Nu kör vi!!

Jag har slarvat något enormt med min LCHF-diet och jag ångrar mig att jag har gjort det!  Men nu ska jag göra om igen, jag satsar stenhårt på den nu! Så från och med idag har jag kört sten hårt på den, vilket jag kommer göra på heltid nu! 
Jag är grymt taggad på att köra igång igen och för att sporra mig lite mera och få lite dåligt samvete över att jag har fuskat så mycket på sistone ska jag visa er nya bilder på hur jag ser ut! Jag skäms över hur jag ser, men det är något som ska ändras på och för att jag ska känna mig duktig så har jag lovat mig själv att jag ska få pierca min naveln när jag har gått ner minst 15 kg från och med idag :). Man måste ju belöna sig när man har lyckats med något bra =). 
 
 
Såhär ser jag ut nu för tiden, urk!!! Men det ska ändras på, jag lovar att nästa sommar SKA jag väga 24 kg mindre! 24 kg är min totala mål tills nästa sommar.. Mitt delmål är dock 11 kg innan den 24e augusti. Så nu kör vi, ska ut och jogga ikväll samt köra zumba! =)

Kommentarer
Acires säger:

Vad väger du nu? Och vad är drömvikten? :)

Svar: Jag väger 74 kg nu och dröm vikten är 50 kg :)
Eleanor Ek

2012-07-23 | 23:22:17
Bloggadress: http://acires.se
Anonym säger:

hej! :) du tog kort lite efter Loke va född på din mage, jag har ''likadan'' mage som du hade och hatar verkligen min kropp!! kan du ge några tips på hur man gå ner i vikt snabbt? :) jag har själv en son på 21 månader, gick upp 26kg under graviditeten. hoppas du har några tips :) älskar din blogg

2012-07-26 | 16:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback