Tårtor..

Om bara den jäkla hostan och förkylningen kunde ge sig nån gång, spel för Loke skull. Han hostar ovart annat även i sömnen vilket gör ont och gör honom ledsen. Men men förhoppningsvis är det snart över, ifall på måndag hoppas jag! Då ska vi till sjukhuste för återbesök angående Lokes höftar, efter det blir det att luncha med Emma,Theres och Sarah i skärholmen :).
Sen blir det en lugn vecka, tror jag ska försöka fixa möte med skolan under vecka som kommer också, passa på att åka till Jälla också. Men allt detta beror ju på hur Loke mår, men tror nog det ska gå bra :).
Sen blir det en total lugn vecka fram tills den 23:e, för då åker jag nämligen till syster i skogås och åker hem igen på lördag (25:e). Det är nämligen så att min systerdotter fyller 9 år och jag har fått äran att göra tårta, så jag åker dit några dagar innan, vilket syster inte vet om. Men eftersom hon läser min blogg så vet hon nu, måste ju handla och fixa allting :).
Så just nu sitter jag och spånar igen vad jag ska göra för lager i tårtan, jag har hittat en tjej som bloggar om sina tårtor som ni hittar HÄR. Kanl lugn säga såhär, det vattnas i munnen när jag kollar på bilderna :).
Men hon gör mycket mer än bara tårtor, hon är grymt duktig i vilket fall som helst! :)
Min äldsta systerdotter fyller år i mars och då ska hon ha ett litet disco för sina vänner, så jag sitter och smider idéer på vad jag ska fixa till hennes disco, tårta är redan checkat! :). Men funderar jockeyklubbor, HÄR hittar ni de. Det är samma tjej som gör tårtorna.
Måste bara kolla med syster om den idéen, själv tycker jag den verkar super bra :)

Men nu skäller mamma på mig att jag måste sova, så jag ska ta min pencilin och sova! :)



Planen för systerdotterns tårta är att göra en snigel eller djur, då hon gillar det! :)
Bild lånad av; google.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback