Du växer alldeles för fort..

Godmorgon i husen, en helt vanlig söndag idag som inte alls bjuder på för mycket skoj. Det blir troligtvis en lugnt dag med skoj och bus här hemma, Loke är på bättre humör än vad han va igår. Så idag ska nog blir en lite roligare dag, vi startade denna söndag redan klockan 7.15, så frukoten har vi redan hunnit fått i oss :).

Igår blev det inte mycket gjort alls, utan jag hade en klängade apa på höften hela gårdagen. Så idag blir det att ta hand om tvätten och rensa Loke kläder, råka sätta på honom en body nu och oj så tajt det har gått och blivit på bara några dagar :). Det blir helt enkelt att införskaffa några nya i större storlek, haha lite små kul då mamma köpte en jacka till Loke när han va nyfödd i strl 74 och sa "den kommer han kunna ha lagom till våren". Tyvärr stämmer inte det, då strl 74 börjar bli endast ett minne :). Du växer alldeles för fort älskling, krymp till mini bebis igen tack :).
Men det är ju positivt att han växer, då vet jag att han kommer blir stor och stark pojke när han blir äldre :). Loke börjar återigen bli trött, så ska försöka få honom att sova ett tag :)

Vad ska ni hitta på en söndag som denna ? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback