Livet är underbart!

Tjenare igen, tiden rullar förbi, önskar den kunde gå lite snabbare. Eftersom jag insåg att jag räknade en timme för tidigt, så behöver inte dra först halv sex. Men tänkte åka lite tidigare ändå, ska göra en hemlig sak först liksom ;). Men det börjar bli dags för att kladda på lite smink, dock måste jag nog svalka mig lite med kallt vatten i ansiktet först eftersom jag svettas som om det vore 40 grader i vårt hus :). Just nu sitter jag och dricker en kall smoothies och dreglar efter en fet stor cigg, men attans att man ska vara gravid just nu, när man är så förbannat röksugen! Men jag överlever nog, annars vore det ju synd. Annars sitter jag och vrålar med i låten " om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?" Älskar den låten, så jävla skön, åh vad jag älskar att våren är här och att alla känslor känns så förbannat långt borta ifrån mig! Livet leker och jag älskar det, så jävla lycklig brud just nu! Jag har ett toppen humör, väntar en underbar son och jag är så himla fri från allt! :)

Men det är galet varmt och jag vet inte vad jag ska ta mig till, vettefan vad jag ska ha på mig för att inte svettas ihjäl! Mattias vill att jag ska klä mig som ett emo, men hallå jag är alldeles för glad för att vara ett emo ;). Jag trivs med korta klänningar och ett leende på mina knallröda läppar ;), åh porrigt, haha nej nu går det lite för långt ;).

jag kommer dö av värmeslag snart, men det skulle inte göra så mycket i såna fall. Jag är lycklig, fri, singel och livet är underbart  =). Nej men nu ska jag sluta klaga och fortsätta att vara lycklig!
Bloggar innan jag drar, Puss & Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback