På Lokes fötter

 
Att hitta de dära perfekta skorna till sitt barn är nog inte det lättaste och har man ett barn som Loke som har hög vrist så är det näst in till OMÖJLIGT och det går inte att köpa ett par som är "billigare" till honom för då får han inte ner fötterna. Så när alla i hans ålder va spädisar och fick ligga i vagnen med ett par söta skor från H&M, så fick han istället ligga med ett par extra strumpor eftersom han har hög vrist. 
 
Så i tisdag hämtade vi ut dessa skönheter från drömskor inne på fleminggatan 34 på kungsholmen. Ett par äkta disel skor och de va inte ett dugg billigare utan slut summan stannade på närmare 699:-, puuh tror aldrig jag har handlat så dyra skor till mig själv ens, bortskämd unge kan vi lugnt säga att Loke är fast ändå inte. Hellre ett par skor som är prisvärda och håller hans fötter varma och torra! :) 
 
Vad kör ni på för höst skor till era barn? :)

Hej hösten

Godmorgon, gud så hemsk dålig jag är på att blogga om dagarna. Men jag har ju trots allt en liten bloggpaus eller rättare sagt jag bloggar-när-jag-vill-paus, det är rätt skönt att inte känna någon press på sig :). 
 
Annars kan vi ju säga hej till hösten, blåsten och det eviga regnet. Usch är inte alls sugen på en kall vinter just nu, så kallt och jävligt.. Vill nog inte ens veta hur det kommer bli att åka nånstans med Loke i vinter när det snöar, åh vi låter den dagen vara oskriven än så länge.. Dagarna rullar på här hemma, det fungerar rätt bra att vara sambo med Omar även fast jag ibland önskar att få tillbaka min säng för mig själv en stund. Det är inte så lätt att dela säng med Omar OCH Loke, båda två är ju helt otroligt grymma på att ta mycket plats i sängen.. Men det går rätt bra, så fort Lokes tänder har spruckit upp så ska jag börja bråka med att få honom att sova i sin säng igen.. Men nog snackat om det, inget intressant ändå! :)
 
Jag skulle ju ha uppdaterat fredags och även igår, men det blev aldrig av liksom. I fredags så städade vi hela dagen, tvättade massor och frostade av frysen åt mamma. Sen på eftermiddagen så drog vi till märsta centrum och köpte fredagsmys sådär lite spontant och det blev en rätt lyckad fredag.. 
4 bilder från i fredags..
 
Igår va det lördag och även gårdagen va en lyckad dag, jag och Omar blev barnledig och tillsammans åkte vi och fixade Omars telefon, sen så åkte vi till Kista centrum, gick runt där och kollade i olika affärer, tävlade om något från samsung. Senare på kvälen blev det middag mys och därefter gick vi på bio första gången tillsammans och det va super mysigt. Vi såg snabba cash 2, den va bra men får nog bara 8 tummar upp av 10, det va mycket att hålla reda på och man måste verkligen hänga med i filmen från början annars så går det åt helvete :). 
4 bilder från igår..
Idag är det söndag och det innebär slapp dag för vår del, ska städa rummet och fixa här hemma, sen så ska jag duscha och fixa mig själv. Imorgon är det måndag och då är det skolan som gäller för Omar's del och jag ska på möte med min skola så jag kan dra igång mitt pluggande.. Hur jäkla taggad som helst och eftersom Omar nu bor hos oss så kan han hjälpa mig himla mycket och sen ska han nog få ta Loke varje torsdag (de torsdagarna han kan) så jag kan gå på en timmes lektion varje torsdag för om jag inte minns fel så är det medicin-lektion på torsdagar :).
Här hemma blir det nog frukost snart och sen ska jag fråga ifall syrran har lust att skjutsa ner mig till Märsta centrum, behöver handla hem krokar och sen ett eller två block till som jag kommer behöva till skolan när jag börjar plugga nu! 
 
Men nu ska jag gosa i sängen innan det är dags att kliva upp och göra frukost :)

31/5-2012 - 4 månader

Kärlek, vad är det egentligen? Helt ärligt så visste jag inte det först jag träffade dig. Du är speciell, min helt egna mufasa och jag är så lycklig med dig! 
 
Du förgyller mina dagar, att få dela mitt och Lokes liv med dig är helt otroligt. Att veta att du är bredvid mig när jag vaknar gör mig överlycklig. Du är så himla underbar och jag är så lycklig med dig. Vi är så olika, men ändå så himla lycka. Du är min andra halva, min solumate, du är min bättre del. Jag fungerar för att jag har dig, utan dig så skulle jag aldrig orka. 
 
Att på det på söndag har gått 4 månader sen vi blev tillsammans är helt otroligt, på söndag är det 8 månader sen vi börjar träffa varandra. Du är det bästa som hänt mig efter att jag fick Loke, månaderna som har gått med dig har varit underbara och mååånga månader fler ska det bli! :) 
Att Loke säger bara till dig gör mig varm hela kroppen, du är den bästa pappan Loke någonsin kan få och jag är stolt över att kalla dig min man! Tack älskling för att du finns och förgyller mina dagar, min finaste älskling!
 
Jag älskar dig Omar 

Just nu



Detta är vad jag och Omar håller på med för tillfället, frostar av frysen och tvättar. Bästa fredags nöjet eller inte, men det måste göras! :)Ska snart ställa mig och skura kylskåpet också, får passa på så länge Loke sover. Annars idag händer det inte så mycket, blir väl fredagsmys ikväll här hemma, ska försöka komma på vad vi ska äta till middag också :).
Vad gör ni andra en fredag som denna? :)

Men nu ska jag hjälpa min älskling med frysen!
Ha en toppen fredag så hörs vi :)

Hoho vem är det som spökar!?!?!?



Det spökar i mitt rum, läskigt! Vem vill ha kontakt med mig?!

När Loke är sur...

Eftersom Loke har åkt på förkylning pga sina hörntänder som är påväg upp så är hans humör lika dåligt som mitt när jag inte får sova ordentligt..
Hela eftermiddagen har Loke skrikt och gnällt, så jag gjorde det enda som får honom av vara lugn, jag satte honom i badet! :)
Så nu är han lugn som en filbunke igen, dock är jag fast inne i tvättstugan med honom och får ingenting gjort istället.. kul eller inte! Får sätta Omar på städning när han kommer hem, när han nu kommer hem segproppen!!

Vi hörs senare ikväll, ska lägga upp lite uppdatering ikväll! :)




Väx upp!

Jag laddade upp bilden igår att jag kommenterade en annan tjejs blogg och fan vilket liv det blev på er och många andra som aldrig har yttra sig till mig förut! 
Jag skrev en kommentar att jag tyckte hjälm på barn va fjantigt, jag skrev aldrig att tjejen ifråga va dum i huvudet för att hon hade en hjälm på sin dotter.. Jag gav endast min åsikt om hjälmen och helt plötsligt så va JAG dum i huvudet, jag va för ung, jag va en dum blondin, jag föddes utan hjärna, jag hade trillat ur vagnen som liten, jag va en oansvarlig förälder BARA för att jag tyckte att hjälmen va fjantig! 
 
Jag gav inte denna tjej något påhopp på hennes blogg, men helt plöstligt så fick jag massa påhopp mot mig och det är sjukt!! 
Jag själv anser att hjälm är fjantigt, för barn måste lära sig att saker gör ont.. Nu menar jag INTE att man ska låta de stå på bordet och trilla från bordet, utan de måste lära sig att ramla baklänges, framlänges, på sidorna och på alla andra sätt barn kan ramla, hur ska de annars lära sig hur man ska ta emot sig?? 
Jag har aldrig hönsat över Loke eller jo de första månaderna tills han blev 5-6 månader, men det går inte att hönsa över sina barn hela liv. Loke har sprungit in i dörrar för att han missat och bedömt fel avstånd, självklart har jag tröstat honom och sagt att det är bra, ja han har slagit i huvudet i bordet ett x antal gånger för att han inte tänker sig för, men vad gör han? Jo han sätter sig och skrattar på golvet! Och som jag även skrev i kommentaren till den här tjejen, ja Loke har trillat ur vagnen och NEEEJ det va INTE så att jag LÄT honom trilla ur vagnen. Det va en olyckshändelse, han satt fastspänd och på något himla bra sätt har han kommit på hur man kan ta sig ur selet, sen så ställde han sig upp och jag tar tag i hans jacka för att ta honom till mig, men Loke har själv kommit på att han hatar när jag tar tag i honom så istället för att sätta sig ner som han brukar så tar han sats och kastar sig bakom och då trillar han! Och vet ni vad?! han slog sig ändå inte, för vet ni? Han har lärt sig hur man tar emot sig när man trillar baklänges, han håller upp huvudet och på det sättet så slår han sig inte. 
 
Så lägg ner med era dumma kommentarer att jag är en oansvarlig förälder för att han får göra sig illa, Loke mår bra och alltid gjort det. Han är nästan aldrig sjuk, har aldrig haft några sjukdomar, aldrig behövt åka till sjukhuset för några skador och han är hur duktig som helst när det kommer till utvecklingen! 
Om jag va oansvarlig förälder så ska jag vara ute och dricka på helgerna, låt min mamma passa Loke, komma hem sent på kvällarna med Loke för att jag hänger ute med kompisar, strunta i att han behöver sina rutiner..
 
Men vet ni en sak till? Jag är nästan aldrig ute, jag har tagit hand om Loke sen han föddes HELT själv med endast mina föräldrar som stöttat mig, jag är aldrig ute sent på kvällarna med Loke och jag ser alltid till HANS rutiner och behov även om jag får hoppa över middag eller något annat för min egna del. Så ni kan lägga ner ert skitsnack om att jag är en oansvarlig förälder era pantade puckon!! 
Vill ni se ett gäng oansvarliga föräldrar? Ta då och ladda ner unga mödrar eller slå på MTV och kolla på 16 and pregnant! 
 
Tack och Hej för mig! 
 
Om ni vill läsa hur allt detta började så kan ni klicka er in här och läsa hur VUXNA människor hoppar på EN person och de ska påstå att jag är ung och allt va de skriver, haha tror de måste tänka om lite grann där! 

Åh nu kokar det i mig!

Jag har en blogg paus men ikväll då jävlar ska ni få ett inlägg. Jag är helt rasande och ni kommer få både ett och annat ord av mig idag!!


va blir er kommentarer nu då?!



åh herregud vad ska er kommentarer bli nu då?! Jag RÖKER också, usch vilken oansvarig förälder jag är! Det måste verkligen brinna i arslet på er nu!!

haha patetiska människor, era kommentarer rör inte min rygg för jag vet att jag är en bra mamma!

vissa borde fan inte ha blogg...

 
Herregud vissa borde inte blogga, jag gav min åsikt om en sak och helt plötsligt så va jag dum i huvudet och hade trilla ur vagnen själv som liten! Otrevligare människa får man ju för fan leta efter, jag gav inget påhopp om att hon va dum i huvudet för att hon hade hjälm på sin dotter utan jag sa MIN åsikt, nej usch! Hon borde fundera på att lägga ner bloggen innan det går för långt, det är inte första gången hon trycker ner någon som har en annan åsikt än henne! Nä nu ska jag låta henne va bitter ifred och JA detta va ett påhopp, för hon är bitter! 
Låter livet gå vidare, så ska röra mig mot bussen med min kära sambo ;)

Lite sömn och stockholm runt på en dag

Godmorgon folket! 
 
Hur rullar livet på? Här hemma fungerar det bra, önskar mig dock mera sömn eftersom Loke anser att kl 5 på morgon är en bra tid att kliva upp, jag håller INTE med.. 
Annars har jag gått och blivit sambo med Omar, han har nämligen flyttat in hos oss tills han fixar egen lägenhet. Känns himla konstigt, men ändå skönt! Då vet jag att han alltid har en fast punkt hos oss :). Så idag måste vi hemma hans saker som är i Sätra och så, sen ska jag fixa mina naglar idag och förbi hötorget och kolla en sak :).
 
Igår va vi nog överallt och ingenstans, det blev liksom Märsta-Sollentuna-Kista-Huvudsta-Hallonbergen-Skärholmen-Kungens Kurva- Fridhemsplan och sen hem igen, så det va ett jäkla åkande igår, kändes som vi åkte stockholm runt igår ;). Loke sköte sig iallafall utmärkt och va HUR duktig som helst trots att vi åkte fram och tillbaka, han va även super duktig på vägen hem och orkade gå nästan hela vägen hem :).. 
 
Idag blir det dock Kungens Kurva-Sätra-Hötorget-Hallonbergen-Kista och sen hem, så vi har en hel att göra idag också. Så vi ska dra på oss lite kläder här hemma, äta frukost och sen ska vi börja rör på oss till Kungens kurva! :). 
Imorn ska vi nog bara ta det lugnt här hemma, ska städa och fixa, lägga ut lite annonser på blocket om vagnar tror jag, sen ska jag nog gå igenom mina saker i källaren och får en mer ordning på allting :). På fredag tänkte jag kolla ifall Linnea vill ta en lunch och fika med mig, kanske shoppa lite grann också ;).. 
 
Men nu ska jag kolla Lokes fårskinnsfäll och sen dra på mig kläder och sminka mig.
Vi hörs nån dag!

instagram



Ett hett tips nu under tiden jag är på en bloggpaus är att följa mig på instagram, där får ni direkt uppdatering från mitt liv, ingenting döljs på min instagram ;).
Så sätt lite fart gå in på instagram och följ mig nu ;)
@biigdeal heter jag på instagram!!

Bvc och städning

hej bloggen, än så länge lever vi här
hemma. Dagarna rullar på för fullt här hemma, idag har vi hunnit städat hela huset så nu är nog mamma glad. Men måste dock plocka

ur och in diskmaskinen när vi kommer hem, är just nu påväg till BVC, har inte varit där på två månader så ska bli kul att se hur mycket Loke har vuxit sen sist.

Men nu ska jag ringa mamma och meddela att
hon inte kommer hem från jobbet pga elfel på tåget ;), höhö glad att jag inte behöver åka tåg idag :)

Men vi hörs nån dag :)


På bilden ser ni hur en händig mamma gör när alla vagnplatser är upptagna ;)

Lördagsmys

Hej!
 
Jag har fortfarande valt att ha en obestämd bloggpaus eftersom det är en hel del som händer i mitt och Omars privatliv just nu.  Vad som hänt vill jag mer än gärna berätta för er, men det är alldeles för peronligt och just nu är det ingen bra idé att dra upp det här på bloggen.. Men iallafall Omar kom äntligen hem i torsdags efter att ha varit på semester (INGEN trevligt semester dock) och jag har saknat honom mer än något annat. 
 
Annars idag så händer det inte så mycket, igår va iväg till skärholmen och lämnade kläder som jag skrev tidigare, varför vill jag inte berätta. Men så är det iallafall och sen så pratade Omar lite grann med de och så, sen åkte vi hem och köpte med oss läsk hem, så igår hade vi fredagsmys med massa kärlek :)
 
Idag blir det att åka ner till Märsta handla lite lördagsgodis och sen så ska jag kolla lite andra grejer, sen ikväll ska jag stå för maten här hemma.. Har nog inte lagat mat på flera dagar, så det blir kul :). Sen blir det lördagsmys med film här hemma för vår del. Jag är så glad att min älskling är hemma igen, som jag har saknat min fina älskling :)..
 
Nu ska jag ta och förberedda för middagen här hemma, efter det ska Loke sova middag :)..
Men ni får ha det jätte bra så länge, så hörs vi kanske senare ikväll eller imorgon, det märks! :)

lycklig

åh min lycka är gjord, min älskade pojkvän är ÄNTLIGEN hemma. Vet inte vad jag ska skriva, åååh lycka!!!

Lite uppdatering

Godmorgon..
 
Nu undrar ni säkert, är jag tillbaka? Nja inte till 100% ännu, men jag levererar lite grann ändä.. Jag är lycklig, glad trots att hela mitt värd skakades om för en vecka sen. Idag så njuter jag fortfarande av livet och jag har en person att tacka extra mycket för det, sen har jag även UNDERBARA vänner som har stöttat mig, lyssnat på mitt tjat, mina eviga samtal och allting.. Tack mina underbara vänner! :). 
Trots att jag gärna vill berätta vem det är som gör mig så lycklig, så men det låter vi vara för fridens skull :). 
 
Idag ska jag iallafall till Nacka forum träffa Mr x, sen ska jag ha lunch dejt med Linnea och efter det så ska jag till huddinge sjukhus, har nämligen kallelse till röntgen. Jag är lite nervös inför läkarbesöket som kommer komma, jag vet ju att min rygg är helt förstörd, men jag är inte säker på om jag kommer operera mig igen, de har redan sabbat min rygg en gång sen innan så jag behöver inte mer problem med den.. Men iallafall nu slutar vi tjata om det, lär ju märka hur det blir med det :)..
 
Sen idag kommer även mina systerdöttrar hit eller iallafall två av de, de ska vara här i helgen :). Imorgon ska jag dock till skärholmen och lämna kläder till socialen som är Felicias, sen ska jag "storhandla" till Loke imorgon eftersom pengarna kom in på kontot idag :).
Annars nu på morgonen har jag gått igenom alla miljoner papper, ska kasta in två på posten, sen måste även kasta in mina försenade böcker på bibblan idag, usch så mycket jag har att göra.. Men sånt är livet, det är aldrig lätt ;)
 
Men nu ska jag ta och fixa mig samt ge Loke frukot innan vi ska börja röra hos för att träffa Mr x (han får fint heta så ett tag till) 
 
Vi hörs!

ekar tomt

Det ekar tomt här inne och det kommer det nog få göra ett tag till.. har fått några frågor om vad som händer och jag kan tyvärr inte berätta nånting.. Men på fredag får jag veta vad som
händer, hoppas på bra resultat..

vad jag har gjort de senaste dagarna är allt annat än varit hemma, har varit i stan, träffa
Linnea, hängt ute med Oliver om kvällarna, träffas Mr x, träffade syster igår och snart ska jag sticka till Märsta för att träffa Mr x igen :). a
Men jag och Loke lever trots att det har varit jobbigt och påfrestande senaste dagarna..

men nu ska jag ta Loke innan jag sticker till Märsta :)

Obestämd bloggpaus..

Jag önskade att jag loggade in här för att jag har lust och för att jag vill ge er en härlig uppdatering. Istället så är det bara sorg att logga in här för tillfället. Jag plågas och har gjort sen i onsdag eftermiddag.. Jag har inte ätit sen onsdag och inte sovit en blund sen tisdag natt.. Jag är bortom all ork och vilja här i livet, jag vet inte vart jag ska ta vägen längre..
Vad som har hänt kan jag inte heller prata om, jag kan inte berätta ett skit för jag vet knappt något själv. 
Jag vet bara att jag vill ha tillbaka min man och det är NU
 
Men anledningen varför jag loggar in här igen är mest för att berätta att jag tar en välbehövlig bloggpaus, när jag är tillbaka vet jag inte, om jag kommer tillbaka vet jag inte heller.. Jag vet bara att jag måste nog släppa bloggen ett tag och försöka fokuser på Loke tills allting blir bra.. 
Just nu är jag största zombien i sverige och jag mår inte bra alls..
 
Idag håller jag iallafall tummarna att allting går som jag vill just nu, i eftermiddag vet jag hur det är och ifall det blir som jag vill så kommer jag börja må bättre redan ikväll... Annars väntar nog ett psykolog besök inbokad för mig på måndag, vad som har hänt är bortom alla mina gränser om vad jag orkar gå igenom. Att jag som endast 17 åring ska behöva uppleva det hära är helt galet. 
Men jag håller huvudet högt och jag ska kämpa för honom tills mitt sista andetag är taget, för jag älskar han så himla mycket! 
 
Nu måste jag ta och lugna ner mig för jag känner att gråten står i min hals..
Jag hoppas att jag kommer kunna logga in här inom några dagar och känna glädje och kunna fortsätta mitt liv precis om jag vill det! 
 
Vi hörs

I can't describe my love for you in words

Jag är inte den där tjejen som beskriver min känslor eller den tjejen som berättar hur mycket jag faktiskt tycker om någon.. Men med dig är det speciellt för min känslor är något helt annat nu.
 
8 månder har gått, tänkt att det har gått 8 månader sen vi började umgås bara du och jag. Det är gått snart 4 månader sen vi gick ut med att vi är ett par, under den här tiden har vårat förhållande och vår vänskap testat på riktigt. Det har varit riktigt tufft, vi har bråkat, vi har hatat varandra. Men vi har hållit ihop, vi har funnits där för varandra och vi har älskat varandra som jag inte ens visste att man kunde.. 
Att få dela mitt och Lokes liv med dig och Felicia betyder så himla mycket för mig och jag blir arg att folk inte kan förstå hur mycket jag tycker om dig. 
Att få se barnen utveckling, att få ha er tre i min omgivning får mig att smälta som en glass i sommar solen. Ni tre är hela min värld och jag värdesätter er mer än mitt egna liv. 
 
Det spelar ingen roll om jag ska gå igenom eld och vatten för er, för jag gör det. Jag gör allt för er tre, ni är mina änglar från ovan och jag älskar er så otroligt mycket.. 
Jag kommer finnas här för dig dag som natt, jag kommer stötta dig i alla lägen, stå upp för dig i alla lägen och jag kommer finnas vid din och barnen sida tills mitt sista andetag är taget. 
 
Jag kommer aldrig glömma när jag sa till mig själv att jag ska ALDRIG bli tillsammans med en kille som har ett barn sen innan och nu sitter jag här och är en bonusmamma till en lite flicka som jag värdesätter lika högst som min egna son. Jag har nog aldrig älskat mitt liv som jag gör nu för tiden, 
 
31/5-2012, Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går ♥

Min kära sambo är lika med min mamma...

Just nu sitter jag mitt i alla Lokes leksaker samtidigt som jag försöker få ihop ett inlägg, det går sådär om jag ska vara ärlig. Låten "flytta på dig" spelar ur högtalarna här hemma och Loke rocka loss eftersom det är en av hans favorit låt, söta unge :).. 
Annars så har jag glott på olika hemsidor efter fästen som man kan hänga väskor på, sen har jag kikat in hos Zara och insett att Lokes garderob behövs fyllas på... Nu önskar jag att jag kunde skriva att min sambo skriker att "den behöver den inte alls", men istället är det min mor som skriker de orden åt mig, vilket allting mycket tråkigare.. Men vi låsas en stund att min mamma inte säger de orden så kan jag meddela att jag har hittat min wanties från Zara, åh gud så fina kläder de hade där och jag bara måste handla där till Loke :)
 
 
Så underbart fina kläder och jag är totalt över kär, jag måste visa min "sambo" mamma dit och låta henne alla dessa underbaringar! :)

14 månder

Tänk att det har gått 14 månader sen Loke kom till världen, tiden går så otroligt fort hela tiden och han lär sig nya saker för varje dag som går. Han har blivit så stor min grabb som är så otroligt busig om dagarna, att mitt liv gått en total vändning där i oktober 2010 gör mig absolut ingenting längre. Jag har fått världens finaste gåva och jag är så otroligt glad för det :). 
Jag fick en ängel med ett humör till duga, men jag älskar min pojke mer än livet. 
Men förutom det så är det himla kul att gå till BVC för att få se skillnaden på längde och viktenm nu va det ett tag sen vi va där sist. Men jag hittade mitt gula kort efter att ha letat ÖVERALLT, så nu har jag samlat alla bvc-besök och oj som han har växt min grabb :)
 
Det har varit många besök på dessa 14 månaderna och på torsdag väntas det ännu ett BVC besök som vi ser fram emot, sist vi va där va den 12/7, vilket är 2 månader exakt.. Så om jag gissar rätt så ligger han nog nåstans på över 12 kg och ca 82-83 cm på längden :).. Men det får vi se imorgon, spännande!
 
Hur mycket har era barn växt? Hur gammal va ert barn när barnet dubblade sin födelsevikt? Loke dubblade inte sin vikt först han va 4 månder :)

Dålig start på dagen.

Godmorgon typ eller något sånt! 
Jag är inte alls på humör, ungen har sparkat mig i ryggen sen klockan 6 imorse och nu gnäller han, bits, slåss och är helt enkelt förjävlig! Som om det inte räckte med att han måste gå upp klockan halv 6 varje jäkla morgon, när börjar de sova till minst klockan 8-9? 
 
Men iallafall onsdag, onsdag åh vilken värdelös dag ifall inte vagnen kommer. Idag vet jag inte vad som händer, ifall Loke ska vara lika jobbig och gnällig som han är nu så ska jag förmodligen gömma mig i källar förrådet och låsas som om jag inte existerar. Nej men syrrans kompis skulle komma förbi och lämna bebis gungan som hon lånade av mig, sen vet jag inte mycket vad som händer huset är ju städat så det är ju rätt lugnt på den fronten :). Jag vet iallafall att jag måste duscha efter att ha drängt håret i 7 liter hårspray, så det ska jag unna mig när Loke har vila. 
 
Jag har typ inget vettigt att skriva eftersom Loke slår på min dator skärm, fäller ner den och är allmänt dryg unge.. Blää nu ska jag göra frukost åt mitt monster som ska kallas sig min son..
 
Hoppas ni får en bättre start på dagen än vad jag fick ;)
 
 
Nya designen :)

Städerskan

Prutt bajskorv, kommer inte på en bra början på inlägget.. Men iallafall skitsamma! 
Det har varit lite glest med inlägg idag, inte ett enda på hela dagen.. Men min ursäkt är att jag har varit husmor/städerska/mamma/flickvän på en och samma gång, hur jag får det att fungerar ska jag nån gång skriva en instruktionsbok om ;).. Men som sagt har verkligen storstädat hela dagen idag, allting ifrån att vattnat blommarna till att skura toaletten här hemma, fullt upp helt enkelt.. 
 
Sen vid tre tiden ramlade Omar in innanför dörren här hemma, vi gick ut med Loke så han fick gå lite grann, konstigt nog slutade det med att jag fick bära på honom konstigt det där.. Sen så när vi kom in fick Loke mellis, vi lekte lite och syrran tittade förbi en snabbis.. Loke fick middag strax efter de hade åkt hem och efter att ha kastat tallriken i golvet och fick mitt tålamod att flyga ur kroppen på 5 sekunder blev det läggdags för honom vid halv sju redan, inget dög så jag orkade inte bråka med han. 
Nu på kvällen har jag pillat på en ny design, vad tycks? :) Jag är nöjd iallfall och det är huvudsaken, dock vill jag ha texten åt vänster men skiten vill inte leka längre och jag orkar inte bråka med det, så får fixa det imorgon istället, jag har en kille bredvid mig som gnäller efter sex så jag får väl ställa upp... NOT jag ska fan sova helt slut efter dagens städning :)
 
 
Godnatt hörni, hoppas ni haft en bra tisdag! :)

en lista

Tjabba tjena hallå vi säger så, lalalala.. haha gammal barnprogramslåt som fastnar på huvudet i mellanåt, är inte det barnväktarna från tv4? Tror nog det, men jaja nu släpper vi det ämnet :)..
 
Har ni haft en bra måndag? Det har iallafall jag haft har varit i stan och klämt på brio race, SUPER skön vagn så nu väntar jag spänt på att vagnen ska levreras hem till mig innan torsdag. Tog fel på datumet för BVC skulle dit idag tydligen, va ju bomb säker på att det skulle vara på onsdag, men fick iallafall tid på torsdag halv 2 så jag hoppas vagnen kommer innan dess så jag kan prov köra den till BVC, men iallafall sen ringde jag studievägledaren och bokade möte med henne vilket blir på måndag i knivsta :). 
Annars idag så kollade vi runt i butiker och väntade för mesta dels på mamma, när vi hade mött upp henne kollade vi på myrorna sen gick vi och handlade middag vilket blev nudlar, mums så glad att mina föräldrar inte alltid väntar sig värsta måltiderna till middag :). 
 
Imorn ska vi iallafall bara vara hemma, har en hel lista att gå igenom som måste göras. Så det passar bra med en hemma tisdag :) 
Här är iallafall listan jag måste arbeta av imorgon, så det är en fördel imorgon att Loke vaknar så tidigt. Då hinner jag göra allting som måste göras. Finns säkert fler saker jag behöver göra vilket jag inte kommer på just nu, men det märks imorgon :).. 
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova en stund innan Loke vaknar för välling, godnatt babes! 

The city

Godmorgon typ eller vi har varit vakna sen klockan 6 imorse.. Men vi ska strax röra oss in mot stan och kolla lite gann, sen möter vi nog upp mamma också och gör sällskap med henne hem :). 
Ska kolla lite på babyproffsen, för vet ni? I veckan kommer det en ny vagn hem till mig, wiiie så glad för det.. Jag har ju pratat om en ny sulky till Loke till vinter, va inne på en kronan sulky.. Men istället kommer det komma en Brio Race hem till oss i veckan, snacka om att jag är glad för det! 
Så jag måste in och test köra den på babyproffsen, och jag hoppar innerligt att den hinner komma innan torsdag, tror vi ska till bvc på torsdag måste ringa och kolla det.. Sen ska jag ringa till en tjej på skolan för möte med henne :)
 
Men nu ska jag dra på Loke strumpor och skorna, sen ska vi springa iväg till bussen! :) 
En kass bild på håret och en jävligt ful min ifrån mig, men det bjuder vi på :)

En lugnare söndag..

Godkväll..
 
Efter en rätt lugn söndag här hemma, tar vi en ännu lugnare söndags kväll. Omar åkte hem för två timmar sen ungefär med Felicia, eftersom hon ska tillbaka till Sarah imorn och Omar ska till skolan hela veckan :). 
Loke har iallafall somnat och sover tryggt i sin säng, vi andra här hemma kollar just nu på Ghost Whisperer och väntar på att X-factor ska börja ikväll.. Vet inte riktigt om jag tycker om programet ska iallafall ge det en chans :)... 
 
Sen så ska jag kolla ifall det kommer någon bra film på tv ikväll, sen blir det läggdags för min del. Ska dock plocka fram kläder till Loke tills imorgon och sen kläder till mig själv. Imorn ska vi in till stan, ska förbi babyproffsen och kolla ifall det finns nya däck till en äldre modell av brio sitty vagnen jag har i källaren :). Sen ska vi nog bara gå runt och kolla lite grann, ska kolla på pyjamaser till Loke eftersom han knappt har några alls..
 
Men nu ska jag göra vaniljsås och sen ska jag och mamma ta en varsin bit amerikansk äppelkaka :)

Till Lokes garderob

Det finns alltid fina höst kläder till barnen och jag har totalt kärat ner mig i några klädesplagg till Loke och det är självklart att Loke ska få de.. Han har ju trots inte allt för mycket i strl 92 så det måste ju fyllas på lite grann med den storleken :)
 
Det här lite kläder som jag har blivit totalt kär i och det är bara ett måste att Loke ska ha mössorna, för de är totalt döööö söta :) Kläderna är från H&M's hemsida och det är totalt älskvärda.. Hängelsebyxorna är mina absolut favoriter, sen kommer nog djur-bodyn :). Nu ska jag fortsätta glo på kappahls hemsida samt lindex hemsida, se om de har fått in något höst fint till Loke :)

en helt vanlig söndag såhär i september

Som vanligt är uppdateringen kass och jag har inte en riktig ork till att bry mig speciellt, det finns inget speciellt att berätta just nu flyter dagarna på som vanligt. Igår va vi bara hemma och tog det lugnt, jag va dock hos friöser igår och klippte av mig håret, så nu ser jag mer ut som en karl, haha nej skoja bara :). 
Annars igår så städade jag och Loke rummet, sen tog vi det bara lugnt.. Skulle kolla på film igår men somnade istället.. 
 
Idag har vi dock inte gjort så mycket, vi tog en promenad i skogen imorse med syster,systerdotter, hunden och mamma. Nu har iallafall Omar ramlade innanför dörren med Felicia, just nu får hon lunch av Omar, sen så ska jag väl plocka lite grann i rummet, hänga ner lite saker i källaren, tvätta sufletten på vagnen och annars  ska vi väl leka med barnen :).
Annars så ska Loke få bada innan han går och lägger sig, ungen blev ju fly förbannad när han hörde vattnet, men inte fick bada.. 
 
Men aja har inget vettigt att skriva längre, fy va tråkig jag är just nu!!

Svar

Anonym Om:
Låt han va vaken hela dagen :))
 
Svar : Tyvärr ledsen, han är lagom grinig när han bara sover en gång om dagen så då kommer han bli ännu värre. För han klarar inte ens av att äta lunch eller middag när han är för trött och han kan inte leva på välling bara för att han är för trött. Så det är inte ens värt att testa att hålla han vaken, för klockan 5 på eftermiddagen har han gett upp och gråter för det mesta bara! 
 
Tack för tipset iallafall..

Svar

Anonym Om:
Men ha han uppe till 9 på kvällen?
 
Svar; Oh nej det skulle inte fungerar eftersom Loke sover sin middag lite olika antingen som är allt mellan 10-14, så det är alltid olika och jag kan inte på något sätt få honom att sova på en bestämd tid. Han är rätt envis och att sova i vagnen måste han göra, men han sonmar sittandes och jag kan inte lägga honom ner så han somnar... Fungerar inte tyvärr, vi har lite problem med vilan för honom :)

Centrum

 
Nyduscha och fräsch, nu drar vi ner till centrum och möter Omar och Felicia. Vad vi ska göra är oklart, men vi hittar på något roligt! :). Jag uppdaterar via Omars iphone så slipper det vara helt tomt på inlägg här! :)
 
Ciao

Gnäll och en alldeles för trött mamma

Godmorgon folket, här hemma är vi vakna före tuppen som vanligt.. Kan inte förstå varför det är så kul att kliva upp klockan 5.30-6.00 varje morgon, blir deet aldrig tråkigt?? Jag själv lider varje morgon önskar mig sovmorgon fram till 10 åtminstone.. Annars så är Loke super gnällig och jag har tappat tålamodet helt, ungen är trött, men VÄGRAR att somna om, så vad ska jag göra? Ingenting hjälper och jag känner bara att min humör börjar svika på riktigt.. Men ja det är bara att andas och räkna till 10, hoppas han blir på bättre humör snart, vi ska strax äta frukost här hemma, så då kanske han blir glad.. 
 
Idag vet jag inte vad som händer, det står att antingen träffa storesyster och käka lunch med henne eller hitta på något med Omar, vår plan va att gå till öppna förskolan här i Märsta, men de hade bara öppet mellan 9-12 så det blir för tajt.. Så nu vet jag inte vad vi ska hitta på, jag är inte på humör för att göra något egentligen efter som Loke bara skriker och slår mig, vilket han har gjort sen han klev upp klockan 6 imorse.. Men något ska vi hitta på iallafall för jag VÄGRAR att sitta hemma och lyssna på Loke gnäll hela dagen, usch och fy för det.. Förstår inte varför barn ska gnälla så fort de inte får som de vill (klart jag förstår), men det är sååå tröttsamt att höra på deras gnäll..
 
Men inte nog med att jag måste lyssna på Loke idag, så jag tydligen vara barnvakt ikväll också åt Chilli (systerdotter), jag ångrar mig grymt kan jag säga.. Om jag inte får sova något så länge jag har Loke, kan vi ju stryka sovning från listan idag också, buhu.. Jag är inte alls på bra humör längre, vill ta täcket över huvudet och sen sova i 7 år *gäspar*.. 
Nä nu ska jag sluta klaga, men jag måste bara säga det.. Dora utforskare är sverigest jobbigaste och dåligaste barnprogram, usch hur kan barn tycka om det? Jag blir bara irriterad på det, de dum förklarar barnen.. 
Nä nu så drar vi på ett leende och gör en bra fredag av den här dagen, resten av människorna har vaknat nu, så nu ska vi äta frukost :)
 
Ha en bra fredag! 
 
 

Våra två små hjärtan


Bjuder på lite bilder på barnen från öppna förskolan idag, ska strax sova ska bara prata med mitt hjärta ett tag. Barnen tyckte det va super kul att leka runt och Loke va nog mest glad över att kunna springa runt som en galning utan att tänka sig för :)
Efter öppna förskolan så gick vi till Skärholmen, kollade lite där sen rörde vi oss mot stan. Gick förbi lagerhaus och köpte en matlåda till mig. Inte mer intressaant, men nu ska jag prata med mitt hjärta som väntar i telefon, godnatt! :)
 

Öppna förskolan

Godmorgon folket, har varit uppe sen klockan sju. Men nu befinner vi oss iallafall i Sätra på öppna förskolan, barnen ska få leka av sig tänkte vi, så detta va bästa idéen vi kunde komma på :). Efter vi har lekt klar här ska ungarna få äta sen så tar vi nog en promenad till Skärholmen, ska införskaffa lite saker, fick tydligen pengar på kontot idag.

Men nu ska jag leka med ungarna och kasta en boll mellan bena på Omar så tönten slutar håller på ;)


Fullt upp!

Ledsen för kass uppdatering, men jag lever iallafall :). Har varit inne i stan och möt Omar samt Felicia, nu sitter vi på pendeltåget påväg till Märsta. Tänkte att vi skulle ta oss till någon park där och leka med barnen samt knäppa lite kort på barnen :).
Annars så rullar dagarna på, i måndags åkte vi spontant till stan med syster och bara gick runt lite grann. Igår hade vi en hemma dag, fast befann oss mer på Ikea än hemma. Brorsan hade gett syrran uppdraget att köpa handdukar till han, men slut summan stannade på 500 0 och det blev inte bara handdukar.. Sen efter Ikea åkte vi till brorsan och lastade av allt samt fixade så det blev snyggt..
På kvällen tog vi det lugnt, kollade på Robinson och jag fixade en design till syrran. Efter 3 timmar va jag klar och då kom hon på att hon ville ha andra bilder samt färger, bara lagom drygt..

Ikväll blir det iallafall lugnt, ska ta mig upp till skolan tidigt som attan imorgon eller om jag bokar ett möte istället, eftersom jag måste ha Loke med mig och hon visste inte riktig om hon va ledig imorn utan det skulle vara en chansning, så ska ringa och prata med henne.. Annars ikväll ska jag skruva upp hyllor på väggen, så jag får ordning på alla mina viktiga pärmar och papper. Så tänkte glida förbi ÖoB innan jag drar hem och se ifall de säljer ut några bra pärmar. Ska även kasta iväg mina papper till FK så jag får ut min föräldrapenning den här månaden, sen ska även papperna om uppsägning platsen till dagis iväg..
Imorn måste jag även ringa kommunen och ställa Loke i kö till dagis i januari, hmm mycket som man ska göra och hålla reda på, inte bara ett papper direkt.

Men nu ska jag vara social mot Omar samt barnen innan vi är i Märsta, bara några stationer kvar nu :)


Förvandling

Sitter med hårfärg i håret, bjuder på en fin mörk bild på mig!
Efter jag har sköljt ur håret så blir det film mys med morotskaka, det är så man avslutar en bra helg enligt mig :)

Nu ska jag kolla på bones innan jag ska hoppa in i duschen, ciao :)


Sulky

Wiie jag har hittat min vagn, jag är förälskad med stor bokstäver. Den här kommer bli min nya bebis efter Loke, sa åka och klämma på den imorgon i täby! Det är en sulky från märket kronan, älskar vagn! Så ska sälja av två av mina vagnar och införskaffa denna så fort pengar rullar in på kontot. 
Så lycklig, mamma kommer dock döda mig med stora bokstäver att jag skaffar en ny vagn, men vem bryr sig?  Mina pengar, mitt liv och mitt val, så nu ska det ut med annonser på blocket angående vagnarna. 
 
Jag har inte ens ord att beskriva vagnen, jag bara vet att jag SKA HA DEN!! :)
 
 
Den ska BLI min inom kort, pengar någon? :)

Ändrade planer

Uppdatering suger just jag vet, men den kommer ikväll!
Idag va tanken att vi skulle till Lekland i Upplands Väsby med Loke, men vi ändrade det när Loke somnade påväg till buss och vaknade inte först 45 minuter sen ungefär.
Så istället gick jag och Omar en runda i Märsta, handlade lite och hyrde film :)

Nu är vi iallafall påväg hem, strax hemma om jag ska vara fullt ärlig. När vi kommit hem blir det lunch för hela slanten, och sen ska jag TVÄTTA och städa ordning hemma. En rätt okej söndag om ni frågar mig, lite tråkigt väder men vad gör det? Vi drar igång lite musik hemma så ska det nog gå bra ändå :).
Ikväll blir det iallafall film mys, ska försöka klämma in lite blogg uppdatering också under kvällen :)

Men nu är vi hemma, så ska dra igång med lunchen nu. Vi hörs! :)


Lite snabbt

Hej! 
Det får bli en liten snabb uppdatering nu, ska strax dra på Loke sina kläder och sen kladda på lite smink i ansiktet. Sen ska jag dra in till stan och möta Omar, han ska sova här ikväll :).  Men iallafall igår så hade vi en lugn dag, vi städade, skruvade soffa och tog det allmänt lugnt här hemma. Så idag ska det sista fint med en ute dag i stan trots att det regnar och är för jävla tråkigt väder! 
Men det ordnar vi upp med lite färglada kläder, känns rätt så skönt att kunna klä på sig höster kläderna nu samtidigt som det är tråkigt att sommaren är över.. 
 
Men annars idag vet jag inte vad som händer, hem hit blir det iallafal ska kolla ifall det är någon bra film på tv ikväll eller om vi ska hyra en film för lite extra mys :). 
Har inte så mycket mera att skriva, ska klä på Loke och sen ska jag ta och plocka ordning på rummet innan vi sticker iväg på äventyr! :)
 
ha en toppen lördag nu, så hörs vi!