svar på mini-frågestunden

Vem är lokes pappa finns han med i bilden? :)

Svar: Loke's pappa är en kille jag träffade på syster fest september 2010. I oktober fick vi reda på att jag va gravid och då slutade vi umgås för det mesta. Men vi träffades ibland i mellanåt, han va med på juldagen med min familj. Men strax efter det i mitten av januari så gjorde vi slut eller jag lämnade honom efter han inte brydde sig och han ville inte ha Loke.. Idagens läge har han inte träffat Loke på 2 månader och innan dess så tog det honom 3 månader att träffa Loke. Så jag har sagt rent ut till honom att han är inte välkommen hit först Lokes 1års kalas! Så nej idagens läge finns han inte med i bilden och heller inte välkommen med i bilden längre!

Är Loke född på bf-datumet?

Svar; Nej, Loke kom 4 dagar före Bf. Men om man ska kolla tillbaka i graviditeten första gången jag va på UL i vecka 10 då va han beräknad till den 8 Juli :). Men ja efteråt så va han beräknad till den 12 :)

Hur länge ammade du? (Om du nu gjorde det)

Svar: Jag ammade väl 4-5 dagar, det fick verkligen inte för Loke. Så vi slutade bråka om det och istället pumpade jag ut till han :)

Var du nervös inför förlossningen?

Svar: Faktiskt inte, inte när jag åkt in.  Jag åkte ju in utan värkar eller nånting, jag hade bara haft några förvärkar på dagen. Men eftersom jag va öppen redan 3,5 cm så va jag trött på att ingenting mer hände. Så vi åkte in, men jag blev inte nervös först de sa "nu måste du ställa dig upp, annars kommer han i toalett-stolen"

Har du sökt dagisplats till Loke & fått någon?

Svar; ja jag har ansökt. Jag ansökte först till dagis här där jag bor. Men eftersom jag kommer plugga i en annan kommun, så valde jag att ansöka till samma kommun som jag ska plugga i. Så nu väntar jag bara på att prata med knivsta kommun som det kommer bli och bestämma dagis och sen diskutera om när vi ska börja med inskolningen för Loke :)

Har du några syskon?

Svar; Ja det har jag. Men inga hel syskon fast jag räknar de såklart som hel syskon. Min äldsta syster Tessan är 32 år, min nästa äldsta My är 25 år, min andra syster Amanda är 23 år, min bror Sebastian är 21 år, dessa syskon är från mammas sida. Sen har jag en till syster på pappas sida som heter Sofie också är 23 år :).. Lite krångligt att förklara. Men såhär ligger det till,  mamma fick min äldsta syster när hon va 17 år, sen träffade hon en ny kille och fick My,Amanda och Basse. Då under tiden fick min pappa sin dåvarande tjej och fick Sofie. Sen träffade mamma och pappa varandra och fick mig efter 3 år(?). Ja så lite komplicerat men alla räknas som mina syskon! :). Dock har jag bara kontakt med alla förutom Sofie..

Betalar dina föräldrar något för till Loke? Eller bara för dig & dina pengar går allt till Loke?

Svar; Min mamma har en förmåga att betala för Loke ibland, men mesta dels brukar jag betala tillbaka om jag måste handla något och det är kris. Men ja absolut mina föräldrar betalar för Loke, det är till exempel mina föräldrar som har betalt båda mina vagnar som jag har. Den sista jag köpte förra helg är dock jag själv som har betalt :). Men för mig betalar de endast maten och så att jag kan bo här hemma. Men de betalar ju inga kläder eller liknade. Jag betalar annars allting för mig själv :)

När blev du av med din oskuld?

Svar: Jag va precis 13 år fyllda :)

Hur funkar det med skola för dig? Förklara gärna, för jag fattar inte hur jag sak försöka göra sen

Svar;

Det går rätt bra för mig i skolan, just nu pluggar jag på distans alltså via datorn. Men till hösten börjar ju jag precis som alla andra i skolan igen, då börjar ju också Loke på dagis. Så först kommer jag ju skola in Loke på sin dagis plats sen kommer jag börja som vanligt, skönt nog börjar jag i direkt i trean eftersom jag pluggar i andra just nu :). Hur du ska göra sen, vet jag inte riktigt. Jag skulle nog förslog för dig att försöka få plugga distans när din son har blivit lite äldre typ inge ungefär 2-3 månader :). Jag tycker det rätt avkopplande också att plugga trots att man är mammaledig, man hinner inte glömma allting som har med skolan och göra, sen så blir det som en liten paus från mammalivet :)-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback