Påsklov

Shit vilken dålig uppdatering jag har haft de senaste dagarna, men det har varit mycket och jag är inte fullt frisk! Gårdagen skulle jag åkt till föräldrargrupp, men hoppade över det eftersom jag är dunder förkyld. Så jag drog hem till min syster för att hämta mina syster döttrar, efter det så bar det av hemåt.

Idag så åkte jag iväg till skolan, dock bara det för att hämta Mattias dator och för lite läxor, eftersom jag har nu 4 veckor ledigt :), påsklov först och sen 3 extra veckor :). Men jag är fortfarande dunder förkyld och mår pyton, men jag ska ta och hjälpa mamma med att damsuga, torka golvet och sånt :). Först måste jag nog ta en alvedon och vila lite grann, känns ungefär som om jag har gått en brottnings match men en stor elefant.

Det känns även väldigt konstigt, för jag har JÄTTE ont mellan bena. Känns som om någon har slagit mig där eller något sånt! Helt galet ont det gör, vet inte riktigt varför jag har så ont. Men kan nog inte vara så farligt, får nog ringa barnmorskan och fråga vad det är, ibland känns det som om jag går med hans huvud mellan benam, jätte obehagligt!

Men nu ska jag ta en alvedon och sen städa :).
Bloggar sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback