Solen lyser och jag har en hemlighet

Godmorgon, idag mår Loke mycket bättre och tyckte att 6 va en lagom tid att kliva upp. Sagt och gjort va det bara att kliva upp ur sängen, så nu är jag sådär lagom trött. Men va gör man inte för sina barn, dock börjar Loke blir trött igen. Så han måste nog sova en stund innan vi ska äta frukost. 
 
Igår kväll kom Omar hit för att lämna skor till syrran och sen blev det bara så att han blev kvar här, trött ungen halvsover för tillfället i sängen. Jag och Loke ska strax göra honom sällskap hoppas på att få sova en timme. 
Annars idag har jag lite planer, ska til märsta och kolla lite grejer, sen till arlandastad och kolla på kappahl efter en ny jumpsuit till Loke. Sen så sitter jag även och väntar på svar från en tjej som jag mejla igår kväll, hoppas på att det går igenom. Vad det handlar om får ni veta senare idag, så fort jag vet hur det blir liksom. Men tycker att alla håller tummar och tår att det blir som jag hoppas :). 
 
Annars så vaknade vi till blå himmel och sol här hemma, så jag ska helt klart ta med Loke till parken så han får gunga och leka nu när solen äntligen tittar fram, måste ta vara på de små stunderna den faktiskt lyser! :)
 
Men nu ska jag se ifall Loke vill sova lite grann, hörs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback