Lång promenad

En tisdag som innebar en lång promenad, vi hade bestämt en träff med Terese och Ella idag vilket också blev av. Möte upp de vid 11 i Skärholmen, vi bestämde oss för att ta oss till Alby/Hallunda till en billig affär med kläder, och vem vet ni som gillar kläder? Jo jag och ordet billigt klingar ännu bättre i mina öron. Så vi traskade dit och herregud vilken bit det va ändå! Vi va väl framme vid 13-13.30 tror jag, minns inte riktigt. Gick runt i butiken, trots det fick jag inte med mig ett enda klädesplagg hem ;). Efter det fick vi till biltema för att byta blöja på ungarna och sen fick Terese ett samtal och va tvungen att dra så hennes mamma hämtade henne :)..
Och det är här jag är tacksam över att jag har så lätt att förlåta människor, som tur så pratade jag och Omar ut igår och vi blev sams, så han hängde självklart med idag. Så när Terese åkte med sin mamma och Ella, traskade vi vidare och sen tog vi tunnelbanan från Alby till Fridhemsplan, gick på H&M och Ginatricot, dog bland alla fina kläder. Sen möte Omar upp sin kompis och jag hoppade på bussen mamma satt på :).

Så åkte vi hemåt, möte upp pappa i märsta, handlade och sen störtade vi hem. Jag som är nu lika sjuk som Loke tycker synd om mig själv, han har smittat mig något rejällt denna gång. Ögonen svider, halsen brinner, näsan rinner och kroppen strejkar, skit kul verkligen.. Men jag lever på treo och halstabletter, så jag hoppas innerligt att jag mår bättre imorn, då jag och Loke bara ska vara hemma. Så då tänkte jag passa på att få lite gjort här hemma, ska passa på att bädda rent sängen både min och Lokes, rensa en omgång till i Lokes och min garderob, vika undan saker och ting. Ja allmän städning liksom, hinna tvätta en eller två maskiner och skulle vara bra! :)
Tänkte hitta lite kläder som jag inte vill ha längre, så tänkte jag på torsdag ifall det är någorlunda fint väder, ta en promenad till "skänka bort-grejen" och skänka bort kläderna jag hittar imorn! :).

Har iallafall en hel del planer för morgondagen och jag hoppas iallafall hälften blir gjort imorgon :)



Bild från vår promenad, en vacker dag ska jag ta ner den där glass-bilen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback