarr ligga FULLT med leksaker runt golvet och tvätt överallt. Men ja jag städade för att ta bilderna, haha fusk kanske. Och som svar på frågan ni säkert kommer ställa så JA jag, Omar och Loke trängs i denna 140 cm bredda säng, inte så mycket när jag får 20 cm att sova på och de andra tjockisarna tar resten ;), 
 
 
Men om ni funderar så har vi gjort om mitt rum, som ni säkert vet.. Rummet så ju ut såhär från början
 
 
Ni kan ju gissa om vi trivs bättre nu, det är så himla fint och jag ÄLSKAR verkligen mitt rum nu för tiden. Så jag är otroligt tacksam för att pappa gjorde ordning det åt mig :)
 
 

Året flyger iväg

Min älskade plutt i bugaboo vagnen, som jag älskar denna pojke ♥
 
Lördag den 27:e oktober, ska jag ens nämna att detta år har sprungit iväg med raket fart? Dagarna har också sprungit iväg för övrigt. Senaste dagarna har dagarna varit full späckade, i torsdag var vi i stan och handlade lite grann, igår var vi iväg till Skärholmen och träffade en fin vän till mig. Super länge sen vi träffades sisådär 8 månader sen. Men det va super kul, vi åt lunch och gick runt i Skärholmen. Sen idag har vi inte gjort så mycket, var iväg till Märsta centrum och handlade lite grann. Åt lite kina mat till lunch så gott. 
Sen i eftermiddag så har jag och pappa övningskört tillsammans och det gick riktigt bra om man frågar mig och pappa var ju rätt lugn så han var ju iallafall inte livrädd ;). 
Men nu börjar iallafal denna dag lida mot sitt slut, Loke sover sen ett tag tillbaka och jag hoppas innerligt att han vill jobba med mig ikväll. Han fick nämligen gröt innan läggdags, så nu kanske han sover längre ikväll :).
Annars så ska jag knäcka mina andra cider för kvällen och njuta av livet :)
Jag ska även passa på att ladda upp bilderna på hur vi bor som jag har lovat förlåt att jag är så jäkla seg ;)

24 oktober 2012

 
Kvällen här hemma börjar lida mot sitt slut, idag har vi inte gjort så mycket. Jag rensade iallafall källaren som jag sa igår. Sen har vi mest latat oss, kollat på film och sen nu på kvällen så har jag och pappa varit iväg och övningskört. Det fick faktiskt galant om ni frågar mig, har trots allt inte övningskört sen i somras. Så nu ska jag kolla lite bilder på datorn som jag ska ta ut imorgon, sen ska jag knopa ihop första sidan i Lokes scrapbook som jag håller på med. Sen ska jag krypa ner i sängen med körkortsboken och läsa lite innan jag lägger mig för kvällen. 
 
Imorgon är planen att jag ska iväg till Enskede och köpa stol, men funderar på att skippa det. Då hon försöker begära att jag ska vara där kl 8 på MORGONEN, vilket är en galen tid! Men jag ska iallafall in till stan och ta ut bilder på Loke, sen fixa lite annat! =)
 
Men jag ska sätta igång med att gå igenom bilderna

Hata rubriker!

 
Godkväll!
Här hemma har det varit full rulle, har städat, möblerat om, bakat bullar och sen slappat i soffan. Nu ligger jag iallafall i sängen med Omar och Loke ligger i sin säng. Vi har kollat på svenska Hollywoodfruar och jag har kommit på slutsatsen Gunilla är schizofren på riktigt, jag är fasiken livrädd att hon ska ligga under min säng om nätterna, värsta clownen ju! 
Slut pratat om clownen jag kommer få mardrömmar annars!
Imorgon blir det iallafall att ta det lugnt hemma, ska ta mig an källaren och verkligen fixa den ordentligt imorgon. Det är verkligen grejer ÖVERALLT, men imorgon ska jag packa om, ta ut alla bebissaker från Lokes bebistid, damsuga och se till att det blir ordning där inne. Omar går i skolan som vanligt, mamma är dock hem pga att hon har ont i sitt ben. Så hon gör mig nog sällskap, lite grann iallafall. Annars får hon passa Loke så länge :).
 
Men nu ska jag krypa till sängs, funderar på att läsa lite i körkortsboken också :)
Godnatt

Fart full senaste dagarna!

De senaste dagarna kan man trott att jag har gått och dött eller gått under jorden ifrån blogg, men icke jag lever. Ni blir inte av med mig så lätt, men nu är jag tillbaka efter en helg av mys och efter en måndag på förvaltningsrätten.
I helgen hade vi film maraton och vi proppade i oss godis dagarna, samt hällde vi i oss närmare 6 liter CocaCola ,duktigt jobbat! Men förutom det så åt vi också god mat och sova en del, söndag så städade vi hela huset innan mamma kom hem.. Sen blev det en sen hemgång för Jasmine och vi va inte i skogås först klockan va närmare halv nio på kvällen, så fastande jag och Omar med syster och hennes pappa i värsta samtalet, så vi lämnade inte de först runt halv tio och då va det bara att skynda sig hem till sängen =). 
 
Igår va vi på förvaltningsrätten för rättegång, jag fick vittna och jag har nog aldrig varit så röd och nervös i hela mitt liv. Jag fick ha Loke i knät då jag inte hade någon barnvakt åt honom och han blev missnöjd i mellanåt, men sköte sig ändå utmärkt.. Medans Sarahs advokat borrade in sina ögon i mig och försökte leka allmänt dryg så måste jag säga att jag fixade det ganska bra trots att det va första gången och hade barn i knät :). 
När vi äntligen var klara efter 2,5 timme så tog vi ettan och åkte till Tc hoppade på tåget som mamma skulle ta i karlberg och sen åkte vi hem. Loke fick middag,lekte lite med kusin Chilli och sen va det bara bums i säng. 
 
Idag blir det lugnt här hemma, jag ska ner till märsta strax och handla samt hämta ut mina körkortsböcker som ligger på posten. Sen blir det hem och städa rummet, måste ta upp kartongerna i källaren och packa ner lite skit. Fixa ordning så att det inte finns något Loke kan få tag i, sen blir det att plugga svenska, har några uppgifter som ska göra och ikväll blir det läsa körkort-teorin. Ska även kolla med pappa när vi ska köra igång med att övningsköra igen, är grymt tagga att fixa det innan januari eller i januari. Loke börjar dagis den 14:e så måste fixa körkorts tills dess. 
 
Men nu ska jag klä på mig och sen ska jag åka med pappa :)
Ha en bra tisdag! 
 
 
Loke från igår på förvaltningsrätten :)

Bilder

Fick en fråga om jag kunde visa hur jag bor och självklart kan jag göra det Steffie, jag fixar det under morgon dagen, kolla in imorgon på eftermiddag så är säkert bilderna uppe :)


Mys

Fredag kväll och jag är helt slut! Loke sover sen några mintuer tillbaka, vi har dukat fram fredagsmyset och ni väntar vi nyfiket på x-factor som börjar riktigt snart. Efter det blir det film maraton för hela slanten, ska fan lyckas vara vaken längre än 10 ;).. 
 
Idag har det varit en fullspäckad dag, började morgonen med att systerdotter kom hit och hon fick hänga med oss idag när vi skulle hämta Jasmine. Vi fick vänta på 4 BUSSAR pga av otrevliga busschafförer, suriga gubbar och snorungar som sitter ivägen. Ja ni kan skriva upp att jag ska maila SL och klaga, annars ska jag gå till metro och be de skriva om det.. Någon slags ersättning ska jag fan ha av sl, sen ska jag kräva att de tar in bättre bussar med mera vagn platser. Men annars så gick dagen bra, ungarna sköte sig utmärkt. 
Lite bilder från dagen, 
1. Jag tar ut min ilska 2. Loke på tåget 3. En glad Chilli på tåget 4. Min nya vän Bengan har flyttat in =)
 
Bengan är min nya vän till mobilen, mitt nya fina iphone skal alltså :). Men iallafall när vi kom hem så började jag direkt med maten, kastade ihop kyckling med någon woksås som serverades med ris. Loke fick sin hedliga blodpudding, som han älskar. Sen så diskade jag och nattade jag Loke =). Men nu ska jag kolla på x-factor! 
 
 
Ha en bra fredag kväll! :)

Halv 7

Godmorgon, här hemma har vi redan slagit upp ögonen och inte gör det något för min del, jag slapp iallafall gå upp halv 5 utan klockan hann bli halv 7 innan Loke slog upp sina blåa.. 
Nu roar jag både honom och Omar med Disney Channel, dock tror jag nog att Omar är den gladaste av de, haha.
Medans "barnen" kollar på tv, ska jag ta fram kläder Loke som jag inte gjorde igår och sen kommer nog syster med Chilli när de har vaknat. Efter det blir det frukost och sen drar vi iväg, ska springa runt och göra lite saker innan vi ska till Skogås och hämta andra systerdotter :)
 
Men har inget mer vettigt att skriva, så ha en bra fredag. Helgens uppdatering kommer inte bli den bästa, men ni överlever :)

En slö dag


Bjuder på fyra bilder från min instagram idag... 1. Min frukost 2. Loke kollar tv 3. nedräkning 4. Tele2 lurar mig på pengar
 
Torsdag börjar lida mot sitt slut och jag känner ut tröttheten börjar komma ikapp mig. Dagen har inte alls varit som planerat utan vi har mest latat oss totalt, Loke sov nog 2 timmar på sin vila och medans han sov så pillade jag ihop en design åt syster min. Sen har vi nog inte gjort speciellt mycket, legat i soffa och latat oss. Loke fick äta middag och sen blev det bad för hans del, och nu sover han i sin säng och förhoppningsvis sover han några timmar iallafall.
Jag själv ska ta fram kläder till mig och Loke för morgondagen, sen blir det att krypa ner i sängen för att få slut på denna dag. 
Systerdotter kommer hit imorgon halv 9 på morgonen, sen blir det mest att dra på oss kläder och äta frukost.. 
 
Ha en bra torsdagkväll, godnatt! 

Julstämning

Är det bara jag som börjar bli sugen på julstämningen? Åh jag längtar till alla dessa fina julsaker, i år ska jag fan vara mera positiv och glad över jul. Ska ta massa fina bilder och visa Loke när han blir äldre och allting kommer bli så himla mysigt förutom att det är kallt vill säga :)..
 

plugga

Godmorgon! 
Här hemma har vi varit vakan ett tag, men vi fick trots allt sovmorgon till halv 8 imorse och glad va jag för det. Vi har ätit frukost och jag har försökt plugga lite svenska, men det går verkligen inte in i huvudet då Loke skriker, tvn är på och Omar pratar med mig.. Så jag ska plugga ikväll istället  eller när Loke har somnat, Omar ska iväg och träffa Felicia senare idag. Jag har dock valt att inte följa med just idag, trots att jag saknar henne som bara den.. Men det får bli nästa gång, lilla flickan :).. 
 
Så idag tänkte jag och Loke bara mysa, ska bädda rent sängen också efter morgonens olycka. Annars ska vi inte göra så mycket, bara ta det lugnt och vila. Imorgon ska vi iväg och hämta systerdotter Jasmine och då ska vi har både Loke och Chilli med oss, syster skulle hoppa in och jobba. Så det är självklart att man ställer upp, sen har jag och Chilli så bra kontakt efter jag har varit barnvakt till henne. Efter vi har hämtat Jasmine så ska vi handla godis på folkkungagatan inne i stan, de har något slags godisland där. Sen så blir det nog bara att lämna av Chilli hos Amanda och sen hem för middag. Mamma och pappa flyr ju fältet imorgon så det är rätt lugnt här hemma, så det blir film mys och bara äta onyttigt hela helgen =).. 
 
Men nu ska jag kolla vilka filmer vi ska hyra tills helgen, ha en bra torsdag :)

När reglerna måste bli hårdare..

Ju äldre Loke desto mer regler måste sättas, han är en pojke med så mycket egen vilja och han blir verkligen jätte arg när han inte får som han vill. 
Då lägger han sig ner och skriker sig röd i ansiktet tills han får som han vill. Men jag känner nu att det är dags att sätta hårdare regler på honom och han måste få veta att det är jag som bestämmer..
Jag har varit den där lata mamman som har låtit Loke göra precis som han velat. Sen har kommer vi till det där med "godis" ja jag har varit riktigt lat på det.. Loke har fått ätit choklad, kakor,kex och allt annat gott som helt enkelt fått tyst på honom när han har skrikt i vagnen.. 
 
Sen kommer vi till nätterna, Loke äter 1-3 per natt och sover bredvid mig och Omar. Som ni säkert förstår håller inte det i längden, jag sover ju något på tok för dåligt och Loke mår inte hellre bra av det.. Det fungerar inte heller att han ska äta varje natt, jag blir ju tokig på att han ska vakna och skrik.. Igår bråkade jag 50 minuter för att få honom att somna i sin säng och tillslut lyckades jag. Han sov i sin säng, men vid tolv va vi på ruta ett igen och han fick sova i min säng återigen.. 
 
Jag måste nånstans sätta stopp och låta honom förstå att det är allvar nu.. I Januari börjar han dagis (fick besked idag) och då går det inte att han sova på mig eller bredvid mig. 15 månader har han varit som en bebis, som äter nattetid och sover bredvid mamma.. 
 
Så nu jäklar ska regler sättas, inge mer godis, inge mer gulligull bredvid mamma nattetid, inge mer välling på natten.. Som min fina bvc-tant sa till mig, "äter du nattetid? nej då behöver inte han heller det" 
Tyckte det passade jättebra, så nu ska jag köra på det :)
 
 

Instagram

Wiiiiie efter att ha skickat ett argt mail till blogg.se om deras funktion med instagram så fungerar det ÄNTLIGEn, nöjd och glad tjej! 
Va bara tvungen att informera er om detta, bye! :)
 

I wish I could come up with a title

 
 
Här hemma har vi hunnit klämt i oss en ordentlig frukost och även städat lite grann. Ska strax fortsätta med att plocka ordning här hemma och sen blir det nappjakt för min och Lokes del. Runt 13 tiden är en BVC-kontroll för vår del, det är även vår sista BVC-kontroll med vår nuvarande bvc-tant, då hon har bestämt sig för att sluta, vilket gör mig helt gråtfärdig. Både jag och Lokes älskar henne, hon har stöttat oss i vått och torrt, nästan så att jag har lust att be om hembesök för vår del.. 
Efter vi har varit där så ska vi nog handla, samt möta upp Omar som borde ha kommit till Märsta då :).
 
Men nu ska vi sätta igång här hemma!
 
 
 

En sån där dag...

Godkväll!
 
Denna dag har varit sådär lagom äcklig, jag är lagom irriterad och frusterar.. Blogg.se kommer få en långt och argt mail ifrån mig pga att deras SKIT grejer inte fungerar, usch och blä! Annars så har jag bråkat med min son för att han skulle somna i sin egna säng, 50 minuter senare och sen sova han, nu är jag lagom trött själv! 
 
Men absolut det har funnits höjd punkter som varit bra idag..
* Mötet på östermalm gick bra
* Mitt nya H&M kort har kommit
* Jag har fått druckit CocaCola 
 
Sen har vi det negativa
- Äckliga människor på tåget 
- folk ska leka psykologer
- envis unge
- blogg.se suger *** 
 och allmänt dryg tisdag, så nu ska jag skratta åt Gunilla i svenska hollywood fruar som är en aning ful och äcklig..
 
Godnatt!
 
 

skolan

jag drar en snabb vända till skolan i mysdressen, syster skjutsar mig snällt. Sen blir det hem igen, plocka ordning på rummet, kolla igenom svenska och efter det blir det att dra på sig ordentliga kläder för att dra på advokatmöte på Östermalm :)

Ciao nu ska jag roa barnen.




En härlig familj

Söndag kväll och helgen är slut som vanligt alldeles för fort! Hur kan helgen gå så fort varje gång den dyker upp? Jag föstår inte, men på samma gång så är jag glad att den är över och laddar redan till nästa helg då min äldsta systerdotter kommer hit och myser med oss, mamma och pappa flyr huset nämlign och ännu nöjdare är jag för det. 
Idag har vi inte ens rört oss utanför dörren, utan vi har tagit det lugnt i sängen och till lunch slängde vi ihop några våfflor som även kommer få bli våran frukost imorgon. Vad vi ska göra imorgon är än så länge oskriver, kanske tar en vända till stan eller bara är hemma. 
Annars har Loke somnat för natten och det gick fort efter att ha klämt i sig både barnmat och pizza, jag ska strax hoppa in i duschen och sen blir det filmmys med familjen som vanligt. Härlig söndag om inte annat, jag har en bra härlig familj :)
För övrigt har jag beställt hem tyg, nu när mörket och kylan drar sig in på oss så ska jag och Loke roa oss med att sy sittdynor, bältesmuddar och bygelskydd för inför våren :)
 
Men nu ska jag hoppa in i duschen
 

Svar

Anonym Om: Lördagkväll
Träffar inte Omar Felicia längre? Jag tänkte på att du inte skriver om henne längre. :)
 
Svar:
Åh jag önskar att kunde berätta ALLT för er i varje minsta detalj, men jag kan inte. Det går bara inte, det händer så mycket att huvudet snurrar i 180 på mig varje dag hela dagarna i ända.. Det pågår väldigt mycket saker, men vi träffade iallafall i torsdag och vi ska träffa henne igen på torsdag. Att träffa henne efter 1 månads tid va påferestande och grymt jobbigt. Jag grina och grina, hade inte alls någon lust att åka hem. Men hon mår bra och det är super bra! 
Men när allting är löst kommer ni få veta en hel av det, men håll ut för det är vad jag får göra hålla ut, dagarna hela tiden. Så andas nu och håll ut, är så döds nyfikna så läs en bok och tänk på något annat medans ni väntar :)
 
 

En dag i höstvädret

 
 

Lördagkväll

 
Äntligen har kvällen krypit in på oss här hemma och jag måste erkänna att det är väldigt skönt. Idag har vi städat och fixat här hemma, när Loke hade sin vila så hann jag och Omar vila i soffan en stund. Sen gick vi ut en stund och Loke fick leka av sig i löven som har fallit till marken, efter en stund fick Loke och Omar leka själva. Så gick jag in och började fixa för middagen, och vi har för en stund sen precis ätit och Loke sover för natten i sin säng, jag själv kollar på svenska hollywood fruar och sen ska jag se på the proposal som kommer på kanal 5 ikväll :)
 
Nu ska jag återgå till lördagsmyset här hemma, ha en bra lördag kväll
 

Städ time

Godmorgon folket!
 
Idag är det som sagt städdag och jag ska strax dra igång, Omar håller på och fixar disken just nu och jag planerar på hur jag ska fixa rummet. Ska packa undan och ner en hel del till källaren, samt ta upp några kartonger från källaren och gå igenom de för att se ifall det är något där i jag vill ha upp till rummet :).
Rummet ska lysa rent när jag är klar i rummet, inte en sekunde att jag ger upp innan det är i tipp topp idag. Skönt nog slipper jag bädda rent för det gjort i i föregår tror jag i både min och Lokes säng, så det är skönt. Men ska damsuga och skura golvet ordentligt idag och mattan ska få en stor jäkla tvätt-omgång en gång för alla,efter alla kiss-olyckor samt bajs-olyckor dessutom är det typ russin insmetat i mattan, mumsigt va! ;)
 
Nä men jag ska sätta igång här hemma så kanske det kommer upp några mysa bilder på rummet ikväll :) 

5 års kalas

Tjena mittbena, åh vet inte ens hur jag kan hålla ögonen öppna. Jag är super trött och avlider snart av sömnbrist, men annars har dagen varit bra!
Som jag skrev imorse åkte vi till min syster och hennes familj i skogås, firade min näst minsta systerdotter som blir 5 år idag, shit va tiden går fort! :). Men iallafall vi käkade pastasallad och sen blev det glasstårta samt bullar, super gott. Efter paket öppningen blev det tåget hem för min, Omar och Lokes del medans syster Amanda och mamma åkte bil hem. Men det va rätt lugnt att åka tåg hem, jobbigaste är väl vägen hem vi måste gå då Loke också vill gå, vägen brukar ta en kvart att gå, men med Loke ta den 45 minuter att gå :). 
 
Nu på kvällen kom iallafall min morbror förbi samt min kusins kompis, brorsan och Natta (vår kusin) kommer hem idag från Tunisien, jag har rätt, grymt! :). Så de kom iallafall hit och käkade middag med oss medans vi väntar på att de skulle landa i sverige igen och nu har de precis rullat upp på uppfarten igen, så jag ska nog gå ut och hälsa på de :)..
 
Imorgon blir det iallafall en städ-dag här hemma, ska fixa i rummet. Ska få bort ALLA leksaker och skit från golvet, ska även plocka bort hälften av Lokes leksaker för ett tag eftersom han inte tycker de är roliga, så tänkte lägga bort de någon vecka eller två och sen ta fram de igen så det blir nyhetensbehag som man säger så fint. Sen ska vi nog försöka hinna med lite utomhus lek med Loke också, funderar på att gå en skogspromenad med honom :)
 
Men nu ska jag krypa ner bredvid min man och sova, godnatt :)
 
 

Skogås

Godmorgon, här hemma slog vi upp ögonen redan klockan halv 7. Men lite sovmorgon fick jag iallafall och glad är jag för det efter att jag satt uppe till halv 1, haha fasiken så roligt jag hade igår kväll, tårarna spruta av skratt ;). 
Just nu leker Loke med Omar medans jag bloggar, sen blir det upp och göra frukost för vår del. Idag ska vi åka till skogås för att fira min systerdotter som fyller 5(?) haha jag är guldfiskminne om sånt där nu för tiden. 
Men det blir säkert jätte bra, annars så kommer brosan hem idag från Tunisien om jag minns rätt, åh jag har inte koll på nånting längre märker jag, men jag minns min son och mitt egna namn det får räcka för idag..
 
Men ja slut gnällt om det, Omar är nog lite halv putt på mig. För igårkväll skulle jag ta Loke för att han somnar inte om när Omar tar honom, så jag skulle göra det. Men lata lilla jag tog honom till min säng och då fick jag typ värsta "utskällningen" att jag minnas inte fick gnälla på honom idag och jag fick skylla mig själv om Loke sparkade mig imorse, värsta surpuppan blev han! Men konstigt nog sov jag som en ängel bredvid Loke, så Omar kan ju skita på sig (haha när han läser detta så kommer han skratta och sen pussa mig och säga min knäppis),  jag älskar att min man klarar av mina fina skämt om honom, haha den vanligaste och klockrenaste är när jag faktiskt blir arg på han och skriker "jävla arab jävel" haha han brukar kolla på mig och sen så är det lugnt ;)
 
Men nu ska jag äta frukost med mina älsklingar, bästa när Omar dukar fram frukosten och jag får lata mig i sängen! :)

Brio race

 
Åh kommer ni ihåg att jag babblade om att jag ville ha en ny sulky till Loke och jag va inne på en kronan sulky. Jag släppte ju den helt och istället blev det en brio race, nu va det ju ett tag sen jag skrev om det. Men den är helt gudomlig, dock är jag sugen på en brio spin nu också :)
Jag har nog inget negativt att säga denna vagn eller jo det enda eller två saker! Det är en rätt liten varukorg och selet är ett fempunkts sele, men midje bältet sitter ihop med det över axlarna och det SUGER för de glider bara och jag kan bara spänna fast Loke med selet runt midjan..
 
Men annars är den helt makalöst underbar, trodde den skulle vara jobbig eftersom det är fyra fasta hjul och jag är vagn med en trehjuling med svängbart hjul. Men icke den går som en klocka och jag kommer älska den här till döden! 
Mitt nästa barn ska ha en brio go, jag älskar gunget som brio go har i sina vagnar och nej jag är inte gravid.
Tänkte göra en lista för positiva grejer och en för negativa grejer :)
 
Positivt + 
Fullt liggläge
Lätt viktig 
Lätt styrd
Skönt handtag
Bra utrymmer för barnet
Bra broms 
Bra suflett
 
Negativa - 
Selet 
Liten varukorg
 
 
 
Brio race får fyra stjärnor av fem möjliga av mig och jag rekommenderar alla att ha minst EN brio race i sitt vagn garage! 
Min nästa vagn kommer bli en brio spin, så nu ska jag förhandla med min man ;)

 

15 månader

 
För exakt tre dagar sen blev Loke 15 månader, herregud har det gått så snabbt? Det va ju inte länge sen han fyllde ett år ju, det har gått så fort och han har lärt sig så mycket nytt på sista tiden och jag är så stolt över att vara hans mamma, jag är chockad över allt han lärt sig än så länge :)
 
Sist vi va på BVC vägde han 11,7 kg, men pga "okänd sjukdom" så gick han ner och förra tisdag va vi på BVC och vägde om honom och då stannade vågen på 11,54 kg (alltså viktnergång på 646 gram). Men längde håller i sig och mätte 83 cm, jag hade gissat på längre men det är helt klart bra enligt mig. Han använder storlek 86/92 i kläder nu, men trots allt sitter 86 fortfarande perfekt. I blöjor har han storlek 6 och det är endast up and go som fungerar på honom. Men nakenfis är fortfarande det bästa som finns och det kommer det nog alltid vara enligt Loke. 
När det kommer till tänder *kollar i Lokes mun* så håller jag faktiskt inte räkningen så bra, haha vilken mamma jag är. Men han har 8 tänder än så länge, 4 upp och 4 nere. Men för att göra det hela lite spännande så är det två hörn tänder påväg upp i underkäken och även 2 hörn tänder i överkäken..
 
Nu för tiden går inte Loke bara, utan han springer runt som en galning. Han gillar att gå även när vi är ute och vagnen är inte längre en favorit utan det är går som gäller, men vagnen duger när man är trött enligt Loke :).
Sovtiderna är som vanligt, han sover halva natten i sin sänge och resten av natten i min och Omars säng, sen när det kommer till välling så äter han fortfarande och nu kan det vara allt ifrån 1-3 gånger om natten igen, vilket är fruktansvärt jobbigt.. Men det fungerar, dock önskar jag att han har lärt sig sova hela nätter fram mot jul :)
Loke pratar även hela tiden, han säger mamma,pappa,titta,titta där, hund,häst,där, morrmor (mormor), cindy, hilli (Chilli kusin), ja och mm. Han svara även när man frågar honom något, så frågar man exempelvis "Loke vill du ha vatten?" så svarar han antingen "ja" eller så går han och då vill han inte ha något.. 
 
Annars är han fortfarande en glad pojke och har lätt till skratt, han har blivit riktigt stor på sista tiden. Han har även fått en jäkla humör och har lärt sig hur man slänger/lägger sig ner på golvet och skriker tills man får sin vilja igenom. Han kan även kasta saker i golvet när han inte får sin vilja igenom, men det enda som gäller då är att vara stark och stå på sig. 
Men han kommer fortfarande vara mammas älskling och kommer alltid vara min bebis :) ♥
Jag tror jag har fått med det viktigaste nu

Tårar blandat med lycka

Godmorgon i mörkret! 
 
Åh vad jag önskar att jag kunde skriva att jag har sovit inatt, men icke sa nicke inte inatt heller.. Med en sambo och en son som tar all plats, så får jag och min kudde trängas på kanten av sängen och varje morgon får jag stå ut med sparkar och slag i rygg och ansiktet, så humöret blir ju inte bättre för det.. Det har varit såhär i många nätter nu, Omar är snäll och tar Loke första gången han vaknar, andra gången är han tröttare och Loke mer ledsen och då drar han enkla lösningen med att lägga Loke i vår säng, jo tjena vilken sömn man får eller jo heter man Omar så får man eftersom han bara lägger Loke i vår sängen och sen fortsätter snarka vidare så blir det jag som får ta Loke som gringar och vrider sig 700 varv...
 
Men slut pratat om det, idag är det torsdag och oj som jag har längtat efter den här dagen. Lycka är totalt, men jag vet inte om jag fråg skriva varför för Omar.. Så vi låter det vara oskriver, men jag är lycklig och jag kommer grina floder i eftermiddag, men ska prata med Omar så kanske jag kan berätta i eftermiddag om vad som händer :). 
Annars här hemma så sa vi nog snart äta lunch, sen funderar jag på om jag ska hoppa in i duschen. Efter det blir det nog att bara ta det lugnt tills vi ska åka iväg, tar ju ett tag att åka dit. 
Jag ska också försöka knopa ihop en sammanfattning av Lokes utveckling, får se hur det går liksom.. Ska även putsa av kameran för den kommer hänga stadigt om min hals idag, den ska med vare sig den får eller inte! :).
Men jag ska nog sätta igång med sammafattningen och sen blir det att "packa" allting som jag måste ha med  till Loke och även packa ner kameran! :). 
 
Ha en as bra torsdag för det kommer jag iallafal ha! :)

Svar

måste bara fråga vad du använder för kamera? otroligt fina bilder på din supersöta kille! :))

Svar;

Hej Ida! 

Jag använder kameran Nikon D3000 som min kära pojkvän köpte till mig i våras och jag har varit super nöjd med den sen första början, det är en kamera jag rekommenderar :).. Va kul att du tycker att bilder va fina, alltid kul att höra! :)

Ha en bra dag! :)

 


Trött kille

Ska försöka få min lilla kille att somna här hemma, han har varit vaken sen 6 imorse och han vägrar somna, envisa unge! :).
Vi skulle tagit en vända till stan, men vi ändrade de planerna. Så ifall min kära son vill somna nu så jag kan ta hand tvätten sen, samt att vi ska baka bullar när han har somnat :).

Sen lilla anonyma tönt, jag tycker inte ner dig bara för att jag frågar dig hur du hade tänkt klä på din unge i vinter om hon redan nu har overall på sig! Väx upp för fan patetisk är vad du är!

Dålig uppdatering

Det är rätt dålig uppdatering just nu, mår inge vidare och jag måste tänka lite just nu.
Uppdaterar när jag orkar!

väntar

Sitter och väntar på Omar som är på möte just nu, så jävla segt! Men han borde vara klar snart, sen så åker vi raka vägen hem och då ska vi sätta igång med städningen. Måste fan tvätta och fixa, sen så blir det middag och förhoppningsvis tårta, pappa fyller nämligen år idag ju. Så det måste vi fira såklart och efter det ska Loke bada och sova. Sen vet jag inte vad som händer mer ikväll, men nu ska Loke få lyssna på min kära lilla ponny :)

Hörs!




Svar

När den dagen kommer på fråga så är ju självklart att jag berättar hur det ligger till. Sen kommer det även komma en dag när jag måste berätta vem hans riktigt pappa är. Men det är inte först om många år tills dess, sen kan jag ju inte neka Loke, eftersom han kallar Omar för pappa. Jag kan ju inte går runt och säga ajaj eller fy åt Loke varje gång han säger pappa. Sen blir det ju ännu mera eftersom Omar bor hemma hos oss för tillfället!
Hoppas det gav dig det svaret du ville ha :)


Möta pappa

Godmorgon folket! 
 
Jag måste strax dra på mig lite kläder och även dra på Loke lite kläder, Omar/pappa är i skolan som vanligt. Vi ska in och möta honom, han har nämligen prov idag så han borde sluta tidigare idag. Sen så ska vi handla lite grann, måste köpa vantar till Loke eftersom det börjar bli riktigt kallt utomhus just nu. 
Så måste börja klä på honom ordentligt, så han inte blir kall när vi är ute. Annars idag vet jag inte vad som händer, igår så pillade jag på en ny design som ni säkert ser på bloggen :)
 
Men nu måste jag sätta fart här hemma, vi hörs via bloggappen ;)!
 
 
Bjuder på en bild på mina älskade små barn, Loke och Chilli (systerdotter)! 
 
 
 

Fram och tillbaka

Det blev bara en vända till bussen och tillbaka, det va fullt på bussen och jag orkade inte vänta på nästa bussen. Så Omar fick åka själv till skolan och vi vände hemåt. Så nu sitter vi i soffan och jag har sökt lägenheter runt om i sigtuna/märsta och knvista. 
Loke ska strax få lunch och efter det ska jag städa rummet samt diska Loke nappflaskor. Sen vet jag inte vad jag ska göra mer idag. 
 
Men nu ska jag göra något vettigt! :)

Hösten är underbar

 
Godmorgon! 
Måndag innebär ny dag och ny vecka med nya möjligheter, just för tillfället håller jag på att kissa på mig. Loke och Omar busar med varandra eller rättare sagt Omar retas med Loke och sätter sig framför tvn för Loke. Men de är söta de där två, idag ska Omar till skolan och försöka bli lite smart. Själv funderar jag på om jag och Loke ska hänga med och ta en tripp till stan och kika lite grann i butiker. 
Sen ikväll ska jag börja pilla på en ny bloggdesign, börjar tröttna på mig igen haha och sen blir det att redigera alla bilder jag tog igår på Loke. Hösten är bra underbar med alla sina fina färger :).
 
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det frukost! 

parken



Är i parken och leker, eller Loke leker och jag springer efter med kameran ;)

TILL SALU

 
 
Nu är det dags att rensa i vagn djungel! 
Säljer min rosa brio sitty från 08, den är helt fel fri och fungerar utmärkt. 

Det är en helt ny sufflett inköp i somras på vagnen och det medföljer ett sele
till vagnen!
Endast använd till ett barn!!

Vagnen finns mellan Märsta/Sigtuna
Priset är diskuterbart vid snabb affär!!

Pris: 1000 kronor

Intresserad, ring *********** eller maila [email protected]

Promenad

 
 
Eftersom ungarna vaknade så tidigt imorse så måste plutten strax sova, så jag ska ta och klä på mig samt Loke sen packar vi ner honom i vagnen och ta en promenad till Märsta centrum, måste införskaffa fler bajs påsar till Loke. Sen går vi nog förbi en park påvägen hem, ska ta med mig kameran också och försöka få lite fina foton :)
Så nu ska jag börja fixa mig, vi hörs under dagen! 

Söndag och dålig sömn

Godmorgon! 
 
Nu ska vet se hur många kommentarer jag kan få för mina två inlägg sen innan, att jag är sämsta mamman. Men ingen av er vet något hur vårt liv har varit eller hur Lokes pappa har varit, så jag säger kom inte och klaga på mig! 
Men iallafall vilken kväll det va igår, ingen jäkla lung och ro som jag trodde. Chilli vaknade strax efter 8 på kvällen och skrek, Omar försökte vagga henne och hon somnade om.. Men sen vaknade hon igen och då började Loke skrika.. Men han somnade om igen, men Chilli hon låg bara och stirra i taket som en knäppgök. Tillslut fick hon komma upp, hon fick mer välling men nä inte fan ville hon somna för det! Så vid halv tolv gav jag och Omar upp, vi fick och la oss i sängen med henne, tror vi alla tre somnade.. För 01.40 vaknade Loke och ville ha välling och då sov hon, så vi bar (läs Omar bara jag halvsov) över henne till sin säng och tog Loke till oss. Sen vid 05.28 imorse ansåg barnen att de skulle kliva upp, så nu leker de för fulla muggar och jag gäspar samtidigt som Omar trycker i sig godis, allt för att hålla sig vaken liksom! 
 
Idag vet jag inte vad som händer, hoppas på lite bra väder så Loke kan vara ute och leka så jag kan ta lite kort på honom. Kameran hinner ju damma igen på något vecka bara, nu när det är höst och dåligt väder. Annars blir det att ta det lugnt idag, sova lite med Loke på dan efter denna skit sömn inatt.. Så himla trött, men det blir nog bättre snart. Sen ska jag iallafall lägga u vagnen på annons och efter det bara slappa. Sen ska jag funderar på vad jag och Loke ska göra i veckan, mina skolböcker har ju inte kommit ännu så jag kan inte ens plugga och Omar går i skolan hela veckan. Så jag funderar iallafall på att hänga med honom till lidingö på imorgon, han har ju bara tre timmars lektion. Annars i veckan blir det lugnt, måste få tag i Jim och få ta in mina pengar han är skyldig mig sen den 21:a augusti, han är en aning seg på att lämna tillbaka pengar märker jag... 
 
Men nu ska jag försöka vila samtidigt som barnen skriker efter godis, ungar alltså!
 

You need to stand up and be a daddy

Jag har aldrig klagat, jag har aldrig låtit mina känslor bubblat upp och visat sig först nu. Jag är trött på de här, jag har aldrig kastat skit på dig först nu, jag har aldrig någonsin pratat dumt om dig först nu. 
Jag tvingade inte dig att gå in i någon papparoll och du valde klart och tydlig att du inte ville det heller. Du valde att inte finnas där för varken mig eller Loke, Du visade gång på gång att det inte va värt att kämpa med att Loke skulle få träffa dig, för du visade aldrig något intresse för det. 
 
Jag är trött för att du inte förstår, du anser att du kan komma precis när du vill, det fungerar inte så. Det går inte, du må vara Lokes biologiska pappa. Men du är ingen pappa, du är pappa på ett papper, det är vad du är. Endast på ett papper, annars är du totalt bortom papparollen. Loke är 15 månader i dagens läge och hu många gånger har du träffat honom? Du va här senaste när han fyllde år, TRE månader sen. Det tog det 4 VECKOR att höra av dig efter hans kalas, sen tog det yttligare 3 veckor innan jag försökte prata med dig.. Det ska inte vara så, jag ska inte behöva höra av mig, jag ska inte behöva påminna dig om att du har en son. 
 
Du valde dina kossor framför din egna son, du valde bort ditt egna kött och blod för ett par meningslösa kossor. När vi satt på familjerätten och gubben frågade vad du valde din son eller dina kossor, så svarade du dina kossor! Hur fan kan man ens svara något sånt?! Att du väljer dina kossor framför honom, sen har du mage att försöka kräva gemensamvårdnad bara för att jag inte ska kunna flytta utan din tillåtelse, hur sjukt låter inte det?! Du vill inte ha gemensamvårdnad för att ta ett ansvar för Loke, endast för att vi inte ska kunna flytta.. 
 
Loke vet inte vem du är, men han behöver inte veta vem du är än. För du har ju inte varit där, du ville inte ens komma när han föddes trots att jag erbjöd att du fick vänta utanför när förlossningen va. Men det vill du inte, du vill ingenting.. Du har inte behövt köpa Loke nånting, men du kan inte ens på hans dop dag eller på hans födelsedag anstränga dig att köpa något fint som Loke skulle kunna ha för att minnas dig. Nä han fick en trasig speldosa på sin dopdag som gick sönder samma dag och jag kunde inte ens byta den för den va inte ens menad till Loke utan ni hade haft den hemma till ett annat barn.. På sin födelsedag fick han ännu en leksak som spelade, men även den fungrade inte och när jag kollar är den sönder rostad.. Du anstränger dig inte ens för att försöka vara en pappa, så berätta för mig hur jag ska orka kämpa för någon som bara motarbetar mig? 
Du skyller ALLTING på mig, att det är mit fel allting, men jag har inte gjort dig nånting. 
 
Så nej nu är jag trött på det här, du är inte Lokes pappa mer än på ett papper, that´s it! 
 
En bild som passar väldigt bra in!
 

Svar

A

men herregud, låt Lokes far få träffa honom,Det är ju ingen sak som DU ska styra över, man är ju för fan 2 om att göra barn då ska inte den andre hindra en från att träffa sitt barn. En far har rätt att träffa sitt barn, och om han nu inte har velat det innan så ska du vara jävligt glad att han vill träffa sin son nu... !!! Fan vad omoget!- Ett barn behöver sin far! -

Svar;


Lilla du, innan du böjar förklara för mig vad jag ska göra så kan ju du lära dig att skriva ditt namn.. Men jo jag kan styra precis vad jag vill, Loke är min son, det är jag som har uppfostrat honom, varit med honom i alla dessa månader. Så jo jag bestämmer allting om vem Loke ska träffa och inte, visst man är två om att göra barn, men han valde klart och tydligt att han inte ville ta något ansvar för Loke och han har aldrig funnits för Loke så det finns ingen anledning att han ska komma in nu. Sen har en far ALDRIG rätt att träffa sitt barn, det är barnet som har rätt att träffa sin pappa, men inte om det på något sätt på verkar barnet negativt! Ett barn behöver sin far, absolut jag håller med. Men en barn behöver en stadig pappa, inte en pappa som kommer var tredje månad och hälsar på en timme och av den timme så är tv eller kaffedrickande mer lockande!  


finns inga ord




När internet shopping är som bäst

 
Åh jag älskar att shoppa och jag har redan fixat Lokes vinter overall för nästa vinter, samt regnkläder till honom för nästa höst och en jacka till honom nu i vår och den hoppade vi över tydligen. Sen även en rosa overall till en tjej nästa vinter, det är en present och eftersom personen läser bloggen kan jag ju inte skriva till vem :).Så vi är redo för nästa höst och vinter redan innan vinter här börjat för året. Men eftersom det är Didriksons kläder och reda på de så känns det som ett bra val att haffa de nu :). Så när det är dags för nästa höst och vinter, behövs endast skor och mössor, vilket jag endast köper i butik.. 
Kläderna är iallafall beställda från Jollyroom.se och jag säger bara "IN OCH KÖP NU"
Min kära mamma kommer tycka jag är knäpp som beställer vinterkläder tills nästa år redan nu, men det gjorde ju hon och jackan han fick av henne är Didriksons den kommer han inte kunna ha i vinter, den är för lång!! ;).
Men nu ska jag visa min kära man vad jag har köpt, hihi han kommer smälla av! 

Film med min älskade

Godkväll! 
 
Lördag kväll och idag är det barnvakt samt hundvakt som står på kvällens schema. Har kastat ut gamlingarna ur huset och nu är det hur tyst som helst här hemma, ungarna sover, hunden sover och vi sitter i soffan. Ska försöka leta fram någon film på tv så jag och Omar kan mysa ner oss bredvid varandra och bara njuta av varandras sällskap. 
Dagen har varit lung här hemma, har rustat upp min brio sitty som sagt så imorgon det ut på blocket. Sen har jag sorterat bland Lokes alla leksaker och försökt få någon ordning på de, annars har vi inte gjort så mycket mera här hemma. Rätt skönt lördag endå, vi får väl se hur länge jag och Omar orkar hålla oss vakna inatt. Men eftersom båda ungarna vaknar för välling känns det totalt meningslöst att somna inatt.. 
 
Men jag har inte så mycket mera att skriva, vi hörs imorgon! :)

Lördags nöje



Håller på att rusta upp min brio sitty för försäljning, men måste ta en paus och natta Loke. När Loke har sovit klart blir det lunch för hans del, vad jag ska göra vet jag inte :).
Men vi hörs sen, Ciao!

Lördag 6e oktober

OBS, inlägget skulle upp före frukost!
 
 
Godmorgon, vilken kass jävla morgon.. Vaknade med sprängade huvudvärk, jävla migrän som gör så att jag blir spyfärdig och helt skakigs.. Fryser som en stucken gris, så jag har precis tryckt i mig en av mammas tabletter. Längtar tills jag fyller 18 så jag får fixa egna migrän tabletter för det här är meningslöst! Folk påstår att jag ska klara mig på alvedon, haha skämt då måste jag ha typ 7 st alvedon för att ens kunna öppna ögonen.. 
 
Men jaja skit i det nu, jag mår pytt och idag är det lördag, vilken jävla bra tajming NOT. Vad vi ska göra idag vet jag inte ännu, eftersom huvudvärken dödar mig så ska vi nog bara ta det lugnt och vila.. Ska nog vila med Loke under dagen tror jag, Annars så vet jag inte, ska fixa i källaren, mina vagnar börjar ta upp alldeles för mycket plats har jag märkt, så ska packa undan några och kanske lägga ut någon på blocket för försäljning.. 
 
Men nu blir det frukost här hemma..

Liten blir stor♥

 
Min lilla pojke är inte så liten längre, han börjar faktiskt bli stor eller han är rättare stor redan. 
Han har blivit så himla stor så himla snabbt, han är hur duktig som helst.. 
Han pratar hela tiden och för jämnan, han är aldrig still och aldrig tyst. Han har blivit hur duktig som helst när vi går längre bitar, han svarar när man frågar honom saker. 
Om 3 dagar blir Loke 15 månader, tänk att jag har fått vara mamma till dig i 15 månader. Att jag har fått en ängel som förgyller mina dagar, att jag har en liten plutt som älskar mig precis lika mycket som jag älskar honom.
Tänka sig vad hela livet kan förändras när man får barn, hela livet får en helt annan mening och man kan inte längre va så egoistisk längre.
Åh min fina son jag älskar dig så himla mycket, du är mammas hjärta! ♥

Öppna förskolan

Hej!
Vi skulle egentligen va påväg till öppna förskolan, men Loke somnade påväg till bussen så det blev ändrade planer. Istället är vi påväg till Arlandastad, jag ska gå runt och lämna personligt brev till olika butiker i hopp om att jag får något helg och kvälls jobb *håller tummarna*
Efter vi har lämnat in lite brev blir det att hämta ut mer välling till Loke, sen ska han få leka i parken när han har vaknat.. Men bara för att jag glömde min kamera hemma så ska det vara bra väder, hata liksom!! Men men ikväll blir det mys med familjen, attans så tråkigt liv vi har är nästan aldrig ute längre! Men sånt är livet och jag trivs ändå :).

Nu ska jag va social mot Omar så hörs vi, puss!


Bloggtorka...

Godmorgon folket!
 
Att komma på hur man ska börja ett inlägg är nog det svåraste med att blogga, men antar att det är bara att göra igång.. 
Idag är det återigen en dag hemma tror jag, kanske åker till märsta och möter Omar sen han är iväg på möte just nu.. Så kanske möter han i märsta sen, är grymt sugen på choklad och då kan Loke få passa på att leka i parken i märsta. Annars idag vet jag inte vad som händer, ska försöka komma på ett något vad jag ska göra med Loke kläder för de är fan överallt och ingenstans, sen Omar flyttat in hos oss har min och Lokes garderob för minskat något enormt. Så jag måste verkligen komma på hur jag ska lösa det med Lokes kläder eftersom det är bara intryckt just nu och det går verkligen inte att ha det så.. 
 
Loke ska snart sova lite grann här också eftersom han valde att inte ta sovmorgon idag utan vaknade runt halv 6 imorse, attans unge.. Åh jag vet inte vad jag ska skriva mera, jag har en riktig bloggtorka och jag har noll fantasi just nu.. 
 
Men jag ska ta Loke nu som har bajs i blöjan, så jag måste ta det :).. 
 
 

Bajs odling

Hej! 
 
Idag fick jag för första gången på länge sovmorgon av Loke än tills halv 8 imorse, vilket va super skönt och väl behövligt efter gårdagens sjukhus besökt.. 
Idag har jag iallafall hunnit städa upp i rummet lite grann, fixat mina papper samtidigt Omar fick ta diskmaskinen och diska nappflaskorna. Omar började senare idag så jag hängde med till Märsta så jag kunde skicka in Lokes bajs på odling (haha frässig information va?), sen åkte Omar till skolan och jag åkte hem, nu har jag tvättat min skor och har inge mer vettigt att göra idag. Vill att syrran ska komma över med jäst så jag kan baka kanelbullar eftersom det är bulldagen idag :). 
 
Igår åkte vi iallafall till sjukhuset med Loke efter som han kl 14 fick feber och har haft diarre i en vecka samt att han slutat äta och dricka som han annars alltid brukar göra.. Första tanken som slog mig när detta började va hans hörntänder som va påväg upp och därför reagerade jag inte så mycket på att åka in direkt. Men iallafall åkte in igår och blev direkt skickad till närakuten för barn, där så fick jag bara vätskeersättning och vilket skämt att få ner det i Loke, han spottade bara ut det och så vi blev skickade vidare till riktiga barnakuten, där fick jag leka kiss-jakt som han beskrev det så fint, sen så tog vi blodprov och det visade sig att han har en infektion i kroppen, men eftersom han va pigg och kunde springa runt blev vi trots allt inte inlagd, vilket jag är glad över. Men innan vi gick hem fick vi prov rör så de kan odla hans bajs och se vad det är för infektion han har i kroppen. Vi kom till sjukhuset igår vid tre tiden och sen vi lämnade sjukhuset tjugo över sju på kvällen, så vi va där i en timme och tjugo minuter, skit kul och det mesta va väntetid.. Efter sjukhuset så GICK vi till solnavägen och åt på donken, tur nog fick jag i Loke kyckling och pommes, sen så fortsatte vi gå till solna station, inte så väl behövlig promenad men jag orkade inte vänta på bussen.. Loke va super duktig hela kvällen igår och sköte sig super bra när de undersökte honom :)
 
Men nu ska jag ta min tvättade skor och torka de, ha en bra onsdag! :)

Hemma

Är nu hemma igen och har varit det ett tag, så ska lägga mig och sova på engång. Uppdaterar mera imorgon, GODNATT

Oct. 02, 2012


Sjukhuset en vända

Hej folket!
Sitter just på Astrid Lindgrens barnsjukhus i väntrummet och hoppas på att det är vår tur snart!
Loke har varit dålig i en vecka, han har haft diarré och inte velat äta eller dricka nånting. Så jag tog valet och åkte in med honom idag då han fick feber vid 14 tiden.
Konstigt nog så går det tydligen att äta bulle bara för att vi är på sjukhuset jag lovar! Åh envisa unge ska alltid släppa till efter jag har spenderat timmar på akuten, tur nog så gör ju Omar mig sällskap här på sjukhuset.

Men nu ska jag skynda på läkarna! :)


Sömn

Vad fan är det?? Jag får ALDRIG sova, Loke vägrar och han vaknar nog 1-4 gånger om natten. Slår upp ögonen mellan kl 5-6 på morgonen, jag är helt slut och jag vet inte vad jag ska till mig till längre. Kastar snart in handduken och grinar som en fem-åring, jag kunde ta att han ville äta nattetid. Men att han vaknar runt kl 2-3 och vägrar somna om gör mig smått galen!!

Jaja har klagat färdigt för denna morgon mer imorgon, godmorgon förresten!

Såhär kam det se ut på facebook när jag är trött...


1 oktober 2012

Godkväll.. 
 
Har ni haft en bra start på veckan och nu månaden? Kan ni förstå att det är 1:a OKTOBER redan, vart tog tiden vägen?! Kändes som om det va precis 8 juli och Loke fyllde ett år.. Herregud tiden springer iväg, men jag har iallafall haft eller ja sådär bra start på nya månaden, som jag skrev imorse så skulle jag ju på mötet med skolan idag. Så jag gör mig klar och åker tid, 11.15 så får jag reda på att hon jag skulle ha möte med kommer inte pga läkarbesök, ursäkta tänkt och informerat mig om detta kanske?! Nej så istället får jag vänta på en annan tjej som skulle komma halv, hon kom inte först kvart i tolv. Sen så roligt att mötet tog 10 minuter.. Så efter det så gick jag och handlade till Loke, pappa va en ängel och plockade upp mig sen eftersom han ändå hade varit i uppsala.. 
Annars idag har vi inte gjort något speciellt, jag sov vila med Loke vid tre-tiden så jag är inte ens trött nu. Lite små drygt eftersom jag vet att Loke kommer vakna kl 5-6 imorgon igen, men Omar sover redan som en lite bebis bredvid mig och han brukar klaga på mig, fy skäms på honom. Men jag förstår honom han ska till skolan imorgon och börjar runt 8.30, så han har behöver sova. 
 
Imorgon ska iallafall jag åk till BVC med Loke måste kolla ifall hon kan avmaska Loke då jag är rädd att han har mask eftersom han inte är speciellt mat sugen och han skiter som en galning, allt mellan 2-5 gånger om DAGEN och det är inte i fast form.. Sen så vill jag veta ifall han har gått ner något i vikt eftersom han inte äter så bra.. Hellre en gång för mycket än för lite till doktorn säger jag bara. Efter det vet jag inte vad vi ska göra, det märks ju liksom. Funderar på att damma av kameran och ta med den så jag kanske kan knäppa lite kort när Loke leker i inomhus "parken" som finns där. 
Jaja slut snacka om det nu, jag ska bli bättre på blogga iallafall från mobilen eftersom appen fungerar och så. 
 
Men nu ska jag krypa ner brevid Omar och sova innan Loke vaknar för natten!
Godnatt på er!

Svar

Hög vrist..? Vad blir det för "problem" då med skor? Behöver han med högt skaft då? Lite confused.. ;) 

Viggo har ett par schysst skor från 'din sko' och gummistövlar från didriksson och ett par från Willys ;) men han var värsta fettofötterna så lite klurigt är det att hitta några som passar.

 

Svar; 

Sisådär hundra år senare får du svar, ursäkta att jag är så seg på att svara men jag har inte varit inne på bloggen på datorn på ett tag. Men nu så gör vi ett svar till dig :).. 

Hög vrist är liksom uppe på foten eller hur jag ska förklara, han behöver liksom mera utrymme i skorna då annars så får han inte ner fötterna helt och hållet..

Haha jag är usel på att förklara, men nu kanske du förstår bättre! ;) Bättre än så kan jag tyvärr inte förklarar, jag hoppas du förstår :)


Tidig morgon

Godmorgon folket, här hemma så började morgonen klockan halv 5. Loke ansåg att det va en bra tid, nu sitter han iallafall och badar efter att haft bajskalas.. Kl 11 så ska jag vara på möte med skolan och innan dess så måste
jag ringa bvc och kolla vad jag ska göra åt Lokes mage eftersom han inte vill äta längre....

Jobbigt det där när barn inte kan berätta vad felet är, så man måste gissa till allt.
Men nu jag ta loke, puss!