12 månders sammanfattning

 

Om exakt en vecka så blir Loke 12 månader, alltså 1 ÅR! Det är helt galet, tiden springer iväg och jag tyckte att han precis närmade sig 10 månader, men dagarna har sprungit i väg. Lördag nästa vecka ska vi fira Loke för fulla muggar och det ska bli en dag att minnas, så kameran ska laddas och pustas, alla bilderna ska föras över till datorn så att min kamera är fit for fight på lördag! :) Men i alla fall tänkte göra en sammanfattning nu igen på vad Loke kan och göra! :)

 

Sist vi va på bvc för en månad sen vägde Loke 10049 gram (tror jag det va), han mätte 78 cm mindre än vad jag trodde. Men det gör inte mig något, kan gärna behålla honom liten ett tag till. Han använder fortfarande strl 80-86 i kläder, men 86 sitter nog bäst om jag tänker efter.

Han använder fortfarande strl 5 i libero blöjorna, men det måste helt klart ändras på snart. Då de börjar bli för små nattetid, pga de läker. Men det är fortfarande en höjdare att krypa ifrån när blöjan åker fram, nakenfis är roligt att vara.

7 tänder har ploppat upp och det är 4 upp till och 3 ner till, en ny tandborste har fått införskaffats då han lekte bort den andra :)

Men nu till det roliga, Loke har börjat gå på riktigt nu. Han släpper och går, i fredags gick han fyra steg till mig och även imorse gick han nog  4-5 steg. Så stolt över honom, tycker han är så duktig som tar det i sin takt och inte tvingar fram nånting. Så snart sitter det där ordentligt och snart springer han nog :).

Sovtiderna är detsamma, vaknar fortfarande dock bara 1 gång om natten nu för tiden. Sover bättre och mer i sin säng nu, han börjar lära sig mer och mer att det är okej att sova i sin egen säng.

Pratar gör han en hel del, han säger mamma, pappa och titta där. Han vet även när vi pratar om syrrans hund Cindy och försöker gärna härma för att kunna säga hennes namn, han är riktigt duktig min pojke.

Annars är han fortfarande en pojke med glatt humör, har nära till skratt och trivs väldigt bra med livet. Men har fortfarande ett jäkla humör, har lärt att man faktiskt kan slänga leksakerna argsint i golvet för att få någon reaktion ifrån mamma. Att busa och göra saker man inte får är det bästa han vet och att håna skratta åt mamma när hon säger ajaj eller fy är också roligt, han är en liten huligan. Det enda negativ som just nu finns i hans liv, är att han inte har någon kontakt med sin riktiga pappa K och självklart är K en jävel på att skylla ifrån sig på mig, helt otroligt att han inte kan stå för sina egna handlingar här i livet! Typiskt killar anser jag, men han kan glatt få skylla på mig om han får bättre samvete för det. Dock vet jag att det kommer svida när Loke inte är intresserad av att lära känna sin riktiga pappa och då får K stå sitt kast! Men jag kan med lättnad säga att Loke är helt förtjust i Omar istället och det glädjer mig något enormt, han blir himla glad när han hör Omar i telefon eller får se Omar i videosamtal på datorn, ännu bättre är att få busa med Omar på golvet :)

 

Nu tror jag att jag har fått med allting och även det viktigaste, helt otroligt att det har gått ett år sen jag låg på förlossningen snart. Känslorna bubblar upp och jag njuter verkligen av att ha Loke i mitt liv! :)


Kommentarer
Anonym säger:

Tur loke har omar!

2012-07-01 | 14:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback