Rubrik här va?

Tjabba!

Tisdag en jäkla lugn tisdag, jag funderar på om jag ska natta Loke en stund innan vi ska sticka iväg till stallet med syster. Men han verkar inte så trött min pojke, han sitter och diggar min musik som kommer ur högtalarna. Söt pojke, annars idag har vi inte gjort något vettigt. Hade egentligen hur mycket saker som helst inplanerade, men allting blev framflyttat. Rätt bra ändå liksom, då kan jag slappna av och ta det lugnt bara :)
Ikväll ska jag övningsköra med pappa, sen blir det att plugga lite engelska och matte. Imorn funderar vi på om vi ska dra till Omars jobb om vi får vill säga, ut måste vi iallafall och eftersom han jobbar blir det boringa att bara gå runt i stan. Men ska kolla med en annan person om hon vill hitta på något imorn, men vi får se hur det blir :)
På torsdag så blir det picknick med Linnea och liten, jag tror vi pratade om att ses i danderyd. Måste prata lite närmare med henne om det, men det blir säkert super mysigt! Hoppas bara att vädret håller i sig och bjuder på lite sol iallafall :)
Sen på fredag så ska jag tillbaka till gamla stan för att se om min tung piercing läker som den ska, det blir förmodligen att byta piercing där också. Så måste förbi punk shop inne i stan i veckan också, sen vet jag inte om jag och Omar skulle ses på fredag också, men det märks väl! :)
Helgen har jag också nog fullt upp, fast ingenting bestämt! :)

Men nu ska jag busa med Loke ;)

Kommentarer
D säger:

Har du inte kontakt med någon från mamma gruppen?

Är det inte svårt att klara av skolan samtidigt som du har Loke?

Diggar din blogg jätte mycket ! :)

2012-05-29 | 15:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback