Nationaldagen

Igår var det sveriges nationaldag, ingen hade väl missat det? :). Den dagen spenderades i Skärholmen ihop med Terese och Omar, vi gick runt verkligen alla butiker för att hitta den perfekta klänningen till bröllopet, men nej inte fan hittade jag det! Eller jo men efter mycket tänkade så blev det inte den ändå, eftersom jag inte kunde komma på när jag annars skulle använda klänningen, så jag hoppade den ändå! Efter Skärholmen så åkte vi till ön som de säger så fint här på lidingö, haha töntigt ;).
Men iallafall vi tog en promenad ifrån ropsten till larsberg, där vi möte Hampus och sen gick vi hem till Omar och bara tog det lugnt :) Hampus drog väl vid 9 tiden och sen blev det att plugga engelska, haha la upp en klockren bild på instagram på mina engelska böcker och skrev kommentaren "kul nationaldag skaffar mig en utbildning så jag kan försörja invandrarna" haha rätt bra kommentar ;), men ialllafall vi gick väl och la oss vid halv 1, lagom trötta och slitna. Så jag "firade" nationaldagen med de bästa helt enkelt, jag har ju inte gjort det officiellt här på bloggen än. Men jag tror det flesta förstår, men jag kan göra det tydligt genom att lägga upp bild på det senare i ett annat inlägg, nu bjuder jag på bilder från igår tagna med min kamera Nikon D3000 :)

Inte de bästa bilderna, men skyller på vädret som inte ville samarbeta med mig och inte kunde bestämma sig ifall det skulle vara sol eller regna, skit väder! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback