12 december

Godmorgon folket, jag skulle uppdaterat igår. Men det blev inte riktigt så, Loke ville helst inte somna igår kväll och när han tillslut sov gjorde jag detsamma.
Sen det här med bloggdesign, det är fan inte min grej. Sjukt mycket koder och sjuk jobbigt att få ihop allting, men jag ska lyckas. Om inte annat får jag väl gråta tills någon vill hjälpa mig ;).

Men iaf igår så ställde jag mig och bakde winernougat och knäck och jag kan lugnt säga att man är fan självmordsbenägen om man väljer att göra dubbelsats knäck! Fyfan va tråkigt och dryg det är, speciellt att få i allt i formerna.. Tog ju fan hundra år, men jag lär inte behöva baka mer knäck först nästa år. Så det är otroligt skönt, i veckan blir det även att ge sig på de där pepparkakorna och lite ischoklad. Så är det klart till julafton och juldagen, känns bra att dagarna rullar på ordentligt. Jag vill verkligen ha ett nytt år nu, jag har liksom redan gjort klart det här året med graviditeten, förlossningen och blivit mamma. Nu vill jag bara vara en glad och underbara mamma till Loke, så ett nytt år kommer sitta fint :).

Just nu sitter jag och väntar på min syster Amanda, vi ska nämligen in till stan, mamma följer med självklart :). Jag ska försöka hinna införskaffa en pyjamas MED fötter, då Loke inte kan ha två delad pyjamas. Sen blir det väl att luncha inne i stan och kollar runt i affärer :).
Men nu jag ska sätta igång och att fixa Lokes skötväska :)


Tänk redan imorn är det lucia, inte klokt hur fort tiden går..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback