111210 - Lördag

Det har hunnit blivit lördag och uppdateringen idag har inte varit den bästa. Men nu så kommer den, idag så har vi inte gjort så mycket. Syster kom hit med sin dotter och bonus son för frukost, sen åkte de till stallet tillsammans med mamma, dock stannade Seven (bonussonen) hemma hos mig och Loke.
Under tiden de va borta passade jag på att tvätta lite grann, diska upp flaskor, bäddarent i sängen och lite allt möjligt. Eftersom Loke ändå sov så kunde jag passa på, vilket kändes skönt :). Sen när Loke vaknade så fick han barnmat och lite efterrätt, vilket smakade underbart enligt Loke.

Annars idag har vi inte speciellt mycket, mest tagit det lugnt. Passade på att färga håret på eftermiddagen, det blev super bra :)
Sen kollade vi på film nu på kvällen, sitter även nu och kollar på en ny film. Sen blir det att sova, vilket jag behöver. Loke har ju nämligen kommit på att det är roligt att vara vaken kl 3 på natten och sen vakna kl 6-6.30 på morgonen. Men nu ikväll bör han sova längre, han var nämligen inte fullt överens om att han skulle sova.

Ja nä nu har jag bara babblat på om allt möjligt, men jag kan iaf lova er lite bilder i olika inlägg. Har faktiskt varit så duktig och tagit lite bilder under dagens gång, men kommer vissa bilderna i olika inlägg :).
Men nu avrundar vi detta inlägg, Gokväll ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback