Dagens händelser!

Hej bloggen, som sagt har jag tillbringat dagen i stan och sedan möte jag mamma :). Har varit hemma några timmar, men inte orkat bloggat riktigt.. =). Men kör ett inlägg nu, har sprungit runt lite här hemma runt våra soffor i hopp om några värkar, men det kommer endast sammandragningar! Men de är kraftiga och gör rätt så ont, så det kanske kommer värkar snart utav de :).

Vi får hoppas på det iaf, men som jag skrev igår tror jag det var.. Att jag skulle göra något hemligt i stan, ja ni det gjorde jag också och atans vad min storasyster blev nyfiken ;). Men hemligheten var att jag köpte en varsin "present" till mina underbara föräldrar, som tack för att de stöttar mig och hjälper mig, ni ska få bild på vad de fick sena :). Sen fick jag även med mig hem lite saker ifrån apoteket som jag verkligen behövde till lill plutten, när han nu behagar att titta ut!! Så nu är jag rätt pank igen, det är dyrt att ha barn fast de bor i magen fortfarande ;). Men det va bara nödvändiga saker som behövdes, så det var inge farligt...

Nu tänker mamma tvinga mig att se på "Livet på BB", så trött på alla dessa föda barnprogram nu när jag inte får födda!! :).. Men ska kolla på det och sen blir det sova, för imorgon bitti ska jag till barnmorskan tidigt och pratat med henne. Ska kolla om man kan få hinnsvepning innan Bf, ska begära det även fast man inte kan få det! För nu ska han ut om jag så ska använda en jäkla "rensa" toalett stopp grej ;).
Jag är less på att vara en fet sjöko, jag är less på att vara gravid, jag vill ha min son NU!

Men nu ska jag kolla på tvn, kanske kastar in ett inlägg innan läggdags :)

Bilder på det som fick följa med hem;




Plutten fick dessa av min mamma idag, hon kan inte låta bli :)



Köpte hem amningskupor, sedan köpte jag även alvedon flytandeform och för rump-piller till plutten :)



Detta va mina presenter till mina föräldrar, mammas klocka är den som har "diamanter" på sig..
Pappa fick den stora runda, super fin och de blev nöjda :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback