Det är ditt fel!

Angående mitt inlägg igår, där jag skrev att jag inte gillar tjocka människor, och det stämmer riktigt bra! Jag verkligen avskyr feta människor, de är äckliga och fula! Ursäka min åsikt liksom, men det finns nog inget värre än feta folk som klagar och gnäller på sin vikt och sedan så trycker de i sig massa godis, kakor och läsk! Sedan klarar jag inte av feta människor som gör sina barn feta med "flit" eller iaf vara medvetena om att barnen blir feta, för alla vet att onyttigt gör en tjock! Jag kan inte klaga på de människorna som lider av sjukdomen så att de blir feta, det är inte deras egna fel eller så.. Visst jag har själv klagat på min vikt och sedan proppat i mig massa godis, tröst äta kallas det. Men jag har försökt bättra mig och jag är verkligen super sugen på att banta nu, och jag ska verkligen lägga av med allt onyttigt efter min plutt är född!

Men som rubriken lyder, "det är ditt fel" Ja det stämmer riktigt bra och är riktat mot alla feta människor, det är ert fel att barnen i afrika svälter eller är osakern till den globala uppvärmningen!! Om ni slutar äta så himla mycket mat, så kanske vi kunde skänka liter mera de alla fattiga barn och om ni inte är så feta behöver ni inte så stora kläder! Det är sjukt irriterande att se feta folk springa runt på stan, ni är ivägen och tar minst upp två säten på tågen/bussar! Hur vore det om ni faktiskt tar och promenerar eller cyklar till jobbet!? Sen kan ni faktiskt skippa att gå in på donken och smälla i er 3 hambrugare!
Sedan förstår jag inte folk som tänder på feta folk, helt sjukt! Eller som i usa där män väljer att mata sina kvinnor för att de ska bli feta!! Nä usch och fy för det, det är verkligen vidrigt!!!
Och folk som gör sina barn feta borde få en stor jäkla käftsmäll så att de lär sig något!!

Ja ni kan dömma mig om ni vill, jag hatar verkligen feta människor!!


Kommentarer
Fanny säger:

Med "Feta Människor" menar du då dem som väger 100+ elr menar du dem som har 4-5 kilos övervikt? För jag tycker också att om man är gravt överviktig så att det är sjukligt då ska man liksom inte klaga utan göra något åt det. Jag kände mig lite träffad när du skrev feta människor bara, och då äter jag ändå ingenting onyttigt alls och ligger liksom på normal vikt men jag blev ändå träffad så var tvungen att fråga.



Sedan kan man ju inte direkt säga att det är dem feta människornas fel att det är svält på Afrikas horn. Det är EU som har klantat till sig där, dem reagerade inte på tecknena att svälten skulle börja och dem reagerar inte på dem tecken som visar sig nu heller på andra delar av Afrika. Dock hjälper vi dem inte via att skicka mer mat, vi hjälper dem om vi ger dem pengar så att dem kan starta upp sin industri och göra sin egen mat. Jag menar inte att vi ska ta bort all mat från dem och bara sluta ge dem saker, men jag tycker att vi ska hjälpa dem bygga upp sina industrier samtidigt som vi ger dem mat osv.

2012-01-30 | 21:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback