Picknick

Jag trodde jag skulle dra täckte över huvudet när Loke vakna imorse och klockan visade endast 05.23, det borde vara olagligt att slå upp ögonen så tidigt!
Men iallafall mamma fick ha Loke 10 minuter så jag kunde hoppa in i duschen, idag blir det nämligen en picknick med en ny mamma kompis :). Alltid spännande att träffa nya människor, det blir säkert super kul! Speciellt nu är vädret är så himla skönt, varmt och härligt :).

Igår vart en sjuk kväll, fick veta riktigt sjuka och konstiga saker, hemsk att folk verkligen kan hålla på så! Minns ni i januari att jag skulle på mamma träff för första gången med Sarah, Terese och en tjej vid namn Magdalena. Igår kom det ut chockade historier om Magdalena och massa falska identiteter, läskigt!! Hon har fejkat och varit flera olika personer och detta har pågått sen 2007(?). Usch va hemskt och jag har liksom träffat den människan, hur kan man ens komma på tanken att göra något sånt?! Så man blev ju väldigt omskakad och chockad igår när man loggade in på facebook och det stod med stora bokstäver "VARNING FÖR BLABLABAL".. Det slog mig iallafall att jag ska sluta lita på folk nu, jag tänker endast lita på släkten och självklart Loke. Allt annat kommer jag förmodligen göra genomsökningar på innan jag tror på det! Speciellt eftersom jag har prata med denna "Magdalena" i flera månader och jag har verkligen öppnat mig för henne! Skrämmande på riktigt, vet inte ens om jag ska säga Magdalena eller psykfall till henne!!
Aja men nu släpper vi det, hoppas bara att hon får något straff och psykisk vård för detta!

Men idag som sagt blir det picknick och sen ska jag försöka hinna träffa Omar en snabbis, efter det möter jag upp mamma och så! :) Ikväll ska jag övningsköra med pappa, hoppas verkligen att det går bra. Men det tror jag nog det har ju gjort det andra gångerna så :). Annars har jag massa saker jag vill tala om för er, men det sånt som inte är helt klart ännu och så. Men så snart allting är klart och vi har hittat något kommer ni få veta det :).

Men nu måstte jag ta och börja sminka mig och så fort Loke vaknar blir det frukost för vår del innan vi sticker iväg, ställer in ungdomsmottagningstiden. Ska ju ändå plocka ut p-staven den 29:e och då blir det no more sex för min del, haha inte för att jag har det nu heller.. Men intresseklubben antecknar detta va? ;) Bra bra, men jag får uppdatera under dagen! Tar nog med mig kameran idag också, måste bara fråga syrran :). Så blir det en hel del bilder ikväll ifall hon går med på det vill säga :)

Ha en toppen bra onsdag!

Kommentarer
Caroline - Mamma till Leah! säger:

Fy vad läskigt! Speciellt när man verkligen öppnat sig för någon..



Hoppas du får en bra dag iallafall :)

2012-05-23 | 09:32:47
Bloggadress: http://ninnix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback