Vakna alldeles för tidigt!

Godmorgon eller så kanske det fortfarande är natt hos er! Jag själv anser att både jag och Loke ska sova nu, men Loke är överpigg och vill vara vaken. Så om en stund vill han nog sova istället, vilket kommet resulterar i att jag får sova till 9 om jag har tur! :).
Det har inte blivit någon större bloggning sista dagarna, har inte mått 100% bra. Så jag har mest vilat, sen är Loke JÄTTE förkyld och har nu börjat få krupp (suck) som om det inte var nog med förkylningen! Men så nu måste jag hålla koll på honom, mest så han inte blir för upprörd. Men han verkar ta det bra som kryper runt här som en galning! :)

I torsdags kväll va vi som sagt iväg till IKEA på kvällen med syster, jag shoppade loss till både mig och Loke för över 700. Men allting va välbehövligt, sen passade jag även på att inhandla blöjor,välling och lite på apoteket! :) Så nu ska vi nog klara om till början av mars med blöjor och välling, rätt skönt att ha det handlat!
Sen igår va vi iväg till syrrans kompis, som ni nog såg i inlägget innann så har jag tatuerat mig!! :) Åh som jag har tjatat, längtat och velat det, men ändå sjukt att jag gjorde det! Då jag va SUPER nervös, men det gjorde inte speciellt ont, bara när han fyllde i det :). Men jag är super nöjd och bara väntar på att jag ska göra nästa! :)
Resten av gårdagen så gjorde vi inte mycket, jag och Loke gick och la oss när vi kom hem, försökte göra lite matte sen så gjorde vi inte mycket mera! :)

Men nu ska jag försöka få Loke att äta lite välling och somna om igen, vi hörs senare! :)

Kommentarer
Monia säger:



Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se - tuffa kläder för barn 0-6 år :) Kika gärna in och var med i tävlingen :) Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara... Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för :)



http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

2012-01-28 | 12:40:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback