Fullt ös medvetslös!

Uppdateringen har varit usle sen i torsdags, men fredagen spenderade vi inne i stan. Mamma och jag åkte inte super tidigt för att möta upp min syster och hennes yngsta dotter. Menas vi väntade på henne gick vi och fickade, sen gick vi mest runt, kollade i affärer, åt lunch och bara njöt av att träffa varandra. Sen så åkte syster hem men lämnade kvar sin dotter som skulle med hem eftersom syster igår firade sin 25 årsdag dock så fyller hon inte år först på onsdag. Så igår var det full rulle, folk ramlade in från kl 13 tror jag. Sen så var det fullt ös, men vid 22 drog de flesta till krogen och det blev bara jag, Loke och mina systerdöttrar kvar hemm och jag passade även min yngsta systerdotter på 10 månader :). Vilket gick jätte bra, så snäll så. Men vi kom inte i säng först klockan närmade sig halv 4 på morgonen :).
Så idag är man inte speciellt kaxig om man säger så, då Loke väckte mig 2 gånger efter att ha somnat kl 3.30. Men fick iallafall 5 timmars sömn, men det tar ju ut sin rätt nu och jag känner hur ögonen går i kors. Vilket jag bearbetar med att äta varm macka och sen väntar glass med chokladsås :)

Loke har nästan precis somnat bredvid mig och jag kände hur tålamodet åkte på glid efter 1 timmes försök att få honom att sova! :). Men nu så sover han och jag bör göra det samma, men först ska jag glo igenom IKEA´S hemsida en gång till innan jag stänger av dum burken! :)

Får se om jag kastar in några inlägg innan jag somnar!

Såhär glad är vi när vi se mormor i soffan :)

Gå-stolen va super rolig! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback