Skåne - 111023 Mammaträff

Det blev söndag och vi hade planerat en trevlig mammaträff, vi blev totalt 6 stycken tjejer med varsitt barn! Jag, Emma och Erica mötes upp och gick till tåget tillsammans, väl på tåget satt redan Amanda med sin son som kommer från Helsingborg. Efter att åkt några stationer så hoppade Patience med sin son, vi hoppade av Burlöv center (köpcentrum) där vi skulle möta upp Maria och hennes dotter.

När vi väl möt upp alla och vi va samlade så gick vi runt lite grann, innan vi satte oss ner för att fika! Sen blev det massa shopping och lite sånt, fick dock inte med mig så mycket förutom en ny skötväska (igen) och sen en mössa till Loke :).

Efter vi hade varit på Burlöv så åkte vi hem till Erica och även Amanda följde med dit, satt och prata lite grann :). Super trevligt, och sen följde vi henne till tåget och köpte Marabou påvägen hem igen ;).
ALLA BILDER LÅNADE UTAV: justababy.blogg.se


Kommentarer
Amanda Matanovic säger:

Hej! Jag har på börjat din design .. här kan du se den : http://ammmphotos.blogg.se/



Om du ser något du inte gillar, kommentera min blogg då. Och sen kan du även kommentera om du vill att jag ska lägga till något. :)

2011-10-30 | 08:51:04
Bloggadress: http://ammm.blogg.se/
Amanda Matanovic säger:

Är klar med designen! Vill du att jag ska ändra på något/ eller lägga till något? Säg till!



Om du är nöjd med den, skicka din mail adress och ditt lösenord (till min mail, ([email protected]) sedan lägger jag in alla koder i din blogg!



Här kan du se designen: http://ammmphotos.blogg.se/



Hoppas du vart nöjd!

KRAM :)

2011-10-30 | 10:11:45
Bloggadress: http://ammm.blogg.se/
Fanny säger:

Erica är så sjukt duktig på att ta bilder!!! :)

2012-01-30 | 21:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback