Mysdag!

En behövlig mys dag som landade perfekt denna torsdag, Loke va inte på bästa humör idag. Så det passade utmärkt med att bara vara hemma och ta det lungt, vi kickade igång dagen ordentligt vid 7 tiden, fullt ös medveteslös körde vi på tyckte Loke. Men vid 9 tiden va han slutkörd och sonmnade ovaggat på mig, så medans han sov passade jag på att plocka ordning på disken och plocka undan i köket. Prinsen behagade sig att sova i 2 timmar, bara för att jag inte tänkte på att vila -.-

När Loke väl vaknade så passade vi på att göra hand/fotavtryck på tavlorna, det gick sådär. Inte fel fria eller perfekta, men det är det som är charmen med de :). Så de har nu fått tagit plats på hyllan ovanför Loke's byrålåda, sen passade vi på att äta lunch och busa innan det va dags för en eftermiddags vila, som inte alls gick som mamma planerade! Men vid 2 tiden somna han om på mig och jag somnade jag också, sov 1,5 timme vilket va behövligt :)


Mamma och pappa kom hem menas vi satt och åt middag eller Loke åt och jag matade, mamma gav mig extra jobb genom att tappa efterrättsburken i golvet, tack mamma :). Sen blev det ny blöja och pjyamas för plutten, gjorde välling fast han somnade utan så när han hade somnat. Drog jag på mig träningskläderna och tog en jogging runda och när jag kom hem blev det sit-ups innan middagen som bestod av youghurt! :) Ja där har ni våran dag, lätt och behövlig lung dag :).
Jag ska strax sätta mig och läsa igenom alla dagis de har i knivsta eftersom Loke kommer gå där, så ska välja några som jag vill ha och så jag kan skicka in ansökan imorgon. Imorn ska jag även åka handla lite mera mat till Loke, såg att det behövdes! :)

Kommentarer
Mari o Wiggo säger:

äter han bara köpe mat? blir billigare om du börjar vänja han med den maten som ni äter.

2012-03-30 | 06:58:58
Bloggadress: http://mammatillwiggo.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback