årsreumé - Oktober, November, December

Oktober månad bjöd på en hel del skoj, först så blev det dop för min lilla kille och jag valde min kusin som gudmor och min bror som gudfar! :). I slutet av Oktober så blev det min och Lokes första flygresa tillsammans ner till Lund/Malmö, för att träffa andra unga mammor. Vilket va super trevligt, alltid kul att träffa andra i samma ålder :)

November månad va en sån där månad, man stressar upp sig för den kommande julen. Man varvade med att springa och köpa julklappar samtidigt som man försökte andas och bara njuta det sista av året! Det blev en del fikor med min syster på andra sidan stan! :)

ljuvliga december som bara bjöd på en gnutta snö, Loke firade in lucia med tomteluva på huvudet! Annars så va systerdöttrarna va här och jag fick någon extrem avlastning av äldsta systerotter på 10 år, inte för att jag bad om det utan för att hon ville själv! :) Sen var dagen här, den där dagen här JULAFTON! Vi firade julafton med de bästa och myste till det riktigt ordentligt, god mat, trevligt sällskap och underbara julklappar! :)..

Sen var det dags för juldagen och hela släkten samlades hemma hos oss och man kunde inte begära en härligare juldagen. Men de sista dagarna på december va komna och mamma rullade inte på operationsbordet för att operera sin axel.. Men tillslut var det dags för nyårsafton och vi firade med underbar god mat och härligt sällskaps som bestod av familjen, ena systerdottern och min syster kompis :). Sen smälldes det raketer och skålade in nya året, tillslut va det dags för ostbricka vilket jag och Loke missade totalt pga att vi båda somnade i sängen av utmattning!

Vi hade ett underbart slut på 2011!! :)


Kommentarer
En tonårsmammas dagbok! säger:

Hej, jag läste din blogg när du var gravid men sen hade jag inte tid längre att följa bloggar & hittade tillbaka till din blogg nu. Kul att se att du har fått en sån fin lite son & att allt går bra =)

2012-01-05 | 15:52:44
Bloggadress: http://gabbimk.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback