Morgonstund har skit i mun!

Min fasad har fallit och nu mitt humör, när ska det få ett jäkla slut? Jag orkar inte kliva upp 3 gånger per natt längre för den jäkla välling Loke kräver, jag har ansett att det va okej. Men nu orkar jag inte mera, han är för guds skulle 8 månader. Barnen brukar ju börja sova hela nätter från de är typ mellan 2-4 månader, varför ska min unge krångla?!
Jag kan ta att han kliver upp vid 5-6 på morgonen, bara jag får sova hela natten utan att behöva kliva upp varje natt... Åh vilket helvete, jag ska prata med BVC på måndag, för jag är så trött att mitt huvud kommer sprängas innan jag vet ordet av!
När igång och klara så kan jag berätta att det är GRYMT irriterande när Loke ska klättra på mig, för han är inte ett dugg lugn under den stunden, han bits, rivs, nyps och bara hoppar på mig. Bajs på den här dagen!!

Men godmorgon iallafall, idag ska vi in till stan och träffa Omar och sen antar jag att vi ska träffa Kim också när han behagar att vakna. Kanske sover över, men det är inte något bestämt ännu. Måste tänka på Loke och han trivs ju bäst med att sova hemma i våran säng, så såna fall blir det hem senare ikväll :)..

Igår blev det inte så himla mycket bloggning, då jag pluggade hela dagen igår, sen satte jag mig på tränings cykeln innan Loke tröttnade! :), Mer än så blev det inte, passade systerdotter igår också för att syster ville följa med hennes kille till jobbet på en bar :). Det gick super bra eftersom båda ungarna sov, förutom Loke som lekte martyr och skulle ligga på mig, oj så synd det var om honom eller inte -.-
Men iallafall vid 1 tiden vaknade Chilli och Amanda hämtade henne då för att åka hem och sova!!

Nu ska jag strax ta min griniga son som inte får nypa mig och käka frukost, sen blir det att hoppa in i duschen för att fixa oss innan vi åker till stan. åh är inte alls speciellt taggad på att åka iväg, då vädret är skit och min morgon är förstörd efter att ha lyssnat på griniga Loke, vilken sketonge


Jag älskar dig även fast du är lite jobbig ;)

Kommentarer
Elin, mamma till Isak 9 månader säger:

Brukar kika in på din blogg ibland. Har en son på 9 månader och mitt tips är att vara stenhård med att han ska sova i egen säng. För oss blev nätterna mkt lugnare när han började sova i egen säng. Nu vaknar han en gång ibland och vill ha välling, ibland sover han hela nätter. Om du tycker det är jobbigt och vill ge med dig och flytta över honom till din säng, gör inte det, be någon i familjen om hjälp istället. Det går över på några nätter om man ger sig fan på det och jag tror säkert tex din mor eller någon annan gärna hjälper dig för att ni ska få ordning på nätterna? Lycka till! /Elin mamma till Isak 9 månader

2012-03-10 | 11:35:15
Anonym säger:

E de ngt mellan dig o Omar !!

2012-03-10 | 18:44:11
Mari o Wiggo säger:

han behöver inte äta på nätterna längre, från att dom är 6 månader behöver dom inte de. de går att avvänja dom med de men de tar ju några dagar, man ger nappen istället om han tar den. vi gjorde så i 4 nätter när wiggo va 6,5 månad o sen dess har han inte ätit på nätterna.. o för att han ska somna i sin säng kör 5 minuter metoden de är jobbigt men de är guldvärd kan ja tala om. Lycka till!

2012-03-10 | 19:38:52
Bloggadress: http://mammatillwiggo.bloggagratis.se
Sophie säger:

Mitt tips till dig är att öka vällingen. Alltså köp 1års vällingen för då håller han sig mätt hela natten och sover förmodligen hela natten. Jag gjorde så med min grabb när han var 8mån för han vaknade 3-4ggr om natten, sen sov han klockrent natten igenom! Så testa de!



Mvh Sophie

2012-03-10 | 20:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback