5 års kalas

Tjena mittbena, åh vet inte ens hur jag kan hålla ögonen öppna. Jag är super trött och avlider snart av sömnbrist, men annars har dagen varit bra!
Som jag skrev imorse åkte vi till min syster och hennes familj i skogås, firade min näst minsta systerdotter som blir 5 år idag, shit va tiden går fort! :). Men iallafall vi käkade pastasallad och sen blev det glasstårta samt bullar, super gott. Efter paket öppningen blev det tåget hem för min, Omar och Lokes del medans syster Amanda och mamma åkte bil hem. Men det va rätt lugnt att åka tåg hem, jobbigaste är väl vägen hem vi måste gå då Loke också vill gå, vägen brukar ta en kvart att gå, men med Loke ta den 45 minuter att gå :). 
 
Nu på kvällen kom iallafall min morbror förbi samt min kusins kompis, brorsan och Natta (vår kusin) kommer hem idag från Tunisien, jag har rätt, grymt! :). Så de kom iallafall hit och käkade middag med oss medans vi väntar på att de skulle landa i sverige igen och nu har de precis rullat upp på uppfarten igen, så jag ska nog gå ut och hälsa på de :)..
 
Imorgon blir det iallafall en städ-dag här hemma, ska fixa i rummet. Ska få bort ALLA leksaker och skit från golvet, ska även plocka bort hälften av Lokes leksaker för ett tag eftersom han inte tycker de är roliga, så tänkte lägga bort de någon vecka eller två och sen ta fram de igen så det blir nyhetensbehag som man säger så fint. Sen ska vi nog försöka hinna med lite utomhus lek med Loke också, funderar på att gå en skogspromenad med honom :)
 
Men nu ska jag krypa ner bredvid min man och sova, godnatt :)
 
 

Kommentarer
Amanda säger:

Du sa för typ en kvart sen att du inte tycker om att gång skogen och är beroende av betong.. Ta en vända i Märsta centrum istället ;))

2012-10-12 | 22:39:50
Bloggadress: http://frubeatz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback