bvc och p-stav

Godmorgon folket!
Är det bara jag eller känns det inte som  Juni? Vart fasiken är mitt sommarväder?! Nä usch bara massa regn och rusk, jag vill ha 25 grader värme och sol. Hoppad det blir lite nästa vecka, håller tummarna för det :).
Annars så är det tisdag idag och Loke är fortfarande lika sjuk om inte värre.. Nu har en hosta hittat till honom också, och han gråter så fort han måste hosta.. Stackars min bebis, jag själv börjar känna mig hängig och har även själv ont i halsen! Men det botar vi med lite host medicin och lite cola, haha nyttigt! Men attans jag har inte tid att gå och bli sjuk nu, på fredag ska mamma sitta barnvakt och jag ska ut för en kväll, på lördag är det ju bröllop för syrran.. Så söndag passar bäst att bli sjuk på för då är det ändå en bakis dag ;)..
Men iallafall idag ska vi till BVC, vi har inte varit där på 2 månader om jag minns rätt. Så ska bli kul att få se vad han väger och vad han mäter nu :). Efter bvc så blir det snabba ryck till löwenströmska sjukhus och ta ut min p-stav som bara krånglar något extremt! :). Annars idag ska jag passa på att färga mitt hår igen så att det blir brunt istället för oranget! Dock får vi hoppas att det blir bra, jag tappar hår något extremt efter mina två avfärgnignar nu de senaste två dagarna.. Mitt hår har även börjat gå av i små hårstrån, skrämmande! Så jag måste sluta hålla på och färga håret för ofta nu..

Efter våra äventyr idag blir det lugna dagar fram tills fredag, då kör vi all in och låter allting spåra som fan.. Nej där drev jag bara, jag ska ju fan komma upp på lördag till syrrans bröllop, vet bara inte hur fan vi ska orka, eftersom bröllopet börjar klockan 12 och vi måste hem och fixa oss innan dess :). Så vi lär ju behöva sticka från lidingö klockan 8-9 på morgonen ;).. Puuuh blir en hård helg den här helgen, och det blir samma visa nästa helg också, då det är midsommar. Då ska ju mamma ha Loke och åka ner till min morbror i Vingåker, och då ska jag ut och dricka igen.. Hmm hej fylleskalle! ;)
Nä jag lovar så mycket lär det inte bli, fast jag gnäller om att jag är orolig för Loke att han ska vara ifrån mig, men tror nog mina föräldrar är mer orolig för mig ;)..
Men det behöver de inte vara, jag är skötsam :)

Men nu ska jag kolla om syrran kan skjutsa oss idag och sen ska jag se om Loke vill sova lite grann och efter det så blir det nog att bara lata mig. Ladda över lite bilder och fixa här hemma! :)
Update; Cissi vad den som gissade rätt först på vart vi ska åka, rätt svar va Luleå!! :) Grattis Cissi, här har du en feeeeet lääääänk!! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback