vissa borde fan inte ha blogg...

 
Herregud vissa borde inte blogga, jag gav min åsikt om en sak och helt plötsligt så va jag dum i huvudet och hade trilla ur vagnen själv som liten! Otrevligare människa får man ju för fan leta efter, jag gav inget påhopp om att hon va dum i huvudet för att hon hade hjälm på sin dotter utan jag sa MIN åsikt, nej usch! Hon borde fundera på att lägga ner bloggen innan det går för långt, det är inte första gången hon trycker ner någon som har en annan åsikt än henne! Nä nu ska jag låta henne va bitter ifred och JA detta va ett påhopp, för hon är bitter! 
Låter livet gå vidare, så ska röra mig mot bussen med min kära sambo ;)

Kommentarer
Jaccii mamma till en liten buddha säger:

Vems blogg? ;) hahahh idioter det finns !

2012-09-26 | 08:44:02
Bloggadress: http://jaccii.blogg.se
Carro säger:

Vad är det för en blogg:o?

2012-09-26 | 12:14:24
Elin {Mamma till Theo och änglarna Meja och Svea} säger:

Jag läste din kommentar till henne och jag läste även inlägget med alla kommentarer och tycker verkligen att hon är jäkligt löjlig som sätter en hjälm på sin dotter. Jag hade ingen hjälm på min grabb när han var "bebis", han ramlade och slog sig och mår bra idag. Nu vet han hur han ska ta emot sig när han ramlar - även när han ramlar baklänges ;)
Och jag måste hålla med om att hon har blivit jäkligt bitter!

2012-09-26 | 17:44:42
Bloggadress: http://anglamammanelin.blogg.se
Angelica - Mamma till Bruce säger:

Jag såg det på hennes blogg, och fy så arg jag blev! Det blev ju inte bättre när man läste kommentarerna, att du skulle vara en oansvarig mamma, för ung osv.. Det är barn vi pratar om, och dom gör illa sig! Håller helt med dig, dom måste lära sig att saker gör ont, och som sagt, vi hade inte hjälmar när vi var små, och så vitt jag vet så överlevde vi! :/

2012-09-26 | 18:13:01
Bloggadress: http://thestoryofangelica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback