Frukost med familjen

Sol och blå himmel, jag är chockad! Att vakna till sol och blå himmel va helt underbar, dock inte lika mysigt när Loke bestämde sig för att kissa på golvet och skvätta på mig, tack unge! 
 
Idag är det lördag och planen är att vi ska sova hos Omar ikväll , men nu är det så att Loke ha ju feber igår från sina sprutor han fick i torsdag.. Visst han är väldigt pigg och glad, men på nätterna är han rätt kinkig om han har feber. Så jag vet inte om det är så bra att åka hemifrån ifall han får feber, sen så finns det en annan sak som tynger mig helt, här hemma har Loke äntligen lärt sig att sova och somna i sin egna säng, hemma hos Omar finns det ingen säng och då vänjer han sig att sova bredvid mig och återigen får jag börja om att lära han här hemma.. Åh visst är jag krånglig? haha men det faktiskt krångligt att lära om honom.. Så i högst upp på listan så måste jag införskaffa en resesäng till Loke att ha hemma hos Omar, japp jag är en super krånglig tjej =)
 
Annars om vi inte sover hos Omar ikväll, ska jag kolla med mamma om han får sova här istället. Allting hänger ju på Loke och hur han mår, så måste ju avvakta lite grann med det.. Ska iallafall åka till Täby centrum idag och kolla där, sen in till stan tror jag! 
Men nu ska jag äta frukost med familjen, himla mysigt att äta familje frukostar vilket vi gör varje helg mamma är ledig, love it! ♥
Det får bli ett bildlös inlägg, hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback