Stor disk..

Bjuder på en fräsch instagram bild, pallade inte hämta kameran vettni.. 
 
Godmorgon eller rättare sagt goddag, har varit vaken sen 6 imorse så jag är lagom trött just nu! Men sitter iallafall på golvet i mitt rum och kollar runt på datorn, har precis diskat ALLA Lokes nappflaskor och det va sisådär 13 stycken.. Puuh kliar lagom om händerna nu efter diskmedlet, men nu är det gjort och det rent och fint i hans skåp i köket. Så nu sitter jag och andas lite grann på golvet, ska snart fixa tvätten och sen slänga in en ny tvättmaskin. 
 
Vädret är inte ett dugg roligt här hemma, åskar och det kommer troligtvis börja regna nu, skulle inte förvåna mig.. Jävla skit sommar vi har haft i år, iallafall med vädret det har varit bajs ärligt talat! Men men vad ska man göra? 
Får roa mig med att städa rummet och fixa, busa med Loke och vila när han vilar :)
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag, kanske övningsköra ikväll med syrran(?). Vi får se vad dagen/kvällen bjuder på, vet iallafall att jag ska rensa massa bilder idag från datorn! =)
 
Men nu måste jag dra ut alla sladdar från väggguttagen det börjar nämligen blixtra här hemma! =)
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

varför 13 st?

Svar: för att han varit krånglig, så jag har varit tvungen att testa flera olika flaskor.. dock bara haft två av samma märke som han tar! :)
Eleanor Ek

2012-07-19 | 15:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback