Inbjudningar och en massa plugg

Tisdag, puh vem kom på en sån värdelös dag?! Men iallafall idag blir det ännu en lugn dag hemma, tanken va att jag skulle träffa Omar idag. Men med en huvudvärk som lurar så orkar jag inte det, så får ta det nån annan dag :). Idag ska vi inte göra något vettigt alls, jag ska försöka fixa lite engelska, matte och pilla färdigt på designer! :). Ikväll blir det också lungt för vår del, syrran och mamma ska hämta häst och lämna hos hingsten. Så vi får nog fixa mat till oss själva idag, tror det får bli lax ikväll också om de finns kvar(?).. Haha intresseklubben antecknar right? ;) Men ska iallafall börja knåpa ihop några inbjudningar till Lokes kalas i sommar, börjar bli dags att fixa de och se till att de kommer iväg! :)

Imorn ska vi iallafall först till ungdomsmottagningen, sen ska vi träffa en mamma i nacka och sen efter det tar vi nog en snabbis förbi Omar och säger hej eftersom han ändå jobbar och efter det möter vi som vanligt upp mamma och syrran! :). Sen på torsdag händer det inte så mycket fortsätta på inbjudningar, planera hur Lokes kalas ska vara och skriva lista på allting som måste fixas tills dess. Gillar att vara ute i god tid med allting, så det inte blir något krångel. Jag ska även vara mogen och vuxen och bjuda resten av Lokes pappas släkt även fast jag inte kommer ett dugg överrens med de, men för Lokes skull liksom! Men aa vi får väl hoppas att det blir bra, allt jag gör,gör jag endast för Lokes skull inte för deras skull eller för att vara snäll mot de! :)..
Ska även passa på att ringa familjerätten och bestämma ett möte med de, varför orkar jag inte ens dra upp här. Men dit ska vi iallafall, hoppas på att det kan hjälpa lite grann :).

Men nu ska jag börja kolla på matten, ha en bra tisdag i det härliga vädret! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback