Första timmarna hemma..

Nu har jag varit hemma några timmar med älskling och gud vad skönt det är att äntligen vara hemma med honom. Vi har inte gjort speciellt mycket, ammat och vilat lite.. Sedan va även K här och hälsade på lilla plutten, annars så har det varit lugnt vilket behövdes. Jag somnade nämligen i fåtöljen med honom i famnen efter jag hade ammat honom, men det är inte så konstigt har inte sovit sen torsdags kväll.. Så ikväll hoppas jag på att plutten sover snällt så jag får sova lite grann iaf, just nu sover han hur sött som helst. Så jag antar att han är pigg och glad, när jag vill sova och gosa :). Imorn blir det först dagen hemma ensam elr jag har syster som ska vara ledig med mig i 10 dagar nu. Så helt ensam är jag inte, imorn så blir det väl en lugn dag också.
Det behövs nu några dagar, dock har jag några samtal att ringa imorgon och sen blir det väl att kolla igenom saker hemma. Fick med mig en babybox ifrån sjukhuset och sedan hade jag även fått en på posten :). Så imorn blir det nog att gå igenom de och fixa skötväskan så att den är väl förberedd om jag måste åka iväg. Imorn tror jag dock att min äldsta storesyster skulle komma förbi och träffa plutten, hon är nyfiken hon också :).

Men nu måste jag amma, brösten är ömma som satan! Men de har redan börjat värka efter att inte ha ammat på ett tag, sedan börjar plutten även vakna till nu :).

Bloggar när jag får tid:)



Mamma´s lilla ängel :)

Kommentarer
E - född -95 och blivande mamma säger:

Nu får vi se till att uppdatera designen och fixa klart det! :D

2011-07-10 | 22:17:26
Bloggadress: http://justababy.blogg.se/
17 år och ung mamma säger:

Grattis =) Han är riktigt söt :D

2011-07-11 | 10:12:25
Bloggadress: http://paulinagavelin.blogg.se/
S säger:

Grattis till en underbart söt kille. Lycka till nu i framtiden med mammarollen. Har följt din blogg från början och det har varit väldigt intressant. Tack för detta.

2011-07-11 | 11:26:29
Jennie säger:

Hej jag har följt din blogg ett tag och nu har jag varit borta ett par dagar och inte kunnat läsa. Så kul att komma tillbaka och läsa att du fått din bebbe!



Stort grattis! :D

2011-07-11 | 11:58:15
Bloggadress: http://porkiee.blogg.se/
Samantha säger:

han är jättefin :)<3

2011-07-11 | 15:20:39
Bloggadress: http://nattstad.se/barasamantha
Zandra säger:

han är ju verkligen supersöt, som sockervadd!



hoppas ni får det bra hemma nu. Mys på hur mycket som helst. och passa på att sitta med honom sovande på bröstet för det är en sak man kommer att missa sen när dom blir större.

2011-07-11 | 20:45:02
Bloggadress: http://bloggzandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback