Hemma

Är nu hemma igen och har varit det ett tag, så ska lägga mig och sova på engång. Uppdaterar mera imorgon, GODNATT

Kommentarer
Carro säger:

snälla lilla du.... kan du sluta hålla på och trycka ner folk i marken. Lägg dig inte i det som inte handlar om dig. Du vet INGENTING om Ella och/eller rättegången med mera.

Du är inte bättre än någon annan, du är definitivt inte mogen som beteer dig som du gör heller.

Lägg bara ner verksamheten. Du vinner inte på det, du förlorar på det och sen hoppas på att Tessan blir av med vårdnaden är bara riktigt jävla omoget att skriva. Tänk på dig själv i stället och vad du gör med ditt barn. Du har ditt liv och Tess har sitt. lägg din enegri på ditt barn istället.tjooo!

Svar: Men lilla du jag trycker inte ner en jävel, jag skrev till Terese för att jag tyckte hon skulle tänka på vad hon skriver i sin blogg eftersom han kan använda emot henne! Men eftersom hon svarade omoget och började hålla på när jag bara tänkte på henne, visar det endast att hon inte är mogen att ha barn och då bör hon förlora vårdnaden! Jag håller hur mycket som helst energi på min son, jag tänkte bara på Terese så hon slipper får mer skit än vad hon redan stått ut med.. Men hon är ju inte så smart, så det är ju inte så konstigt att hon skriver ut ALLT på bloggen..
Eleanor Ek

2012-10-03 | 14:54:24
Bloggadress: http://qwinnnah.blogg.se
carro säger:

Han kan inte använda något emot henne. För du vet inte vem han har gjort mot henne och ella. Så sköt ditt,

2012-10-04 | 09:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback