Svar

Elin om Svar!:
Fast du kan inte sitta och anklaga barnsköterskorna för att sitta och.dricka kaffe och trycka i sig bullar, vart har du fått det ifrån?
Sen att ni fick vänta tre timmar på en akutmottagning är väl inte så konstigt, med tanke på att din son enbart hade en.förkylning. Jag tror sjukhuset prioriterade barnen som behövde gips, det är väl inget konstigt?
Tänk en omvänd situation, Loke bryter nåt ben och behöver gipsas. Men ett barn med en förkylning går före er. Vad hade du kännt då?
Jag menar inte att en förkylning inte är nåt allvarligt, bara det att du borde se över dina argument till att "sjukvården är ett skämt".
Eller boka en tid på vårdcentralen nästa gång så kanske du slipper sitta i ett väntrum och vänta iaf...
IP: 110.49.227.136

Svar; Hej Elin i "Thailand", jo det kan jag deras kaffe koppar är väldigt bevisade att de skriver kaffe eller jag vet inte kanske har medicin där i till barnen, knappast!  Sen NEJ Loke hade inte enbart en förkylning, för såna fall skulle han inte behöva ha luftrörsvigande, han har ett virus i kroppen! Sen ja helt klart att jag skulle låta barn som hostar halsen av sig gå före ifall Loke brutit benet! Sen anser jag att sjukvården är en skämt, har du problem med det så gå till en psykolog! Sen om du läste allting ifrån början så skulle du ha fattat att jag fick en REMISS från vårdcentralen till akuten för att de inte kunde ta RS test på vårdcentralen, du kan läsa om det HÄÄÄÄÄR!!
Tack och hejdå Elin! =)

Jeanette om Svar!:
Att ni fick vänta beror väl återigen på att det fanns sjukare barn att ta hand om på akuten än Loke. KOnstigt att de påstår att han inte har feber INNAN de tar tempen, aldrig hört talas om detta förut. Sjukvården är gratis men inte besök till specialistläkare, går du till vårdcentral är det däremot gratis och blir du inlagd likaså. Biverkningar får alla läsa sig till. Om ett barn behöver inhalera hemma så finns det inte så mkt annat än mask att välja på tyvärr, huvudsaken är att han får sig nåt av det? Går att hålla masken en bit ifrån ansiktet också. Lycka till
IP: 213.65.194.38

Svar: Missade du också att läsa hela inlägget!? SJUKVÅRDEN ÄR INTE GRATIS, jag fick betala för att gå till NÄRAKTUEN ingen jävla specialistläkare! Sen biverkningarna får alla läsa sig till, ja men man kanske ska FÖRVARA när det gäller på 7 månaders bebisar!  Poängen är det att han får knappt i sig något då han AVSKYR masken, sen så fast det andra mediciner att välja på! Vet inte riktigt om du valde rätt yrke i livet, börjar tveka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback