Hästar

Jag är ledsen för att bloggningen har varit rätt kass de senaste dagarna, i torsdags kväll så sov jag hos Omar och på fredagen blev det kaos, drog därifrån rätt tidigt och åkte in till stan. Shoppade kläder samt lite andra saker, ska ta foto och visa er sen. Gjorde värsta kapen och sen unnade jag mig ett par jeans, men aa det tar vi sen.. Efter stan så åkte vi hem till mig, där min syster och hennes kille va där, de åkte nämligen utomlands igårmorse. Men på fredagen så åt vi gått och bara hade kul, gjorde inte mycket mer än så på fredagen. 
 
Igår så gjorde vi inte mycket under dagen, Omar åkte hem till sig och vi åkte till Emma för att kolla hästarna. Sen så fick jag övningsköra från början av grusvägen till Emma och även tillbaka ut mot asfalts vägen. Fick även övningsköra på vår grusväg samt köra upp för våran uppfart :). 
Idag blir det dock lugnt tror jag, ska inte göra något speciellt.. Har precis fört över runt 4000 bilder till extern hårdisken, ska låna mammas externa hårdisk och föra över bilder på Loke ifrån den också, men det gör jag nog när Loke sover middag.. Annars ska väl Loke få gunga nu när det är bra väder, sen blir det väl att städa ordning på rummet och tvätta lite grann ifall tvättmaskin är ledig.. 
 
Jag lovar att komma igång med bloggen igen, men det är inte alltid lätt att komma ihåg den vissa dagar. Men ska verkligen försöka komma igång, ska försöka maila blogg.se och se ifall de ska försöka ordna upp en blogg för android telefonerna.. Det behövs verkligen, så ska försöka kolla vad de har att säga om det... Men ja ni får ha lite överseende med bloggen för tillfället, det är rätt mycket kaos just nu.. Men håll ut snart gör jag en full come back och langar med minst 6 inlägg per dag, håll ut!! =)
 
 
 
Tre bilder från igår vid hästarna..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback