17 November

Godkväll folket! 
 
Loke sover sen ett tag tillbaka och vi här hemma kollar på "så mycket bättre" och sen blir det att kolla på hunger games. Enligt syrran ska det va bra så jag hoppas hon har rätt, annars jäklar ska jag käka upp henne! ;). 
Annars så har förkyldningen slagit till ordentligt och Loke har blivit tagen ganska kraftigt på det. Snoret rinner, tempen har stigit och nu även ögonen att för mesta dels bara kisar med ögonen, så ikväll förberedder jag mig på värsta natten. Bättre att ställa in mig på det sämre och ta natten som den kommer. Men jag har bunkrat upp med ipren, näsdroppar, nässpray, koksaltslösning och sen välling. Så nu håller vi tummarna att han mår bättre redan imorgon och att hans ögon inte är så speciellt ansatta imorgon. 
 
Idag har jag iallafallt övningskört och oj så bra det gick idag om jag får säga det själv. Det gick mycket bättre än igår och nu gäller det bara att köra varje dag och läsa ordentligt i körkortsboken, så ska det här nog gå bra. Annars så väntar jag på min kod så jag kan beställa teoriprovs tid :). 
 
Men nu ska jag kolla klart på tv och sen slå på filmen, ha en super bra lördagkväll! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback