Svar angående LCHF

kan du berätta hur du gjorde när du gick ner i vikt? alltså vad du åt till frukost, middag osv :)
 
Kan du berätta exakt hur du gjorde med LCHF dieten? :) vad du åt till frukost osv :)
 
 
Svar; 
Eftersom det är nästan samma typ av frågor så svara jag i ett och samma inlägg och bäddar in båda frågorna i svaret :)
Hur jag gjorde med LCHF dieten är inte så svårt, jag började med att bestämma mig för att börja.. Kolla på internet angående recpet och sånt, pratade med en vän som äter LCHF och fick en motivations sida av henne så man kan se för och efter bilder vilket ger väldigt bra motivation :). Sen eftersom jag är VÄDLDIGT socker beroende så köpte jag socker som heter sukrin, det är super sött men innehåller inget onyttigt. Sen så köpte mamma med sig en tidning hem som det fanns recept om mat.. 
Började med att plocka bort pasta, potatis, bröd och allt godis.. Så när det kom till frukost så käkade jag turkis yoghurt med frysa hallon/jordgubbar (du kan välja vilket bär du än tycker om). Till lunch så åt jag exempelvis bacon eller äggröra, ifall jag va ute på stan med Loke så köpte jag en cheeseburgare, men åt inte brödet bara. Så det fungerar :).
 
Träning är inte man behöver bry sig om, rör man sig lagom mycket om dagarna utan att kalla det "träning" så behöver man inte oroa sig. När jag började med lchf så vägde jag 81 kg, hade aldrig rört mig i onödan och käkad mänger med godis och drack coca cola. Jag började lchf och med träning, det gav inget resultat så jag slutade träna (tips från kompis) och helt plötsligt så rasade jag i vikt och centimeter, vilket är super skönt! :)
Jag rör på mig lagom mycket, så träning är inget jag tänker på :).
 
Jag hoppas att svaret räcker och om ni har något mer ni undrar över så behöver inte vara rädd för att fråga, inga frågor är dumma och jag svara på de alla :)
 
 

Kommentarer
Paulina säger:

GO GO! Du är grym tjejen!

2012-08-06 | 12:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback