Grabben med ett jäkla temprament

Vet ni? Ibland kan man tro att Loke har vuxit och blivit två år och kommit i värsta trotsåldern, han har ett jäkla humör rent ut sagt! Får han inte som han vill tar han ton och skriker, kastar allting i sin väg omkring sig. Han nyps och bitis vissa tillfällen vi måste göra något som inte passar honom. Han har blivit en riktig jäkel när det kommer till att slå sin kusin, riv och har sig. Katterna får står ut med både det ena ryck i pälsen eller i svansen.. Ja usch herregud, jag får panik. Vart tog min bebis vägen!?

Känns ibland som om han har blivit ett monster, kvällstid måste jag brotta (ta det med en nypa salt) ner honom i säng för att han ska lägga sig ner och sova, annars klänger han sig fast i min arm.. Jag måste brottas med honom vid varje blöjbyte nu för tiden då han kryper iväg.. Ja ni förstår, jag har fått ett monster till son att jag ibland tror att han har blivit besatt av en demon så ond som han kan vara ibland!!
Sen är det inte lätt heller när BVC klagar lite smått på mig för att han inte sover i sin säng och hela nätter, jag får panik.. Han har aldrig sovit hela nätter och han kräver sin välling, vad ska jag göra? vägra ge han mat så han får skrika sig till sömns skulle inte tro det va! Jag har precis börjat fått honom att sova i sin säng och då kommer bvc tanten och säger " du måste lägga honom vaken i sin säng" , åh ångest på hög nivå.. Och då va vi på ruta ett igen och det va bara att börja om.. Men jag vet faktiskt inte hur jag ska få honom att sova hela nätter, men så tänker jag på min systerdotter som är 4 år och fortfarande ropar efter mamma varje natt, är det verkligen så bråttom då? Nja tror inte det :)
Fast jag kan väl inte klaga på honom, han kryper, äter som en häst, ställer sig upp mot allting, går när man håller i händerna och när han är glad är han världens gladaste!
Min goa unge, så stolt jag är över honom! Han utvecklas så jäkla fort och han är så duktig på allting. Ta t.ex idag när min pappa låg på min säng och jag hade Loke i famnen så har han ett Timmy Lamm som låter, så tryckte jag på knapp så den börja låta efter jag hade gjort det skulle Loke göra samma sak.. Så duktigt! :)
Tänka sig att 13 dagar är Loke 9 månader och då är det bara 3 månader kvar innan Loke fyller 1 år, sinnesjukt egentligen! Tänka sig att i höst när jag börjar skolan igen så ska jag först iväg och lämna Loke på dagis.. Ja det känns mäktigt men skrämmande på samma sätt! :)

Jag älskar mitt monster mest av allt, han är min ögonsten!♥


Kommentarer
Anonym säger:

Kan han krypa jätte fort nu? :)

2012-03-26 | 11:31:31
Amanda ♥ mamma till Viggo säger:

Gör precis som DU vill och som känns bäst för dig o Loke med nattning och vart han ska sova. Man ska inte alltid lyssna på dem där BVC sköterskorna. Blä....

2012-03-27 | 13:43:45
Bloggadress: http://amzie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback