Ajaj

Hej bloggen, jag försvann igår eftermiddag utan förvarning. Men fick kraftiga förvärkar så la mig i soffan, sen komma mamma hem ungefär 2 timmar senare och förvärkarna fortsatte i samma sak. Tillslut fick jag feber och hade satans ont hela tiden, fick ringa till förlossningen och berättade alltihop. Jag har urinvärksinfektion som ligger kvar i kroppen, så de trodde det var därför jag hade kraftiga förvärkar, så daneryds sjukhus ville inte ta in mig för kontroll. Så tillslut fick jag åka in till Uppsala, trots att jag inte tillhör deras län! Men de var snälla och tog emot mig ändå, väl där inne fick jag lilla med grejerna som mäter förvärkarna och lyssnar på hans hjärta. Fick ligga så en timme och högsta förvärken låg på 55, vilket gjort ont! Sen kolla de honom genom ultraljud och efter det undersökte de mig och det visa sig att jag har öppnat mig 1 cm! Det är kanske inte är nånting enlig er, men det är en bit på väg iaf! =). Men eftersom det va så pass lite fick jag åka hem igen, så kl 2 inatt va jag hemma igen. Åkte ju inte in först klockan var nästan var elva på kvällen, så jag låg hemma ett tag och tyckte lite synd om mig själv.
Så det va anledningen till att jag försvann igår, men är tillbaka som vanligt nu eller nästan iaf! Har fortfarande kraftiga förvärkar och ont, men jag biter ihop =). Tänker fan inte åka in först huuvdet nästan är ute nästa gång, förhoppningsvis kommer han något tidigare än beräknat! =). Haha han kanske kommer till midsommarafton som jag alltid har sagt ;).

Annars händer det inte så mycket, Mattias svarar inte som vanligt! Så han gör väl något han inte borde göra medans jag ligger och kivder här hemma, ibland så önskar jag att han och jag kunde byta sits för en dag! =).
Annars så går jag in i vecka 37 idag, så idag är bara 3 veckor kvar, alltså totalt 27 dagar kvar tills han är beräknad! =)
Men nu ska jag fråga mamma vad vi ska äta och sedan lägga mig i soffan igen! =)

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback