en torsdag med fullt ös!

Denna torsdag började allt för tidigt redan klockan 7 på morgonen, Loke tyckte det va dags att kliva upp. Men som den trötta mamman jag va imorse, hällde jag istället ut hans korg med leksaker framför honom och fortsatte sova en halvtimme. Sen va det bara att kliva upp och byta blöja på plutten, mamma vaknade och kom ner så åt vi frukost och sen så tänkte jag att Loke skulle somna om så jag kunde städa, men vilket skämt. Klarvaken och pigg, så han fick fortsätta leka med sina leksaker i min säng, menas jag själv sprang runt som en höna och städade upp rummet! :). Sen så kopplade vi av innan det va dags för lunch, men efter lunch va Loke en slagen hjälte om somnade snabbt på mig. Vid 13 kom Lokes pappa och vi pratar (läs: mamma pratade med han, jag satt tyst), sen vaknade Loke så då fikade vi och öppnade Lokes julklapp, vilket va en super fin bilbana. Men ack va den lät efter att jag hade fixa ihop den, så den får endast vara på när mamma är som piggast och inte har huvudvärk (skämtosida)
Efter att pappa K hade åkt, så började jag med att söva om Loke eftersom han fortfarande var trött! Sen började jag sy lite grann, sen var det dags att åka till tandläkaren!
Sprang i på Willys först och handlade åt mamma, sen kändes det som om jag la mig på dödsbädden när jag la mig i tandläkar stolen!

Men nu är jag hemma och ligger i sängen efter att ha ätit, duschat och fikat! :). Ska sova strax, imorn blir det upp tidigt och fixa innan vi ska iväg till Elin :)
Om ni undrar så går det inte att kommentera min blogginlägg jag gör från mobilen, dumma blogg.se!
Nu säger jag GODNATT! :)

Loke 4 dagar gammal! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback