Körkort

Nu är äntligen allting klart för att jag ska kunna få övningsköra med min pappa samt min syster, alla papper är inskickade och jag har fått hem alla papper som jag behöver för att det ska vara klart. Så nu måste vi gå igenom bilen och fixa så jag fattar vart allting på bilen, haha så dålig ;). Men iallafall är riktig taggad på att köra igång, så imorn tänkte jag haffa min pappa och gå igenom bilen, ska bli roligt faktiskt. Men eftersom mamma inte är hemma idag så får vi ta det imorn, så mamma kan ha Loke så länge! :)

Sen så kommer det till teorin som jag måste plugga plugga plugga, men för att underlätta för mig så har jag passat på att ladda ner några körkortsappar till min ajfåån, det kommer underlätta för mig så att jag tex. så kan jag läsa på menas jag sitter på tåget eller något sånt, perfekt liksom! Men självklart så kommer jag läsa ur den vanliga boken också, måste bara checka med brorsan om han har den nya eller om det är den gamla boken han har! Vilket fall som helst så ska jag sätta igång att plugga teorin i helgen också, så kan vi börja övningsköra i veckan eller ja pappa ska ju lära mig allting innan jag börjar "köra". Men ja ni fattar vad jag menar :)

men iallafall apparna jag laddat ner är; Teoriprov lite, körkortsteori lite, körkorts.se vägmärken :), alla dessa appar är gratis och jag hoppas verkligen de kan hjälpa mig lite grann iallafall :).
Men nu vet ni iallafall hur det ligger till, tror ni jag kan lyckas att fixa körkortet? :)
Men nu ska jag fortsätta med min städning och sen ska jag deklarera idag, härligt lördag!

Hoppas er lördag rocka lika mycket som min och Loke! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback